Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem sértek meg valakit vele, akkor ezennel lezárnám a családfa kutatást egy, mégiscsak idevágó kérdéssel: a Havel's set megéri-e, hogy rágyúrjon az ember, vagy nem éri meg a sok level-t, mert egy erõsebb, de könnyebb set?

MerlinW
Te meg a lánya xD

[merlinw.org]

jarlaxxe
Pedig az írásaid alapján megesküdtem volna, hogy tinmam faterja vagy...<#hehe>

Ezt a végtelen fantáziát szeretem benned!D jah! Rendõr, tûzoltó, meg vadakat terelõ juhász. Mondanám, hogy kincskeresõ mélytengeri búvár voltam, de az nem lenne igaz. Olyan egyszerû ember voltam, mint Te, csak szerencsésebben irányítottam az életem /szeretném hinni😊/. Szemtelenül fiatal vagy, ezért még Neked is sikerülhet, én legalábbis hiszem ezt. Hogy "csóró" vagy? Ezt nem tudom. De hogy "senki", azt cáfolom. A kedvenc DaS2 videófeltöltõm vagy és azért az se semmi.😊

Nem vagyok nyugdíjas, ahhoz még "pelyhes" az állam. Csak ha veszek tejet, tudok mit bele aprítani.
PvP-ben nem tudja az ellenfél, milyen fegyver van nálad, igy meglepheted a harc elején.
Tinman
Akkor rendõr/hör/katona voltál és 45 évesen nyugdíjba mentél... innentõl utálunk hivatalosan is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nah, örülök, hogy minden oké, mert én továbbra is egy csóró senki vagyok, de már megszoktam, az lenne fura, ha nem így lenne <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Valaki nem tudja esetleg, hogy lehet megoldani, hogy, ha ne adj isten, nem Full-HD -be akarom tolni, hanem 1400:1050 -be, mert fisi - fosi hozzá a laptopom, akkor legyen már olyan jó a program és full képernyõbe vágja, ahelyett, hogy szépen széles vászonra vágja a képet 😞

thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A kissé fiatalos hevületû, rövid és tömör, a mindenáron a lényegre törõ meghatározásod kissé pontatlan. Nekem már nem kell dolgoznom. Ott ülök a játék végén levõ trónon, csak én még nem csukódott rám az ajtó. Remélem eme szomorú momentum a távoli jövõ zenéje marad.😊 /a házas stimmel, közel 30 éve/
IMYke2.0.0.0
Röviden: idõs, rohadt jól fizetõs, nyugis állásban, luxus körülmények között élõ házas ember vagy 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor már csak pár év választ el attól, hogy azt mondhasd teljes joggal: felnõttél.😊
Az én LvL-im száma kissé meghaladja a Tied. Régebben vagyok az "életnek" nevezett Dark Souls-ok között. Régebben keményebben kellett küzdenem, de manapság a tapasztalatnak hitt szerencsének köszönhetõen lazább pályán mozgok. Sikerült a biztonságot nyújtó itemek zömét összeütnöm és hál'Istennek, nem kell -mint ebben a játékban- egyedül küzdenem.😊
Tinman
Szerintem(!):

A Dark Souls 2 NG+ olyan, amilyennek a Dark Souls 2 NG-nek lennie kellett volna... ezt a legkomolyabban mondom. Szóval mégis csak betették az easy fokozatot a kis snecik -.-

Azért a black phantomok a húzósabb helyeken mekkora jók már? Hán' mingyá' elkezdem élvezni a játékot <#banplz>

Tinman
Mingyá' 36 leszek? Minden nap ajándék már. <#rinya> És Ön?

Igencsak keveset tudok, de ezt épp véletlen tudtam. Ettõl függetlenül két igazság jutott eszembe errõl: "A jó pap is holtig tanul" és a "jó az öreg a háznál". Itt most Tinmanra gondoltam, de mindjárt hozzá teszem, hogy ebben az estben az "öreg" meghatározás csak jelképes.😊
Kandurex
hopp, zsír

Tinman
Dehogy. A jobbra fent gyakran látható kis lángnyelvecske a mentést jelzi.
Nagyon gyakran ment, akár boss elõtti ködnél is kiléphetsz, belépve ott fogod magad találni...

