8811
Dark Souls II
-
#3164 Nem igaz, megint nem vettem észre a sötétben a járatot. -
#3163 Kösz.
Beszéltem a királynővel de utána merre, nem igazán találom az utat, a rájdereket megöltem de ennyi. (nincs már kedvem szarrá mászákálni mindent de ha már eddig eljutottam, látni szeretné ma végét) -
#3162 A legkisebb ellenállás felé.
Nevem O! H2O! :-)
Azért az durva, hogy ma 4 órányi játék alatt HÁROM estus flask-em lett pluszba :-)
Megtaláltam a tagot is ahol cuccokat lehet eladni... hát baxa meg milyen helyen volt -.-
El is adtam egy csomó felesleget, 10 perccel később jó kis kamera error miatt meghaltam. Megyek vissza, 2. mobbal együtt zuhanunk a tengerbe. Kösz, viszlát 12k lélek. Argh. -
#3161 4 óra kb. -
#3160 Amúgy ettől a Dranglic kastélytól sok van még a végéig? -
#3159 Úgy látom kár volt kinyitni azt a nagy kastély kaput. -
#3158 Egyébként most, hogy így mondod, nem is hülyeség kormány nélkül használni a pedálokat.... -
#3157 ez most komoly?hangosan felnevettem ezen -
#3156 [off]gw2ben csináltam egyszer, hogy a gázpedálon volt a self-heal, féken pedig a gurulás(általában hátra). -
#3155 neee tényleg a kocsis bosst úgy kellene letolni xd -
#3154 És még nemis kormánnyal toltad. -
#3153 Hát a legtrógerebb boss nekem eddig a kocsis volt, ami leginkább a kamerakezelésnek köszönhető. -
berci73 #3152 Köszi Zozo, priviben megsúgták... :-) -
#3151 hát nekem pl a postakocsi elsőre lement,sinner többször kelelt neki futni ,hát kinek mi :D -
berci73 #3150 Srácok ezt olvastátok?....
http://sg.hu/cikkek/105096/uj-projekten-dolgoznak-a-dark-souls-ii-fejlesztoi
-
Zozo0122 #3149 Berci73!
Az Avelyn egy titkos ajtó mögött van, méghozzá...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...az Undead Cryptben. -
#3148 Egyszerűen csak túl jó irányban haladsz:) Lesznek majd nehezebbek is. Én - röhögni fogtok -, de a "postakocsival" szívtam a legtöbbet:)
Amivel meg más izzadt, mint pl. a Sinner, azt elsőre levertem:)
Lesz viszont még könnyebb. Sajnos 4-5 is, ráadásul az egyik az great soul... (pókica) -
#3147 hát az nagyon béna boss volt tényleg.nem volt vele gond :) -
#3146 jah.lol :D -
#3145 75% alap élet, 2 estus, első próba = Flexile Sentry elhullt.
Középen az árborúdat a jó ég áldja meg :-D
Eddig úgy éreztem még sok is az endurance... egy csapát beszívtam eltűnt a semmibe az END. Aztaq! Na utána már tisztes távot tartottam és úgy már nem volt nehéz.
Eddig nem Porsuer volt a legnehezebb, arra olyan 6/10-et kiszórnék... ott és akkor, azzal a felszereltséggel persze. -
#3144 Ja, én a nagy kapuhoz mentem, a kicsit amúgy észre sem vettem, mert a Sentrynél nem tűnt fel oldat az ösvény, ezért jó, hogy ilyen bámulatos a grafika :D -
#3143 Azt értem... de hogy hogy most bukkantak csak fel? Eddig nem láthattam őket. Nem hiszem, hogy nagy dolgot csináltam volna a várban. -
#3142 jaj te xd akkor rossz fele mentél?:) -
#3141 Na mindegy bementem az erdőben az ajtón, az oltárnál, az egyik kolléga megsúgta, hogy oda kell menni 8) -
#3140 Igen az nekem is úgy volt, fel is vettem. -
#3139 bocs piros.és itt van nézd meg a video végét :)
-
berci73 #3138 Igen, még ezen a területeken nem jártál... minden rendben, hajrá... -
#3137 a lélek akkor sincs meg,azzal a kék genyóval kéne valamit a földön csinálnod a póknál -
#3136 Nálam most hirtelen megjelent egy csomo csomó kiszürkült bonfire teleport ??? hely. Ez normális? Eddig nem voltak ott azok. -
#3135 Megvan a 4. bonefire is de ugyanúgy zárva a kapu. -
berci73 #3134 köszi... :-) -
#3133 értem.hát a kettö közt maradhatott volna bár nem rossz így sem.csak na :) -
#3132 Ha nincs az inventory-dban Effigy, human formába változtat. -
#3131 Na akkor visszamegyek megnézem. Kösz. -
#3130 Pedig volt. Balra hátul -
#3129 A fények miatt tűnik annak, sötétebb is, meg van rajta valamilyen fényes bevonat a karaktereken, falakon :)
Néhol meg kevesebb/csúnyább, ami most részletesebb. -
#3128 hát én nekem is csak annál kellett nem hiszem hogy rosszul emlékszem -
#3127 Na jó most akkor elakadtam, elmentem az erdőbe a királykapuhoz de semmi nem történik, olvastam 4 primal bonefire-ről de én nem találtam meg csak 3-at a Rottennél nem volt. -
#3126 hát nem csodálom,mondjuk az hogy annyira sötét minden hely nem mondom hogy tetszik.de a többi szebb ovlt sokkal amúgy ja a szörnyek is máshogy voltak,ja meg a sárkányos helyen a híd :D most nemtom nekem most is furcsa volt mikor mentem át rajta de ilyen nem történt.lehet gyors voltam :D -
#3125 TALÁLTAM EGY S SKLÁZODÓ ÍJAT A VÁRBAN WOOHOO!