Mirror's Edge: Catalyst

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
először azt gondoltam, fasza lesz, csak kár, hogy minden tükörödik, de magunkat mégse látjuk benne, erre a végén mégis... pff 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

TBTPumpa
Csak 60 000 Ft:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

edios
Varom <#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TBTPumpa
Ez a bejelentő videó is már 2 éves és mégis olyan, mintha csak tegnap láttam volna először.
Ahhoz képest ez a 8 hónap már kibírható! És legalább van egy dátumunk (minimális késés belekalkulálható, de 2016. március 31-ig meg kell jelennie, mert addig tart a 2015-ös pénzügyi év), nem pedig a "When its ready" szöveget nyomatják.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.20. 09:31:51

Még több mint fél év 😞((

Még több mint fél év 😞((

TBTPumpa
Ideje feltámasztani a topikot!

Új, marketinges képek:

E3 Trailer:

Megjelenés: 2015. február 26.

Előrendelés
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.18. 18:31:39

grebber
Sajnos igen ,de ez van várunk....

Next PC upgrade: 2022

LasDen
egy nagy kalap kaki amit kaptunk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

edios
Na jó, akkor majd késõbb kell visszatérni a témára, új Faith kinézetén kívül nincs sok látnivaló.

LasDen
ma minden kiderül 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

edios
ma 9kor remélhetõleg új infók

Aha persze, pont az EA-tõl vársz valamit, akkor most felkötheted magad szerintem.

Hadd ne írjak példákat...😄
Malakai
Hm, minap az alap zenei téma (instrumentál) meghalgatása után meg is jött a kedvem újrajátszani az elsõ részt. Csak várom ezt a "folytatást", remélem jól sikerül és legalább DICE is csinál valami mást BF-eken kívül. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
videószerkesztõvel kiszedve a "halzemoptikát" nagy szar a videó 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
hát...elég lassú, körülményes, unalmas és volt framerate drop is. Néhol pixeles is volt a graf. Nem leszünk így jóban....😄

Fpocok
Dehogy is. Ez csak next genre jön, mert a PC nem bírná.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Ajánlott: DX16-os videókártya 8 GB VRAM-mal (3 darab) <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Maxtreme
Gameplay:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

"a Mirror’s Edge 2 nyílt világú megvalósítása egyáltalán nem biztos, sõt, igazándiból nem is beszéltek róla. Szándékukban áll újítani -- õk ezért sem tartják igazán második résznek --, de nem feltétlen ezen az úton. Egyelõre annyit mondhatott biztosra, hogy lesznek elemek, amiket megtartanak, lesz, amit kidobnak, és igyekeznek nem megismételni az eredeti játék hibáit"
Malakai
3 millió eladott példányt vártak az elején még, lett belõle kicsivel több mint 1 millió az elsõ évben, ami azóta vmivel több 2-re emelkedett, de az már a hosszútáv.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Anyagilag valóban nem volt túl sikeres.
edios
vajon több mirror's edge játék is megjelent már? pedig egyik kedvenc játékomként tartom számon, de nem is hallottam arról, amelyik hatalmas bukás volt<#nemtudom>

Errõl a buktáról tudnád adni linket?

MerlinW
Az elõzõ hatalmas bukás volt. Két opció van: sikeres reboot és folytatások, vagy végleges kuka. Szerinted melyik a jobb mindenkinek?

[merlinw.org]

Ryder62
Nyitott világú játék az új Mirror's Edge

Kérdés hogy jó-e vagy rossz. Szvsz a nyitott világba is belelehet bukni. Bár majd meglátjuk.

Gondolom, hogy új sztori lesz. Elõzmény. Szóval nem ugyanazt a sztorit fogják ismét lenyomni a torkunkon. Állítólag azért kellett a reboot, mert anyagilag nem lett elég sikeres az elsõ rész és így akarnak tiszta lappal kezdeni. Új konzolgeneráció, újrakezdett sztori. Mondjuk nekem se tetszik a dolog. Nem egy túl nagy cliffhanger-rel záródott az elsõ rész, de azért illett volna azt folytatniuk.
Ryder62
Remek reboot lesz az új ME. <#falbav>

Most komolyan, pár éves játékokat is rebootolnak.

Most már nagyon kezdek kiábrándulni a játékokból. Már csak pár cím érdekel így is, köztük az új ME. De így, áhh... ennyire fantáziálatlanok nem lehetnek már..

LasDen
inkább elõzménynek tûnt, mintsem rebootnak...😞

edios
nice

Wtf?! Reboot lesz a következõ Mirror's Edge. Nem az elsõ részben abbahagyott történetet folytatják. <#falbav>
LasDen
egy rövid elemzés...

Az elsõ rész számomra olyan volt mintha egy atombomba csapódott volna be a fostenger közepébe,ritka az olyan játék ami munkahelyen eszembe jut és takarodnék már haza játszani,félresöpörve az IRL teendõimet. Ezt anno elérte a HL a Dreamcastos Shenmue,PSen az MGS,FF7...aztán jött a piros csukába minimalista,steril környezetben ugrabugráló japó kiscsaj és többet ültem elötte mint egy multis játék elött (azok a zseniálisan felépített trial mapok amikben baromi nehéz volt kivitelezni pár shotcutot...) Ha csak egy szimpla folytatást kapunk én már elégedett és boldog vásárló leszek.
Két dolog van amitõl félek :
1:Értelmetlen harcrendszer skill tanulással és a járulékos XP popup tengerrel.
2:Óvodásoknak szánt nehézség (lsd.: Tomb Raider,Remember Me,és még sorolhatnám az elmúlt évek termését.)
Jah, tényleg lehetne hosszabb. Az elsõ laza 5 óra alatt kivégezhetõ, ami nem túl sok. Fõleg egy olyan játéknál, amiben multi sincs. Nem mintha az kéne bele. Isten ments. 😄 Csak legyen hosszabb. 😊
Ez már jobb minõségü:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

beszarás!!! jó lesz ez!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LasDen
jó lesz ez. csak legyen hosszabb sztori, több szaladgálás...

Fpocok
Videó ilyen. Mármint a feltöltés... az eredeti jól ment streamen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak nekem tûnik úgy, mintha kurva alacsony lenne az fps? Vagy a videó lett bénán feltöltve?
akyyy
<#eljen><#eljen><#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Most volt egy kis trailerféle E3-on róla. Város nagyon!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hú már nagyon várom.Kedvenc játékom!!!

DDDDD.micsoda poén!

edios
faith ottfelejtette a cipellõjét battlefield3-ban 😊

Plusz az 1984/TRON szerû látványvilág überelhetetlen. Egyszerre steril és élettel teli. Rideg és színes. Egy haverom fél napot gyõzködtem, hogy nem grafikai bug a fehér fa, bokor, hanem szándékos. 😊

Egyébként konrkét infó nincs róla? Azt is olvastam, hogy a Frostbite2-vel futna, ha egyszer lesz fejlesztõje.

Készülõben a Mirror's Edge folytatása: helyes! Már kezdtem azt hinni süllyesztõben végzõdik a Parkour szimulátor. Várjuk!
Muttley
de minek?

Just do it :)