8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #2004 Huntsman's Copse - szikla ami például eszembe jut mint homewardos loot. De én úgy értettem, hogy Tseldorában az említett helyen ugye van 2 kötél amin le lehet csúszni. Na ott a következő problémák voltak:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Kapásból van ott egy ezüstgyík, azonnal utánaeredsz le a sziklán hátha elkapod. Ezáltal máris kilőtted a köteles csúszkálást, bármit csinálsz vissza bonfirehöz ha meg akarod nézni mi van arra. 2. Ezúttal lecsúszol az elsőn, majd látod, hogy szemben be tudsz ugrani egy kis résbe. Beugrasz felveszed a lootot és már csak lefelé mehetsz innen.Úgyhogy bonfire, 3. fogod magad és elindulsz, lecsúszol először és látod, hogy át tudsz ugrani egy kis toronyrészre, ahonnan szintén csak lefelé mehetsz. Felveszed a cuccot, bonfire. 4. Mostmár minden megvolt, most tudsz átcsúszni a másik kötélen is, és végül megtalálod alul a következő bonfiret. Ha jól emlékszem így volt...na most itt vagy meghalsz 3x(erre ideális a futóhomok és kész spórolod a homewardot is - de ez milyen már, nem tudtam öngyilkossághoz folyamodni), vagy ellősz 3 homewardot :D
-
értem köszi akkor nem sajnálom rá a cuccot:) -
nálam játszhatatlan sajna így kimaradt.szerencsére ez jól megy:) -
Miért lenne baj?:) Arra kell csak figyelembe venned, hogy eleinte igencsak limitált számban találsz titanite-ot. -
És mi lesz később:) Van ahol 20x bejárt területen még én is eltévedek néha:) -
Én még nem találkoztam loot-al amitől homeward-al kellett volna visszautaznom. Macska gyűrű, titkos fal, út, valami mindig van a visszajutáshoz. A 4 great soul megszerzése pedig kb a játék fele. Az erdős rész valóban nem nagy szám, de hidd el, rengetek jó hely lesz még. Drangelic Castle és folytatása, Iron keep is jóságos, stb. A boss-os rohangálás ugyanígy volt az elsőben is. Már a Taurus-hoz is percekig kellett szaladni. Itt ráadásul a ~10. kipucolás után eltűnnek a mobok.
Abban egyébként én is egyetértek hogy az első rész fényévekkel jobb, minden téren.
Más:
Guardian Dragon ketrecharc nagyon hangulatos volt:) Ja és lvl120 lettem:) -
7x játszottam végig az elsőt PC-n bill+egérrel, semmi gond nincs vele. (DSFix-el) -
egy hasznuk van a dögöknek human effigy-t dobálják elég szépen:) -
szerintetek az baj ha több fegyvert is feltolok +3ra?pl most megtetszett a bastard sword de a broadswordom +3 eddig.ugye azt már másfajta titanite-ből tudom upgradelni. -
Zozo0122 #1995 Na, én így csinálom a jegyzetelést :D Esetleges sopileres lehet, bár szerintem még csak a felénél tartok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Két boss is lesz egyből, egymás szomszédságában. :) -
Zozo0122 #1993 De ez egyébként jó dolog és a játék része, amit én írtam az csak a Shaded Woodstól kezdődő részekre értendő :) -
Rony94 #1992 Furcsa, már 5 órája játszom a DS2-vel, de még egyetlen boss fight-ban sem volt részem. Ennyire rossz fele mentem/megyek? :D
Viszont VÉGRE szereztem Longsword-öt. Már elegem volt a Broken sword-ból meg Short sword-ből. -
Zozo0122 #1991 Ugye?:D De ez a Last Bastilleban (gondolom arról bezsélsz) még jó dolog, na az valóban gyönyörűen összerakott pálya :) Kész erődkomplexum :D Amúgy jegyezz fel mindent, amiért később vissza kell menned :D Mindjárt megmutatom, én hogyan csinálom :D -
Eddig nem mertem leírni - mert nem játszottam az 1-el, max 2 percet :) - de ez fajta állandó respawn nálam miatt nálam simán felejtős lesz ez is.
