8811
Dark Souls II
  • Kandurex
    Először is az első rész jobb, mint ez.

A másik, hogy van a bonfire -ök között utazás (warp), viszont nem az első perctől,...egy ideig haladni kell benne, hogy megkapd a lehetőséget.
  • Nivea
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne azoktól akik végig vitték az egyet, hogy érdemes megvenni, esetleg jobb mint a 2, nem fog zavarni, hogy nincs a bonfireörök között utazgatás?
    Köszönöm előre is!
  • Zozo0122 #8488
    Gondolkodom egy új végigjátszáson, főleg pvp buildet akarok most csinálni :D Hol jobb/érdemesebb most pvpzni? A régi verzióban, vagy az új Scholarosban? Hol vannak többen?
  • Ryder7
    Legjobb tudomásom szerint poszt-apokaliptikus világban fog játsszódni és én úgy raktam össze a lore-t, hogy eddig mind a DS1-ben és DS2-ben akkor kezdődött a történetünk amikor a tűz elkezdett gyengülni, aztán vagy linkeljük vagy nem.

Szerintem most akkor fog kezdődni a DS3 amikor valaki inkább a sötétséget választotta. És talán ezért jönnek vissza a Lord of Cinder-ek, hogy egy ilyen utolsó próbaként próbálják megmenteni a világok a sötétségtől és azért kell őket megöljük, mert azt mondták, hogy a DS3 fordulópont lesz a dologban, szóval szerintem a végére teljesen bejön a sötétség.
  • Myselor
    igazán nincs mit.de miért illik a dark souls 3hoz?:)
  • Ryder7
    Akkor jól olvastam :D okés köszi szépen. Azért érdekel a dolog. Plusz illik a Dark Souls 3-hoz :D
  • Myselor
    szia,megkell ölni hozzá vendricket is igen aztán a kriptában találkozol vele,dragon aerie-ben és rotten után a gutterben.és végül megjelenik majd nashandra után de szerintem egy nagy szar az egész.
  • Ryder7
    Üdv srácok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhoz, hogy a másik befejezés meg tudjam csinálni mit kell megcsináljak? Már Aliva-nak amikor Undead Crypt-ben beszéltünk azt válaszoltam, hogy nem. Ezen kívül meg kell még valakit öljek? mintha úgy hallottam/olvastam volna itt, hogy Vendrick-et meg kell hozzá ölni.
  • LeonSKennedy
    Úgy tudom a Scholaron nem működnek a korábbi grafikus modok.

Nem úgy mint a hackerek, tegnap megint sikerült Heidénél egybe belefutnom (Noob Pyromancer) amíg ellövöldöztem a Blue orbokat, gyorsító hack, satöbbi, plusz beidézett még 2 fantomot is segíteni. Ugrottam is egyet a tengerbe fürdeni. Így nem sok értelme van az egésznek. Csinálhatnának már valamit ezekkel az alakokkal, elveszik a játék ízét. :(
  • Mr_no_NaMe
    A gemfx + enb + Gedosatot sikerült valakinek normálisan feltennie?
  • Mr_no_NaMe
    Akkor simán megéri újrakezdeni :D
  • Shep
    Hát úgy kb az amit leírtál :)
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek, most akkor mi a különbség a sima DS2 és a Scholar of the First Sin között? Egyszer nagy nehezen végigvittem régen dlck nélkül, dehát az semmi...én annyit hallottam erről az új verzióról, hogy agyonpecselt, meg van javítva minden, bővített tárgyleírások, textúra pakk + összes dlct tartalmazza és működik jól. Ebből mi igaz?
  • sirdond
    elég király
    http://i.imgur.com/BryZ5a5.gifv
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.06.17. 21:39:31
  • Tinman #8476
    Köszi a választ neked is!
  • LeonSKennedy
    Nálam is sokkal stabilabb az online rész. A Scholar összeségében jobb, mint elődje.

Más.

Tegnap megépítettem életem első Invader Hexer/Dex Buildjét (Sm 299.000, Sl70, Agape ring) . Jó móka másokat öldösni. Jó, picit gonosz,de akkor is... :)

Bár jópárszor futok bele 2-3 fős csoportokba (Host plusz 1-2 SunBro), akik szétcsapnak seperc alatt, lévén egyszerre rontanak nekem. Persze 2 fő ellen még van esélyem, de 3 ellen, nuku gyógyítással, mint vörös, hát... de hát ezt érdemlik akik mások világát háborgatják. :) Azért közel 50 token-t már így is sikerült összekaparni, plusz most már egyre sűrűbben háborgatnak engem is a kékek, a Sinner státuszom miatt. Jó egy picit a sötét oldalon lenni. :)

Lehet megpróbálok összerakni egy jó kis SL50-SL60-as Poison Assassin buildet . A SM-t meg leviszem 200.000 alá, aztán meglátjuk.
  • Dreadshade
    Hali, én még leárazások előtt szereztem be és akkor is vagy 15 euro volt az upgrade. Valamennyivel jobb lett a játék szerintem, meg nemtudom megmagyarázni miért de most sokkal jobb érzés volt végigtolni így újra + sokkal szebben fut a gépemen mint a másik. Grafikán kb kinézetre nemsok mindent látok, hogy változott volna, lehet konzolon jobban észrevehetőbb. Igazából az lett volna a jó, kicsit csúsznak vele de cserében így adják ki a gamet eleve. DLC-k is bele vannak építve az egészbe, mármint a kulcsokat megkell találni hozzájuk. Egymás beidézése is jobban működik, azt vettem észre, ez számomra azért is volt fontos szempont, mert haverokkal is szoktam tolni. Igazából én úgy tekintettem rá mintha egy GOTY verzió lenne, mert hát kb az is csak van benne pár újítás is. Összességében azért jobb lett, és nekem megért ennyi pénzt, másra úgyse költök, ezzel elvagyok. Ez lenne a véleményem remélem tudtam segíteni :)
  • Myselor
    igazán nincs mit.tényleg 1 új bossért ami szerintem annyira elhanyagolható mint a franc,és pár áthelyezett tárgy npc és ellenség miatt nem érdemes.idióták
  • Tinman #8472
    Köszi a választ!

