8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #2324 Igen, de azok a részek nagyon igénytelenül lettek összerakva :( Kb. a játék mélypontja, bár 1-2 jó bossfight akad legalább. Viszont a legrondább és legkidolgozatlanabb helyszínek...pedig milyen jó lett volna egy normális misztikus erdő...omladozó várakkal meg minden. Amúgy ezzel próbálkoztak, de nekem nem tetszett, ezekre a pályákra ráfért volna még pár nap tervezés meg egy sokkal jobb pályadesigner. -
#2323 amúgy a shaded woods meg a többi könnyebb hely mint az iron keep? -
Zozo0122 #2322 Egyszer nekem magától felcserélte a jobb és bal egérgombot a hotkey, visszaállítottam és azóta az rendben van. Mondom kell ide 1 patch...kényelmetlen is mindig elindítani a hotkeyt...direkt a DS2 ikon mellé tettem, hogy ne felejtsem el :D Amúgy ez az Iron Keep király hely, ez tetszik, de a múltkoriak után még midnig úgy vagyok vele, hogy az első rész jobb...remélem ez meg fog még változni :) -
Zozo0122 #2321 Jah amúgy én is megöltem a Smelter Demont :D Jó harc volt, tetszett ez a boss, bár párszor elintézett. Az Old Iron Kinghez bementem, de már csak egyetlen kis gemem maradt, úgyhogy megölt, de fele életét levittem. Szerintem másodjára menni fog. -
#2320 Nekem a rollal nincs bajom, viszont időről időre van olyan ,hogy hiába nyomom az ütést nem üt egyből pedig már a hotkeyel javítva a dolog de néha még így is szórakozik. -
Zozo0122 #2319 Tényleg nem múködik jól...ráfér egy patch a játékra sajnos:( Ha kijavítják rendesen a mouse meg a roll delayt akkor örülni fogok :D -
#2318 Erről jut eszembe, hogy még jó régen leraktam a fészekbe kövecskét, vissza kellene már nézni ,hogy adtak-e cserébe valamit. -
#2317 amúgy enchant köveket hol találok a fegyverbe? -
#2316 hát nemtom.szerintem nem csak azért:) -
#2315 Miért nem működik? Ha túlterheled a karaktert akkor persze ,hogy nem. -
#2314 old iron king megölve.a végére egész megszerettem.rájöttem hogy lehet kijátszani a kis genyót :D -
#2313 de minek van ebbe a szarban roll?ha úgyse működik.van amit azzal tudnál kivédeni de még így se lehet.annyira nem hiszem el ezt hogy ilyen szar lehet -
#2312 ez az iron king is egy mocsok,csak beleesek mindig abba a kúrva lávába :)) -
#2311 aha aha.köszi.majd meglesem :) köszi a tippet -
#2310 Én úgy csináltam meg hogy megvettem a flash sweat spellt a csajtól aki "meg volt kövülve". Ezt még a harcos karakterem is használni tudta szerencsére. Na ezt ha elnyomod akkor növeled a fire resit így nem fog rajtad akkorákat sebezni a tüzes kardjával. Plusz még segítségnek behívtam a Lucatiel nevű npc-t, a summonja ott lesz a ködajtó előtt. -
#2309 iron king nemtünik nehéznek,meglestem.de a smelted demon egy rohadék.neked már megvan?:) -
#2308 Ha kiismered a mozdulatait az iron king sokkal könnyebb mint a smelter demon, csak vigyázz hogy bele ne ess a lávába ugrálás közben. :D -
#2307 jah de megvan a bonfire ,megyek a main bossra és a smelter demon szerintem későbbre marad -
#2306 Az egy iszonyat szemét rész ott... biztos halál elsőre. -
#2305 ennyit itt szopni komolyan egy szoba tüskés falak tüzek és akkor megmozdulni nem bírsz mert jön a geci szájba kúrt teknőc úristen már gratulálok -
Skyline #2304 Köszönöm, beszerzem akkó :) -
Rony94 #2303 Húú, de felbasz ez a Dragonrider. Még ha elvetődöm a támadása elől, akkor is meg tud sebezni. De mindegy, legalább szereztem egy gyűrűt, amivel Hollow-ként is nagy az életem. -
sztar007 #2302 +10? :O Nekem Raw +7 de nem találok Titanate Chunkot. -
#2301 ugyanez a helyzet nálam is nyugi xd néha jó kis szopás tud lenni:) smelter demonhoz sok sikert én neki se merek menni,meglestem xd pursuer 2.0 kb :D -
Zozo0122 #2300 Nekem is az van most...Magic Zweihander +10 :D -
Zozo0122 #2299 Amúgy nekem kicsit jobb gép kéne szerintem. Szépen fut a játék, de levettem közepes beállításokra kb...viszont amikor sokan jönnek rám, vagy ha bossokkal küzdök renszeresen beszaggat néha és mindig akkor amikor az ellenfél üt. Emiatt rengetegszer meghaltam már...ha nem akadt volna be el tudok ugrani. Most küzdök a Smelter Demonnal, miután előveszi a tüzes kardot utána minden 2. ütésénél van egy kis lag, így meg aztán időzíthetek... -
sztar007 #2298 Ez a Zwaihander ebbe a részbe is jó kis fegyó
Amúgy ha effektet teszek a fegyverbe utána még tudom tovább plusszozni? -
#2297 még ennyit meghalni ironkeepben komolyan:D -
#2296 Hát ezek a pajzsos minotauruszok rohadt mocskosok, akkorát csapnak ,hogy mindegy mi van rajtam 1 ütéstől majdnem meg is fekszek. -
#2295 jah jó oké vágom amúgy ez undorító egy hely komolyan emberek. -
#2294 Ahhoz mely értékeket kell növelni, hogy ne tántorodjon meg a bekapott ütéstől, meg hogy ne fél nap legyen mire visszarakja maga elé a pajzsot? -
sztar007 #2293 Opcionális: Smelter Demon
Végén lévő: Old Iron King -
#2292 melyikre gondolsz? -
sztar007 #2291 Nem, az opcionális bosst elteszem későbbre, most a végén lévő bossal küszködök. -
#2290 Az jó hely, egy két órája voltam ott :D Sok sikert :D -
#2289 Ja, megvan az agyagvázákból jön- -
#2288 Igen, találtam is egy jó párat, de utána átmentem rajta és ott meg elérek egy pontra van valami viháncolás és megátkozódik a karakterem ,vagy mi. -
#2287 iron keep bossok már megvan nektek?:) -
#2286 Csomó csomó cucc van ott. -
#2285 Á a francba, látom már a térkép szerint sajna menni kell arra is 8(