20
  • dyra
    #20
    Semmi ilyesmit nem mondtam. Azt állítottam, hogy az átlag embernek szórakozásra kell az okosteló nem munkára. A többit te költötted hozzá. A végén ráadásnak személyeskedtél is.
  • bladesoft
    #19
    Nokia bukta.....
    Majd a történelem könyv lapjain visszaköszön :D
  • OstOr
    #18
    most bizonyít a nokia a makacsságával!
    Inkább megsemmisül de akkor is bebizonyítja mennyire nem életre való.
    Csak a sok ott dolgozót sajnálom, amikor a fejesek felelőtlenségétől megszűnnek a gyáraik! :(
  • fergusonpapa
    #17
    Láttom te is csak szóbeszédből szeded az információid.

    Kiváncsiságból megnéztem, fart szóra 864 app van , akkor ezekszerint akkor IOS-re 30-40 alkalmazás van ami használható többi fingorászás . Idióta!
  • skinnyman
    #16
    Az email sokkal osibb technologia a bluetooth-nal.

    tomboy013: egyaltalan nem orulnek neki ha eltunne a Nokia, de nagyon arrafele mennek ami leginkabb eppen annak koszonheto, hogy kizarolag egy olyan platform mellett koteleztek el exkluziv magukat ami a kutyanak nem kell, a "hal istennek" szoveggel teged ideztelek ironizalva, mert ahogy all a helzyet, gyakorlatilag pont ennek "koszonhetoen" pusztulnak el.
  • dyra
    #15
    nem mond már, hogy a Bluetooth elavúlt mert menten besírok :D Infra is jöhetne nem mellesleg a távirányítók jórszét még mindig infrásak. Legalább az okosteló újabb "értelmes" területre tőrne be a játékokon meg a fingós appokon kivűl :D (kb 95% erre használja)
  • esemve
    #14
    A XXI. században élünk, így én pl e-mailben küldök képeket, vagy a dropboxba automatikusan syncelt kép url-jét... :) Esetleg infrázni nem szeretnél?
  • narumon
    #13
    Mondjuk én az első nem megy próbálkozás után rákötöttem volna kábellel a gépre a telefont és azon keresztül másolok. Gyanítom egy csomó időt megspóroltam volna még ahhoz képest is ha megy a BT. Ha nem ért hozzá akkor miért akar egyébként BT-zni? Ez nekem mindig egy sötét ló volt valahogy a környezetemben senki nem használja én sem használtam soha. Egyébként minden rendszeren van rá megoldás (iOS-en is), meglepődnék ha Nokián nem lenne bár tény nem láttam nokia telefont közelről vagy 2-3 éve. Legközelebb azért szerintem barátod maradjon a régi jól bevállt módszernél. A régi telefonról mentse a dolgokat az újra meg másolja fel. Ezt talán tényleg minden telefon tudja.
  • tomboy013
    #12
    A WP7 nem támogatta a bluetooth file küldést, de a WP8-on már megy, úgyhogy ebből már nem lehet probléma. Bár nekem eddig se volt. Már vagy 4-5 éve biztos nem volt szükségem rá. Jah és ha szétnéz Marketplace-en meg tudja oldani a bluetooth file küldést Wp7-en is. Egyrészt azért okostelefon mert külső alkalmazásokkal meg lehet oldani a telefon hiányosságait =)
  • dundiego86
    #11
    Már megbocsássatok, csak egy megjegyzés: Hawer vett Lumia-t (nem tudom a pontos típust talán 800-as széria lehetett). Egyik nap csörög a telefonom, hogy "baj van..." mondja. Nem működik a "BlueTooth", mondja nekem, mert át szerette volna küldeni a régi Samsungról a képeket meg a zenéket. Átugrottam hozzá egy valag telefonnal a zsebemben, hogy megnézzük, mi van... Oké iOS felejtős, az csak más szifon készülékkel megy (Hála Steve Pénzlehúz-naz). Következő próba: BB Torch 9810 nem jó(a Lumia válasza: "Nem támogatott szolgáltatás"). Mondom He? Na jó akkor origi Xperia X8, válasz ugyanaz... "Na jó", mondom neki, "akkor most próbáljuk egy elődön is (annak tuti mennie kell címszóval)" Elővettem hőn szeretett X3-asom. Galéria/Képek/...kép kiválasztása.../Küldés. És kitaláltok, mi történt? Gondolom nem nehéz, Nem támogatott szolgáltatás!!! Próbáld meg elmagyarázni egy kőmívesnek, hogy a spórolt pénzéből vett 100e-res telefon egy kalap sz*rt nem tud Bluetooth területén. Szóval én feladtam... És ez egy megtörtént eset... Bár nem tudom mi lett a végkifejlet, mert bement a szolgáltatóhoz. Mielőtt még vitába szállnánk, mindenki gondolkozzon el valamin: Csak egy IQ-Bajnoknak lehet okostelefonja, a köznépnek nem?!
  • tomboy013
    #10
    Színes négyzetek... te jó ég az a korlátoltság itt is Látszik te is csak képen láttál WP-t, de az ilyen ember minek ír hozzászólást? Nah mindegy gondolom azt az idézetet magadnak szántad ott lent, mert igencsak találó eme pillanatban
  • Armagedown
    #9
    a szines négyzetek jelentik az egyediséget ?Akkor én inkább nem kérek belőle
  • ladapower
    #8
    Te egy igazi taplo vagy...
  • tomboy013
    #7
    Attól, hogy nem bírod elviselni hogy más véleményen vagyok mint te, az már nem az én butaságom Szerintem egy normális hangvételű hsz-t írtam veled ellentétben. Tipikus androidos vagy, minden WP cikknél próbálod bizonyítani mennyivel jobb a droid. Ha úgy lenne nem éreznéd hogy bizonyítani kell és inkább csendben maradnál. Ezért kommentelek én WP cikkeknél Droidosoknál pedig nem, mert minek. Szerintem bőven jobb ez mint az és akárhogy próbálsz támadni nem fog változni a véleményem Most gyorsan találj ki valami oltós szöveget hogy jobban érezhesd magad Jah egyébként a felfogásodhoz is gratulálni tudok hogy örülnél annak ha a Nokia eltűnne a süllyesztőben, végül is alig kapott tőle valamit a mobilvilág... Lehet nem ma éli virágkorát de annyi tiszteletet érdemel a cég hogy ilyen emberek mint te (mondjuk ki: egy senki) ne szólja már le.
  • skinnyman
    #6
    Hal istennek, igy hal istennek eltunnek szep lassan a sullyesztoben.
    Persze, a Lumia 920 megvaltja majd a vilagot. Fogadok hogy ugyanezt a baromsagot szajkoztad a 800-ra, 900-ra is, es elarulok egy titkot: egyik se jott be.
    Egyeniseget? Egy Windows Phone-t latsz es lattad az osszeset. Szo szerint. Barmelyik gyarto barmelyik modelljet. Egyeniseget a nagyobb platformok kozott egyedul Android-on lehet csinalni.
    Ennyi eszement baromsagot egy hsz=be tomorotve mar reg lattam, gratulalhatsz magadnak, nalam megnyerted a honap baromja cimet, ha ez volt a cel hatradolhetsz.
  • Cat #5
    a samsungnak pl. van androidos, wines és badás is.
  • Vol Jin
    #4
    Igen, már késő váltaniuk.

