Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
értem okés köszi.szóval külön a pajzsal is lehet ütni?😄 jó tudni
Laza
Bal kézzel nagy ütés pajzzsal, és akkor elüti az ellen támadását, ezzel megbénítva egy pár mp-re.
Szerintem egy sima ellenfélen próbálgasd ... számít az idõzítés ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A nyúrgák egyedül is pite, csak nem egyszerre kell ütni a hármat, hanem ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... az elsõt még az erkélyen kell leverni ahová leesel ... utána a másik kettõ már egyszerû, mert egyébként lassúak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
a parry lényege végülis mi?csak tartom és amikor belém ütne én gyorsabban?vagy valami féle ütéssel baszom fel a pajzsát?hogy mûködik végülis?
davidka003
Earthern peak-ben kinyírtam Baneful Queen Mytha-t.
Aztán mentem a Shaded Woods-ba. Scorpioness Najka egyelõre megölt de majd még próbálkozok.
Egyszer majd meglesz ölve a 3 Sentinel is de nem sürgõs. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Terawatt
Szerintem szar lenne az Ai ha náluk is lenne ilyen.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Állítólag most volt patch és javították az indulásnál a crash-t meg a monitor kábelével való baszakodást.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
"Szegény falat mindig bántják ebben a játékban "

Elég jogosan, mivel a hitboxa csak a player életét keseríti meg, az ellenségét nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Terawatt
Csak hülyéskedtem. Új értelmet nyer a vissza nyal a fagyi? Szegény falat mindig bántják ebben a játékban

Fpocok
Nem. Atomstabil 60fps volt. Viszont sokkal sötétebb és a falak köpködnek 😄

Terawatt
Laggolt? 😄

Shep
A megidézett gépi segítõk szintje amúgy függ attól ,hogy mi milyen szinten állunk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Megtaláltam Blighttown 2.0-át. Gyorsan el is jöttem onnan 😄

Lunki88
Létezik valami mód arra hogy egy coopolás netán invade után privátot lehessen írni valakinek? Az elsõben utáltam a gfwl-t de ennyi haszna legalább volt neki. 😊
Shep
Én elmentem a másik irányba de erõsnek éreztem az óriásokat, szóval én legyûröm a nyurgákat (egyszer valamikor 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Avenger
Sentinel taktika is, akinek nem megy:

Pursurer után a bastille-ban találsz egy kulcsot valahol. Aztán vissza heide tower-en keresztül ahogy megérkezel a bastille-ba a másik, normál útvonalon, akkor az elsõ udvaron lesz egy rejtett ajtó, amit ki lehet nyitni a kulccsal(persze nem muszáj körbe menni, ha kitakarítod a bastille elejét, akkor is vissza tudsz menni a no mans warf felõli bejáratához), így egybõl a sentinelek után lévõ területre érkezel.

De amúgy sentinel taktika:
Emberi formába változol(effigy) és akkor lesz egy idézõjel a sentinelek szobájába vezetõ köd elõtt egy cellában, ott megidézed a varázslót. Majd be a sentinelekhez, de az elsõt fent vered le a kis platformon, lehetõleg úgy, hogy a varázslót ne bántsa nagyon(egy jó pajzzsal minden ütése védhetõ). Aztán heal és leesel gyorsan, hogy a lenti kettõ ne a varázslót támadja, és csak védekezel, amíg a varázsló lövi õket hátulról, amikor az egyik átfordul rá, addigra már képes lesz egyedül is lelõni azt. Addig a harmadikkal lehet harcolni, ütései után egyet-egyet ütni bele. Majd az npc leveri a második sentinelt és szépen lelövi a harmadikat is, amíg a pajzsoddal minden ütését véded.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

davidka003
Miként kerülhetõ ki a 3 sentinel?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
MEghaltak a buzi patkányok 😄

Avenger
Pursurer eleinte nekem sem ment
opcionális boss amúgy, de mögötte elég sok jó gear van és megölve kikerülhetõ pl a 3 ruin sentinel is, bár õk npc-t beidézve egyetlen ütés nélkül leölhetõek.
(Last sinner)

60as szint környékén viszont lement könnyen, elsõre. Pajzsot folyamatosan fent tartva, két ütése közt beszurkálva, staminára figyelve. Ez a taktika kell még a spoilerben lévõ zárójeles bosshoz is, szóval érdemes gyakorolni, mert ott nem lesz balliszta. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Nem ezt akartam hallani 😄

Voltan: Szerintem neked van igazad 😄

Voltan
Szerintem az a pálya kicsit nagy falat azon a szinten, érdemesebb inkább Majulából átmenni a Heide´s Tower of Flame-be sztem. Kisebb szopás 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Igen, a nyurga retkek.

Fpocok
Pursuer után a három
gyíkarcú vékony szobor
boss jön?

Shep
Szerintem meg balliszta de hát kinek ,hogy 😊

Voltan
Igen, ha a ballisták nem sikerülnek, akkor a legjobb a parry a Pursuernél.

Parryzni amúgy a kis pajzsokkal lehet a leginkább, legjobb a buckler - hosszabb a parry animációja, mint a nagy pajzsoknak (végülis történelmileg valahol logikus, hiszena buckler az ún. hárítópajzs, a nagyobbak pedig védõpajzsok inkább) - röhejesen néz ki, ahogy a kis p*csányi pajzzsal félreütöd a Pursuer batár kardját, de mûködik.

