8811
Dark Souls II
  • wedge31
    Ha van nálad "Fragrant Branch of Yore" akkor bármikor fel tudod oldani.
  • Fpocok
    És tényleg. Valami bone dust volt a neve, elégettem és most +1.
  • sztar007
    Lost Bastille-ba az utolsó bonfire-t aminek szobor zárja el az újtát azt most fel tudom oldani valahogy vagy majd később?
  • Seth
    Később, igen
  • Fpocok
    Még az első területen kinyitottam egy ajtót a soldier key-yel és annak a végén volt egy hallott giant. Olyan, mint a boss. Lehetett vizsgálni de semmit nem csinált. Később lesz jelentősége? Igen/nem elég.
  • Laza
    Ja igen, nem tudtam már nekem honnan van, de akkor megvan :) egyszer elnéztem a Tower of Flame felé, elmentem egészen addig amíg egy csarnokban 3 óriás jön, na előtte dobta egy nagy buzogányos.
  • Fpocok
    Lehetséges. Most hogy mondod, találtam valami olyan tüzes cuccot.
  • Voltan
    Ja, a tower of flame-ben a nem respawnoló sentinel, ugye?

Később is lesz majd olyan tárgy, gondolom, de kimaxolni már nem fogod tudni a flasket...
  • sztar007
    Nekem 5 estusom van és nekem se +1 még. Sajnos azzal a mobbal együtt haltam aki dobta volna... Valami megoldás?
  • Laza
    Én most kihagytam két estét, és magam is csak a 3 nyurga után tartok, de már tudtam upgardelni. Nézd meg, szerintem ott lesz az a zsákodba, ha jól rémlik azt a tűzben kell elégetni.
  • Laza
    Ez bizonyos szempontokból igaz volt a DS1-re is, ami meg sok szempontból a Demon's Souls-ról lett mintázva ... vannak akik szerint azok bossai jobbak voltak :D
  • Fpocok
    Lassan haladok. Még csak az első zónát és az utána lévő éjszakait játszottam.
  • Shep
    Nem lenne gond ha nem lenne hót egyforma és ötlettelen minden. Az első rész is ilyen volt de ott legalább nem voltak ilyen végeláthatatlan helyszínek. Na de amíg úgy érzem ,hogy még érdekes addig úgyis haladok tovább.
  • Shep
    Nekem egyet nem dobtak még :(
  • Laza
    Vagy már ezután tényleg itt lesz az ideje, hogy akinek kimaradt a Demon's Souls az szerezzen egy PS3-at és lenyomja ... Én a DS1 után, tavaly nyáron kezdtem el és nyomtam le, iszonyatosan jó volt, kicsit más és annak is megvannak a szépségei, és a hangulata talán még komorabb és brutálisabb :)

És annak a zenéi egyébként szerintem sokkal hangulatosabbak voltak, legalábbis Én, mint aki pl imádta a PS2-es King's Field 4-et, szinte a hideg kirázott, hogy ott tényleg annak a világnak a zenéi voltak.

Menü és karakter generálás zene

Szóval akinek kimaradt csak ajánlani tudom, akár a játékot is kölcsönadhatom (egy időre), nekem a japán van meg (persze angol nyelv is van benne), amiről azt kell tudni, hogy a mai napig annyian játszanak vele és annyi lelket látsz mindenfelé, mint egy új rész fénykorában :)

Én valószínűleg nincs még egy olyan játék, ahol ennyi ember lesz szántszándék öngyilkos ... Nexus tele van vértócsákkal ... csak hogy fenntartsák a world tendency-t:)
  • Laza
    4 Estusod van, de még nincs +1-esre upgradelve? Valamit elhagyhattál :)
  • Avenger
    Majd délután rakok fel képet, ha tudok menteni. Most találtam meg a Havel setet, úgyhogy lost sinner sisak(ad vagy 2 kiló teherbírást és jól néz ki az a vas álarc) Havel chest meg nadrág, meg valami egyszerűbb kesztyű. Mellette dragonrider great shield. Igazából így 90% körül állok teherbírásban, szóval nem valami ideális, de még tesztelem, hogy jó e. Pl a rottent is staminából és nem elgurulásból vertem le. Kisebb pajzsot, hiába 100%os phys def volt, simán leütötte, ezzel a nagy pajzzsal meg a hármas kombinációt is kivédekezem, mint egy igazi férfi. :D
    Fegyverből éppen olyat használok, amit megkövetel a szituáció. Kovács kalapács, ultra great sword, vagy valami szál fegyver ha épp távolról kell csapkodni. Nem csináltam még +os fegyvert, pont ezért, nem tudom melyiket lenne igazán érdemes. :)
  • Fpocok
    Így néz ki az Igazi Férfi:

