8811
Dark Souls II
  • Terawatt
    Főleg a fényeffektek butításán hördültek fel az emberek. Vidi 5:40nél. :D haha. Élesben már nem is az a monster van ott. :)
  • Myselor
    azért ez durva,nem kicsit csunyább lett meg más is .pl sok jó dolgot kihagytak belőle
  • Shep
    De egyébként nem volt a földön és a többinél sem kellett felvenni semmit simán berakta az inventoryba, bár az tény ,hogy a póknál volt valami kék ködszerű a földön de nem csinált semmit, nem jelent meg interakcióra utaló jel.
  • Myselor
    komolyan?hát pedig ott ilyen kéken világito valami volt és azt vettem fel és úgy adta meg
  • Shep
    Visszamentem de most csak valami kőizé van ott és ha megvizsgálom valami Alasról hadovál.
  • Fpocok
    Az történt, hogy konzolokra is megjelent sajna.
  • Myselor
    itt amúgy csak szerintem sokkal szebb a játék?mitörtént?:O mért lett más?
  • berci73
    Zozo, spoilerben megírhatnád a helyét, v. legalább azt a világot, ahol keressem...
  • berci73
    Rise of the Dead-ben a tűznél történő imát használta már valaki?
  • Myselor
    te hülye az ott volt a földön utána xd fel kellett volna venni.menj vissza hátha ott van még :D
  • Shep
    Hát ez az, de a pókért miért nem adta meg, csak kicsi fehér lelke van, nem olyan narancs, mint a másik 3nak.
  • Zozo0122 #3113
    Igen! Nagyon király fegyver, bár szépen el is van rejtve...
  • Terawatt
    Old sinner, old Iron king, Rotten, Duke's Dear Freja(a pók)
  • Shep
    A szart, csak 3 van meg de nem értem miért. Ki a 4. A bűnös azt vágtam elsőre, a pókot másodjára, a Királyt harmadjára meg most a Rottent és a pókért csak kicsi van nem olyan piros.
  • berci73
    Srácok ti fel tudtátok valahol venni az Avelynt?, mert én nem találkoztam vele, de volt olyan invéder, aki ezzel támadott meg?
  • ratgab
    Aha. Így már értem. Köszi a felvilágosítást.
  • Terawatt
    Nekem a 3. volt. Pókos bosst öltem meg utána. Ebben a sorrendben haladtam (lista nem teljes, csak a 4 great soulig):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

World Locations
    Things Betwixt
    Majula
    Forest of Fallen Giants
    Heide's Tower of Flame
    Cathedral of Blue
    No-Man's Wharf
    Lost Bastille
    Belfry Luna
    Sinner's Rise
    Huntsman's Copse
    Undead Purgatory
    Harvest Valley
    Earthen Peak
    Iron Keep
    Belfry Sol
    Grave of Saints
    The Gutter
    Black Gulch
    Shaded Woods
    Doors of Pharros
    Brightstone Cove Tseldora
  • Shep
    Hát mert akkor megvan a 4 :)

Amúgy rohadtul nem értem a játékot, hogy az esetek nagy részében a bosshoz nehezebb eljutni, mint a dögöt legyőzni.
  • berci73
    Tinman, az illúziós, trükkös falakat se felejtsd el kinyitni..
  • Myselor
    de ,miért?:)
  • Myselor
    köszi :) am az alonne greatbow jó lenne,majd farmolom kicsit őket hátha kidobják :)
  • Shep
    Figyeljetek már nem a Rotten a 4. nagy lélek?
  • MerlinW
    Hunter's Blackbow E/S STR/DEX bónusszal (Drangelic), vagy Alonne Greatbow C/C (Iron Keep).
    Vagy válogass:)

Mondjuk a Bell Keeper bow is jó cucc, csak DEX-re kell gyúrni, hiszen az íj már csak olyan fegyver.
  • Myselor
    ja és bow nincs másik valami jobb?eléggé nem szeretem a crossbowokat xd
  • Myselor
    hehe.az jó és az hol van?várj majd youtube xd am grat :) elég köcsög volt nashandra nem?
  • Terawatt
    hát én erről nem tudtam. nem baj, mert nem mérgelődtem azon a pályán. Kiélveztem, ahogy a baszott nagy Zweihanderem szeleteli a szobrokat.
  • Zozo0122 #3098
    Crossbow...az Avelyn :D Az előtt lőttem szét vele a főbosst, kb. csak azzal meg tudtam volna ölni. Na szóval végivittem én is :)
  • Myselor
    bocsi :)
  • Myselor
    hehe :) az is egy jó megoldás :) varázslatot egyet se toltam még el.különben van valahol egy jó kis bow?mert ugye lélekből nemtudok venni eltoltam a dragonrider-ért aztán mást nemtaláltam csak ilyen lightingos de az gyenge és nemtudom használn ia durvább lövedékeket se vele:)
  • Shep
    Inkább Superman :)
  • MerlinW
    Kérlek, használjuk a spoiler-t:)
  • Myselor
    majdnem a bossnál van egy kis elrejtett barlang jobb oldalt onnan indulj ki és csak futás xd
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szaladj át a boss fele, majd a második kukac után amint tudsz fordulj jobbra. Lesz egy vékony ösvény a szikla szélén. Hopp, egy bonefire...:)
  • MerlinW
    Nekem az STR, END volt 50-en, a többi 20 körül. most tologatom fel a VIT, ADP, VGR, FTH és INT-et is. Aztán ezermester leszek:)
  • Shep
    Hát de kurva vicces, ez a bossig vezető mérgezős, felzabálós rész.
  • Myselor
    aha :) virget feltoltm 50re többi 40körül van.tényleg nincs nagy változás már akkor :)
  • MerlinW
    Én most mindent tolok fel 50-re, aztán meglátom. 50 és 99 között már minimálisan dobja a bónuszt. STR pl 50-ig emeli a HP-t, afelett nem. Valamint 50 felett már csak 0.6-0,8 damage bónuszt ad szintenként, vagyis két szinlépés után kapsz kemény 1 pontot (+fegyver/páncélbónusz). S ez így van minden statnál. Tehát 50 felett már csak finomhangolás van:)

Miután a Souls sorozatot lvl0-án, egy bicskával is végig lehet játszani, ha van az embernek türelme hozzá, így az 50 pont a statokon már csalásnak számíthat:)
  • Myselor
    akkor te se fejlödsz már 150 level után?:) én is úgy gondoltam semmi értelme és szükség sincs rá :D
  • MerlinW
    NG+-on lvl 150 felett már csak ammo a lélek:) Semmi szükség szintezni. Így is az erősebb mobok két-három ütésből halnak. Egyébként logikusan NG+, NG++ stb egyre több lelket dob. Tehát az, hogy ellősz 40-50k-t az nem számottevő. A boss-ok egyébként 100-200k körül dobnak, mondjuk sosem figyeltem:)
  • ratgab
    Alcíme Push it to the metal lenne gondolom.

Jaja. Igazi férfi. Beleáll az ütésbe, mert az ütés elől nem tudja eltekerni a kormányt...XD