4237
mea.jpg
  • Evoluti0N
    Látod? Ez a bajom nekem is. Annyi fronton botladozik a játék, mint egy újszülött. Azonban ott van mögötte az utánozhatatlan ME fíling. Kapják be.
  • TBTPumpa
    Pedig pár napja még hogyan odavoltál érte!
  • TDC Geronimo
    Bionak azért van bőr a képén ilyennel előállni 2017ben, olyan korban amikor láttunk már witcher 3at, horizont stb. Iszonyat dühös vagyok rájuk, mert ezt jól elkúrták. Remélem valahogy képes leszek túltenni magam a glitch és jankfesten, az élettelen karaktereken, a szörnyű dialógusokon meg VAn, ami van 1-2 karakternek.
  • Evoluti0N
    Szerintem vétel lesz. Az adta a kegyelemdöfést, h 2 órával a trial vége előtt odaértem a fősztoriban, ameddig engedi játszani és bosszant, h nem tudom folytatni. :D
  • Nomad90Hun
    Nah procim i5 szintén de picit újabb, meg több a ramom, vidikari az 4 gigás nekem de ugyanaz mint neked az ajánlott az, szóval 1-2 dologból lecsavarva szerintem közel full high-on menni fog.
  • MrAndree
    No kipróbálva. Ami rögtön elején nem tetszett, hogy nem lehet normális női karaktert csinálni. Férfit úgy néztem igen, de nőt azt nem. Az összes preset bűn ronda és mivel elég kevés az opció az arc formálására így javítani se lehet rajtuk. Az meg egy plusz WTF, hogy a szemöldöknek se a formáját se a színét nem lehet állítani így a vörös hajú nőnek is fekete és szép vastag szemöldöke lenne... Szóval feladtam és default Ryder. Ő még kinéz valahogy. Aztán bizakodom, hogy valami patchbe raknak pár extra opciót, az nem nagy ügy. :) Vagy az vagy marad életemben először RPGben a default kari. Vagy férfi Ryder.
    Maga a játékmenet tetszik, a harcrendszer nem változott, a jump jet viszont feldobja, mókás ide-oda pattogni szóval kevésbé statikus a harc mint volt a trilógiában. Az automata fedezékbe húzódás nagyjából jó (rögtön elején sikeresen beleragadtam egy sziklába vele, de azóta nem volt semmi hasonló), jobb mint anno az elsőben volt. Apróbb marhaságok vannak, például M-el bejön a térkép, de bezárni csak az ESC kétszeri lenyomásával lehet (elsőre visszadob a térképből a skill-inventory stb választó képernyőre, és csak másodikra a játékra). Fura. Ellenfelek közel se hullanak olyan könnyen mint a gameplay videókban tették, és a pajzsot is elég hamar lelövöldözik rólam szóval rambozni azért itt se lehet (normalon játszom). Illetve a HP csak egy bizonyos szintig töltődik vissza és nem teljesen szóval gyanítom hogy valami healing item vagy skill akad majd.
    Grafika szép, a prológ planéta jól összerakott. Gépigény nem vészes, highon jól fut (FPS-t nem néztem, valszeg 60 nincs meg de folyamatos), nagy ritkán beakad egy másodpercre átvezetőkben vagy ha hirtelen fordulok.
    Nálam egyik mozgással kapcsolatos bug se jött eddig elő amiket oly lelkesen mutogatnak a különböző GIF-ekben (pedig nagyon próbálkoztam ide-oda rohangálva lépcsőn fel-le kanyarogni de nem tudtam előidézni). Arcok mimikája valóban érdekes, helyenként röhejes de közel sem olyan szinten és mennyiségben ahogy ez a neten terjed (de ez is várható volt). Ettől függetlenül eléggé szokni kell az emberi (főleg a női) arcokat, az tény.
    Történet érdekesnek tűnik, de ez még nagyon az eleje szóval még nem tudok nyilatkozni. Karakterekkel ugyanez a helyzet. Szinkronnal nincs gond, de azzal meg eddig egyik BW játékkal se volt.
  • Nomad90Hun
    Van még 1 apex kűldi erre is kitértek tegnap a streamben kb. két mondat erejéig. Annyit mondtak róla, hogy a singleben is el lehet indítani meg a menüből is, de hogy mit takar arról nem beszéltek.
  • Evoluti0N
    Ha nem talált volna el, akkor azt mondtam volna, h nem kell. Az a baj, h nem tudom, eltalált-e. :D
  • Prince23
    Amúgy más multiplayer módot nem fognak tervezni? maradnak a 2012-es bevált survivor módnál? :D
  • Vraaanyek
    Semmi sem gáz, téged nem talált el, van ilyen...én, mint "fanboy" ugyebár, 1 óra után tudtam, hogy nem fogok egy mikrométernyit sem csalódni, és tuti vétel marad továbbra is... 100% mass effect hangulat, gyönyörű látvány, szerintem brutál lett, noha igen, vannak hibák...nekem is hiányzik egy minimap pl.
  • Nomad90Hun
    Ahha köszi, mondjuk annó game-debate irta is h medium-high között menne a gépemen meglátjuk majd.

Annál már jobb lesz minthogy me3 minimumon ment 12-20 fps-el v azalatt a régi gépemen.

Gyúgyításra kitérve, ezzel szerintem taktikusabbá akarták tenni a dolgokat, mert így legalább nem áll le rambózni mindenki majd. Tegnapi multi stream alapján még bronz is igen szivatós lesz, és meccsek 50-70%-a rohangálással fog telni.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.16. 17:41:00
  • Evoluti0N
    i54670K, 8GB RAM, 8GB-os RX480. High-ultra közötti beállításokon játszom 60 FPS-sel full HD-ban. Úgy is néztem, h minden ultrán van. Úgy az átlag 40 körül van.

Más: Nem regenerálódik magától az élet. Ilyen csomagok vannak bizonyos helyeken. Ami azonban gáz, h csak ott a helyszínen lehet magunkat gyógyítani vele és nem lehet magunkkal vinni őket.
  • Nomad90Hun
    Akik trialoznak azoktól akartam kérdezni a gépigény valódiságát, hogy i5 7400-val, 16 gb rammal, meg 4gb-os rx480-al kell-e félnem?
  • Evoluti0N
    Az a gáz, h 7 óra után még mindig nem tudom eldönteni, h ez nekem kell-e most. :D Van még 3 órám. Remélem, h utána már kialakul bennem a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.16. 16:39:31
  • lwb
    Thx.
  • MrAndree
    10 óra.
  • lwb
    Mennyit enged a trial?
  • PiszkosFred
    Hat, az Eliteben megedzodtem, de tenyleg nem lenne hulyeseg egy skip opcio a sokadik esetre.
  • Vraaanyek
    Részben...de volt medigel is, ne feledjük, amivel a csapattársakat és magunkat is gyógyíthattuk
  • TBTPumpa
    Elvileg automatikus. Fedezékbe kell bújni és Ryder meggyógyul. Azt hiszem a Mass Effect 2/3-ban is így volt már.
  • Evoluti0N
    Biztos, h noob kérdés, de hogy a picsben gyógyítom magam? :D Nem látok semmilyen gyógycsomagot se nálam, boltban se.
  • Evoluti0N
    Csak nekem baromira unalmas a galaxis térképen ez a vánszorgás? Előszörre, másodszorra még érdekes volt nézni, ahogy repülünk az egyik bolygótól a másikig, de sokadszorra már csak unalmas.
  • PTW
    Termeszetesen enis lattam mar jobbat, de rosszabbat is.
    Minden masra figyeltem, csak arra nem, hogy adott masodpercben hogy all epp valakinek a szaja...
    Minden mas annyira top notch, hogy nem fogom engedni hogy ilyen dolgok rontsak el a jatekelmenyemet.

FO4 nel miert nem volt tomeghiszteria a vallalhatatlan karakteranimok es fejek kapcsan?

Ez van.. divat utalni ezt a jatekot most.
  • PiszkosFred
    En nagyon tartottam az arc animacioktol mar az elejetol kezdve, es megmondom oszinten, az elso trailerben, illetve most a trial elso par perceben zavart... mert direkt figyeltem, en idiota. Aztan elkezdodott a jatek (atveve Ryder iranyitasat), beindult a sztori, az elso kuldetes es annak a folyomanya, stb. es mire eszbekaptam, mar pont nem erdekelt, hogy milyen az animacio. Sot, utolag rajottem, hogy en voltam/vagyok a fasz, hogy egyaltalan feltem tole, hiszen mitn a sajat par oras jatekelmenyem is megmutatta szamomra, nem hogy meg lehet szokni, de egy ido utan mar pont olyan, mint barmelyik masik jatekban. :)

Az meg kulon nagyon tetszik, hogy nincs a parbeszedekben esc es masik opcio valasztas. :)
  • Although
    Videokártya a leglényegesebb ma, és a VRAM
  • Prince23
    Access véleményem a játékról

ui: én a free access-szel aktiváltam be a játékot, mielőtt lejárt, megszakitottam és renewoltam :D másnapra már hozzá tudtam adni a Trialt a könyvtáramhoz :D

A multi eddig korrekt, semmi újat nem hozott vissza az új ellenségeken és a Jetpacken kívül. Sztem aki imádta a me3 multiját, az ezt is fogja. Csak nem kicsit csalódott vagyok, hogy az utolsó hullámban nincsen epic bossfight. Legalább ezt berakthatták volna, ha már le is röviditették hullámok számát, asszem 8 hullám a max wave. Visszatérnek a csomagkészletek, hirtelen most 5-6 fajta van, a legdrágább 100k-be kerül. A Bio ezt anno azt mondta nem lesznek csomagok, és akkor még is vannak, érdekes. A karakter cusztomization sokkal letisztultabb lett,

Eddig összességében elfogadható, illetve jó a multija. Külön tetszik hogy most már vannak benne APEX küldetések is,a miket elvileg átkeresztezhetünk a Singlebe is (?).
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.16. 14:44:19
  • kraven54
    Nem hatalmas, csak duplája teljesítményben a kártyád :D Jó nem duplája de jóval jobb...
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.03.16. 14:41:31
  • Vraaanyek
    Na az hogy létezik? :O 4670 és 970 GTX-el??? :O :O :O Pedig nem gondolnám, hogy az én konfigom ennyire hatalmas ugrás lenne ahhoz képest, mégis fullhd-ban gyakorlatilag szószerint minden maxon van, és szerintem nem hogy 60 FPS (pl. Tomb Raiderrel összehasonlítva), de 70-80 is megvan, stabilan, sosem zuhant be a másfél-két órás játék alatt :O
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi :) Miután finomítottam a karakteren, utána csak leírtam papírra a megváltozott kódot :) Bár igazából erre nem volt szükség, mert emlékeztem a változtatásokra :D

PiszkosFred #2024 : Oké, akkor addig várok a beszámolóitokra :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.16. 13:24:21
  • PTW
    Este ki tudtam probalni 1-2 ora erejeig.

Sajnos elos korben arconitott a valosag es az i5 4670, 97O-nel mediumig kellett butitanom hogy also 40 es tartomanyban fusson (1080p no AA, no vsync)

Ami a legfurcsabb volt hogy a 40-45 fps mellett is iszonyat darabosnak, tagadosnak ereztem az egeszet.
    Ennek az egyik fo oka szamomra hogy a motion blurt NEM lehet kikapcsolni... WTF

Nagyon remelem, hogy a game ready driver meg tol kocsit a teljesitmenyen mert ez igy annyira nem fasza szamomra.

Ettol eltekintve a jatek szerintem gyonyoru, elkepeszto reszletgazdagsag es grafikai fidelty van.

Az arcmimika dologba nem megyek nele, mert ez az egesz hisztiszerintem tul van tolva. Nem kicsit, nagyon.

En szemely szerint alig varom hogy elmerulhessek benne
  • Daermon
    Eddig se volt :)
  • PiszkosFred
    Na igen, bar annyi kis (neha mar-mar zavaroan sok) bizbasz jel van a jatekteren (kepernyon), hogy nekem fel sem tunt/fel sem merult a hianya. :)
  • Daermon
    Jah :D
    Minimap DLC 5€
    Sexy minimap skin DLC 4€
    :D
  • TBTPumpa
    Minimap DLC inc
  • Evoluti0N
    Amúgy úgy látom, h eddig senki se említette, ami engem a legjobban zavar. MIÉRT NINCS MINIMAP?
  • Evoluti0N
    Amúgy PS4 tudja ezt. Digitális játékoknál is csak egy részét kell letölteni, a többit lehet játszás közben. Valamint a dobozosoknál is csak 1 kis részét felrakja, a többit meg játszás közben telepíti. Plusz Battle.net is tudja, meg talán Uplay is. Szóval nem újdonság, de kellemes meglepetés volt. Nem tudtam, h Origin is tudja ezt.
  • Evoluti0N
    42-nél. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.16. 11:31:55
  • Vraaanyek
    Igen, és a viccesebb az, hogy már kb. 60%-on el lehetett indítani a játékot, és menet közben töltődött a háttérben a többi, ilyennel még nem találkoztam :)
    A többieknek meg igaza van, túlreagáltam a fanboy-dolgot, vannak magánéleti események, amik hatványozottan befolyásolják az aktuális vérnyomásom... :) :(
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.16. 11:09:32
  • wedge31
    Egyáltalán mi a sértö abban ha valakit fanboy vagyis rajong valamiért? ezen marhára nem kell megsértödni...
  • jarlaxxe
    Infantilis egyéniségre vall, hogy így besértödsz azon, hogy fanboy vagy, én pl sw fanboy vagyok és eszembe se jut megsértödni azon ha valaki igy nevez ( mert tényleg az vagyok ) vagy lecikizz a melóhelyen mert darth vaderes bögréböl iszom a kávét.
    Én vagyok az utolsó aki megszól valakit azért mert rajongó és az csak természetes, hogy ájuldozik a rajongása tárgyától.

Természetesen fanboyként gyak lehetetlen objektiven megitélni valamit amiért rajongsz a sw példánál maradva én minden epizod után órákig boldogan áradoztam és csak a második, harmadik, sokadik megtekintés után vettem észre azokat a hibákat amiket egy nem rajongó elsöre észrevett és még akkor se zavart ugy mint öt.
    Az hogy felnött vagy nálad sajnos nem egyenlö azzal, hogy ugy is viselkedsz mert állandóan gyerekesen reagálsz.