Ja, és a késõbbiekre, a riposte kicsit másként mûxik, mint az egyben. Parry után várni kell egy kicsit, hogy a mob seggre üljön, és utána kis támadás a közelében, akkor megy e riposte.

Ugyanez azt hiszem a defense brake-nél is megy (elõre + kis attack) és aztán ugyanúgy riposte, de ezt még kísérletezgetem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Aki esetleg lemaradt volna: Backup tool
Na nem csalásra használni ám, de ha valaki elbassza a mentésedet vagy elveszted, corrupt lesz, akkor ezt lehet használni utána.

Terawatt
Pursuert én is kb másnapra hagytam, hogy addig érlelõdjön a bosszú és másodjára lement. Leather shield vagy mi a neve, azzal mindig sikerült leparryzni. Kitartás 😊

benőmenő
Hát akkor a mai program: vsync off, ês megtanulunk parryzni 😄
Fpocok
Na pursuer meghalt. Egér billel sokkal könnyebb volt.
Aztán kicsit ott maradtam segíteni másoknak, szereztem sok lelket meg 5 ilyen itemet.

Myselor
ragequit megvolt.pursuer holnapra marad :| ez egy buzi köcsög
Myselor
hát ez a pursuer nem megy eddig.sose akkor parryzik amikor kéne.nem ott.nagyon frusztráló egyszerûen nem bírom lenyilazni hp-t tölteni se enged,annyira egy fasz xd
MerlinW
Majula-an Victor's Stone irányában van a bejárata, de csak akkor nyílik meg, ha megölted Dragonrider-t Heide’s Tower-ben (az óriás lovagos területen az egyik boss)

[merlinw.org]

MerlinW
Kezdheted elölrõl. Egyik NPC sem pótolható, szóval figyelj oda, menj távol tõlük miután nem akarsz már semmit csinálni velük.

[merlinw.org]

MerlinW
Blallisztának hívják az eszközt😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én azt végül pajzs nélkül csináltam meg😊 Vettem két Club-ot a vendortól (800/db), fejlesztettem õket +1-re, mindkét kézbe bedobtam egyet, majd power stance-el 300-400-at csaptam beléjük.

De nagy segítség az is ha bekened a fegyvered vaamilyen módosítóval, vagy ha nagyon nem megy, idézhetsz egy NPC-t is ott, ami lefoglalja a bossokat amíg te vered a seggüket😊

[merlinw.org]

Myselor
amúgy ilyet is csak nekem tud csinálni a nyílpuska hogy állok mint egy fasz és nem lõ mégse oké és meghalok ez miatt
Sziasztok!
Véletlenül megöltem majulában azt a csajt akinél szintet lehetett lépni. Van valami módja annak, hogy máshol is lehet szintet lépni vagy kezdhetem elõröl a játékot?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Myselor
a geci pursuer majdnem megvolt hát nem flaskot ittam use helyett -.- xd try 2
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Ez legalább már optimalizálva van végre? Eléggé rossz volt az elsõ résszel fél napos pöcsölés és állítgatás és modvadászat után játszani normálisan...
Laza
Örültem mikor lement a Pursuer ... erre meg jönnek ezek a szarok pár sarokkal arrébb 😊 mondjuk ha van elég türelmed lehet velük kergetõzni idétlen idõkig, és csak akkor ütni mikor ideális ... én eleve leestem elõször így egyszerre hárommal kellett kergetõzni, másodjára már levertem az elsõt az erkélyen, így csak kettõvel kellett bohóckodni, az azért simán megvolt 😊

Shep
Hát ,hogy levágd õket.

tarti19
Szerintem egyáltalán nem ciki, fõleg a megoldások limitálása miatt a játék elején. 😊
Egyébként humán formában miért tudom magamat átidézni mások világába?

Shep
Ja értem, né azért próbálkozok még a 3 nyurgával. 1 próba nem próba 😊

davidka003
Az órás lovagok bossát megölöd aztán tudsz beszélni egy csajjal.
Az a csaj visszamegy majulába és ha elindulsz gyalog a Heides Tower of Flame felé akkor belebotlasz a csajba. 2000 lélekért kinyit egy új átjárót. Arra vannak ilyen csontvázak/csontvázas bossok. 😄

Shep
Nem, a bossnál van 2 nagy szílpuskagép amiket lehet használni. parryzni meg simán lehet én is így öltem meg.

benőmenő
A végsõ megoldás, de olyan ciki lenne már a második bossnál. Holnap frissen majd visszatérek rá.
Megvan az én capra demonom is most már 😄
Shep
Na de egyedül legyõzni az az igazi sikerélmény 😊

benőmenő
Már szólni akartam, hogy elég a spoilerbõl, de ezt már nem bírom xd
Még, hogy parry a bossra, ami egy kombóból leöl 😄
A nyílpuskán gondolom, ott érted, ahol egyszer megjelenik a firebombot dobáló idióta melletti üres placcon, de ott egyszer lecsapott és többet nem jött.
Most a soldier key utáni ajtón túl van és ott én sehol nem láttam nyílpuskát.
tarti19
Humán formába váltasz s beidézel 1-2 fõt, nagyon sok idegeskedéstõl kíméled meg magad 😊

Shep
Azok merre vannak, az óriás lovagok felé?