Mirror's Edge: Catalyst
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.06. 20:34:33
Next PC upgrade: 2022
Finder - 7.5
Gamespot - 7
Sajnos tovább rontja az összképet, hogy több review anyag szerint a PC-s port eléggé összecsapott lett. Kár érte...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
hmm viszont a bandát nem ismertem eddig, pedig anno szerettem a szintipopot 😄
Egész kellemes zenét nyomnak.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.03. 20:31:02
De ez az én bajom 😄
ettől függetlenül nem rossz!
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.03. 20:02:58
A játék tényleg nagyon jó,a "graffal" sincs semmi gond,de amúgy meg akinek nem tetszik ott a vga vezérlő....ott mindent be lehet állítani,hisz azért van.....<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy mozgásban szerintem szebb, a blur miatt az állóképek kicsit mosott hatást keltenek.
Szerintem semmi baj a látványvilággal.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.04.23. 17:17:43

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.04.23. 16:44:56
* Scomcomputers the future of computing!*
Amúgy maga a játékmenet, harcrendszer, szerintem jó, élvezhető. (Külön tetszett a közelharci animáció.)
És, bár nem túl tiszták az emlékeim az előző részről, szerintem fejlődött ahhoz képest.
A gameplay része szerintem jó lett. Csak remélem az a piros lófasz, ami mutatja az utat kikapcsolható lesz. Már a tutorial alatt is nagyon zavaró volt.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If you give a little love you can get a little love of your own
“As you know, we’re about to open the gates to the city of Glass for participants of the Closed Beta. One of the key features of the Beta and the full game is Social Play, detailed in our latest developer diary,” EA explained. “To support the Social Play features, we are using a brand new online technology. We also want to make sure we have the opportunity and time to address player feedback from the Closed Beta. That is why we will give ourselves a bit more time to perfect the game, with a new release date for Mirror’s Edge Catalyst of June 7th (NA) and June 9th (EU).”
Valószínűleg a háttérben az áll, hogy 1 napon jelenik meg a Blizzard új IP-jével az Overwatch-al. <#idiota>#idiota>
Op. rendszer: Windows 7 64-Bit (a legújabb javítási csomaggal)
Processzor: Intel i3-3250 / AMD FX-6350. (minimum 4 magos processzor)
RAM: 6GB
Szabad hely: 25GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2GB vagy jobb/AMD Radeon R9 270x vagy jobb
Periféria: Billentyűzet és egér, analóg kontroller
Mirror's Edge: Catalyst ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 64-Bit (a legújabb javítási csomaggal)
Processzor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz/AMD FX-8350 4.0 GHz
RAM: 16GB
Szabad hely: 25GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB vagy jobb/AMD Radeon R9 280x 3GB vagy jobb
Periféria: Billentyűzet és egér, analóg kontroller
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.06. 16:11:58