8811
Dark Souls II
-
#7047 Már így közelebb a 36-hoz még jól tartom magam :D -
#7046 Közel volt a számhoz. De amúgy látom a chatet, nyugodtan írhattok :) -
#7045 A gyerekért kellett menni az oviba :) de majd holnap is nyomom napközben, itthonról dolgozom, így tudok dumálni is :)
Amúgy az ilyen játék így elsőre okoz némi lámpalázat is, volt pár bakizás a játékmenetben ... pl hogy Gluchban aztán már azt sem tudtam merre vagyok, mert elkapkodtam az elejét, utána meg pánikszerűen mentem, nehogy lankadjon a nézők figyelme :D
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.18. 20:46:16 -
#7044 OFF:
Laza is pelyhes szakállú ifjonc?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.18. 19:27:08 -
#7043 Szerintem jó volt ez így. Ha érdemi információval nem tudsz éppen szolgálni akkor felesleges dumálni a semmiről. :) Amúgy én úgy vettem észre hogy majdnem egyforma a hangotok Tinman-al. :D Ja és a mikrofonod kicsit túl érzékenyre van állítva, így hallani a levegővételeket is bár annyira nem zavaró. -
#7042 szerintem nagyon jó volt profi játék,de ez nagyon gonosz volt hogy a boss előtt hagytad abba xd tudom menned kellett,amúgy igen a pause alatt írtam hogy ne állítsd meg :D majd remélem tudom nézni a kövektezőt is és a bosst is látom megdögleni :D egy kicsit beszélhetnél többet,nem kell szó fosás de tényleg kussoltál xd :) -
#7041 Pause? :) Telefon volt :) -
#7040 Na mára végeztem ... az első beszélős ... a végére konkrétan kussolós adás véget ért mára :D
Bele kell jönnöm, nem is értem hogy tudnak annyit dumálni 1-1 előadók ... konkrétan a kislányom beszél ennyit ... meg kell szokni :D
Remélem annyira nem volt szar, majd visszanézem ... vagy inkább nem :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.18. 16:53:39 -
#7039 neállítsd meg xd -
#7038 -
#7037 Na, most nyomatom, képpel-hanggal :)
http://www.twitch.tv/lazahun -
#7036 Ingyen is reklámozom, mert ez most tényleg jó :) és én csak egy GTX660-al tolom :)
Jó húzás volt tőlük, hogy az amúgy játék közben nem használt részét befogják erre a videókártyán. A profi sugárzók külön egy komplett konfigot használnak a közvetítéshez. Az egy gépen játszó és sugárzó ember meg szívott, mert vagy a rögzítő szoftverrel kellett szarakodni (keret nélküli full screen, meg egyebek, játékonként beállítani), hogy végre vegye, vagy lassabb lett a játék, mert extrán terhelt.
Ezt meg meg sem érezni, bekapcsolom, és megy, mintha ott sem lenne. Ráadásul ha alt+tab-ot nyomok akkor pauzálja, nem kezdi el a desktopomat vetíteni.
Majd lehet nyomatok pofázósat is, most otthonról melózom és nincs aki hallja ... este sajna nem lehet :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.18. 12:03:27 -
#7035 Mennyit fizet az nVidia a reklámért?