Kandurex
Ha nem használsz bonfiret, akkor mentés sincs, ...akkor csak egy áramszünet hiányzik az utolsó pár órában <#banplz>

Na jó! De melyikkel kormánnyal nehezebb?: orbán, vagy a gyurcsány? /direkt írtam kis kezdõbetûvel!!D/
Tinman
Szerintem kormánnyal kell végigcsapatni NG+7-ben...

Valójában teljesen érthetõ dolgok ezek. Úgy hívják röviden: célok. Az ember élete folyamán célokat tûz maga elé, hogy legyen mit elérni és ha sikerült, akkor ez boldoggá és elégedetté teszi. Igaz, csak pillanatokra. Ha nehéz célokat tûz ki, akkor a boldogságot kiegészíti az eufória, ami boldogsághormont termel. Tudom és elnézést kérek mindenkitõl, akit ez kissé bánt, de valójában errõl van szó és mindig is errõl lesz szó.

Hogy valamit jobbat is említsek: az ember célok nélkül nem létezhet. A célok rendkívül fontosak. Az hogy én milyen ember vagyok, azt a teljesítményemmel tudom egyrészt magamnak, másrészt az engem körülvevõ embereknek bizonyítanom. Ezt a bizonyítást a mérhetõ teljesítménnyel tudom igazolni. Az hogy minden ember egyedi egyén, azon érhetõ legjobban tetten, hogy szüntelenül beakarja magának, de még jobban környezetének bizonyítani, hogy õ valójában sokkal jobb, vagy legalábbis jobb valamiben, mint más.

A való életben ezt elég nehéz bebizonyítani, de itt és más játékban erre több lehetõség adatik, ezért, mint egy pótlék szolgál alkalmasint. Pár forintért lehetõséget kapunk "nagy" tettek véghezvitelére. Pár forintért örömet kapunk és boldogsághormont. Célokat és ha a cél minél nehezebb, annál boldogabbak vagyunk ha ezt megoldjuk. Aztán ha már mindent kimaxoltunk, akkor jöhet az ujabb játék.

Én ezt gondolom a láthatatlan kardról.😊
Myselor
aha és az miér jó? 😄
Nem látszik tõle, a jobb kézben lévõ fegyver.
Myselor
grat az mán nem semmi 😄 és amúgy a bonfire nélküli gyûrû az milyen?😊
Megnéztem egy karit NG+10-rõl indult neki a 11-nek. A tarsolyában több mint 14 milla lélek. A tárgyakat már nem nagyon vette fel, csak arra megy, hogy minél messzebb menni és megtartani minél több lelket. Hát, lehet kitalálni, hogy még mit lehet kihozni ebbõl a játékból és ki a legfa..ább gyerek.😊
Igen, ng+4, most meg kell csinálnom halál nélkül is. Most már nem maradhat el.
280 óra, amúgy nincs boxoló karim, de tervben van, csak ahhoz még farmolni kell.
Bonfire nélkül mentél végig az egész játékon?
Na megvan a bonefire nélküli run, megvan a gyûrû. Az a vicc, hogy ugy indultam neki, hogy megpróbálok nem meghalni, erre már az elején meghalok tök ostoba dolog miatt. Aztán meg persze végigmegyek úgy a játékon, hogy egy boss nem öl meg...
Ha nem balfaszkodom el az elejét, meglehetett volna a deathless run is... 😞
23 milla volt de 12 milliót buktam el az újrakezdés miatt😊
Nekem gyanús. Lehet, az a 12 millió lélek volt a gond. Úgy ítélte a gólem, hogy az Neked sok.D
Jelentem:most hogy volt mentésem a kastély elõtt így természetesen azonnal kinyílt a kapu...Mindösszesen 12 millió lelket buktam el így,de ez van ezt kell szeretni...
Tinman
Köszönöm :-)

Igen tudom... sima NG-ben kellett volna, de ott nem érdekelt, nem akartam a végigjátszást úgy bemutatni, hogy segítséget hívok be.

