4237
-
Semmivel sem vagy elorebb az ig-s preorderrel, mint a cdgalaxisos verzioval. Mind a ketto csak 23-tol jatszhato es mind a ketto ad hozza preorder cuccos kulcsot. Ket lehetoseged van hamarabb jatszani:
- EA acces elofizetessel par nap mulva kezdhetsz, de csak egy bizonyos pontig, ott lezar a rendszer a sztoriban es majd csak 23. utan folytathatod (vagy ujrajatszod addig a pontig millioszor)
- Ujsagirokent kaptal a reviewhez egy kodot, amely alapjan irhatod a cikkedet, de mivel NDA van, ezert marc. 20 elott nem publikalhatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 15:33:32 -
persze, ugyanúgy, mintha közvetlen Origin-en venném, DA:I-vel is így volt anno, megkapom a kódot e-mail-ben, beírom, előtltöm, és várom 16-át, esetmben 17 :( :( .... bár vicces volt, amikor el kellett küldenem befotózva a személyigazolványom a nevemmel egy papírra írva... az volt az első Instant Gaming-es vásárlásom, eléggé betojtam, hogy átverét, de aztán minden happy volt a végén :D -
Der meg is kapod instantróla kulcsot rögtön? már mint a pre order keyt -
Még mindig agyalok, hogy megvegyem-e digitálisan instant-ról 40 euróért, és előtöltsem már most...de nekem kell az a fém doboz, kell valami a kézbe is... :D
Ezek az arc-kreálmányok elég vállalhatatlanok... :D biztos lehet ezt szebben is, de nekem az alappal sincs bajom, ME-ekben mindig is az alap arc volt nálam a nyerő :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.13. 15:25:15 -
Az also "custom" Ryder eseteben a fater igy nez ki:
(termeszetesen mind az ikreket, mind a fatert teljesen at lehet alakitani, de aki ezzel nem akar szarakodni, akkor a rendszer "general" egy-egy arcot a faternek es a tesonak is a sajat egyedi jatekos karakterunk alapjan)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 14:04:08 -
Én sokáig idegesítettem ott magam, és etettem őrültmód a trollokat, aztán belefáradtam és csak röhögök rajta... külön szép eset volt a két nappal ezelőtti "1200 megszólaló NPC-s" cikk, ahol irgalmatlan troll irtás lett, tele macskás képekkel, 1100 körüli rekord kommentszámot összegyűjtve... :D :D mindegy is, én azt a minimális pluszt is magam akarom megtalálni, bár annál fájdalmasabb lesz utána még egy hetet várni a tényleges szabadságra :P :D -
Jo otlet, bar szerintem semmi olyan nem lesz a "demoban", amelyet nem lattunk mar korabban (foleg az IGN sorozataban).
Ami a GSO-t illeti, en alapbol kerulom, mert annal lentebb mar csak a blikk/bors van, de... hagyjuk, ok ezt az utat valasztottak, am legyen. :) -
Daermon #1902 Jaja 1,5 hét és kettingelünk :D -
én szerda estétől távozok az összes fórum, de leginkább SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!közeléből, az teljesen biztos... Annál is inkább, hogy legközelebb péntek este lesz időm leülni elé... :/ Elég szarul jött ki ez a hét... Na majd 24. szabi :D És már akkor letölteni sem kell nulláról legalább...GSO -
Azok elmondasa alapjan, akik review kodokat a hetvegen es kiprobaltak, a sztori csak a prologue es az elso "kotelezo" bolygoig jatszhato, vagyis lesz spoiler (bar a pax gameplay videok ezeket mar lelottek), de talan nem annyi, mint mas jatek eseteben, amikor 3 nap alatt vegigrohannak es lelovik a poenokat. -
Szerintem meg pont jó hogy kicsit szabad kezet kapsz a karakternél :) Például az előző részekben is szerintem sokkal szebb csajt tudtál csinálni te magad, mint amit a készítők :)
Megvettem nemrég a trilógiát így az Androméda megjelenéséhez közeledve és cseszettül tetszik. Egyszerűen fantasztikus lett ez a játéksorozat és helyet foglalt nálam az örök kedvencek közt :) Már én is a hype vonaton csücsülök(ez eddig elképzelhetetlen volt számomra) és alig várom, hogy az új rész a kezeim közt legyen :D Már tényleg nincs sok hátra! :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.13. 10:04:02 -
Daermon #1898 Csütörtökön spoiler cunami lesz a neten szerintem :D Kár, hogy nem 15-e a trail, igy csak munka után tesztelhetem. -
BreakDown89 #1897 Abban én is nagyon bízok, hogy nem lesz túlságosan ránk erőltetve a jetpack használata. Jó hogy van, tetszik is a videók alapján, de remélem lesz alternatíva is a harc során. A fedezékből fedezékbe stílus nekem pl. mindig is bejött. Szóval ha ráunnék a repülgetős ugrabugrára, azért remélem nem kell majd végigszenvednem így a játékot. Oké hogy nagyobb terep, nagyobb bejárhatóság, de lesz olyan akinek egyáltalán nem jön majd be, meg olyan is aki ráun egy idő után.
Kíváncsi leszek rá. -
Daermon #1896 Ugyan az, mint a DAI-ban. Az ikonok is hasonlóak lettek a dialogusokban :) -
mike01010101 #1895 Remélem igazad lesz :) -
Ellenkezőleg... a bemutatókban nyilván pörögnie kell a dolognak, hogy bemutathassák, mire képes az új rendszer, de szerintem úgy harcolhatunk majd, ahogy akarunk, minden oldalról csiszoltak rajta, a jetpack-el, a fedezékrendszerrel, a pörgős harc lehetőségével... szerintem nem lesz ezzel baj :) -
mike01010101 #1893 Alapvetően tetszik a játék az eddig látottak alapján, de van egy kis félelmem a harc miatt. Én inkább a lassabb, taktikusabb játékmenetet szeretem, eddig viszont csak valami eszement ugrabugrálos, káotikus lövöldözéseket láttam, a videókat nézve azt se tudtam ki kicsoda. Mintha egy ázsiai MMORPG-t néznék :) Nem így van? -
MrAndree #1892 Valószínűleg jobban, tekintve, hogy a paragon/renegade rendszer baromira lekorlátozza, hogy mit tehetsz és mondhatsz egy adott szituációban. -
Nomad90Hun #1891 Azért mert, különben nem lehetne eladni akció-rpg-ként a game(ke)t, hanem odaírhatnák ennyi erővel, hogy cod / bf in space kb
Viszont azért minimális változás ugye van, meg mass effect karakterekben volt mindig is erős, plusz azért van pár döntés ami rányomta a bélyegét az egész trilógiára lásd. Vermire Ash / Kaiden, és Wrex. Engem inkább az aggaszt, hogy az dialógus rendszer hogy fog működni, ha már a paragon / renegade kukázva lett. -
Am kicsit feldühített most a BioWare. Mindig a döntést, meg az ezzel járó szabadságot említi, ha Mass Effecrtről vagy DA-ról van szó... közbe ezek a döntések marha minimálisak, vagy még azok ME3 Citadella se.
A Bioware ügyesen fogja a kezünket, miközben a forgatókönyvet nem mi szabjuk át, hanem ők. :))
Akkor meg mit vagánykodnak a döntésszabadsággal... ha értelmük nincs a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.13. 02:46:49 -
Evoluti0N #1889 Ez az Origin Access-szel dolog hogy működik? Minden időzónában akkor érhető el, amikor ott lesz csütörtök éjfél, vagy egyszerre kezdődik vmi amcsi időhöz képest vagy mi? -
Some feedback from a reviewer after several hours:
-Solid performance, very rare slowdowns on PS4, occasional pop in
-"Pacing feels good - if you are a fan and want to linger there's lots for you. If not you can speed through."
-"The characters already feel like worthy additions to Mass Effect, and as the most important aspect of the games for me that felt really good to see"
-Tempest is great to explore, tons of banter. -
BreakDown89 #1887 Mass Effect: Andromeda - exkluzív gyűjtői cuccokkal szerezheted be a kézikönyvet -
BreakDown89 #1886 És ez most hogy jött ide? -
-
-
Hát én nem fűznék hozzá nagy reményeket, de esély azért van rá. :) -
Na igen, reméljük itt is ugy lesz. -
Na de a W3-ban nem is igazán volt gyűjtögetős küldetés, vagy ha valamit össze kellett szedni az is olyan volt, mint más játékban egy fő kveszt. -
Gayware -
ChipHazard #1879 Nézd legalább lehet Jokert csinálni :D -
yossarianHUN #1878 Meg is lepődtem volna, ha nem lehet rúzsozni meg sminkelni a férfi karaktert, elvégre Bioware
-
Csakis a default arccal érdemes menni. -
"Variaciok egy temara"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
de -
Ez a barangolás remélem nem azt jelenti, hogy tök üres terepen megyünk azt néha összeszedünk valami ásványt... -
Ha mellékküldikröl van szó mindig a Witcher 3 jut eszembe.
Inkább kevesebb de tartalmas mint kismillió " szedj össze tíz malacbört " küldetés, persze a gyüjtögetös küldetések elkerülhetetlenek, csak ne az legyen túlsúlyban. -
FartingSquirrel #1872 Azért még ha nem is lesz teleszórva, szerintem lesznek még érdekes küldetések a bolygók nagy részén. Legalábbis remélem, ha már ennyi szöveg lesz a játékban, és olyan mélységekig kapcsolódnak majd egymáshoz a beszélgetések, mint ahogy mondják.
Ráadásul, ha jól emlékszem, akkor a kettekkel való konfliktus nem is a fő sztoriszálat képezi, szóval még abból is elég sok elágazás lehet a fősztori mellett. -
BreakDown89 #1871 Hát én speciel úgy képzelem el a dolgot, h adott a hét habitat bolygó, ami nyilván jól ki lesz dolgozva küldetések terén, a többi pedig max mellékküldetésekkel lesz teleszórva. Utóbbi bizonyos alapsémák alapján lesz megalkotva (kevésbé kreatív), előbbi meg nagyban kapcsolódik majd a story linehoz. Kizártnak tartom, h mind a száz bolygó tele lesz szórva tartalmas küldikkel. Nagyon nagyot néznék. -
Most lehet hülyeséget kérdezek, pár dolog nem tiszta nekem.
Az igaz, hogy minden egyes bolygón lesznek side questek? a felfedezések miatt? Ja és minden bolygóra le tudunk majd szállni és be tudjuk majd barangolni a Mékóval? és így gyakorlatilag kapunk időközben egy mini No Man's Sky-t is,