Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elnézve csak stat szinten az értékeléseket rengeteg a csalódás. Akár az EA játékai, akár más. Rengeteg a futószalagon, ismétlésbe nyomot sorozat, kevés a kreativitás és ahogy nézem még akciójáték is rengeteg végzi 6 pont körül. amit látok még kevesebb mint az ME3 az eladási adatok szerint.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.01. 15:18:12
.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 14:53:32
Amúgy előző napokon nem volt ennyi rossz, lehet csak azért ilyen, mert kevés ember csinálja a küldit. (általában randomot nyomok.)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálam legalábbis minden meccs eleje laggolt, utána helyre éállt, de sajnos meccsenként. A késői esti órákban már minden okés
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 14:49:19
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az átlag játékok a gamer társadalomban a 6-7 pontig tartozó játékokat jelentik. Ez van, a matekhez most semmi köze. Átalakult, az igények is, a mércék is. Ezt a review pontozást nem feltétlenül matek alapján szórják már. Ez ahhoz túl egyszerű. És nemhiába szsorult belénk a köztudatba is, hogy a jó játékok 8-8.5 ponttól kezdődnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.01. 14:15:03
Amúgy ez a topic nem kabaré, hanem szánalmas 3-4 emberke amit leművel.
Why so serious?
Mondjuk én már el sem olvasom amit ír, egyszerűen unalmas a vergődése.
Vedd meg majd leárazva, írd majd le ide, hogy neked hogy tetszett (engem őszintén érdekel), aztán lehet tapasztalatok alapján érdemben beszélgetni.
Tuan kiadót kell megkérdezni, Ők foglalkoztak az előző könyvekkel.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Szerintem viszont amit írsz nem úgy van.
Bármilyen hihetetlen az újságírók is ugyanazt a skálát használják 1-10-ig (vagy 1-5-ig).
Van számtalan 5 alatti értékelés is. Nézzél már meg néhányat, hogy mire is adták és döntsd el, hogy akkor azokat hova tennéd a skálán, ha az 5-6 a szar?
Hogy X újságíró ad Y pontot valamire azért van, mert számára, mint egyén ennyit ér. Vagy (ismét surprise) amennyire el tud vonatkoztatni a szubjektivitásától és érzéseitől (amitől azért nehéz) belevonja az értékelésbe és súlyozza az objektív értékelhető részeket.
Az, hogy számodra a 6 pont már szart jelent a Te problémád. Attól még a 6 egy átlagos játék és véleményem szerint ez valóban így is van. Rengeteg újságírók által átlagos körülire értékelt játékot végigjátszottam és tetszett.
Azonban! Ezen átlagosra értékelt játékok lehetőleg objektíven nézhető (értsd nem az egyénre tett hangulati benyomás és hasonló) részeit nézve szinte nem volt egy sem ahol, ahol ne értettem volna egyet az átlag értékelésükkel annak ellenére, hogy végig játszottam és tetszett összességében. Nem mondom, hogy nem volt ilyen, de kevés.
Általában az újságírók szépen megfogalmazzák, hogy miért annyi amennyi részletre kiterjedően és azért ezek az indokok legtöbb esetben valósak és érthetőek. Az, hogy valakire olyan hatással van az egész hangulata és összessége, hogy többre tartja természetes.
Másik dolog, hogy mindenkinek másra nézve más az ingerküszöbe. Lehet, hogy nekem a 6 valóban átlagos legtöbbször (de NEKEM tetszhet még attól!), de másnak az már szar és 8-nálk kezdődik az átlagos. Az egyéni preferencia (szubjektivitás) és ingerküszöb sokat torzít az értékeléseknél is.
Ez az én meglátásom és éppen emiatt születnek viták abból, hogy miért annyi pont, miért nem ennyi... Holott csak el kell olvasni (ha részletezve van), hogy Ő miért értékelte úgy, ahogy. Azt pedig már meg lehet érteni és sokszor még igaz is. És adhat átlagos pontszámot akkor is valaki, ha egyébként tetszett neki és végig játszotta, mert igyekszik beleszámolni a képletbe az objektívan is nézhető vagy korabeli más termékekhez, illetve elvárásokhoz viszonyítható dolgokat.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.04.01. 11:26:00
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ugorjunk.
Témát folytatva, ha elindulok ezen az úton akkor fel kell mérni mi az igényszint. Sokan nem veszik észre vettem a fáradságot és beleolvastam a metacriticbe, és sokan vannak akiknek ez az animáció és karaktergenerálás nem elfogadható és ők is szórják a 0 vagy kicsit több pontokat. Ez a helyzet mielőtt megeszitek azokat akik nem értenek egyet veletek. A helyzet az a Bio egyenlőre nem képes kielégíteni ezeket az igényeket. Nem nekem fontos a 100% tökéletes cucc megjelenésben. Ez az EA döntése és a Bioé. nekünk sokunknak már úgyis mindegy mert ez már nem a mi cégünk ahogy Yesname mondta is. Meglátjuk ez a dilettáns EA mennyi idő alatt lesz képes a felére amire a Beth képes.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.01. 11:08:40
Sok pozitivumot is emlit tényszerüen többet mint negativat ezért is lett 6 és nem 5 vagy 4, vagy itt most az fáj neked, hogy nem 9-10 pontot adot rá? néz körül gyak mindenhol 7 pont körül áll a játék valószinüleg mert annyit is ér.
Ez a játék egy kicsivel jobb mint a közepes játékok, hogy ez most valakinek 6- vagy 7 pontot ér az irreleváns de annál többet már csak szemellenzövel lehet rá adni..
