4237
mea.jpg
  • Prince23
    Apex küldetések hatással lehetnek a single-re, de csak mint nyersanyag és loot gyűjtés szempontjából. Értsd: ha sokat multizol, signleben sokkal hamarabb kifejleszthetsz ezt.azt. Nekem pl. így lett meg az Ultra rare-es Widow sniperem, 4 lőszerrel. egy tárban.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.08. 01:49:30
  • Nomad90Hun
    *adag
  • Nomad90Hun
    Úgy tudom nincs.

Mondjuk ha az APEX csapatok kiküldözgetését nyomod telefonról vagy multiba átlépve, esetleg tempestről, vagy nexus-on militai hq-n terminálról, akkor sikeres küldi esetén single-ben kapsz ládákat amik adhatnak pénzt, fegyvert / páncélt, nyersanyagot, vagy kutatási pontokat. Ammiiii valljuk be good to have.

@ Pocok

Nem jól fog még az jönni neked, viszont ha felveszel originen, és lenyomunk majd pár silver / gold kört azért kapsz majd a jutalom kreditből 1 pár korsó virtuális sört, meg 1 nagy adat vállveregetés-t Dreck-től.
  • sanya200
    Ha a multi részt nem erőltetem van hatással a singleplayerre?
  • Fpocok
    Én csak egyszer nyitottam 100ast. Van Widow II-m. Kell?
  • Nomad90Hun
    Olvastam a patch-et.
    Multi most milyen lett?
    Én amúgy azért raktam le kicsit mert enyhén feltúrt agyilag, hogy két alatt nyitottam nem 1x 100.000-es pakkot is, meg 50 és 20.000-est is de a komolyabb sniperekből (widow, stb) jóistennek nem akar esni 1 db se.
    Uncommon cuccok kb. fullosak már de rare és ultra-rare kari meg cucc alig esik de kiegészítők, meg lőszerek dögivel..
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.04.07. 17:34:55
  • Fpocok
    Ráadásul nem is mindegyik, mert van ami normálisan nyílik.
  • Daermon
    Nincs. Szerintem töltöget a játék. Talán javitják majd.
  • Evoluti0N
    Van valami épeszű magyarázat arra, h miért tart Kadarán ilyen baromi sokáig kinyitni a legtöbb ajtót?
  • MerlinW
    2 hét rengeteg idő, ha mindenki a javításon dolgozik és kultúrált van a forráskód.
  • Fpocok
    Nah, úgy látom MP-et megcsinálták. Tudok már hostolni, mert a matchmaking megtölti szobám.
    Meglett a hatodik APEX csapat is.
  • Vraaanyek
    Nekem eddig konkrétan még egy loyality küldetés sem volt, mindegyik on hold-on van még mindig, lehet én nem csinálok jól valamit :D voeld, eos és havarl pipa, bár mindegyiken van még miért visszamenni, mellékküldik, ilyesmi... hátra van még két nagy bolygó, meg nem tudom, mennyire vannak kisebbek,amikre esetleg le is lehet szállni, de gyanítom nem nagyon :)
  • TBTPumpa
    Erre mérget vehetsz. 2 hét alatt, ha éjjel-nappal dolgoznak sem tudnak annyi mindent rendbe tenni, mint amit most ez a patch hozott. De legalább erőteljesen a javításon vannak és nem a DLC gyártáson.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.07. 10:09:02
  • BreakDown89
    Dettó 40 óra eddig, és még egy rakat tennivaló van hátra. Plusz a multihoz még hozzá se fogtam. :) Lvl33-as Scott Ryder.
  • PiszkosFred
    Nem ertek hozza, de en is ugy gondolom, hogy a gameplay trailer (az abban latott animaciok) utani reakciok alapjan kezdtek el dolgozni ezek a javitason, csak nem fertek bele a megjelenesbe, elcsusztatni meg nem akartak.
  • Voltan
    Valahol szomorú, hogy a megjelenés előtti 10 órás trial lehetőségével (amit egyébként én nagyon támogatnék a jövőben is, kurva jó ötlet) sajnos azt is elérték, hogy az összes troll rászabadult a témára, és a sárga földig lealázták a játékot.
    Sok szempontból azért igaztalanul, lássuk be. Messze nem tökéletes a játék, sok hibája van, de azért azt a sav folyamot nem érdemelte volna.

