13
-
rudymester #13 No akkor most mindenki írja fel az adatokat, 4 év múlva meg összeülünk bográcsozni és megbeszéljük az adatokat. :) -
hurkaur #12 He he, csak nem egy szakmabeli? :D -
#11 Amúgy badából a 3. negyedévben többet adták el, mint WP-ből!
Szal? -
#10 És a többi Windózfón? Akik Nokián kívül gyártanak ilyet? -
#9 Dúrva is a telefonos porszívóügynökök sorsa!
-
hurkaur #8 Umm, meló indokolta, tehát nem merő szórakozásból vettem. -
#7 jól megy.. -
hurkaur #6 Nekem ugy 2 oraja jott meg a htc 8x, i4s most kicsit pihen. :) -
Sequoyah #5 Ma reggel -5 Celsius fok volt, most -2-t mutat a hőmérő. 6 óra alatt 3 fok, az óránként 0.5 fok növekedés. Ez azt jelenti, hogy 2016-ra (legyen ez 3 év) több mint 500 Celsius fok lesz a hőmérséklet, és senkit nem fog érdekelni milyen telefonja van.
Na kb ennyit érnek ezek a jóslatok, amik semmit (kereslet, felhasználói szokások, gazdaság állapota, technológiai fejlődés stb...) nem vesznek figyelembe a görbe pillanatnyi meredekségén kívül. A görbét meghosszabbítani a végtelenbe én is meg tudom... -
M2 #4 Ha már jósolunk, szerintem Nokia 2-10%, Apple szintén 5-10% (nincs belőle olyan olcsó verzió, mint a Nokiából is lesz), többi Android 80-93%. Ja és csak okos-telefonok lesznek. -
#3 IOS maréknyi telefonnal 15-25% közt lesz még jó darabig nekik ennyi elég hiszen a piac etől még bövűl ha részesedés lejjebb megy a sok 5e ftos android miatt.
MS nekem se éltképes de én is olyan 5-10% joslok neki. -
sanyicks #2 az IDC fizetett elemzéseket készít, legtöbbször az M$ fizet értük. De ennyire számítana csak az m$? -
MrImy #1 Jósolnak?!
Vazze a kristálygömb az alatta lévő papírról pont az iOS 11%-át nagyította ki az Android 88%-mellett (mert kell 1% egyéb... :D )