4237
mea.jpg
  • Daermon
    ME3-nak kb igy kellett volna végződnie :D
  • MrAndree
    Azért extended cuttal meg a DLC-kel teljesen kerek és normális lezárása van az egésznek.
  • lwb
    Mondjuk azután meg is érdemelték volna. Akárhogy nézzük, semmi értelme nincs a trilógia végének. Az is teljesen érthetetlen, hogy miért vetették el az indoctrination theory-t, amikor az megmentette volna az egész sorozatot. Még akkor is, ha nem ez volt a tervük. De mondjuk arra élő ember nem tud magyarázatot adni, hogy 5000+ pont és destroy befejezésnél, hogy a búbánatos faszba kerül Shepard vissza Londonra az űrben felrobbanó citadellából ...

Az egésznek se füle, se farka sehogy se.
  • sanya200
    Nekem a csatlakozásokkal problémázik, meg nem szinkronizál a felhőben,játék alatt kijelentkezik.Volt hogy az egészet ledobta az asztalra kilépve teljesen.
    Mondjuk kevés a bejárható bolygó, a trailerekbe vagy 7 volt, csak az ilyen kb lakhatatlanokat kapjuk meg? 2 sivatagos egy jeges, a dusungeles érdekes ott outpost se lehet.Az a legszebb aztán picsányi az egész nap a többihez képest, azt hittem először az is lesz akkora mint a többi.Kadara ami úgy lakható az összes közül vannak fák,víz...stb
    Vagy kamuztak a trailereken?Egy fás,vízeséses bolygót nem látni,vagy majd jönnek Dlc-ket?Eléggé gusztustalan lenne.
  • Evoluti0N
    Nektek nem produkál furcsa dolgokat az Origin interface? (Shift+F1) Úgy tűnik, h éppen azt mutatja, amit kedve van. Van, amikor csak az Origin jelet, van, amikor azt is, h mit játszok, néha az órát is, néha a listát is, ahol a barátok vannak, meg egyéb menüpontok. Sokszor meg az előbb említett dolgok közül véletlenszerűen valamit mutat, valamit nem. Egyszerűen nem értem, h mi van.
  • Pares
    Dettó.
  • TokraFan
    Nekem pl. semmi bajom nem volt az ME3 végével, Akkor sem értettem a rinyát, de elfogadtam, hogy másoknak nem tetszik...Én nem küldtem el senkit sehova, élveztem annak a játéknak minden percét...Olyannyira, hogy a full DLC-kkel turbózott verziót újra végigtoltam, és nem is bántam meg, egészen jó tartalmak jöttek velük (különösen a Levi).
  • Fpocok
    Az inventory alapból 100as lesz, 200ig bővíthető perkkel.
  • ShaiHulud
    nekem akkor is kurvara tetszett a DA:I is meg ez az andromeda is. 70 oranal jarok es meg csak eost meg a dzsungel bolygot fejeztem be, most vagyok a havason :) minden kis apro szegletet felfedezem a mapoknak, mindenkivel beszelgetek, visszamegyek mindenkihez minden fotnosabb esemeny utan stb. nekem nagyon tetszik :) ilyen gamebreaking bugom sem votl meg semmi. mindezt ugy hogy a kedvencem tovabbra is a DA:O a biowaretol.
  • PiszkosFred
    Nyelvet ne keverjuk ide, mert abban a tekintetben hazank az oskorban el, es ami meg szornyubb, meg buszke is ra, hogy alig van, aki beszel nyelve(ke)t :)

Viszont azt azert megneznem, hogy a holnaputani patch animaciokkal es szemmozgassal kapcsolatos reszet mikor kezdtek el csinalni?
    - A premier utani hiszti miatt?
    - Vagy korabban, amikro az elso gameplay utan feltunt mindenkinek, hogy hello, ez valami gyurmafilm lesz?

Mert ha az elso, ha 2 het alatt meg lehet(ett) oldani (nem tudjuk persze hogy milyen lesz, csak azt, hogy milyen most), akkor az oltari blama, ha egy ket hetes utomunkan mult (volna) az, amit kaptak a nyakukba.

Ha viszont a masodik, vagyis amikor a gameplay trailer utan nyilatkoztak, hogy lesz ez jobb is, akkor viszont az respekt, mert bar tovabbra is blama, hogy ilyen lett, de legalabb mar elkezdtek vele dolgozni, hogy minel hamarabb rendberakjak.

