Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egy sima ellenfélen próbálgasd ... számít az idõzítés ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aztán mentem a Shaded Woods-ba. Scorpioness Najka egyelõre megölt de majd még próbálkozok.
Egyszer majd meglesz ölve a 3 Sentinel is de nem sürgõs. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Parasite Eve 2, best game EVER!
Elég jogosan, mivel a hitboxa csak a player életét keseríti meg, az ellenségét nem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De amúgy sentinel taktika:
Emberi formába változol(effigy) és akkor lesz egy idézõjel a sentinelek szobájába vezetõ köd elõtt egy cellában, ott megidézed a varázslót. Majd be a sentinelekhez, de az elsõt fent vered le a kis platformon, lehetõleg úgy, hogy a varázslót ne bántsa nagyon(egy jó pajzzsal minden ütése védhetõ). Aztán heal és leesel gyorsan, hogy a lenti kettõ ne a varázslót támadja, és csak védekezel, amíg a varázsló lövi õket hátulról, amikor az egyik átfordul rá, addigra már képes lesz egyedül is lelõni azt. Addig a harmadikkal lehet harcolni, ütései után egyet-egyet ütni bele. Majd az npc leveri a második sentinelt és szépen lelövi a harmadikat is, amíg a pajzsoddal minden ütését véded.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(Last sinner)
60as szint környékén viszont lement könnyen, elsõre. Pajzsot folyamatosan fent tartva, két ütése közt beszurkálva, staminára figyelve. Ez a taktika kell még a spoilerben lévõ zárójeles bosshoz is, szóval érdemes gyakorolni, mert ott nem lesz balliszta. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parryzni amúgy a kis pajzsokkal lehet a leginkább, legjobb a buckler - hosszabb a parry animációja, mint a nagy pajzsoknak (végülis történelmileg valahol logikus, hiszena buckler az ún. hárítópajzs, a nagyobbak pedig védõpajzsok inkább) - röhejesen néz ki, ahogy a kis p*csányi pajzzsal félreütöd a Pursuer batár kardját, de mûködik.
Ja, és a késõbbiekre, a riposte kicsit másként mûxik, mint az egyben. Parry után várni kell egy kicsit, hogy a mob seggre üljön, és utána kis támadás a közelében, akkor megy e riposte.
Ugyanez azt hiszem a defense brake-nél is megy (elõre + kis attack) és aztán ugyanúgy riposte, de ezt még kísérletezgetem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na nem csalásra használni ám, de ha valaki elbassza a mentésedet vagy elveszted, corrupt lesz, akkor ezt lehet használni utána.
Aztán kicsit ott maradtam segíteni másoknak, szereztem sok lelket meg 5 ilyen itemet.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
De nagy segítség az is ha bekened a fegyvered vaamilyen módosítóval, vagy ha nagyon nem megy, idézhetsz egy NPC-t is ott, ami lefoglalja a bossokat amíg te vered a seggüket😊
[merlinw.org]
Véletlenül megöltem majulában azt a csajt akinél szintet lehetett lépni. Van valami módja annak, hogy máshol is lehet szintet lépni vagy kezdhetem elõröl a játékot?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Ez legalább már optimalizálva van végre? Eléggé rossz volt az elsõ résszel fél napos pöcsölés és állítgatás és modvadászat után játszani normálisan...
Egyébként humán formában miért tudom magamat átidézni mások világába?
Az a csaj visszamegy majulába és ha elindulsz gyalog a Heides Tower of Flame felé akkor belebotlasz a csajba. 2000 lélekért kinyit egy új átjárót. Arra vannak ilyen csontvázak/csontvázas bossok. 😄
Megvan az én capra demonom is most már 😄
Még, hogy parry a bossra, ami egy kombóból leöl 😄
A nyílpuskán gondolom, ott érted, ahol egyszer megjelenik a firebombot dobáló idióta melletti üres placcon, de ott egyszer lecsapott és többet nem jött.
Most a soldier key utáni ajtón túl van és ott én sehol nem láttam nyílpuskát.