Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Multiba raktak be valami boss fightot. Látta már valaki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na végeztem én is vele, 53 óra volt.
Nem volt olyan rossz ez, sőt egész jó volt, bár tény, hogy kicsit elmarad a trilógiától. Sztori tekintetében voltak hullám völgyek, és a társak is vegyesek. De bőven megérte azt kell mondjam. 😊 Így hirtelen:
Pro:
- Harcrendszer fejlődése
- Kasztokat felváltotta a Profil
- Remek karakter építési lehetőség
- Grafika nagyon szép
- A sztorinak vannak nagyon jó részei
- Felfedezés, rengeteg tartalom, fejtörők
- RPG-sebb, mint az ME 2-3
- A végén az ME1 Mako fan service jelenet
- Ici-picit a legénységet is kidolgozták (jó csak pár fő, de akkor is pozitívum)
- Van benne újrajátszhatóság
- Nomad
- Kutatás, gyártás ad plusz munkát, de nem vagy rákötelezve
- APEX mobil app

Kontra:
- Sajnos vannak a sztorinak gyenge részei
- Mellékküldetések nagy része hamar ismétlődő
- Monolith/Vault kicsit már unalmas volt a 2. vagy 3, után
- Szerintem Liam és Jaal kakatere nagyon gyenge (nem a harci tudásukra értem)
- A multi ugyanolyan semmilyen, mint a 3-ban
- Nincs benne egy élő város se (jó eddig se volt, de 2017-ben elvártam volna)
- Az NPC-k nagy része is csak úgy vannak a semmibe
- A sokat tárgyalt arcok és arcanimáció (gáz néhol nagyon, de akkor is fel van fújva kicsit)

Végül azt kell mondja, hogy egy gyenge 8/10 szerintem.
Vraaanyek
Hihetetlen, hogy magukat mennyire intelligensnek és mindenre rálátónak vélő emberek mennyi időt el tudnak b.szni ezek magyarázásának... kicsit ellentmondásos, vegye magára, aki akarja 😉
Egyébként mindenki azzal töltse az idejét, amit szeret és élvez, amit nem, engedje el, és éljen tovább... Ha ez nem megy, akkor miért is realistább, megvilágosodottabb az illető? 😊 Na kérem szépen.... Yes..Yes... 😉
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.31. 00:17:49

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

40 új hozzászólás, már örültem, hogy kint a patch. Nope..
Ezt a vérmágia dolgot már anno megcáfoltuk tényekkel többször is neked de látom azóta is nyomod ugyanazt a hülyeséget... 😄

Why so serious?

jaj kozben eszembe jutott meg egy dolgo ami zavar engem az andromedaban, a hangszintek, normal zene tul halk, amikor meg harc van akkor marha hangos. ez masnal is igyvan? probaltam a kulonfele modokat (wide, medium, nighttime) de nem erzek valtozast nagyon. Azthiszem ez mar a DA:I nal is problema volt nekem. most pl music maxon van, soundot meg le kell vennem 30% korulre, parbeszedet meg olyan 60%-ra hogy lehessen hallani valamit harcon kivul a zenebol. aztan megindul a harc es ordit minden... 😞

A DA:I topicba pont ezen beszélgettünk Bryceal. A Bio dolgozik egy teljesen "új dolgon" is amire a fő erőforrásait koncentrálja. Erről olvadtam már régen is.
A különbség ott van én nem hiszem egy ilyen balfasz társaság mellett mint az EA akik szimpla árnyékai a Bethnek, megjegyzem bármennyire is mondják, nem voltak versenytársai a Bionak, nem hiszem bármit is lehet alkotni. De szép, hogy hiszel, hisztek benne. Majd kiderül.

Ez egy új Mass Effect széria (remélhetőleg) első darabja. Az első részek mindig kevésbé tartalmasak, mint a későbbiek. A második részre már jobban oda lehet majd figyelni a tartalommal való feltöltésre, a bugok számának leredukálására, stb. Anno az ME1 sehol sem volt tartalom terén a későbbi második vagy harmadik részhez képest. Pont emiatt.

