8811
Dark Souls II
  • Shep
    Nem igaz, megint nem vettem észre a sötétben a járatot.
  • Shep
    Kösz.

Beszéltem a királynővel de utána merre, nem igazán találom az utat, a rájdereket megöltem de ennyi. (nincs már kedvem szarrá mászákálni mindent de ha már eddig eljutottam, látni szeretné ma végét)
  • Tinman #3162
    A legkisebb ellenállás felé.

Nevem O! H2O! :-)

Azért az durva, hogy ma 4 órányi játék alatt HÁROM estus flask-em lett pluszba :-)

Megtaláltam a tagot is ahol cuccokat lehet eladni... hát baxa meg milyen helyen volt -.-
    El is adtam egy csomó felesleget, 10 perccel később jó kis kamera error miatt meghaltam. Megyek vissza, 2. mobbal együtt zuhanunk a tengerbe. Kösz, viszlát 12k lélek. Argh.
  • davidka003
    4 óra kb.
  • Shep
    Amúgy ettől a Dranglic kastélytól sok van még a végéig?
  • Shep
    Úgy látom kár volt kinyitni azt a nagy kastély kaput.
  • MerlinW
    Egyébként most, hogy így mondod, nem is hülyeség kormány nélkül használni a pedálokat....
  • Myselor
    ez most komoly?hangosan felnevettem ezen
  • Terawatt
    [off]gw2ben csináltam egyszer, hogy a gázpedálon volt a self-heal, féken pedig a gurulás(általában hátra).
  • Myselor
    neee tényleg a kocsis bosst úgy kellene letolni xd
  • Terawatt
    És még nemis kormánnyal toltad.
  • Shep
    Hát a legtrógerebb boss nekem eddig a kocsis volt, ami leginkább a kamerakezelésnek köszönhető.
  • berci73
    Köszi Zozo, priviben megsúgták... :-)
  • Myselor
    hát nekem pl a postakocsi elsőre lement,sinner többször kelelt neki futni ,hát kinek mi :D
  • berci73
    Srácok ezt olvastátok?....

http://sg.hu/cikkek/105096/uj-projekten-dolgoznak-a-dark-souls-ii-fejlesztoi
  • Zozo0122 #3149
    Berci73!

Az Avelyn egy titkos ajtó mögött van, méghozzá...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...az Undead Cryptben.
  • MerlinW
    Egyszerűen csak túl jó irányban haladsz:) Lesznek majd nehezebbek is. Én - röhögni fogtok -, de a "postakocsival" szívtam a legtöbbet:)
    Amivel meg más izzadt, mint pl. a Sinner, azt elsőre levertem:)

Lesz viszont még könnyebb. Sajnos 4-5 is, ráadásul az egyik az great soul... (pókica)
  • Myselor
    hát az nagyon béna boss volt tényleg.nem volt vele gond :)
  • Myselor
    jah.lol :D
  • Tinman #3145
    75% alap élet, 2 estus, első próba = Flexile Sentry elhullt.

Középen az árborúdat a jó ég áldja meg :-D

Eddig úgy éreztem még sok is az endurance... egy csapát beszívtam eltűnt a semmibe az END. Aztaq! Na utána már tisztes távot tartottam és úgy már nem volt nehéz.

Eddig nem Porsuer volt a legnehezebb, arra olyan 6/10-et kiszórnék... ott és akkor, azzal a felszereltséggel persze.
  • Shep
    Ja, én a nagy kapuhoz mentem, a kicsit amúgy észre sem vettem, mert a Sentrynél nem tűnt fel oldat az ösvény, ezért jó, hogy ilyen bámulatos a grafika :D
  • Fpocok
    Azt értem... de hogy hogy most bukkantak csak fel? Eddig nem láthattam őket. Nem hiszem, hogy nagy dolgot csináltam volna a várban.
  • Myselor
    jaj te xd akkor rossz fele mentél?:)
  • Shep
    Na mindegy bementem az erdőben az ajtón, az oltárnál, az egyik kolléga megsúgta, hogy oda kell menni 8)
  • Shep
    Igen az nekem is úgy volt, fel is vettem.
  • Myselor
    bocs piros.és itt van nézd meg a video végét :)
  • berci73
    Igen, még ezen a területeken nem jártál... minden rendben, hajrá...
  • Myselor
    a lélek akkor sincs meg,azzal a kék genyóval kéne valamit a földön csinálnod a póknál
  • Fpocok
    Nálam most hirtelen megjelent egy csomo csomó kiszürkült bonfire teleport ??? hely. Ez normális? Eddig nem voltak ott azok.
  • Shep
    Megvan a 4. bonefire is de ugyanúgy zárva a kapu.
  • berci73
    köszi... :-)
  • Myselor
    értem.hát a kettö közt maradhatott volna bár nem rossz így sem.csak na :)
  • MerlinW
    Ha nincs az inventory-dban Effigy, human formába változtat.
  • Shep
    Na akkor visszamegyek megnézem. Kösz.
  • Terawatt
    Pedig volt. Balra hátul
  • Laza
    A fények miatt tűnik annak, sötétebb is, meg van rajta valamilyen fényes bevonat a karaktereken, falakon :)
    Néhol meg kevesebb/csúnyább, ami most részletesebb.
  • Myselor
    hát én nekem is csak annál kellett nem hiszem hogy rosszul emlékszem
  • Shep
    Na jó most akkor elakadtam, elmentem az erdőbe a királykapuhoz de semmi nem történik, olvastam 4 primal bonefire-ről de én nem találtam meg csak 3-at a Rottennél nem volt.
  • Myselor
    hát nem csodálom,mondjuk az hogy annyira sötét minden hely nem mondom hogy tetszik.de a többi szebb ovlt sokkal amúgy ja a szörnyek is máshogy voltak,ja meg a sárkányos helyen a híd :D most nemtom nekem most is furcsa volt mikor mentem át rajta de ilyen nem történt.lehet gyors voltam :D
  • Fpocok
    TALÁLTAM EGY S SKLÁZODÓ ÍJAT A VÁRBAN WOOHOO!