Ezek után a készítők és kiadók majd kétszer is meggondolják, hogy lehetőséget biztosítsanak ilyen pre release trial-ra.
    Amit én személy szerint sajnálok, mert meggyőződésem, hogy ez lenne a jó irány
  • MrAndree
    Én inkább arra gyanakszom, hogy ez lett volna a tervezett day 1 patch, csak nem készültek el vele időben. Csak akkor eltolni két héttel meg már ciki lett volna. Csak mert gyanúsan hamar jött és rengeteget javított.
  • Daermon
    Original vs 1.05 video
  • Vraaanyek
    Nekem eddig sem volt nagyobb bajom, de szuper lett ez a patch, még szerencse, hogy 40 óra játék után még bőven van hátra, így a patchnek is van értelme bőven.
    Amúgy az, hogy ilyen gyorsan ekkorát javítottak, arra enged következtetni, hogy direkt adták ki úgy, ahogy, mondván úgy is rengetegen megveszik, elvégre Mass Effect, mindenki erről fog beszélni, negatív reklám is reklám (bár ME-nek nem biztos, hogy szüksége lett volna ilyesmire), aztán szépen kijavítják (értsd, beteszik az eredeti textúrákat, stb.), és mégegy hullámban ráreppennek olyan laikus emberek, akik nem folytak bele az elmúlt 3 hét hihetetlenül intelligens és előremutató beszélgetéseibe, összeesküvéselméletekbe (jó, ez is az :D ), csak nem voltak biztosak, most meg megörültek :D Na jó...péntek van, sorry :D
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.04.07. 08:47:21
  • Daermon
    Tegnap én is megnéztem, megtudom erősíteni, hogy jobbak lettek az arcok.
    Valahol olvastam, hogy teljesitmény javulás is tapasztalható, de mivel nekem nem volt gondom igy nem tudom.
  • mike01010101
    Jó a patch, de ezekkel a röviddel megjelenés után kiadott patch-ekkel mindig az a "bajom", hogy nem értem mit néztek öt éven keresztül. Öt év fejlesztés, folyamatos tesztelés (fejlesztők, többszáz teszter, a kiadó minőség ellenőrei stb) alatt nem vették ezeket a problémákat észre? Egy ilyen kaliberű játék mire megjelenik, szó szerint többszáz, de lehet, hogy több ezer ember kezén - szeme elött - átmegy.
  • MrAndree
    Két hét. Még mindig jobb mint amit hónapok után javítanak. Vagy soha (Arkham Knight).
  • ShaiHulud
    keybindsnel torlod a parbeszedes reszeket, ugyis egerrel csinalod gondolom :) es akkor nem irja a num szarokat ki.
  • BreakDown89
    Hogy?
  • jocika
    Nem semmi nagyságú a javítás...1.11 GB. És 1.93-ról indult.
  • Fpocok
    lol
  • BoneDragon
  • BoneDragon
    Azért rajta is dolgoztak.

• silverchain
    Na ez egy nagyon jó kérdés, de nem hiszem, hogy válaszolnak rá.
  • BoneDragon
    Ki lehet kapcsolni.
  • Madi92
    Nálam most olyan van, hogy dumatekercsnél megjelent az opciók mellett, hogy num1, num2 stb Ez mindenkinél így van? Vagy valami fura bug? Eléggé zavaró.
  • TDC Geronimo
    Miért nem tudták ezt így kiadni?!

előtte

utána

• BoneDragon
    Azért durva, hogy egy ilyen apró változtatás is mennyit számít...
  • MrAndree
    Mozgásban is jobb lett.
  • lwb
    Jobb. Mozgásban is meg kell azért majd nézni.
  • Voltan
    Sokkal jobb
  • TBTPumpa
  • Pares
    Ahogy az meg lett mondva már korábban is, és úgy néz ki a Bioware is hallgatott erre, hogy egy kicsit változtatnak a sminken, a szemeken és az árnyékoláson, és ég és a föld az eredmény.
  • Madi92
    Hát ez olyan részletes, hogy csak multi van benne. :D
    Or am i blind?
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.06. 19:25:09
  • Fpocok
    Részletes patch note.