Mirror's Edge: Catalyst

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
ihh.. lehet ez az a pont ahol le kéne mondanom az előrendelést.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.06. 20:34:33

grebber
Lényegtelen konzolon jól fogy pár hét azt jön a 3.rész bejelentése úgyis. PC- n meg majd a denuvo eladja ha eladja

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
IGN - 6.8
Finder - 7.5
Gamespot - 7

Sajnos tovább rontja az összképet, hogy több review anyag szerint a PC-s port eléggé összecsapott lett. Kár érte...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maxtreme
off:
hmm viszont a bandát nem ismertem eddig, pedig anno szerettem a szintipopot 😄
Egész kellemes zenét nyomnak.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.03. 20:31:02

Maxtreme
Izé, nekem az előző jobban tetszett.
De ez az én bajom 😄
ettől függetlenül nem rossz!
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.03. 20:02:58

TBTPumpa
Ez a rész is kapott dalszöveges zenét, csakúgy, mint az előző:

Maxtreme
Kő.. Most! <#idiota>

TBTPumpa

FEARka
Legújabb driver van fent nektek is? Nálam hiába van ultrán nagyon szarok a textúrák. NV vezérlőpultban is feltoltam minőségre és semmit nem változott. KÉP1 KÉP2 KÉP3

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

scomcomputers
<#nevetes2><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Töltőképernyő "tippje": "Ha autóméretű patkányokat látsz, a rossz játékkal játszol." 😄D
scomcomputers
.....mert ez csak celebeknek jár........<#worship>

A játék tényleg nagyon jó,a "graffal" sincs semmi gond,de amúgy meg akinek nem tetszik ott a vga vezérlő....ott mindent be lehet állítani,hisz azért van.....<#hehe>

akyyy
én miáért nem kaptam bétát? pedig jelentkeztem rá 😮

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem sokat játszottam vele, de nekem tetszett. A harcrendszer/animációk jók benne. Jó, hogy van benne freeroam a városban (az előzőben nem volt, ha jól emlékszem). Tele van mellékküldetésekkel. Viszont szerintem hamar megunható. (Legalábbis eddig az a benyomásom.)
LasDen
najó, de a grafikát félre téve, milyen a játék? Az a fontosabb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na jó, a textúrák tényleg nem voltak maxon, de nekem is recés FHD-ban. Anti-aliasingot nem nagyon ismeri...
adam46
Ezek már tényleg ultrás képek!
Maxtreme
tőlem is pár ultrás kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy mozgásban szerintem szebb, a blur miatt az állóképek kicsit mosott hatást keltenek.
Szerintem semmi baj a látványvilággal.

LasDen
Eddig is tudtam, de halvány remény azért volt. De akkor felkészülhetek, hogy ez 10 fpssel (sem) fog menni a gépemen.....:''((((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

adam46
Nekem is ultrán fut, azért nem vagyok vak, ilyen csúnya textúrák és tengernyi recék nincsenek... 😄
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.04.23. 17:17:43
scomcomputers
Azért apránként a 10Gb ramot is bekajálja ultrán...2560-ban, a vramból max 4.5gb-ot eszik....<#wow3>

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.04.23. 16:44:56

De, ilyen az ultra.
adam46
Ez biztos, hogy nem ultra beállítás. 😄
Hát, tényleg nem volt valami lenyűgöző a grafika... Viszont a GTX 970-nel nem is ment 60 alá az FPS.
Amúgy maga a játékmenet, harcrendszer, szerintem jó, élvezhető. (Külön tetszett a közelharci animáció.)
És, bár nem túl tiszták az emlékeim az előző részről, szerintem fejlődött ahhoz képest.
FEARka
Akkor nem csak nálam hulladék a kinézet ultrán. Azt a 2. képet nem is tudom, hogy gondolták komolyan. Meg ez a fosom blur erőltetése is. Gondolom ezt se bírják a konzolok azt szét kell butítani. Pedig a Battlefrontban milyen jól néz ki a Frostbite... Persze béta, de nem hiszem, hogy olyan nagyon sokat fog ez már változni.

