8811
Dark Souls II
-
#1964 A gifen nem ezzel van a baj. Egyszerűen vacak. -
#1963 DS2 wiki-n van. 35% az ideális, 36-70 között csak lassabb lesz és rövidebb a táv. De 70 fölött már nem szabad megnyomni mert van egy rövidke felkelési idő. Meg az adaptability is befolyásolja most már. (az növeli az agility tulajdonságot) -
#1962 "... yeah especially because ALL rolls are the same to 70% ^^ .. i cant see much difference between 24 and 69% :D
Roll speed is the same. Roll length however does vary a lot (breakpoints are 30% 50% and 70% (fatroll) I believe), and I find >50% roll length is easily punishable in pvp at least)." -
#1961 Én azt hittem, hogy csak 70% alatt és felett létezik... -
#1960 Ezért megyek én szinte mindig mezítelenül :) -
#1959 Ha 50% felett van a terheltséged akkor nem sokat ér. Nagyon kicsi a távolság és elég lassan kel fel a karakter. -
#1958 Hivatalos: a roll-t teljes mértékben elbarmolták -
#1957 köszönöm. a toronyba már feltudtam menni.de a másikat még nem próbáltam.viszont a páncélt sehol nem találom pedig már a falon is felvettem a winged shieldet is :D -
#1956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg ha meggyújtod a fáklya állványt a műhelyében, utána elteleportálsz majd vissza, akkor már ki lehet nyitni a ládáját, nem áll majd ott.
Torony felső szint: a létra előtt kicsit távolabb le van omolva a mellvéd, azon fel tudsz sétálni, a létrához, csak le ne ess. :) -
#1955 Na akkor úgy már egyből nem olyan érdekes a dolog. -
#1954 pcguru-s videóban néztem, hogy alázza le távolról, Forest of Fallen Giants elején a fehér lovagot a fa tövében, ebből szűrtem csak le :) -
#1953 értem.hát nekem se ül rajta csak hadonászik előtte xd majd megnézem:) -
#1952 Később visszamentem az egyik boss után, akkor már nem csücsült rajta. Talán egy nagy bunkós? -
#1951 ja és a kovács mögötti ládában mivan?hogy lehet megszerezni? -
#1950 Egyértelmű, hogy a Ring of Blades -
r4pt0r #1949 Hát szerintem pont az elején szar a varázsló, hiszen még nincs semmilye, és még közelharcban is gyenge. Persze később már más a helyzet. -
sztar007 #1948 Azon gondolkozok lecseréljem-e Stone ringet a Ring of Blades-re. Melyk ér többet a poise vagy a physical attack? -
#1947 lost bastille-ban hol van a páncél?komolyan nem találom xd meg ahol taliztunk a csajjal annak fel lehet valahogy menni a felső részére.van egy létra is le a falra majd,oda hogy jutok? -
#1946 jah tök dúrva nagyon ez az érzés :D és grat ^^ -
sztar007 #1945 Na Purseur leverve, 46-os szinten is megizzasztott. Igazából ez az egyetlen olyan játék ahol boss fight közbe hallom a szívem dobbanását :D -
Prof William #1944 Kösz. Gondolom ez a kb3 napos munka a játék konvertálóinak már túl sok lett volna... -
#1943 Már majdnem örültem, de látom kell az a program. Egyelőre hagyom, nem akarok bant. Még megkockáztatni sem. -
#1942 ..ami parry (boccs) -
#1941 Parry után várd meg amíg lefekszik, majd kis ütés. -
#1940 A játék elején úgy tudom irigyelni a varázsló kasztokat, mennyire könnyen zúzzák le távolról az ellent, de képtelen lennék, nem fegyveres karaktert indítani, mert sokkal szórakoztatóbb kihívás :)
A kérdésem viszont az lenne, hogy az istennek nem megy a perry után a ripost. X360 kontrollerrel tolom, és hiába adja be hiba nélkül L2-vel a perry-t, ha rányomok az R1-re, nem nyomja a ripost animációt. Elvileg az előre+R2(nagyütés) után is kéne groundtámadást csinálnia R1-el de még ezt sem láttam.
Valaki leírná egy amatőr, de nagyon DS rajongónak, hogy mit ronthatok el? :) -
sztar007 #1939 Elvileg ez bár nem próbáltam: http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/30/? -
#1938 értem okés köszi :) -
#1937 Majd találsz köveket a játék második felében amikkel tudsz fejleszteni. Raw, Dark, Enchanted, Magic, stb. -
#1936 A kezdő játékosoknak. Én ebben a részben 70%-ban pajzs nélkül haladok, két kézben fogva a kardot. (Oké, annak is van 60% védelme) -
#1935 amúgy a kard mitől lesz enchantolt?ugye van a tűz kardom a heide kard elvileg villámos.mikor lesz látható rajtuk?vagy láttam pl bastard swordöt is kéken világítani. -
Prof William #1934 Van valami olyan patch vagy mod ami a számítógép BILLENTYŰZETének ikonjaival mutatja hogy mi-merre? Mert hiába mutatja hogy nyomja le XYnyíl kombót a gamepadon ha gőzöm sincs hogy azt hogyan kell bill-en használni... -
#1933 oksa,amúgy sikerült közben phantom nélkül is.fuj te ez nagyon gáz volt xd -
#1932 Igen, human formában kell lenni.Ahogy leérsz a lifttel, mögötted a sarokban. -
#1931 az van aha amúgy igen megvan a kulcs is.a phantomot keresem amit megidézhetek de nemtalálom .azt csak ember formában lehet ugye.de az hol van? -
#1930 100%-os pajzsod van? Azzal mérföldekkel könnyebb, szokásos körözést kell csinálni. Egyébként ha a "ködkapu" előtt jobbra-balra meggyújtod az olajos cuccot (az ajtókat a Bastille Key-jel kell kinyitni,ami hullánál van ha jól emlékszem, vagy invadelő npc dobja? passz, remélhetőleg már nálad van)akkor már világos lesz a teremben és nem lesz gond a lock-kal. -
Prof William #1929 A védekezés már a DS-ben is létfontosságú volt szóval lehet hogy először valami ismerősebb karakterrel kezdek...
A lovagnak amúgy miért nincs már az induláskor pajzsa? Lehet gyorsan találni neki? -
#1928 annyira agyfaszt kapok ettől a targetelt aimozott nemtom milyem szúrásoktól komolyan vicc ez a sinner boss és megöl mert mindig megtud szúrni -.- annyira undorító egy fos ez a boss -
#1927 Nekem főleg nagy fegyvereknél fordul elő, hogy akkor is csap még egyet, mikor már mozognék. A target leesés ott feature a sötét miatt, úgy tudom, de ha az arcába mászol akkor nemigazán fog leesni. -
#1926 Két karddal nem tudsz védekezni, viszont power stance-ben effektive 250%-os sebzésed van. Igaz a PS eszi a staminát mint az állat. -
#1925 lost sinner nem nehéz de ez hogy lejön róla a target,istenem .meg hogy többet csapok amennyit kéne.felkúr