Felteve, hogy nem csak valami apro finomitas lesz "nesze semmi fogd meg jol" alapon, hanem tenyleg normalis, elvarhato szint kozelere hozzak az egeszet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 19:45:06
  • Although
    A látványos trailerek, és reklám működik. Prezentálják az eladást. Lehet kevesebb lesz mint az ME3 lehet több.
    És ne felejtsük el, sokan én is többet várunk de ez ma nem 5-6 közötti pont, amit sokan produkálnak, mert elég a látvány és megveszik. A Bio mesél, még mindig jobban minta piac. Legfeljebb te is én is tudjuk ennél sokkal többet tud.
    Azt se gondolom ha nagyon leszerepelne az EA változtatna, láttuk a Maxisnál.
    Edit: Mindennap emlékeztettem magam a DA:I-ra és tudatosítottam a reklám hatását. Így nem vettem meg. Nem ülünk fel kétszer egy vonatra amiről tudjuk nem az amit várunk. Az EA garantálja ezt.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.04.04. 19:35:39
  • sanya200
    Én nem reklamáltam akkor se.Csak ez a gond ha nincs reklamáció nem fognak változtatni se.Ameddig így is megvesszük bugosan meg kivágott tartalmakkal addig hülye lesz több pénzt áldozni rá.Meg is látszott az me1-2 lokalizált volt a 3 meg már nem.Most aztán marhasokba került volna pár fordítót felvenni vagy csak foglalkoztatni.Ehelyett aki nem tud angolul várt vagy 2 évet rá.Sajnos ez a helyzet :(
  • PiszkosFred
    ME3 eredeti ending utan a sajat anyja sirjara eskudozott mindenki, hogy soha tobbet nem vesz ME jatekot, hogy a kurva anyjat megbassza az EA, es hogy robbantsuk fel, szantsuk be a szekhazat, stb. :) Eltelt 5 ev, az egyszeri gamer memoriaja mint az aranyhale, es megvette az MEA-t. Ez ilyen. Mondjuk ki is hasznaljak, naná!
  • sanya200
    Ja az mégjobb addigra meg lehet beleunok.Igazából tiszteltem annyira a fejlesztőket és megvettem a játékot,fémdobozos kiadásban.Nem pedig vártam,mint kiderült kb két hét kellett és feltörték.Annyira azért nem örülök neki.Megvettem volna amúgy is.Csak vhol mégis...
    De ezért az árért kicsit tisztesebb munkát vártam azért.Persze mindegy mostmár csak az emberbe ott a szállka.De ezzel sajnos azt érik el hogy sokan legközelebb meggondolják hogy megvegyék-e egyáltalán.A BF1-et megbántam a szingli nem nyújtott akkora élményt a multi meg nem igazán érdekel.Az ea részéről egyre több a csalódás.Úgye a BF1,akkor a mirrors edge catalyst is siralmas.Imádtam az első részt többször végigvittem de ez a második egy katasztrófa.És azért itt az új mass effect azért ebbe is bele lehetne kötni sajnos.
  • Although
    Rettenetesen zavar, hogy ennyire könnyedén jobb a CD Projekt, azt, hogy a Beth nincs versenybe nem annyira, ők mindig csak jók voltak, nekem az is elég volt, nem is érdekelt. Nekik nem voltak zseni alkotóik. Csinálták a jó munkákat. Ma ezzel sokszor nyerni tudnak. De a Bio. Nem annyira csúcs szuper ez a CD Projekt, főleg mivel keleteurópai, lehetőségeik mások, A Bio ne tudná megszorítani, csak egy jó menedzsment kellene, akik bevállalnak dolgokat, mint Ray és Greg volt. EA sokkal jobban járt volna ha csinál egy külön céget, akikkel megpróbálja a tömegjáték igényt kielégíteni és versenyezni a Bethel eladásokban. A Bio meg maradt volna annak a csodának akit megismertünk. Sorry ha hosszú lett.
  • Daermon
    Na egész jó, úgy is belekezdtem másodszor. Akkor lehet megvárom a patchet és nem lendülök bele:)
  • Although
    2010 óta ez az jó iparos munka jellemzi őket. A DA:I sztori szinten kilógott még. Ezért megkapta a 8.5. Alapítok akik garantálták a megújulást elmentek az EA nem tudja és nem is akarja pótolni őket. Az meg, hogy jó szint, főleg abból adódik rengeteg az ötlettelen játék. Elnézve az akció játék rajongó ismerőseim, akik nem nagy igényűek sincsenek elájulva a felhozatallal. A Beth hasít ebbe a térben. A Bio meg még mindig jó mesélő.
  • ShaiHulud
    kari generalashoz tobb opcio nem most jon, csak a kovetkezo 2 honapos tervek kozt van :)
  • PiszkosFred
    Vilagos, de az a hajo mar sajnos elment. Igy jott ki, rossz megoldasokkal, itt-ott bugosan, bizonyos ertelemben veve felkeszen.