A gameplay része szerintem jó lett. Csak remélem az a piros lófasz, ami mutatja az utat kikapcsolható lesz. Már a tutorial alatt is nagyon zavaró volt.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

LasDen
szeretném én, hogy ez a "borzalmas" fusson az én gépemen....

Engem sem győzött meg, az átvezető videók gyönyörűek, de maga a játék elég borzalmas, ezért sem kell pénzt kiadni.

Képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Béta time:

Béluska74
Íme az én gépem 😛roci: AMD A8-7670K,Ram :16 Giga,Videó kártya :Geforce 960 (4 gigás),Merevlemez 1TB WB blue,Monitor 22 colos Lenovo. A monitor maximálisan 1680x1050 -net bír. Win10 Pro 64 bites. Ezen a gépen mindent maximumra tolva tükörsimán fut nálam a béta. De szerintem nem az a hinnye de gyönyörű játék. Szép...szép,de jobbat vártam.

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
A legfontosabbat majd írd le mindenképpen milyen gépen milyen beállításokkal hogyan fut.

scomcomputers
Na..toljuk....

<#hehe>

TBTPumpa
2 hetet csúszik a játék.

“As you know, we’re about to open the gates to the city of Glass for participants of the Closed Beta. One of the key features of the Beta and the full game is Social Play, detailed in our latest developer diary,” EA explained. “To support the Social Play features, we are using a brand new online technology. We also want to make sure we have the opportunity and time to address player feedback from the Closed Beta. That is why we will give ourselves a bit more time to perfect the game, with a new release date for Mirror’s Edge Catalyst of June 7th (NA) and June 9th (EU).”

Valószínűleg a háttérben az áll, hogy 1 napon jelenik meg a Blizzard új IP-jével az Overwatch-al. <#idiota>

Megint ezek a kamu gépigények.
grebber
Mirror's Edge: Catalyst minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-Bit (a legújabb javítási csomaggal)
Processzor: Intel i3-3250 / AMD FX-6350. (minimum 4 magos processzor)
RAM: 6GB
Szabad hely: 25GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2GB vagy jobb/AMD Radeon R9 270x vagy jobb
Periféria: Billentyűzet és egér, analóg kontroller
Mirror's Edge: Catalyst ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-Bit (a legújabb javítási csomaggal)
Processzor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz/AMD FX-8350 4.0 GHz
RAM: 16GB
Szabad hely: 25GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB vagy jobb/AMD Radeon R9 280x 3GB vagy jobb
Periféria: Billentyűzet és egér, analóg kontroller

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa

Csak a time trial mapok legyenek profin összerakva,sok lehetséges útvonallal. Ha ez megvan tőlem csirkefog konzervre is jöhet.
Shep
EA, meg Denuvo, majdnem ugyanaz .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa

grebber
Addig nincs gond amíg nem multis és nem MS Store only!

Shep
Lassan már mindenből sandbox lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Fejlesztői napló, új jelenetekkel:

grebber
TBTPumpa
Új trailer:

edios
Baromi szép.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TBTPumpa
Mégsem februárban érkezik, hanem: 2016. május 24.

Szuperfincsi. Az első részt háromszor is végigvittem. Mondjuk a hosszát tekintve, nem volt túl nagy teljesítmény. 😄 Ha megfelelő minőségű és mennyiségű tartalommal meg tudják tölteni az open worldbe váltó második részt, akkor ez bizony nagyon jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.06. 16:11:58
TBTPumpa
Faith szép és a játék is az, de ez miben másabb, mint a 2009-es rész? Ez ugyanaz, csak Frostbite motorral, nameg persze Pre-Alfa így a bétateszt borítékolható a 2016-os februári megjelenéskor. 6 év alatt ennyi újdonság? Ha nem lenne kiírva, hogy EA, akkor is egyértelmű lenne, hogy EA cucc, vagy Ubisoft. <#hehe>