11
-
Macropus Rufus #11 ez egy gagyi. Az előző is az volt. Ez is hozta a formát. -
MinimumGame #10 -
YMan #9 Annyira jó lett a BO2 hogy az első nap Wallhackes csalóba futottam ... bazze nem veszek több cod-ot ha itt is az lesz mint a többiben... -
frensys #8 Hát mondom, jó szar az eleje, unalmas, egy mezőn lősz ezer katonát ezer évig, most majdnem letöröltem, de még egyszer nekifutok, ilyen szar még nem volt soha egyik rész sem az elején. -
#7 Pont annyi újítottak a kampányon amennyit már kellett, sőt lehetett volna többet is, ahogy a cikkben írják is. Lehetne még jó folytatásokat csinálni a CoD-oknak, csak nagyobb szabadság, és sok választási lehetőség legyen benne.
Szerintem az challenge-ek is feldobják a játékot, növelik az újrajátszási faktort, a delta force-os pályákat meg egyszerűen a legjobb ötlet volt beletenni, mondjuk veteran-on piszok nehéz már. -
Arwenke #6 MW3 multi egy kis ugrabugra, szar kis paályákkal a legszarabb COD multi, szerintem a BO2 köröket ver rá multiban. -
fawcet #5 Szerintem jó lett Bo2, tetszik a játék kidolgozottsága, fegyverválasztási lehetőségek, perkek és killstreak rendszere. Nem mellesleg zombi módja is bejön nekem. Mw3-ra nem is tudok ránézni: vest-tel, sitrep pro-val eléggé kiegyensúlyozatlan lett a játék. Na még most is olvasom, hogy azóta sem csökkent benne a csalók száma.
Első pálya tényleg érdekes volt sok afrikai machetével. Viszont lehetett hentelni :). -
Napibenji #4 A COD számomra már csak egy évente érkező rókabőr, a Multi kafa oké, de a játékélmény számomra már unalmas... kreatívkodhatnának már egy kicsit az Activisionsnél:/ -
YMan #3 a multi része a cod mw3hoz képest fos sajnos :( Ha ezt tudom előre akkor nem veszem meg... a BF3 esetében is ezt éreztem és be is jött... elég hamar gyalu lett belőle -
#2 Rosszul csinálod. Ne lődd le őket, hanem a konyhakéssel szeletelj, néha kéz, néha fej hullik, szóval élvezetesebb :D
De komolyra fordítva, amúgy az eleje detto mintha CoD 1-el játszanál, nem erőltették meg magukat a tervezők, de a gagyi érzés egyre inkább múlik benne ahogy viszed előre a kampányt. Nem kiemelkedő, de simán szórakoztató, és jó a története. Nekem speciel a BO 1 is bejött, történetben köröket vert az MW-kre. De érdekes módon az is úgy indult, hogy majdnem abbahagytam az első pálya után, mondom mi ez a híg fos, de a is pályáról pályára lett egyre kidolgozottabb és izgalmasabb. Szerintem :) -
frensys #1 Hát jó nagy szar az eleje, nulla izgalom, sok idióta katonát lelőni a mezőn..akarja a kutya se ezt, másra számítottam