De most ez mar tortenelem, ezen valtoztatni nem lehet. Minel hamarabb tullep rajta az ember, annal hamarabb tud belole tanulni (foleg a fejleszto). Mint a sportban, ha egyszer kitunek a ringben, akkor a legrosszabbat azzal teszed el, ha elkezded emeszteni magad meg agyalni, hogy mit basztal el, meg mit kellett volna maskent. Nem szabad, majd az edzod megmondja es kielemzi. Neked dolgoznod kell tovabb es folytatni amit elkezdtel.

Az ketsegtelen, hogy aki nem akar masodik vegigjatszast, sosem, es az elso utan azonnal torli meg az origin konyvtarbol is a jatekot, az igy jart, annak tenyleg felesleges a patch. Mindenki masnak hatha jol jon, egy picit merjunk orulni mar valaminek, a mai Magyarorszagon mindennel jobban szuksegunk van/lesz ra :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 18:57:55
  • wedge31
    Most perget le a stáblista 67 óra után tehát nekem sajnos késön jön a patch.

Jó hír, vagy talán rossz hogy a játék tartotta végig hétpontos szintet.
    Még egyszer nem untatok senkit az elemzésemmel csak két dolgot tennék még hozzá.

Elöször is a BW-nél mintha megállt volna az idö annyira nincs innováció a hogy továbbra se képesek egy élö lélegzö települést összehozni. Minden statikus a játékban az évekig egy helyben álló npc-k a legroszabbak.
    Az addiktivitás is kifujt egy idö után mert egykaptafa minden content.

Második a story amely a végére se lett jobb éppen csak egy hajszálal jobb a legrosszab BW storynál / ME2 /
    Most játszottam végig de ha agyon ütnek se ugrik be egy melléküldetés se / kivéve a loyalty-ket /

Végszóként nem lett ez olyan szörnyü mint azt sokan fröcsögik de a jótól is messze van tipikus iparosmunka.
  • sanya200
    Azért nem lett volna rossz ha eleve nem kelllene ennyi mindent javítani.Azért ne szépítsük annyira a dolgot amekkora bughalmaz sokszor ezt nem így kellett volna kiadni :( vagy egy one day patchel már az első napon javítani.Nem az a baj hogy javítják,hanem hogy nem most kellene hanem vagy kiadni jól vagy minél előbb.Nem?Imádom a játékot nem húzom le de azért kicsit csalódtam,sokszor tényleg olyan bugok vannak benne.Egy küldetést nem lehet megcsinálni normálisan,már ha meglehet.
    Ja igen kedves előttem szóló így vagyok ezzel én is,a 3/4-nél járok.Pedig nagyon akartam saját karaktert most már nem dobom ki a mentést és kezdem előlről.Majd másodszorra.
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2017.04.04. 18:42:56
  • TDC Geronimo
    Számomra nem az, mert nemsokára végére érek így baszhatom a késői javítást
  • Fpocok
    Jobb, mintha nem lenne benne egyáltalán.
  • TDC Geronimo
    Nem csak az. Az egész... Mire már mindenki szinte végére ért, akkor lesznek ezek nagyjából javítva, aminek day 1 benne kellett volna lennie. Csodálatos.
  • PiszkosFred
    Tegyuk fel, hogy nem. Akkor a kisebbseg ez esetben le is van szarva? :D (nem kell valaszolni, kotekedo kerdes volt, de erted a lenyeget)
  • silverchain
    Eső után köpönyeg... de ne legyen igazam.
  • jarlaxxe
    Hát ez az, hogy fog e még a többség másodszor is játszani vele.
  • PiszkosFred

Azert mar na, ha mar elcsesztek es nem raktak bele eleve (vagy ha igen, szarul), akkor legalabb mar annak oruljunk egy picit, hogy korrigalnak! Vagy mar az is baj, ha javitjak azokat, amelyekre mindenki panaszkodott? Ugye nem? :)

Masodik vegigjatszasra majd jol jon. Vagy sosem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 18:25:37
  • sanya200
    jókór jön a karakttergeneráláshoz több opció...
  • Fpocok
    Allowing you to skip ahead when travelling between planets in the galaxy map
    Increasing the inventory limits
    Improving the appearance of eyes for humans and asari characters
    Decreasing the cost of remnant decryption keys and making them more accessible at merchants
    Improving localized voice over lip sync
    Fixing Ryder’s movements when running in a zig zag pattern
    Improving matchmaking and latency in multiplayer
    There are many more adjustments being made, all of which you can find in our patch notes.