//Vicceskedés -
#7034 Nyomatni fogom, most már egy gombnyomásra indul a stream :)
Most váltottam ShadowPlayes (nVidia) streamelésre, valóban sokkal jobb, mint a szoftveres megoldások, egyáltalán nem érezni a gép teljesítményén az extra terhelést. Régebben XSplittel azért kellett egy keveset bohóckodni, hogy minden rendben menjen. Itt meg bekapcsolom és megy :) -
#7033 "Ma szerintem ráállok a duelre kicsit :) " felvétel menjen közben, aztán az is jöhet ide -
#7032 Amúgy nem csoda, hogy itt nem hemzseg a játék az invaderekben, azért nem olyan egyszerű a támadó kövekhez jutni. Van pár elszórva, egyébként meg duelben kell nyerni. Ma szerintem ráállok a duelre kicsit :) -
#7031 Olyan durván nem jön pvp-ben a soul, legalábbis itt ... olyan 70k jött be össz, 28k-val kezdtem, nem olyan sok ez. Aztán el is vásároltam közben a lelkeket :)
Utána később tettem le fehér meg piros jelet is, de nem hívott át senki, aztán meg próbáltam én invadeltem, volt 5 kövem (el is fogyott), segíteni akartam odaát a népeknek ... de hát nem nagyon vették a lapot :)
Az a baj, hogy későn nyomtam, mert kb éjfél volt, mikor elkezdtem, úgyhogy nem voltak túl sokan. Sokszor ugyanazzal az emberrel küzdöttem, voltak még itt a tetőn páran akik itt tanyáztak :)
De majd ma hamarabb elkezdem, mert ha este 10 felé játszom, és mondjuk a tetőn vagy a Bastile környékén vagyok, megállás nélkül behív a Bell Keeper, konkrétan még be sem töltött vissza a játék pvp után, már villog a következő :)
Közben tegnap bejött a tetőn a Mad Warrior fejes csóka is, úgyhogy a sipkám is megvan. -
#7030 Na de ha sorra nyered a PvP-ket akkor a Soul memory is nő vagyis egyre inkább nem a SLV-edhez közeli emberekkel rak össze, hanem jóval durvábbakkal. Vagy mégis számít a SLVL?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.18. 11:12:44 -
#7029 Most ez a kedvenc fegyóm, ezzel megyek ezzel a karival az eleje óta, Fire Longsword :) amint volt cuccom húztam fel, már jó ideje +10-es ... a fegyver sebzése szerint olyan 340 körül van, és ugye én két kézre fogva használom csak. Azon a szinten ahol én tartok az embereknek kb 1000 HP-je lehet. Legalábbis nekem annyi van, csak 15 pont van rajta ... de több nem is kell, mert engem amúgy sem sebeznek olyan nagyon :) mindezt úgy, hogy csak annyi stat pontom van STR/DEX-enl, hogy éppen a kezembe tudjam fogni.
Sokaknak még ennyi HP-je sincs, van olyan, akit megütök és ugrik a fele. A pvp meccseket 90% hozom, vagy még jobban, nagyon ritkán halok :) már bitang mennyiségű titanite chunkom van :)
Ebből a kardból van még egy +9-re felhúzott mérgező is.
Ezzel a karival a legeleje óta pajzs nélkül megyek, a DS1 után újra visszatértem a gurulós műfajhoz ... egyébként a kitérésen csak 12 pontom van. -
#7028 Hogy sebez ekkorát az a kis fogpiszkáló a kezedben? :) -
#7027 Este csak pvp-ztem Belfry Sol-nál, nagyon jó kis csaták voltak. Volt 1-2 vicces jelenet is. Én ha támadok és ketten vagyunk támadók, ált megvárom, hogy küzdjön a másik fél, és csak utána harcolok. Volt rögtön az elején egy kis kergetőzős jelenet :)
PvP-ben csak akkor használok varázslatot, ha nagyon muszáj ... pl valaki nagyon azzal spammel, főleg ha ketten jönnek. Egyébként melee only :)
Kiragadtam az elejéből egy 17 perces részt ... van benne dupla támadás, a kergetőzés, és egy kegyetlen bosszú :)
Kiemelt 17 perces részlet
Itt meg az egész kb 2 órás fejezet.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.18. 09:25:02 -
#7025 Sajna még csak Steam-en és X360-on van kimaxolva, PS3-on csak 1x toltam végig :-/ -
#7024 Te nagyon elvetemült vagy. :) -
#7023 Hááát, végre alkottak egy olyan franchiset, amit világ szinten zabál a nép, de aki nem is zabálja, az is tudja mi ez .... nem hinném, hogy hagyják eltűnni a homályban, nem fognak tudni kitalálni még egy ilyen megatont ... hiába a Bloodborne, az is a DS sikereiből és játékelemeiből építkezik. -
#7022 X360-on is megvan :-D
-
#7021 Mondtak ök már olyat is, hogy nem lesznek dlc-k a második részhez... -
#7020 Mintha olyat olvastam volna valahol, hogy nem lesz harmadik rész. Aztán persze meglátjuk. -
#7019 egyébként a videóbol az jött le hogy tényleg kb berohan a tömegbe is az ember,mert nem hal már meg olyan könnyen fura lesz így elehet ezért is nem lesz majd pajzs mert nincs szükség rá :) -
#7018 hát azt senki,majd ők gondolom később talán :D -
#7017 "A Bloodborne fejlesztői a Demon's Souls és a Dark Souls csapatának tagjai közül kerültek ki"
És akkor ki csinálja a DS3-at? :) -
Zozo0122 #7016 Pff. Nagyszerű. Szerintem még gyorsan írjunk a From-nak, hogy a quicksavet ki ne hagyják... -
#7015 Ha licencelnek egy ue3-at, akkor már a ps3-as cuccaik így néztek volna ki szvsz.