Teszem hozzá: az ME:A már most lényegesen tartalmasabb, mint anno az ME1 volt. Nosztalgia ide vagy oda, ez így van.
jo votl ME1 is de DA😮, -nalam legalabbis- sokkal nagyobbat utott. De pl ME1 ben nekem a sokak altal utalt Mako-zas tetszett nagyon, szeretem a felfedezgetest 😊 ezert is jo most az andromeda, mert jo nagy teruletet lehet felfedezni a bolygokon, de pl annak jobban orulnek ha tobb bolygora is le lehetne szallni 😞

Nem egyszeri, valaki írta, ebbe talán nem gondoltunk bele de az ME1 teljesen új volt. Sőt mint az IGN-es írta megjelenés előtt dühös volt. Mi az, hogy nem fantasy. Nem csak őt lepte meg aztán. mindig volt ez a vonal a Jade Empire óta. Azon nevettünk még az úgynevezett második vonal Gaiderék mellett is agyonvert szinte mindenkit.

hat elhiheted hogy enis szivesebben tolnek egy DA😮 kaliber jatekot, akar Scifi vilagban is. Dehat ez van, ettol meg nem fogok midnen mast utalni ami nem hozza a DA😮 szintjet. Nekem megerte az arat, mert mondom 50 oranal jarok es meg csak most fejeztem be az elso bolygot, tehat meg lesz benne jo sok oram, raadasul elvezettel teli ora, bar az szinte mar most biztos hogy nem fogom tobbszor vegig vinni. Ebbol is latszik hogy DA😮 mekkora istenkiraly jatek volt. Azota se vittem vegig tobbszor egy jatekot sem, de ettol meg tetszett nagyon sok jatek 😊 DA😮 az egy mestermu votl, ami egy egyszeri eset volt es nem lesz ilyen tobbet.

De pl ott a Vampire bloodlines a Troikatol az is valami beszaras jo jatek volt, az talan az egyeduli masik jatek amit tobbszor vittem vegig, ha ismered azt. Azt is sajnalom hogy sosem lesz meg egy olyan kaliber jatek 😞

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

yesname
Én próbáltam végig tolni, de nem bírtam (Nem csak az animációk gyengé(bbe)k számomra, de mindegy.) Viszont ez a velős megfogalmazás így: <#worship>
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 22:02:10

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Már válaszoltam, nem kell megvegyem ahogy tudtam a skyrim előtt itt is tudom mire számíthatok 😊 Hiszen A DA:I tovább fejlesztése, már zsenik nélkül. Azt mondom amit ha megveszem utána mondok, egy jó iparosmunka. Ezt mondtam a z ME3-ra is. Nem vettem meg mert tudom 17e forintot ez nem ér meg nekem ahogy 14e is bántam a DA:I-re de különbözök vagyunk. Lehet az lesz amit Yesname mond "enged el őket, már nem léteznek" Belül tudom így van. Nálam a hiba nagyon nagy elvárások vannak feléjük.

yesname
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Off topic, de beth mániádról jut eszembe, hogy a New Vegas története(i), karakterei nagyon tetszettek. Na szóval csak mondom, hogy a Horizon: Zero Dawn karaktereit, története(i)t ugyanaz írta. Top notch is lett.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Arra valaszolj legyszi, hogy jatszottal-e egyaltalan az andromedaval vagy sem.

tok mindegy igazabol a gyarto, nem vagyok es nem is votlam soha gyartobuzi semmiben. Tolem csinalhatta volna brumerware is, ha egyszeruen tetszik a jatek, marpedig tetszik. Megvan benne a felfedezes elmenye, a harc rendszer is elvezetesebb mitn a korabbi reszekben. Animaciok nem adjak vissza erzelmet, na es akkor mivan, aki ezen nem tudja tul tenni magat, annak szerintem kurvajo dolga van az eletben.