Naná, hogy minden videódat láttam... sõt tanultam is egy-kettõbõl... köszönjük, igényes munka, gratula, a kiplatinázásnál figyelj légyszi a Lucatiel-es és Benhart of Jugo-s küldetésekre... B.
Tinman
Köszi, ha nézed néha :-)

NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^

Eskü rosszabb, mint a DeS platinázása, mert ott mented a köröket és tudtad, hogy elõbb vagy utóbb tuti lesz eredménye és lett is.

Itt most mi van? Lebaxtam a jelem a barlang elé és itt gépelek... fúúú, de jó játék -.-

Minek kell ilyen bele? Pontosan olyan fasság, mint a Throne of Want elõtt az a hosszú, unalmas út... vagy a King's Symbol, ami egy gyûrû és le kell venned a gyûrûd 1 mp-re, feltenni a király gyûrûjét, nyílik az ajtó vissza a gyûrû. Ezt 4x!!! MINEK? Akkora baromság, mint ide Lacháza.

Tinman
Köszi, ha nézed néha :-)

NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^

Tinman
Abból indulj ki, hogy a 2.-3.-4. végigtolás már jóval rövidebb, mint az elsõ élmény. Nekem a 2. kevesebb, mint a fele idõbe telt és mégis 1-2 dologban több extrát is teljesítettem (több PvP pl).

Emlékszem DaS 1 esetében 2-2.5 óra alatt O&S harcig jutottam a kb. 6.-7. végigvitelkor :-)

Persze ettõl függetlenül a PvP miatt mocsok sok idõ lett a 4 kari esetében :-)

Te jó ég!!!! Esetleg van egy extrém bokszoló figurád is, mivel ki szeretném majd próbálni? Kb. hány órát töltöttél már el ezzel a játékkal? Azt hittem, h. csak én vagyok ilyen megszállott és õrült, de úgy látom, hogy vagyunk még jó páran ilyenek... :-)
Szia Tinman, Üdv. Mindenkinek,

Folyamatosan nézzük a videókat, bízunk a folytatásban, ne add fel, egyébként én az NG+ on szereztem meg a 30 gyõzelmet, szinte mind az Old Iron King elõtt jött össze, folyamatosan beinvédeltek az NG-sek és az NG+ osok, egyébként gratulálok a feltöltésekhez... :-) Üdv.: Berci
Egyszer volt egy hasonló szituáció. Le is írtam már ide egyszer. Beinvadelt két grey phantom, az egyik meghajolt, én is meghajoltam, harcoltunk, levertem. Utána jött a másik és szintén harc, szintén levertem. Utána percekig csak magamban mosolyogtam hogy ilyen nincs, nem létezik. Humanity is still alive.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Föleg azért bosszant a potizás mert az egyik pvp karim poison builden van, és rohadt fun, de a potizás megnehezíti. Szóval vele a pvp ugy néz ki, hogy bekapja a poisont tickel lefele a hp, nekem meg daggerre kell váltani, és rátapadni, mert mindenki egyszerre potizni akar. Persze általában pont ilyenkor nem adja be a backstab-et, és már full hp-n van. 😊

Achi az csak 28/38, annyira nem figyeltem öket, az ilyen legyen meg az összes spelled achikat nem szeretem, amit bead bead, de csak azért nem fogok minden spellt megkeresni, amikor sose fogom használni, hogy megkapjam az achit. Amúgy se szokott annyira az achi mozgatni. Már csak a pvp miatt játszom leginkább.
Tinman
Achira értem a kimaxolást. Nekem még csak 30 van meg a 38-ból :-/

Nemtom mi számít kimaxolásnak. Van 4 150 körüli ng+ pvp karim , bár csak 2 aktiv a másik 2 annyira nem tetszik. Meg egy 350 körüli kari ami ng+4-en van. próbálom vele megcsinalni a no bonefire runt jelenleg. Meg próbálom kitalálni hogy mire buildezzem, de még nem találtam meg a helyes irányt vele. Ki akartam annak is szedni a sun swordot, de ilyen magas ng szinten már tényleg esélytelen, sehol nem hivták be, akármennyit ácsorogtam, gondolom az a kevés ember aki ng4-en rohangál már leszarja az idézést.
Tinman
Pofon egyszerû lenne a megoldás: Accept/Reject.