De hát a From sosem a látványról volt híres, reméljük ezt már nem butítják tovább. -
#7014 Stílusos. Összességében szép.
A gyönyörűtől és a brutál részletestől messze van. -
#7013 várható volt hogy még könyebb lesz a játék.ennek én nem örülök ez volt az egyik legjobb dolog a játékban de hát na.egyébként pajzs nélkül gondolom így se lesz könyebb azért ,meg kiváncsi leszek lesz e estus flask vagy mi ^^ -
#7012 Úristen, milyen grafikája van a Bloodbornek??
képek
-
"Bloodborne - szélesebb réteghez szól, mint a Souls széria
Mint kiderült, a From Software szélesebb közönséget céloz meg a Bloodborne-nal, mint az eddigi Souls játékokkal, de vigyáznak arra is, hogy azokat a Souls kedvelőket se érje csalódás, akik szeretik, ha játékuk kihívásokat állít eléjük.
Masaaki Yamagiwa producer a Gamescomon elmondta, hogy nem akarják elárulni régi rajongóikat, mivel ők fontos szerepet töltenek be a játék "nagyköveteiként." Viszont szeretnék, ha több ember lenne részese az élménynek, és a producer szerint az új online koncepció alkalmas lesz arra, hogy a közönség szélesebb rétegeinek figyelmét is felkeltse.
A Bloodborne fejlesztői a Demon's Souls és a Dark Souls csapatának tagjai közül kerültek ki, amik legendásan nehezek. Yamigawa elmondta, hogy a Bloodborne már nem lesz olyan brutális. A korábbi játékokban sokszor meghaltunk, és nem kis kitartásra volt szükség a részünkről. Az új esetében azonban a csapat egyik fő célja az volt, hogy ne a játékos megbüntetésére koncentráljanak. Olyan játékot akarnak letenni az asztalra, amit szeretnek a játékosok.
A producer felhívta rá a figyelmet, hogy azok, akik a Gamescomon kipróbálják a darabot, lehet, hogy túl könnyűnek fogják találni. Ez azért van, mert a demó nehézségi szintjét direkt levették, tehát a forgalomba kerülő végső verzió már jóval nehezebb lesz."
-
#7010 Tomb Raider 2...
Emlékszem, teljes térképet rajzoltam - meghúzható karoktól kezdve, guruló sziklákon át a T-Rex-ig mindennel... -
#7009 Régen mennyit jegyzeteltem, főleg konzolon .... ott nem volt ALT+TAB és notepad :) volt egy kupac jegyzettömböm, amibe brutál mennyiségűt jegyzeteltem, vagy éppen csak egy kis papírfecnire, ami éppen a kezem ügyében volt. Huh, már nem emlékszem melyik játék volt, de még vmi táblázatot is rajzoltam hozzá papírra, mert valamit nagyon lehetett benne kombinálni össze-vissza :) sajna ezeket kidobáltam, pedig most átlapozgatnám. -
Zozo0122 #7008 Ti amúgy nem irkáltok fel dolgokat? :) Én minden rpg elé papírral és tollal ülök le és ha valamit későbbre tartogatok vagy valahová nem jutok be felírom :) Épp ezért mindig pontosan tudom, hogy mit és hol hagytam ki :D Oké mondjuk a mai játékoknál erre ritkán van szükség :D -
#7007 Hicc, én is :) kapásból fel tudtam idézni vagy 2-3 ajtót, ami a gyűrű hiányában eddig nem nyílt ki, rögtön ide mentem :)
Ezért szép ez a játék, több végigjátszás után is tartogat meglepetéseket :D
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.14. 11:47:03