PiszkosFred
En is ugy hallottam, hogy teljesen mas divizio keszitette, amely szinten hozzajuk tartozik, de ez az elso nagyobb projektjuk. A fo csapat a hamarosan bejelentesre kerulo uj "multiplayer jellegu" IP-t fejleszti. A pletykak szerint legalabbis valami ilyesmi remlik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"szerintem meg meg mindig nagyszeru amit csinal a bioware"

A Bioware nem egy ember, hanem rengeteg fejlesztő összessége. Gyanítom itt is az van mint már oly sok esetben korábban láttunk, hogy az "ős" Bioware vezető fejlesztői, akik miatt ez a cégnév egyet jelentett a minőséggel, ma már nem is dolgoznak ott. Úgyhogy hiába jön ki a Bioware neve alatt egy játék, simán lehet, hogy ma már lényegesen csökkentebb képességű fejlesztők és vezetők felügyelik a játékokat...Hallottam olyat is, hogy az Andromédát az un. B team készítette, akik nem azonosak azokkal, akiknek a classic trilógiát kösönhettük. Ne ragadjatok le a cégnévnél, ez ennél lényegesen összetettebb kérdés.
Hagyjuk 😄 Ha ez neked újítás, hogy tönkretesszük az eredetit. Akkor szintén másképp látjuk a világot. Ez nem újítás. Csak megfelelés. Illetve mivel ehez is hülyék. A Beth az mester, ők csak szar kísérletezők és a Bio issza a levét. A Beth érzi mit kell tennie, hogy instant 20 millió vétel legyen van egy Todjuk aki kitapintja. Őt se tartom annyira nagy számnak de elismerem, ahogy láttam 2010-ben is ez a fickó főnyeremény. Ilyen az EA-nak nincs. Csak balfasz idiótái vannak a Bio meg féllábbal is jobb mint a többiek a hivatalos piacon a CD Projektet leszámítva. Náluk csak fénykorukba. Az érdekes verseny lenne. Ahogy anno 2000-es évek első felében a Bio-Beth párharc.

yesname
Ez de jó kis sorozat volt.

most akkor mi a bajod? hogy nem ujszeru a ME:A es a DA:I vagy hogy szerinted semmi koze a ME:1 hez meg DA😮 hoz? Gondolkozz...

PiszkosFred
Mai napig kiraz a hideg a jelenettol. Zsenialis.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.30. 21:43:54

Ez jogos, nem mindig sikerül jó példát találnom, de a DA:I harcrendszer kapcsán írtak állnak. Sokaknak tökéletes nekem nem mert nem tudom beleélni mert azt látom az EA kiherélte a tartalmat, a saját céljai érdekében. És ehhez nem tapsolok. Csak mert a blood mágia rosszul hangzik? De része a világnak. Sőt. Beleélést ad. Hozzá tartozik. Nélküle csak egy üres báb mint az EA is csak egy üres szar báb. Megöl mindent.

azt ugye erzed hogy Te is pont a formaba kotsz bele es nem a tartalomba a ME:A-val kapcsolatban, foleg annak fenyeben hogy ugy tudom neked nincs is meg a jatek es nem is jatszottal meg vele ugye? gondolkozz...

mi az hogy egy Shaihuludnak...? Szerinted ne nem jatszottam DA😮 val meg ME:1gyel stbvel? Igen kurvajok voltak azok DA😮 a legjobb resz, Egyeduli jatek amit 4szer vittem vegig. legjobb resz votl DA vilagbol. DE ettol meg tetszett a DA:I is. miert ne tetszhetne? Szerintem az is egy epic jatek csak mas stilusban mint a DA😮 volt. En meglatom masban is a jot es arra koncentralok nem arra hogy jaj milyen lehetett volna, ugysem ersz azzal semmit, mert mar kesz van es ilyen lett. Nekem sem tetszik ahova halad a jatekfejlesztes vilaga ugy altalanossagban, de ettol meg mindig fogok magamnak talalni olyat amivel jo erzes jatszani, pl a ME:A is ilyen, nagyon elvezetes jatek a hibai ellenere is.

Ennyi erovel lehetne arrol is sirankozni, hogy jaj mennyivel jobb volt regen a popzene, a filmek, a divat, az ujsagiras meg sok minden mas, de ersz vele valamit azonkivul hogy Te szarul erzed magad kozben, ahelyett hogy meglatnad a betontenger kozepen a repedesekben a "pitypangot"?

