Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok nyugdíjas, ahhoz még "pelyhes" az állam. Csak ha veszek tejet, tudok mit bele aprítani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
thx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az én LvL-im száma kissé meghaladja a Tied. Régebben vagyok az "életnek" nevezett Dark Souls-ok között. Régebben keményebben kellett küzdenem, de manapság a tapasztalatnak hitt szerencsének köszönhetõen lazább pályán mozgok. Sikerült a biztonságot nyújtó itemek zömét összeütnöm és hál'Istennek, nem kell -mint ebben a játékban- egyedül küzdenem.😊
A Dark Souls 2 NG+ olyan, amilyennek a Dark Souls 2 NG-nek lennie kellett volna... ezt a legkomolyabban mondom. Szóval mégis csak betették az easy fokozatot a kis snecik -.-
Azért a black phantomok a húzósabb helyeken mekkora jók már? Hán' mingyá' elkezdem élvezni a játékot <#banplz>#banplz>
Nagyon gyakran ment, akár boss elõtti ködnél is kiléphetsz, belépve ott fogod magad találni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hogy valamit jobbat is említsek: az ember célok nélkül nem létezhet. A célok rendkívül fontosak. Az hogy én milyen ember vagyok, azt a teljesítményemmel tudom egyrészt magamnak, másrészt az engem körülvevõ embereknek bizonyítanom. Ezt a bizonyítást a mérhetõ teljesítménnyel tudom igazolni. Az hogy minden ember egyedi egyén, azon érhetõ legjobban tetten, hogy szüntelenül beakarja magának, de még jobban környezetének bizonyítani, hogy õ valójában sokkal jobb, vagy legalábbis jobb valamiben, mint más.
A való életben ezt elég nehéz bebizonyítani, de itt és más játékban erre több lehetõség adatik, ezért, mint egy pótlék szolgál alkalmasint. Pár forintért lehetõséget kapunk "nagy" tettek véghezvitelére. Pár forintért örömet kapunk és boldogsághormont. Célokat és ha a cél minél nehezebb, annál boldogabbak vagyunk ha ezt megoldjuk. Aztán ha már mindent kimaxoltunk, akkor jöhet az ujabb játék.
Én ezt gondolom a láthatatlan kardról.😊
Ha nem balfaszkodom el az elejét, meglehetett volna a deathless run is... 😞
Igen tudom... sima NG-ben kellett volna, de ott nem érdekelt, nem akartam a végigjátszást úgy bemutatni, hogy segítséget hívok be.
NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^
Eskü rosszabb, mint a DeS platinázása, mert ott mented a köröket és tudtad, hogy elõbb vagy utóbb tuti lesz eredménye és lett is.
Itt most mi van? Lebaxtam a jelem a barlang elé és itt gépelek... fúúú, de jó játék -.-
Minek kell ilyen bele? Pontosan olyan fasság, mint a Throne of Want elõtt az a hosszú, unalmas út... vagy a King's Symbol, ami egy gyûrû és le kell venned a gyûrûd 1 mp-re, feltenni a király gyûrûjét, nyílik az ajtó vissza a gyûrû. Ezt 4x!!! MINEK? Akkora baromság, mint ide Lacháza.
NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^
Emlékszem DaS 1 esetében 2-2.5 óra alatt O&S harcig jutottam a kb. 6.-7. végigvitelkor :-)
Persze ettõl függetlenül a PvP miatt mocsok sok idõ lett a 4 kari esetében :-)
Folyamatosan nézzük a videókat, bízunk a folytatásban, ne add fel, egyébként én az NG+ on szereztem meg a 30 gyõzelmet, szinte mind az Old Iron King elõtt jött össze, folyamatosan beinvédeltek az NG-sek és az NG+ osok, egyébként gratulálok a feltöltésekhez... :-) Üdv.: Berci
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Achi az csak 28/38, annyira nem figyeltem öket, az ilyen legyen meg az összes spelled achikat nem szeretem, amit bead bead, de csak azért nem fogok minden spellt megkeresni, amikor sose fogom használni, hogy megkapjam az achit. Amúgy se szokott annyira az achi mozgatni. Már csak a pvp miatt játszom leginkább.
Ennyi kellene, semmi egyéb! Invadelsz valakit, megjelenik neki egy opció: Accept/Reject. Rábök az elsõre megy a harc.
Sokan azért játszanak online, mert szeretik, ha van hint a földön, vagy vértócsák + a szellemalakok miatt kevésbé érzik magukat elhagyatva.
A potizásnak én örülök... potizás = halál. Talán ha minden 50.-nek sikerül rendesen innia, a többi, mind belehal ebbe :-D
Ettõl függetlenül itt PC-n tényleg gázabb a PvP :-(
Ha jelet rakok le és úgy pvp-zek, akkor tök alap, hogy amint megidéznek, és még mozdulni se tudok, már az area spelleket rakja alám.
Ö felbuffol de ha én is elkezdem instant megtámad. A legjobb aki közel jön integet amikor elkezdem nyomni az integetést már instant lö is belém.
Nekem tök alap, hogyha invadelek is, soha nem támadom meg amig mobbal harcol, megvárom hogy befejezze, felpotizik akármi. De egyre inkább eltünnek ezek az emberek, csak a suttyóság megy mostanában, pedig 1-2 hónapja még szinte mindenki értelmesen harcolt, most meg csak a cigánykodás megy.
Kimaxoltad már a játékot?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát hol a 'csába tudok én LVL 190 körül kooperálni??? NG+-ba is mindenki egyedül tolja. -.-
Ez ugyanis csak akkor szerezhetõ meg, ha coop-ba lenyomtok közösen pár boss-t HARMINCSZOR!!! 1 órája állok Smelter elõtt természetesen no luck, a kutya nem idéz be!!!
Elvileg dobnak Sunlight Medalt a Harvest Valley nagy dögök, de nekem a 200 óra alatt PS3-on esett csak egyetlen egy db. ott. NG+ elején is elvileg dobnak a Falconer-ek, de mindenki azt írja, hogy k. ritka :-(((
Tény, hogy kibaxott frusztráló órákat tökölni egy helyen és reménykedni, hogy gyõzöl és menetelsz a köv. Rank felé, ahol kapod a végre áhított varázslatot, ami kell az achihoz.
Szóval én abs. nem haragszom már ezért.