Ennyi kellene, semmi egyéb! Invadelsz valakit, megjelenik neki egy opció: Accept/Reject. Rábök az elsõre megy a harc.

Sokan azért játszanak online, mert szeretik, ha van hint a földön, vagy vértócsák + a szellemalakok miatt kevésbé érzik magukat elhagyatva.

A potizásnak én örülök... potizás = halál. Talán ha minden 50.-nek sikerül rendesen innia, a többi, mind belehal ebbe :-D

Ettõl függetlenül itt PC-n tényleg gázabb a PvP :-(

Pvp-ben nekem is egyre roszabbak a tapasztalataim. Mindenki százával issza a potit, ha elfogy akkor spameli a lifegem-et. Ha invadelek, akkor a pálya közepérõl instant sprintelnek vissza a tüzhöz, és beidéznek mindenkit akit csak érnek, idézéssel nem lenne baj, ha azért idézné mert együtt akat menni valakivel, de ö csak azért idéz hogy véletlen se kelljen harcolni. Volt olyan is aki beidézett arcot, az megtámadott, harcoltam vele, amikor a gyerek látta hogy vesziteni fog rohant vissza megint és idézett be még1-et. Ha nem akar valaki pvp-ni, miért nem tolja offline?
Ha jelet rakok le és úgy pvp-zek, akkor tök alap, hogy amint megidéznek, és még mozdulni se tudok, már az area spelleket rakja alám.
Ö felbuffol de ha én is elkezdem instant megtámad. A legjobb aki közel jön integet amikor elkezdem nyomni az integetést már instant lö is belém.
Nekem tök alap, hogyha invadelek is, soha nem támadom meg amig mobbal harcol, megvárom hogy befejezze, felpotizik akármi. De egyre inkább eltünnek ezek az emberek, csak a suttyóság megy mostanában, pedig 1-2 hónapja még szinte mindenki értelmesen harcolt, most meg csak a cigánykodás megy.
Tinman
Ok, megpróbálom... vicc, de ezek a Falconerek se dobnak ám medalt, de a nagy dögök se Harvest-be :-(

Kimaxoltad már a játékot?

Tinman
Kb. 200 PvP harcom volt. Érdekes tapasztalat, hogy konzolon jóval rendesebb a nép, alap dolog a köszönés. PC-n ezzel szemben sok a köcsög. Itt vagyok pl. én is.

NG+ lost sinnerhez menjél, ott engem instant hivtak be folyamatosan, pillanatok alatt össze tudtam szedni a 30-at. Én is smelter demon elött próbáltam elöször, de engem se hívott be ott senki.
IMYke2.0.0.0
Ez tényleg jó lehetett. Tartok tõle, hogy ritka az ilyen tisztességes játékos...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Sunlight Spear - jó, ezt húzzák a faxukra, de komolyan.

Hát hol a 'csába tudok én LVL 190 körül kooperálni??? NG+-ba is mindenki egyedül tolja. -.-

Ez ugyanis csak akkor szerezhetõ meg, ha coop-ba lenyomtok közösen pár boss-t HARMINCSZOR!!! 1 órája állok Smelter elõtt természetesen no luck, a kutya nem idéz be!!!

Elvileg dobnak Sunlight Medalt a Harvest Valley nagy dögök, de nekem a 200 óra alatt PS3-on esett csak egyetlen egy db. ott. NG+ elején is elvileg dobnak a Falconer-ek, de mindenki azt írja, hogy k. ritka :-(((

Tinman
Rájöttem miért csinálják... az achi miatt.

Tény, hogy kibaxott frusztráló órákat tökölni egy helyen és reménykedni, hogy gyõzöl és menetelsz a köv. Rank felé, ahol kapod a végre áhított varázslatot, ami kell az achihoz.

Szóval én abs. nem haragszom már ezért.