Ez is egy vélemény 😊 Konkrét elképzelésem van mit jelent az rpg. Mindegy mennyi tapasztalat van mögötte. Az ízlés az szubjektív. Amiről meg Yesname vagy én beszélünk az nem. Ettől neked tetszhet meg gyalázkodhatsz de nem lesz igazad 😊
És nem is igénytelenség. Amiről beszélek a cég tudott jobbat vagy sem ez egy értékelés vagy szempont 😊 De mondom felesleges vitatkozni rajta mert egy EA mellett ahogy Yesname is mondta ez a cég halott legfeljebb nektek szubjektíve megfelel. Ettől Yesname szavai még igazak, vagy mondhatnám azokat akiket figyelek nemzetközi szinten is. Közel 7 éve csak a korábbi műveik retusálása folyik. Ki mit használ. Jó vagy rossz. Lehet szubjektív. Az nem, hogy semmi közük nincs a Bioware névhez már, mert a kreativitás meg a megfelelés nem szinonima. Az előnyük ami volt a Bethel szemben elveszett. Ez ilyen egyszerű. De gyalázkodj csak 😊

Te azért vagy borzalmasan buta mert még mindig nem veszed észre, hogy azért mert valami neked nem tetszik éppen attól nem rossz, csak neked nem tetszik. Mert képzeld vannak olyanok akinek a CoD jobban tetszik mint egy Dragon Age. Ízlés dolga, nem lesz valaki igénytelen attól, hogy mást szeret. Bármennyire is szeretnéd ezt képzelni.

Why so serious?

BoneDragon
Akkor mit írjak arról, hogy egy játék miatt egymás torkának ugrotok állandóan? Azért egyes emberekre ránézhetne itt egy doki.

Nem egészen, Fred egyszerű kategória. A langyos víz is jó ha más nincs. A többiek, sokaknak meg egyszerűen az ami neked, vagy nekem vagy másoknak jó nem érdekes. Mert tökéletes nekik az amit a bio csinál. És még csak nem is meglepő ha valaki többet akar mint a CoD nyújt pl. Nincs ezzel gond tegnap te mondtad ma én enged el. A vita miért még it vagyok ugyanaz mint a Skyrimnál is. Rendben legyen nektek tetszik de legyen egy alap mi a 9 mi a 10 mi a 8 pont. És abból ne engedjünk. Ne legyen vita ha sokan azok akik emlékeznek mit tudott ez a cég és most 7 pontot adott rá ne legyen vita kérdés. Azért ennyi mert azt gondolja ez a cég 9 vagy 10 pontos alkotásai tényleg újszerűek voltak és megérték azt a pontot ez meg nem. Hiszen ma az eladás a lényeg nem a tökéletes minőség.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.30. 21:23:42

PiszkosFred
Oke. Voltam ma "mester" es "hazug" is. Meg valami? 😄

yesname
Agresszió nem tudom hol van, de az igazság fáj a gyengéknek, tudom én is. Neked is egészségedre. Jó szórakozást! 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:17:28

BoneDragon
Mi agresszió kijön belőletek egy játék miatt. Öröm olvasni.

yesname
Jobban nem alszom, de a hazug fajtádat felismerni az írásából is. Főleg, ha magadnak mondasz ellent ráadásul egy hsz-en belül. De egészségedre. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:18:40

PiszkosFred
Felolem, akkor kezeld tenykent! Ha ettol jobban alszol, en nem vagyok a jo elrontoja 😊

yesname
Nem hit kérdése. Tény. Te magad is elismerted. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:12:13

PiszkosFred
Vagy elhiszed vagy nem, ez mar a te dontesed.

Még egyszer, melyik részt nem érted? Mondom, teljesen mindegy, ki hogyan ír ha értem, nem fogom ezt nyomni amit te. Nincs értelme. Kicsinyesnek tartom. Belekötni a formába a tartalom helyett. Azt elfogadom, vannak akiknek ez tökéletes és nem értenek egyet velem. Komolyan foglalkoztam én egyszer is, bárkinek az írásával, milyen stílusban ír, még akkor is ha tele volt helyes írási hibával. Legfeljebb egy mondatban, ez nem ly hanem j. Komolyan hidd el ez egy különbség. Te választasz, még akkor is ha. időnként, mindegy látod ebbe most nem tudsz belekötni. Még ha összeszarod magad sem. De komolyan ez számít egy ilyen vélemény forumon? Én is kezdjem el amit ti?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.30. 21:08:20

yesname
Amit írsz nem igaz és ezt Te is tudod. Azért játszol vele, mert az egész, az összessége szórakoztat. Nem hiszem, hogy az életben mindennél ezt eljátszod: a rosszat leszarod, a jót nézed. No-no. Ilyen ember nincs. Az összhatás tesz ránk benyomást. Nyilván a pozitívumok túlsúlyba kerülnek itt és ettől még senki sem lesz fasz. 😊 Te sem.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:11:05

Fred tud értelmesen fogalmazni, ellentétben veled ugyebár. Neked ez még nem sikerült pedig elég sokat írsz ide. 😊

Why so serious?