    Persze kuriózumként adhatnának ki egy-egy androidos változatot is. Mondjuk a prémimszegmensben egy-egy készüléknek lenne WP8 és android változata is, de csak azért, hogy felmutassák, tudnak olyat is. Mondjuk xyzvW meg xyzvA.
  • tomboy013
    #3
    Hál Istennek hagyják a droidot. Ahhoz hogy újra legyen egyénisége a Nokiának nem kell beállniuk a droidos sorba. Jó lesz az a WP, akinek droid kell majd vesz Samsungot vagy LG-t vagy az összes többi közül valamit. A Nokia maradjon csak egyedi, hosszú távon ki fog nekik fizetődni akárki akármit mond. A Lumia 920-al megmutatják hogy tudnak ők durva telót csinálni android nélkül is. Üzleti szempontból biztos jó lenne a Droid de én örülök azért hogy maradnak 1 platformnál, pláne hogy a Windows Phone az. Így egy kicsit hasonlítani fog az Apple-höz annyi különbséggel hogy itt nem full ugyanúgy néz ki az összes teló. Nah mondjuk a 920-as igencsak hasonlít a 800-ra meg a 900-ra de a többi kicsit más azért. Egy hófehér 920 tuti vétel lesz ha megjelenik végre a T-nél :P
  • Vol Jin
    #2
    Ha elsőként mozdulnak az androidra, akkor a legnagyobb mobilgyártó lennének. Hatalmas presztízsük volt. Ma úgy tűnne, hogy mindenki őket utánozza, így, hogy mások is gyártják, őket erősítené. Mert az egy eredeti nokia, az meg egy másolat.

    Mára megcsappant a presztízsük, és ha belefognának, ők lennének a kullogók, akik másokat utánoznak. Nehezen, de felküzdhetnék magukat. Egyedi és meghökkentő dizájnnal, amivel egyediek lehetnének. Mert valljuk be, a jelenlegi androidos készülékek teljesen jellegtelenek.
  • mousee
    #1
    Hát, akkor nem lesz nokiám :(
    Pedig egy jól összerakott, rendesen frissített és supportált droidos nokiára kérdés nélkül ugranék.