Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a második részt igazából elég volt polírozni megvalósítás terén, a történet lesz majd igazán érdekes
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
40 másodpercbõl nem lehet megmondani, hogy életképtelen-e vagy nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mellesleg nem kell hozzá nagy ész / ami wedgének alapból nincs/, hogy tudjuk, hogy a DaS világában bukta a Dualwield.
Dual Swordsman:
Elég életképtelennek tünik...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Persze, hoznak a játékba újításokat, de a videókat elnézve, szerintem annyira sokkal komolyabb grafika nem várható. Persze javítanak a MI-n, ami nagyobb proci és ram használatot jelent, de mivel alapból PC-re jön ki a játék, sokat fognak ölni a PC optimalizálásba.
Tudom, sokatok le se szarják, mert megvan a high-end PC, de nekem mint laptop használónak igen sokat számít a dolog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amazonon meg 2013. Dec 31. van megadva.
Nagyon jó eséllyel idén nem jön... szerencsére. Várok én még +1 évet is csak ne legyen gagyor/rövid/buta.
Az S a legjobb utána A B C D és az E a leggyengébb. Minden fegyver tipusnak megvan melyik stat a fö követelménye.
Pl, egy Uchigatana katanának a dex ad B, fullra fejlesztve meg A bonuszt, tehát ahogy pakolsz a dex statra ugy nö a kard sebzése értelemszerüen egy E dex bonuszos fegyonál ez elhanyagolhatóan kevés.
S bonuszos fegyó az egész játékban négy vagy öt van tehát az A már igen jónak számit.
Arra figyelj hogy ha enchantolod a fegyot az összes stat bonuszt bukod, csak a regular fejlesztésnél számit be a stat.
Pl a dex B vagy a str A a jobb?
Így vicc könnyûek a Boss-ok.
Jónak tünik nagyon az összetettsége a játéknak és bocs a sok kérdésért de ahogy elnézem lesz még egy pár.
Pajzsozni fogsz hidd el itt az a alap onnan indul minden. A blokkolást, riposztozást, backstabot gyakorold böszen mert sokat fogod használni öket.
A statok is speckok ebben a játékban itt vannak a wikiröl mi mit növell:
Vitality : A teljes HP-t növeli
Attunement: Memória helyeket növeli
Endurance: A teljes Stamina-t növeli
Felszerelés terheltséget növeli
Fizikai védelmet növeli
Vérzés ellenállást növeli
Strength: Suhintás sebességét növeli
Dexterity: Mozgást növeli
Resistance: Méreg ellenállást növeli
Tûzellenállást növeli
Fizikai ellenállást növeli
Intelligence: Varázslás erejét növeli
Faith: Csodatevés erejét növeli
Varázslat védelmet növeli
Humanity: Tárgy felfedezést növeli
Átok ellenállást növeli
Összes védelmet növeli
Szerintem a endurance, dex és vitality a legfontosabb ebben a sorrendben ha ijászkodos karival játszol.
A str is fog majd kelleni mert vannak fegyók amiknek van bizonyos erõ követelményük.
Mindegy akkor marad a pyro és hanyagolom a pajzsokat. A mágusokat nem igazán szeretem de ha ilyen öszvér kasztok vannak akkor megér egy probát. A stat pontok a szokásos értékeket emelik? gondolok itt ha az eröre rakok akkor nagyobbat sebzek stb.
Ezek inkább csak kiegészitõ fegyók magasabb szinten egy jó ijjal pl, / Black Bow of Pharis / már a mezei monsztákkal elbirsz de a elitekhez és föleg a bossok többségéhez még az is kevés.
Az elején még nyil problémák is lehetnek mert csak venni lehet öket de másodlagos fegyvernek tökéletes az ij.
Mellesleg nekem is ez a kedvenc kasztom és itt is probáltam full ijász karival végigjátszani a játékot de sajnos esélytelen.
De nem akarom elvenni a kedved itt egy kis ijászkodás amit összehoztam egy kedves fórumtársunk okulására.
El lehet vele szórakozni de ez egy lv203 kari fullra fejlesztett Black Bow of Pharis-al tehát egy darabig messze leszel ettöl.
Igazából nekem az ijász karik tetszenek a legjobban ezért kezdtem azzal nem mintha a harcos karikkal bajom lenne csak ha nem muszáj nem vérezzem össze a kezem.
Gyakorlatilag teljesen mindegy mivel kezdesz mert itt nincs jelentösége a kasztnak. Viszont kezdöknek én mindig a pyrot szoktam ajánlani mert azzal a legkönnyebb az indulás. A fireball nagyon jól jön majd, késöbb nyugodtan lehetsz vele full páncélos lovag is ha neked az jön be.
A nehézségrõl meg annyit, hogy kezd el a játékot és ha 2-3 óra után nem törlöd a játékot fénysebességgel a gépedrõl akkor valszeg ugyis belépsz azok táborába akiket beránt a játék világa és hosszú-hosszú ideig nem enged majd el.
Egérfix:dsmfix09
A grafhoz meg ezt tölsd le: DSfix201
Mindkettöt a gyökérkönyvtárba csomagold ki.
Most kezdtem a játékot de már az elején állandóan megpusztulok hunterrel ez ennyire gyenge kaszt? vagy ilyen lesz végig.
A másik, hogy pc-én játszok de elég lesújtó az irányitás a graf se épp egy crysis de az annyira nem érdekel viszont van valami egér patch a játékhoz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.