• Myselor
    amúgy rakhatnátok srácok a karakteretekről képeket jelenlegi armor és a fegyver amit használtok jó lenne nézegetni:) esetleg spoiler mögé:)
  • Terawatt
    Sentinel második karival elsőre meglett (előző karival azt még nem öltem meg, csak váltottam a jó öreg harcos pap kombóra amit mindig is toltam) és végül pár bonfire-el később Sinner's Rise-ban kötöttem ki, így elteszem magam mára. :)

Akit érdekel annak tudom ajánlani a faith ágat harcingolás mellé, mert a lightning spear /és az erősebb változatai/ nagyon hatásosak és jól is néznek ki. Ha jól emlékszem slvl 65 körül járok. Praise the sun!
  • Myselor
    pedig sajnos nem.tényleg
  • MerlinW
    Hmm. Ha ez megy, akkor annak is kellene.
  • Myselor
    amúgy a képen látható páncél is benne van a játékban?:)
  • Myselor
    az a baj hogy az nem megy a gépemen xd vicc tudom de ez van.max boxra megveszem majd olcson.:) bár így jobb ezzel is játszani hogy most mindenki és lehet beszélni róla.sokkal jobb:)
  • Zozo0122 #2020
    Fogsz te még játszani az elsővel :D Majd ha ezt végigvitted és jelentkeznek az elvonási tünetek és rájössz, hogy van az első részben vagy 30 kinyírásra váró boss :D
  • Zozo0122 #2019
    Mondok még valamit, a soundtrack ezúttal is király a bossharcoknál :)

• Myselor
    aha aha,akkor jó sok mindenki :O mondjuk ez így érdekel.nem is értem miért
  • Zozo0122 #2017
    Épp leírtam kik voltak, és kihez kiből mit kölcsönöztek :D
  • Zozo0122 #2016
    Azért (spoiler felsorolás következik)

Pursuer, Ruin Sentinels, Royal Rat Vanguard, Flexile Sentry, Lost Sinner a sötétben nagyon ott volt eddig :) Igaz, néha van újrahasznosítás...de Orstein és a Gargoyleok ezúttal is királyok, viszont a Najka(ami kb Quelaag) és a Royal Rat Authority (ami kb. egy nagyon gyenge Sif imitátor mármint a mozgásában) elég gyengén sikerültek.
  • Myselor
    melyik bossok voltak még az elsőben ami itt is?:)
  • Lunki88
    Nekem inkább olyan érzésem volt mintha csak "újrahasznosították" volna a bossokat az 1-ből. Szerintem a mennyiségre mentek most nem a minőségre sajnos.
  • Myselor
    hajaj azt se várom akkor xd
  • Myselor
    hát nekem a dragonslayer és a lost siner váltotta ki belőlem ezt eddig de nagyon jó volt legyőzni őket :DD
  • Zozo0122 #2011
    Az még nem rossz, Shaded Woods a tré...:(
  • Zozo0122 #2010
    Én is néha-néha, de általában küzdök amíg bírok :D Bossokból nagyon rendben van eddig ez a játék, bár a Royal Rat Authorityt fapofával csináltam miközben meghaltam vagy 15x...mondjuk összességében is nehezebbek a bossok mint az elsőben, ez nagyon tetszik :) Meg, hogy nem félnek sokat rád küldeni egyszerre :) Jöjjenek csak, mikor a Gargoyleokkal küzdöttem konkrétan kiabáltam, hogy "Jó menj már legutóbb is tüzet köptél, ezt már ismerem" meg, hogy "Csak 3 barmok gyertek többen" és hasonlókat nagyon jó volt :) Old Dragonslayer meg mikor megjelent ott is egyből volt izgalom meg ilyen alapvető félelem és tisztelet, de őt is túl jól ismertem már. Visszatekintésnek tökéletes, hogy ezeket beletették. De azok az igazán jó harcok amikor benned van a félelem és mikor győzöl fellélegzel. És ezekből van itt bőven, több is mint az elsőben.
  • Myselor
    huntsman's copse
  • Laza
    Homewardról jut eszembe, hogy én pl rendszeresen használok bossoknál is :) ha pl ember formában vagyok és úgy érzem nem megy, akkor inkább keresek egy alkalmas pillanatot és elportolok ... ugyanez, ha több próbálkozás után elhalálozok, de nem akarom bent hagyni a sok-sok lelket :) már a DS1-ben is alkalmaztam ezt a módszert :)
  • Zozo0122 #2007
    A huntsman's copse vagy a shaded woods?
  • Myselor
    undorító ez az erdő már most utálom pedig alig értem még oda xd
  • Zozo0122 #2005
    Nagyon várom már az új helyszíneket :) Annyira jól indult a játék, remélem a végére bekeményít minden téren :)