Nem nálam van a hiba. Ha erőlteted megérted, mert lehet gyorsan írtam, de tőlem ilyen mondatot mint amit ti megengedtek magatoknak nem láttok. Nem fogok erre süllyedni mert ha nem értek valamit megkérdezem. Nem Fred a mesterem mert szarnak se tartom. Ennyi. Világ választ el minket. Legfeljebb a jó kérdés miért nem adom fel.

Igazából, hogy bárkinek megmagyarázz bármit ahhoz először nem alig értelmezhető mondatokat kellene írnod...

Why so serious?

Jó legyen. Mi a különbség. volt a DA és van a Mass Effect. Mikor megjelent nem volt hasonló sem új volt. a DA? Megyrtad a saját történeted sokféle változatban ahogy tudtad. Ha olvastad a hívást ismerted Maric és fiona történetét. Gaider megadta a kezdő lökést. amíg volt ez túlélte az EA-t bárkit tudtak korlátozni őt nem. Megvolt a saját meséd. nézted a második részben Maric törvénytelen fiát Alstairt, mert ugye az volt, ahogy Gray Wardené vált, azzá akikkel az apja együtt küzdőt, majd nézted új hősöddel, a magányos Alstairt barátjával, te korábbi hősöddel, Hawkkal, ahogy küzdenek az őrület ellen. A mese sokféleképpen alakulhatott tőled függőt. Ma már ennek nincs jelentősége. Semmi újat nem csinálnak. Nem akarok vitatkozni mert nincs értelme. azoknak akiknek egy mmoval párosított útkeresés maga a csoda nincs mit magyaráznom mert az nem tudja mi volt ez a cég korábban, elképzelni se tudja, ahogy a Funcom is volt valami a Secret Worldel. De ez ma nem érték ezért felesleges vitatkozni. Nem fogom tudni megmagyarázni egy Shaihuludnak a DA:I harcrendszerének semmi köze a világhoz, mert nem érdekli. Ez van.

PiszkosFred
Biztos ugy van. Latom, hogy mi hianyzik a jatekbol, latom, hogy mit csinaltam volna maskent (van ilyen boven), es latom, hogy mi az, ami tetszik es elvezem, szorakoztat. Elobbi kettot tudomasul veszem es tullepek rajta, utobbira fokuszalok es inkabb azzal foglalkozom.

Fapados B listas az elmulast es oregedest elfogadni nem kepes Hollywoodi szinesznoket megszegyenito egyes npck mimikaja? Igen, latom, elborzadtam rajta. Pont.
Egyhelyben allo es statikus NPC-kkel van tele megint a jatek, minimalis mozgasokkal? Igen, latom, ez van sajnos. Pont.
A fohos mimikajat Cakó Ferenc azonnal lenyulta volna anno a Sebaj Tobias keszitesehez, ha hamarabb jon ki a jatek, annyira "fantasztikus"? Igen, sajnos ilyen, 2017-ben ez kritikan aluli. Pont.
Az elobb felsorolt harom dolgon kb 10 percig mergelodtem, utana leszartam? Igen. Pont.

Van a jateknak olyan aspektusa, amely tetszik es amelyet elvezek. Hajjaj, rengeteg. Pont.
Vagyok annyira fasz es elmebeteg, hogy inkabb az utobbira, a szorakoztato es nekem tetszo elemekre fokuszalok ugy, hogy kozben tisztaban vagyok a felsorolt hibakkal? Igen, vagyok annyira fasz. Pont.