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2017.04.01. 10:53:16
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Ne mondja már nekem senki, hogy a Gamespot 60% az nem szándékos lehúzás volt, hanem egy közepes értékelés, ami már majdnem dicséret lett. Hagyjuk már.
Nem értek ezzel egyet és kész. Korántsem tökéletes játék a ME:A, szerintem sem érdemel 90% feletti értékelést, de hogy nem 6/10-es gamma, az is biztos.
A szaros puszta matematikád meg ott borul, hogy egy kurva újságíró sem használja. Akkor én mi a tökömnek használnám, ha egyeszer nem ez a mérce? Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni vagy miért nem tudsz túlendülni, de az írásodból kiindulva egy elég megkeseredett ember lehetsz, aki mások sértegetésében leli az örömöt - persze csak a monitor előtt.
Na itt van neked IQ szint prezentálás, te nagy empatikus főemlős...
És írtam is, hogy nem bírtam végigjátszani. Ha tényleg érdekel keresd meg a hozzászólást. De úgy sem érdekel, mert nehéz lenne szembenézni azzal, hogy ISMÉT tévedsz.
Azt képzelni, hogy csak olyanok húzhatják le 6 pont körülire a játékot, akik nem is játszottak vele... pathetic és mindent elmond rólad: tipikus elvakult, orruknál tovább sem látó fanboy.
Mellékesen hol minősítettem valakit, a személyét, azért mert tetszik neki. Kérlek linkeld! Másért, az ostoba állításokért, elvakultságért előfordul, de nem azért, mert tetszik neki. Sőt többször kihangsúlyoztam, hogy azzal semmi baj.
Ha nem húznád rá a képzelgéseid, feltételezéseid mindenkire és nem állítanál valótlanságokat, akkor én sem így beszélnék veled. Azért folytathatod, én bírom. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.04.01. 10:00:31
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A 6/10 szerintem is túlzás, 7-8 kb oké lenne. De ez az én véleményem, a cikkíró másképp látta ez van.
AMD fx 8320,8GB RAM,gtx 1060 6GB, befagy a kép, de az előző vga-val is ez volt
De örülök egyébként, hogy kb. ennyi ragadt meg a mondókámból.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.03.31. 22:59:24
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.31. 22:04:17
Benned. A játszhatatlan szar kategória az a 3/10 és az alatt. A 6/10 az egy átlagos játék sok hibával. Ez az Andromeda.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.31. 21:50:21
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aki meg egy 10 órás trial (vagy ne adj isten anélkül, videók) alapján ítéli meg a játékot, azon jót röhögök. Az egyetlen dolog, amit nem tudok épp ésszel felfogni már kb. tíz oldal óta itt a fórumon, az az, hogy mi a francért pofázik Although és a fajtája ugyanarról újra és újra? Elmondta a kínját de mégsem áll tovább. Ez kb. olyan, mintha napjában négyszer ideírnék, hogy "milyen fasza ez a játék, über rulez". Nyilván ez a másik véglet, ami legalább ugyanannyira idegesítő és fárasztó lenne másoknak. Mégsem teszem. Miért nem lehet így csinálni másoknak is?
Marha fárasztó ezt az okoskodó, tamásbátyja megmondja szart olvasni heteken keresztül. És nem kell belemagyarázni semmiféle "fáj az igazság?" marhaságot, egyszerűen unalmas már, önismétlő és valamiért azt érzem hogy túlontúl szándékos provokáció.
Ami egyértelműen látszik vannak akik sose fogják szeretni ezt a váltást amit a skyrim megjelenése kihozott a versenytársakból, az open world jelleget.
Lehet jól és kevésbé jól megcsinálni. Az, hogy a Beth nagyjából azonos színvonalra került a Bioval, ez nem a Beth érdeme.
Viszont jó összefoglalás. Számoltam vele némi fejlődés várható a körítés tekintetében a DAIhoz.
Edit: Mindegy a titkos projekt úgyis lezárja a találgatások korát. Volt már, hogy tévedtem. A Fallout 4 meglepett. De a Beth sem EA. Szóval ez tényleg kurva nagy meglepetés lenne ha nem valami sablon jönne ki. Maxis se csinált mást mint 4-en keresztül másolta az elsőt. Végül eltemették.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.31. 18:34:53
Pocok:
Tegnap este és éjjel + hajnalig toltam multit. Semmi új bosst nem láttam. Igaz, a frakció randomon volt. lehet néphez van kötve?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.31. 15:57:56
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és jézus bazdmeg....
Miattatok 2 vonattal később megyek haza, mert nem tudok kimenni a kertbe, hogy elvégezzem amit akartam mielőtt hazamegyek úgy lefáradtam ettől a szartengertől amit itt generáltatok...<#taps>#taps>
Második:
Aki kijavított Genophage tekintetben, köszönöm, kicsit félreértettem a dolgot, nem olvastam utána kódexben de legalább foglalkoztak a témával.
@Pocok:
Multiban már 3-nál se volt boss fight, max ha a kivonulós utolsó wave-re gondolsz az itt is megvan.
Multi más:
"Multi ugyanolyan semmilyen mint a 3-ban volt"
Ezt nem mondanám, sokkal taktikázósabb lett, és számomra élmény amikor ts-en szivatjuk egymást, vagy röhögünk egymáson / egymással.
Story:
Várható volt, hogy nem lesz világmegváltó, de azért 1 "új trilógia" lehetőleg kezdő részétől ne várjunk már kérem szépen olyan kiforrott karaktereket / történetet mint az "eredeti" trilógia adott 3 részen át. Bár még így is riszpekt, mert ME:A már így is, hogy még nem értem a story végére, adott pár olyan pillanatot mint amit az eredeti 3 részen át sem volt képes.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb