Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
És a reaper veszély miatt is próbálhatták a legnagyobb titokban tartani az eseményt,hogy ha ők elbuknak , nehogy a reaperek úgy döntsenek hogy átmásznak ők is az andromedába befejezni a ciklust.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ha ugy nezzuk, hogy ez egy tudomanyos projektnek indult egy aranylag nyugis idoszakban (voltak persze csatak, az emberi koloniak is szoptak eleget ez idoben), akkor tenyleg nem volt annyira nagy hirerteke vagy fontossaga, hogy mindenki tudjon rola. Civil kezdemenyezes, tobb faj reszvetelevel, kiserleti jelleggel, stb.
Az mar mas kerdes, hogy mi tudjuk, hogy mire elkeszult a Nexus (2184-85 CE), addigra pont megjott a vilagvege hangulat es tudhatta par ember, aki komolya vette jeleket es nem tudta be csak sima "rajtautesnek" a Terminusban tortent tamadasokat, hogy jonnek majd a reaperek. Mindenesetre bizonyos korokben valoszinuleg felertekelodott a projekt, a celja es a funkcioja. Ugy meg foleg, hogy a Sheprol sokan ekkor azt hittek, hogy meg mindig halott, igy kvazi egyszerre indult el az Andromedaba a Nexus es elesztette fel Shepet az IM (amely megint nem volt publikus egy ideig, igy valoszinuleg a Nexuson sem tudtak rola).
Azt akartam ebbol kihozni, hogy - aztan vagy igy van, vagy nem - a Nexus epitese es elkeszitese meg abban a 8-9 evben/idoszakban tortent, amikor volt boven anyag es eroforras, nem vitt el mindent a reaperek elleni harcra torteno felkeszules, vedekezes, stb, mint sztori kesobbi jol ismert szakaszaiban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez tudom szőrszál hasogatás, mert medzsik és kész. De azért valami magyarázatot várnék/várok. 😊
Miert, nem modulokbol epul/all ossze? Anno a briefing videoban mintha ugy lett volna az animacio, hogy csak az alap erkezik meg, a tobbit mar helyben rakjak/epitik hozza.
Értem, hogy ME3 idején nem tudták, hogy lesz az Andromeda, de így visszamenőleg dolgokat kreálni... De ez legyen a legnagyobb baj. 😊 Csak, ha a Crucible annyi forrást igényelt, akkor ez, hogy lett a semmiből.
Megoldhatták volna, hogy az Arc hajókból/vagy moduljaikból rakják össze a Nexust vagy valami ilyesmi.
"Mérete nagyjából megegyezik az eredeti játék Citadellájával, és bár a játék elején még befejezetlen, kalandjaink végére teljes pompájában tündököl majd. "
Ezt mondjuk baromságnak tartom (mármint a méretét), de túllehet lépni rajta...
(Úgy kezeljétek a rácsodálkozásomat és a válaszokat, hogy még nem játszottam ki a 3. részt. 😄 )
Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.07. 19:20:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ZSOOLT2, 2017.03.06. 22:38:42
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Amúgy nekem ez egy nagyon csöppet spoileres, nem biztos, hogy előre akartam tudni, hogy néz ki majd az összes fontosabb bolygó...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.06. 18:18:46
Why so serious?
Inkább mondanának valami érdemlegeset, hogy ugyan olyan szegényes multi lesz, mint a 3-ban, vagy kitaláltak-e új jártélmódokat vagy valami.
Multiplayer DLC-k ismét ingyenesek lesznek, 3 sztori DLC érkezik (gondolom méreg drágán), Season Pass és Mikrotranzakció nem lesz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 11:43:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Parasite Eve 2, best game EVER!
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Amúgy én is már bizakodó vagyok vele kapcsolatban, a multi bétát meg sztem azért kaszálták mert 1. ugyanaz lesz kb mint ami a 3-ban volt, 2. meg For Honor-nél is volt ilyen beta acces, és aki beta-zott azok sokan utána kapcsolati problémákkal szívtak. 3-ik ok pedíg valszeg az adatbányászok.
Mass Effect sose volt a rohangászó npc-k univerzuma, én nem is hiányoltam ezt sose.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Why so serious?
A Deluxal 7euróval olcsóbban veszed meg, az előfizetés meg -ha jól emlészek- 4 euró. Vagy öt.
Akkor 2-3 euróval olcsóbb. Nem sok, de az is valami. 😊
Az alapot meg -szerintem- egyértelműen nem éri meg digital verzióként megvenni.