Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy előfizettem egy évre, mert úgy kevesebb, mint fele annyiba kerül. 😊
Akkor ezek szerint Te pizzát se rendelsz házhoz ugye? Az is egyfajta előrendelés, aminek az eredményét akkor látod meg ha felnyitod a dobozt.
Nem kötekedésképpen, de az ilyen lózung megjegyzésekkel nem árt vigyázni.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Szökőévente egyszer rendelek elő egy játékot, ugyanis nálam nagyon nagy szó ha bizalmat szavazok meg egy játéknak (félig) látatlanban. A Mass Effect pont ilyen. Az én pénzem, az én szerencsém lesz ha kellemesen csalódok, az én pechem ha kellemetlenül. Hidd el nem az a fajta vagyok, aki utána három oldalon keresztűl fog itt sírni, hogy nem jött be a számítása. Elkönyvelem, hogy benéztem és kész. Bár teszem hozzá, még sosem buktam be előrendelést - igaz nem is volt rá sok lehetőségem (szökőév).
Ilyen nincs, hogy "nem szabad előrendelni". Mindenki eldönti magának. Aztán ha sír hogy benézte, akkor lehet az orra alá dörgölni és kész. Vagy okosabbja ráhagyja - néha én se vagyok elég okos, de az ultra hater előre megmondó embereket rühellem. Nem rád céloztam, úgy általánosságban gondoltam.
Béke!
Na és akkor:
1. Igen elő van rendelve nálam is, mert az utóbbi 2-3 hétben végre sikerült meggyőzniük, hogy nekem megéri.
2. Imádom a mass effectet, hatalmas lore (itt-ott megerőszakolva), színes karakterek (még grunt is szerethető volt a maga egyszerűségével), bár én a politikai trutyikavarás kidolgozottságát kicsi hiányoltam mindig is.
3. Képes vagyok meglátni és elfogadni a hibákat (remélni, hogy 1x csak javítva lesznek), és megtárgyalni emberi hangnemben másokkal a game hibáit, előnyeit, stb.
Az meg, hogy valakinek tetszik, a másiknak meg nem az egyéni szoc. problem, ahogy mondani szokás. Mindenesetre 1-2 dolgon megrezzent nekem is a szemöldököm, az is tény, hogy manapság könnyebb egyből egymást dobálni sárral, meg egymásra köpködni (dehát ugye ez a divat, és ezt látják a népek jól megbecsült népvezéreinktől is, akkor mi miért ne csináljuk ugye? kérdezhetnék sokan...). Sajnos az 1 dolog, hogy könnyen lecsúsznak sokan a másik szintjére, de ha valaki orra esik a villamosmegállóban a lépcsőn 3-an minimum elmennek mellette anélkül, hogy akár csak rá is néznének, hogy mi van vele... Az én véleményem az, hogy előbb el kéne számolni csendben 5-ig, gondolkozni 1 kicsit (nem kell aggódni nem fáj, és még bele sem halt senki), és utána megpróbálni épeszű ember módjára megbeszélni a dolgokat nem csak vaddisznó módjára leordítani a másikat, aki ezt akarja az menjen a pusztába ki ahol lehetőleg 50km-en belül sehol nincs emberi élet és ott rendezzék le. THX...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pontosan. Ezert is lehet kurva jokat szorakozni ilyenkor azon, amikor egy random jatek elotti a forumokon habzo szajjal probalja meg az egyik ember meggyozni a masikat, hogy "te fasz vagy, amiert elorendelted"/"te egy fasz vagy, amiert nem rendelted elo" 😊
Azert irigylem az embereket, hogy ennyi idejuk es energiajuk van egymasra es egymas izlesenek a megreformalasara a monitor elott ulve, bezzeg amikor tenyleg tenni kellene valamit az orszagert, a vilagert, vagy szimplan egymasert, akkor kuss van es kozony 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Linkelj videót, időponttal együtt. Nagyon kíváncsi vagyok ezekre az ordas hibákra. Kösz. Vagy ez is olyan, mint a múltkori videóban, ahol állítólag átesett a karakter a kövön, meg levegőben álltak a csapattársak, amikor valójában semmi ilyen nem volt benne, csak egyesek annyira keresik a hibákat, hogy belehallucinálták...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.11. 12:40:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.11. 11:05:20
Részemröl, ennek semmi köze a félelemhez, egyszerüen nem gyözött meg amit eddig láttam és én bizony az utobbi idöben már estem egy párszor pofára az elörendeléssel.