Az eletben is, en kiirtom magam mellol az energiavampir jellegu, a mindenben Mohacsot kereso zsembes "nyuggereket", akiknek semmi sem jo. Nincs rajuk sem idom, se energiam. A jatekokkal, filmekkel, barmilyen fogyaszthato tartalommal is igy vagyok - ami nem tetszik, azt gyorsan elfelejtem, ami tetszik, arra fokuszalok es az jegyzem meg. Ez van. Biztos en vagyok a hulye, de nekem ez nagyon jol mukodik idestova 40 eve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.30. 20:47:57

yesname
Azért ez nem így van, mert itt valami(k)nek a hiánya és valami(k)nek megléte együtt ad egy egészet. A hasonlatod teljesen másra alkalmazzák.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 20:34:15

PiszkosFred
Ma meg a Maxist szoba sem hozta, stay tuned! 😊

Pont a Conan Exilesben van ilyesmi elcseszett spawn rendszer (tehermentesitendo a szervert), hogy csak akkor mozognak es spawnolnak a lenyek/npck, amikor valamelyik elo jatekos a kozelukbe er. Ha peldaul egy rabszolga tabor kozelebe ersze, atszaladsz rajta, beaggrozod oket, majd egy hosszu sprintet levagva lehagyod oket (nagyon), akkor visszafordulva mar csak a hullaikat talalod meg, mert a rendszer ugy van vele, hogy kikerultek az lato/erzekelo zonadbol es emiatt despawnolja oket (aka megoli).

Eleinte azt hittem, a MEA is igy dolgozik, de szerencsere csak bug.

Gabor77
Nem unod még..?😊 De tényleg.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

N1ggA
Szia!
Bocsánat hogy kijavítalak, de látom hogy szereted a lore-t, és hátha félreértetted. Szóval a genophage hatására eredetileg csak minden ezredik krogan baba született élve (0.1%), viszont a tudósoknak sikerült ezt 4%-ra feltornászni, azaz minden 25. baba túléli. Szóval a javulás nem "csak" 4%, hanem 4000%, ami a faj fenntartása szempontjából is meg amúgy is hatalmas eredmény.

Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.03.30. 19:57:33

Spread De Love!

TE szerinted, szerintem meg meg mindig nagyszeru amit csinal a bioware. Nekem DA:I is nagyon tetszett. Andromeda is szuper jo jatek, tetszik ez a nyiltabb vilag, hogy oda megyek ahova akarok. Arcmimikaval sincs nekem egyelore nagy bajom, semmi olyan nem votl mint a videokban, en mondjuk egy sajat szamizere formalt male karakterrel megyek. En szeretek minden egyes kis reszletet megcsinalni, ezert is van hogy 50 oranal jarok es meg csak most mentem at a 2. bolygora Eos-rol.. 😊 Szoval tartalommal telis tele van, raadasul a kihivas is nagy szerintem, nehezek a csatak hardcoren full tech builddel. Barmelyik kis sima eleinte egyszerunek tuno csataban is eleg egy hiba es azonnal kampec. 😊

De ami nem tetszik az pl a tarsak AI-ja, eleg benak szegenyek. Meg az hogy van hogy egy kis csatanal meghalok visszaloadolom, mert elotte saveltem egyet es reload utan nicns egy ellenfel se az adott helyen, nem midnig van ez, de parszor mar elofordult, mas kulonosebb bug nem volt meg nekem.

Viszont azt alairom hogy noha nem voltak nekem ilyen fura arcmimikas "bugok", de ennek ellenere az erzelmeket tenyleg nem nagyon adjak at a karakterek, de hamar tul lehet rajta lepni, ugysem ez a lenyeg, mert annyira azert nem szar, mint ahogy beallitjak itt egyesek, lenezve/cikizve/hulyeneknezve azokat akik valami csoda folytan meg is kepesek elvezni a jatekot... Raadasul az ilyenek ezt az alapjan teszik amit par hulyegyerek felrakott youtubera, nem a sajat tapasztalatai alapjan.

Nem kijavításról szól. Van amit lehet nyilván. De ha azt szoktad meg a semmiből csinálnak valamit, mint a Mass Effect. Vagy csinálnak egy általános fantasyból is egyedi végterméket, mint a DA😮. Akkor nagyok az elvárások. Ez a cég az újító volt ténylegesen. Legfeljebb az igaz ezt már felesleges várni vagy ehhez mérni. Múltidő.