Mirror's Edge: Catalyst

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

álljon itt egy számomra nagyon jó alternatívája😊

me2d
LeWyTy
Egyébként lehet benne lõni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bujcsik555
Egyik kedvenc single player játékom. Hihetetlen milyen hangulata volt, engem teljesen magávalragadott. Ha lesz folytatás és bírja a már nem túl mai konfigom, akkor must have.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

LasDen
nekem rohadtul bejött az elsõ rész...a történet nem volt annyira nagy szám, de Faith és a megalkotott világ kárpótolt....jó lenne egy 2. rész

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
én inkább maradnék egy Mirror's Edge 2-nél bocs...Virtuálisan biztonságosabb egy picivel 20 emeletes irodaházak tetején futkosni mint IRL

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
A hideg kirázott. 😊
...és kevésbé izgalmas, ha nincs ki elõl futni.
De inkább erre feküdjön rá ugyanúgy a dice, mint a bf3-ra. Vhogy nem érzem szükségességét egy negyedik bf-nek.

Kockázat az egész élet!

Ez Parkour szimulátor.
az kevesbe latvanyos

Ryder159
Ez egy futás szimulátor?<#idiota>Neeee! Elképszetõ látványvilág kell? Kelj fel a gép elõl egy fuss egy kört kezdetnek a ház körül...

Muttley
készülõõõõbeeeen?
mióta is? 😊

jó lenne, ha lenne belõle vmi
de az EA pont lesz.rja, amiben nincs pénz
jövõ évre ott lesz nekik a Dead Space 3, Crysis 3 és az NFS 280. része is
ebben nem lehet lõni - tehát nem mainstream - ezért EA lesz.rja
mit csinál? - lesz.rja
ki sz.rja le? - EA
hová sz.rja? - le
EA l.e.sz.X.j.a 😊

de bár ne lenne igazam

Just do it :)

DanielT
Stílusosan: Lendületben vagy a topikokkal! 😄
edios
Kíváncsi leszek, hogy milyen újításokat találnak ki a játékmenettel kapcsolatosan. Nekem nagyon egységesnek, és teljesnek tûnt az egész játék, maximum a hosszával kapcsolatban találok fogást rajta.

Nem gondolom, hogy egy multiplayer mód, ahol egymás mellett lehet szaladgálni sokat dobna az élményen, de ez a jövõben lehet, hogy ki fog derülni.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Az elmúlt években többen is elhintették a kiadók és fejlesztõk részérõl, hogy készül az anyagilag csak visszafogottan sikeres, de mára már kultikussá vált Mirror's Edge folytatása. Ma a fejlesztésre Ben Cousins (egy ex EA-s manager) twitter üzenetében hivatkozott, mint közismert tényre. Stockholm-ban már foglalkoznak vele egy ideje az eredeti készítõk (DICE).

Nekem az elsõ rész az egyik kedvenc játékom volt ebben a generációban, egészen elképesztõ látványvilágot varázsoltak bele, nagyon várom a folytatást.

Álljon is itt egy trailer, ami még ehhez készült néhány éve.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

← ElőzőOldal 4 / 4