Konkrétan a bástyán lett elegem, hogy mentem 10 métert és mögöttem megint mindenki ugyanúgy ott üldögél, álldogál, alszik, recskázik mintha csak álmodtam volna azt a két órát ahogy kínkeservesen eljutottam idáig. -
Zozo0122 #1989 A gargoyle harc mindkét részben királyság :D Bár kicsit jobb ebben :) Az egyik legjobb, ha nem a legjobb bossfight eddig ebből a részből. -
Hát a kábulat rámehetne az összes retkes kutyára ebben a játékban. ráadásul olyan rohadt labirintus az egész, mert kinyitottam valami átjárót, aztán most mehetek vagy 100 felé. Franc tudja de nekem jobban tetszett az első rész. -
Zozo0122 #1987 Nekem meg kezd elmenni az egésztől a kedvem :( Nem a nehézség vagy ilyesmi, ezek szóba sem jönnek hanem a pályák ötlettelensége miatt...megint panaszkodok egy sort, de egyértelműen nem hagyom abba a játékot :D Arról van itt szó, hogy ebben a részben a pályadesign szar, míg az elsőben érdekes volt és sosem tudtad hol fogsz kilyukadni, itt ez nagyon elveszíti a varázsát mert alapból van fast travel, ezért nem kell komplex pályákat csinálni...ehelyett azzal van feldobva, hogy a pálya elején van egy ajtó, amihez a pálya végén van a kulcs utána szaladj vissza stbstb, ez oké 1-2x de mindig ez van. A bonfireök egy része túl messze van a bossoktól is...a nyomi mobokat úgyis lazán lenyomom, aztán ha esetleg megöl a boss már csak átszaladok köztük...ez sem túl jó így, az elsőben nem emlékszem, hogy sokszor csináltam volna ilyet. Konkrétan úgy vagyok vele, hogy legyek túl a 4 great soulon és utána lássuk mi jön, gondolom utána újra beindul majd a dolog, de kezd ellaposodni most. Másik dolog: gyakran olyan helyen vannak elrakva itemek, ahová csak cselesen juthatsz be...eddig tökéletes. na de kijutni már csak homeward bone-al tudsz és akkor mindne újratermelődik. És unalomig ismételd például Tseldora pályán. Ott a 2. bonfire után, aki járt ott tudja, hogy mi van. Elérhető kb. 4-5 különböző nehezen megszerezhető cuccos, de mindig vissza kell teleportálnod a bonfirehöz:( Bár a bossfight itt egész jó, de az odaút megint csak túl hosszú és fölösleges játékosbosszantás. Jó, nyilván valamivel nehezíteni kellett a fast travel miatt, de most megint úgy vagyok vele, hogy az első rész a jobb. Remélem ez megváltozik a 4 great soul megszerzése után (tudjátok lost sinner stbstb...) és akkor jutunk el a legjobb és legkidolgozottabb pályarészekre :) -
hát igen ez így van.pl a gargolyle elsőre esélytelennek látszott.2 próba után lement könnyen:) -
nem mert játszhatatlan a mai napig az első rész tudjuk miért.xd -
Mindenkinek más, első részben mindenki szerint az Iron Golem egy vicc én meg ott abba is hagytam vagy 2 hétre aztán folytattam, állandóan leestem, megcsapott, beszorultam stb. Viszont volt sok olyan boss ami meg nekem gyerekjátékvolt más meg küszködött vele, ez egy ilyen játék, lényeg a kitartás, meg a türelem. -
Nem játszottál vele?
Egy hatalmas nagy páncélos lovag és tök kis hely volt, ahol harcolni lehetett plusz simán le lehetett esni onnan és akkor instant halsz. -
miért az milyen volt?:) amúgy grat:) -
jaaah.szegény:)) hát most ez vicces lesz de én a last giant-el többet szenvedtem mint a nyurgákkal és a gargolyle-okkal összesen xd ez van -
Kicsit olyan érzésem volt, mint az első részben az Iron Golemmel -
Hát kikkel szenvedek 2 napja? A nyurgákkal :) -
melyikre gondolsz?Xd
-
Az mi? -
Wahahaha legyőztem a szarosgatyákat :D Csak 2 nap kellett hozzá :D -
mikor miért?xd mitörtént?:DD -
Nem és nem, a baromállatja állandóan lemegy megöletni magát a két proteinen nyurgult meg persze ,hogy őt üti. -
lehetséges.nem baj jó ez így is csak idegesítő:) -
hajaj ne ijesztgess xd -
steweee #1971 sztem direkt van így. olvastam is vhol hogy úgy csinálták meg a couterattack ot is, hgoy van százalékos esély arra hogy nem sikerül a legjobb időzítés mellett sem. tényleg nevetséges volt az első részben hogy főbosszokat is pár parryvel ki lehetett csinálni,mint pl a lord of cindert vagy mi a picsát a vége felé -
A rotten más, de majd meglátod. :D -
én arra jöttem rá a legtöbb ilyen bossnál a legjobb ha mindig egy irányba csak fordulok vele és mögé kerülök,pl dragonrider is így lett meg elsőre csak ugye nem mindig jön össze ez xd -
A rottennél is hasonló, szét is tépett párszor, de 5-6 próbálkozás alatt kiismertem és levertem. :) Igazából az ilyen speckó támadások nem követik annyira a mozgást, ezért nem kell ennyire kiszámítani az utolsó pillanatot, és akkor nem is lesz gond :) -
jól igen valami nagyon elvan kúrva.sokszor szívok miatta bossoknál :) -
Zozo0122 #1966 Na akkor jól érzékeltem, hogy gyakran úgy kaptam csapást, hogy biztos, hogy időben gurultam:( Bossoknál is előfordul, de a legszembetűnőbb a Gutterben az óriási kutyáknál...ők valahogy elég gyakran megharaptak annak ellenére, hogy elgurultam. -
én is így jártam amúgy az old dragonslayernél mindig.meg volt még ilyen.nagyon pocsék sajna:)