Akkor viszont nagyon durva, hogy ezt 40 euros kezdő áron tolták az upgradet meg 25 euroért. Büdös gyökerek!
  • Myselor
    én letoltam.az alapjáték része nem ér annyit nem tesz hozzá annyit hogy megérje szerintem. más kicsit újabb,könnyebb valahol, van ahol nehezebb. a többi változatlan a dlck.1x éri meg hogy mik az újítások de ennyi
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.12. 11:00:07
  • Tinman #8470
    Van itt olyan, aki letolta tisztességgel a DaS 2 Scholar of the First Sin-t?

Sztímen 10 euro az upgrade, ha megvan már a DaS 2. Ez úgy nem rossz, ha tényleg érdemes.

ÉRDEMES???
  • Myselor
    hogyha sikeres lesz konzolon azt mondták.de kitudja.nekem nagyon bejön hogy visszatértek az egy szinjére és elvileg demon soulshoz is.meg ugye a bloodborneból is merítettek.
  • sirdond
    legutóbbi infók szerint pc-re is jön majd.
  • Myselor
    egyenlőre csak konzolokra lesz
  • mans
    Elég komoly,remélem nem csak konzolra lesz.
  • Myselor
    láttátok a dark souls 3at :D csomó kép van és infó.valaki nyithatnak topikot :D
    Dark Souls 3
  • Was
    Hurrá, meg minden. Főleg, hogy Miyazaki ismét a csapatban.
  • mans
    Talán lesz Dark Szósz 3 Dark Souls 3 - bejelentik az E3-on?
  • LeonSKennedy
    Most elsőízben próbáltam ki a piromágus kasztot (pontosabban az abba az irányba való fejlesztést) a DS II-ben. Eddig eléggé hanyagoltam ezt, jobb szerettem a Faith irányt.

Jók nagyon a varázslatok : flame swathe, forbidden sun, na és persze a lingering flame , rengeteg boss érzékeny a tűzre, ami jó, ráadásnak ott a toxic mist amivel pillanatok alatt meg lehet mérgezni bárkit. :)

Az első komolyabb pofon az Iron King DLC végigvitele volt. Elég sok elhalálozás és persze taktikázás kell. Mint kiderült Raime barátom szinte teljesen érzéketlen a tűzre, úgyhogy vajmi keveset értek a tűz alapú varázslatok ellene (még a Smelter Demon is könnyebb volt, azt legalább meg lehetett mérgezni). Jó ha van kéznél egy síma, vagy Dark/Lightning alapú fegyver (a Skeleton lordok lelkéből jó kis halberdet tudtam fabrikálni, dark fúzióval majd 700-at sebez). Nem is tudom le lehetne-e győzni őt tiszta piromágussal, csak varázslatokkal, közelharc nélkül.

Jó volt egy picit a tüzes oldalt is kipróbálni. :)
    Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.02. 11:00:56
  • Fpocok
    Kipróbáltam gamepaddal, mint az első részt... pff.. még annak irányítását sem tudták rendesen portolni. Szedhetek le modot.
  • Fpocok
    Amúgy a durablity bugot javították alap játéknál is?
  • Fpocok
    A faszom. MEghaltam a beragadó billentyű felirat miatt :D

Rony94: Most az alap DS2ről van szó. Megjelenéskor vettem meg, akkor beleraktam 120 órát steam szerint, bill egérrel. Csak most újra elővettem.
    Valóban nem úgy hívják már, hanem a másik neve van. Látom a dupla kattintást megoldották végre, szóval nem kell autohotkey program.
  • Rony94
    Oké. Te döntésed. Megvetted sok forintért, de nem játszol vele mert --> szar port.

Az emberek miért mindig a rossz dolgokat nézik? :(
    Ez még mindig egy nagyon élvezetes játék, Remastered kiadás ide vagy oda.
  • MerlinW
    Én bill-el játszottam végig mindkét részt sokszor,nem volt problémám. DSFix az első részhez van, ehhez Gedosato való, de az nem nyúl az irányításhoz.
  • MerlinW
    Jah ezt én néztem be.
  • Fpocok
    Bill egérrel akarom. Szar port.
  • Rony94
    Nálam tökéletesen működik GeDoSaTo nélkül is, úgyhogy a te gépednél van a hiba.
  • Fpocok
    Látom a játék továbbra is olyan szar port, mint volt. DSFIX nélkül nem is lehet tolni. Ezek után van képük még egyszer elkérni az árát lol
  • Fpocok
    Csak hogy én nem erről beszélek. NEM AZ ELSŐ RÉSZRŐL, hanem a sima másodikról.
  • MerlinW
    Ez a többen játszanak igaz, de nem igazán probléma:

3,035 DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin
    2,947 Dark Souls: Prepare to Die Edition