Over the next two months we’ll be rolling out additional patches which will go even deeper and look to improve several areas of the game:

More options and variety in the character creator
    Improvements to hair and general appearance for characters
    Ongoing improvements to cinematic scenes and animations
    Improvements to male romance options for Scott Ryder
    Adjustments to conversations with Hainly Abrams
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.04. 18:14:21
  • Fpocok
    ITT IS
    MEGJÖTT!!! JÓNAK TŰNIK!
    Patch 1.05 will begin to roll out on Thursday, April 6th
    Patch 1.05 Notes

Improved tutorial placement

Single player balance changes: Ammo crates, armor, weapons, nomad, profiles, attacks, and progression

Multiplayer balance changes: Weapons, cover, and enemies (check back for detailed notes on balance changes)

Added option to skip autopilot sequences in the galaxy map

Improved logic, timing, and continuity for relationships and story arcs

Improved lip-sync and facial acting during conversations, including localized VO

Fixed various collision issues

Fixed bugs where music or VO wouldn’t play or wasn’t correct

Fixed issue where global squad mate banter sometimes wasn’t firing on UNCs

Fixed issue where player was unable to access the Remnant Console Interface after failing decryption multiple times

Fixed issue where fast travel is sometimes disabled after recruiting Drack until the player reloads a save

Fixed issue where Ryder can become stuck in the start of Biotic Charge Pose

Fixes issues related to some saves

Fixed issue where objective sometimes becomes un-interactable for players in multiplayer

Streaming and stability improvements
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.04. 18:12:16
  • sanya200
    A küldetésekkel másnál mi a helyzet?Van egy jó pár amit nem lehet befejezni.Több 10 órája várok vmi infóra egy kett facility-ről voelden de semmi.Az ilyen on hold küldetések fele szar.

• Fpocok
    Megcsináltam Liam loyality küldijét ;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Háromszor is kinyomtuk a rosszfiú videóbeszélgetését :DDDD
  • Fpocok
  • PiszkosFred
    Siman megoldhato le(het)ne, hogy egy-egy kuldetest a squad egy-egy szereplojet iranyitva jatszd vegig :) Pathfinderkent mint fonok, Coraval mint "a fonok jobb keze" vagy barki massal annak a rangjat, helyzetet, stb. hasznalva, es ennek megfeleloen hozhatnad a kulonbozo stilust, a megoldasokat, a parbeszedeket, stb.

Mint egy klasszikus rpgben, ahol mindig az beszelt egy-egy szituacioban, akinek a cha/str/dex/stb. erteke volt a legmagasabb :) Itt mar most nem nagyon vannak "dobasok" es "ertekek", de igy legalabb megmaradna vmilyen szinten a valasztas lehetosege. Mennyivel maskent lehetne egy-egy kuldetest megoldani Krogan "modszerrel" es mennyire maskent Liam, Peebee vagy akar Vetra "felfogasaban".

De hat ez gondolom sok-sok penz kerdese elsosorban (mindennek 5-6 verziot gyartani), igy marad az esetleges extra, adott szituaciohoz fuzott "beszolas/poen" a tars reszerol.
  • wedge31
    Pedig én szivesen lennék egy badass krogan az egész galaxis ellen / nem kellenne ragaszkodni az emberi fajhoz /
  • Daermon
    Egy expansion dlc (10 óra sztorival), meg egy MEA 2 szerintem is belefér még.
  • MrAndree
    Pedig inkább vigyék tovább amit elkezdtek mint egy beszari, "vissza a Tejútrendszerbe, jöhet a Mass Effect 4" jellegű gyáva megfutamodás megint...
  • wedge31
    Többször is elmondták, hogy ez nem lesz triologia és a fogadtatást látva erre már kicsi is az esély, én valami tüzoltó jellegü bejelentést várok tölük.
  • PiszkosFred
    Hja, dlc/kontent valoszinuleg meg lesz nevezve konkretan (arral egyutt), illetve en azt is varom, hogy az esetleges folytatasrol is szot ejtsenek (meg ha csak egy "lesz, majd" szinten is). Nagyon sokan "uj triologia elso reszekent" emlegetik, rendszerint megszokasbol, de a vicc az, hogy hivatalosan meg nem volt arrol szo, hogy folytatodik e vagy sem a MEA. A korabbi interjukban kitertek a valasz elol mindig, es "majd meglatjuk" volt a maximum valaszt, amit kaptunk.