Ha jó lesz a játék jó lesz az 3-4 hónap múlva is...és olcsóbb is..<#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.11. 10:48:19
Akkor már kezdtem egyre jobban félni, mikor múltkor a 13 perces gameplay-en panaszkodtam, hogy egymáson átmennek a textúrák stb. De persze azokat csak "én láttam bele". Viszont már régóta félek a játékmenettől, illetve az ilyen igénytelenségből adódó technikai hibáktól.
Pedig úgy vártam a jövő hetet. :/
Ez a tilos előrendelni duma meg nettó hülyeség, évente 3-4 játékot rendelek elő és érdekes módon jól is szoktam szórakozni velük. Akinek tetszik amit lát az rendelje elő. Akinek nem, az meg ne. Ilyen egyszerű.
Why so serious?
Persze most az emberekről beszélek, a többieket ennyiből nem tudom megítélni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De azért a Bio felé nekem pl van némi bizalmam. Igaz mióta leépitették a Dragon Age minőségét, ez csökken.
Remélem az Andromeda nem ilyen példa lesz, mert akkor a Bio is megy a -75% kategóriába (jobb esetben).
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A masodpilota csaj feje csak ugy tekeredett 100 fokba, hogy ihaj."
"Hát most már kb biztos, hogy ez a játék félkészen fog megjelenni. 50 perc alatt féltucatnyi azonnal észrevehető és szemet szúró technikai baki volt látható. Kilép a menüből, aztán random eltűnik az NPC átkerül egy másik helyre. Cutscene során random eltűnik a köd egy része (amikor leszáll a Tempest), hirtelen változik a világítás (amikor kijönnek a Tempest rámpáján), belép a játék cutscene be és az orrunk előtt tölt be másodpercek alatt a háttér textúrája (amikor Ryder aktiválja a konzolt és nem sokkal később feltűnik PeeBee), vagy éppen amikor a menüben kiválasztja Vetrát, rajta is látni hogy van vagy 3 fázis, mire a végleges textúráját betölti a játék.
A homokban a lábnyom a szemünk láttára tűnik el egy csettintésre, semmi fokozatosság vagy átmenet. Azt a jelenetet meg nem is értettem, mielőtt leszállnának a bolygóra. Ryder eltakarja a szemét a naptól a háttérben nem sokkal mellette/mögötte Liam tök homály, majd ő is egy csettintésre totál kiélesedik. He???"
<#idiota>#idiota>
PAX-on meg arról beszéltek a fejlesztők, hogy milyen szépek lettek a fényeffektek, illetve a fémeket milyen szépen sikerült kidolgozni, illetve a Frosztbájt mekkora lehetőségeket rejt.
Robbant fontos dolgok ezek, csupán emiatt elfelejtettek érdemleges játékot készíteni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.11. 10:03:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És ma már csak AAA ár van AAA játék nincs. Legalább is az AAA játékok 90%-a simán Early Access besorolást is kaphatna....Sajnos
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.03.11. 09:57:38
Én teljességgel megértem azt, aki ezt nem rendelni elő. Ezzel a játékkal még érdemes várni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.11. 09:49:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.11. 04:32:18
Szerk: Remélem, h jó lesz, ahogy minden játékról remélem, ami kicsit is érdekel, de ilyenkor a gonosz felem mindig azt reméli, h szar lesz és a sok előrendelő tanul belőle. Aztán a reális énem eszembe juttatja, h dehogy tanulnak és folytatják az előrendeléseket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.11. 02:15:31
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."