4237
-
Madi92 #3672 Tudom fura, de nekem Addison eléggé bejött, még a fapofájával is. :D -
Fun Fact: Tudtátok, hogy Peebee apja... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)elcor? -
200as az inventorym!
-
Végre ki lehet külön kapcsolni a motion blurt. -
TÖLTŐDIK A 2GB PATCH!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.06. 17:27:21 -
maladyce #3667 Sziasztok, elkezdtem megcsinálni az andromédához is a sztori videót, ugyanúgy ahogy az ME szériához is. Szóval akit érdekel annak itt az első rész. Ahogy haladok a játékkal úgy fognak kikerülni a következő részek is. -
Köszi, épp kérdezni akartam :) -
Oké, köszi :) -
Biotik képességeket buffol. -
Számomra, happy end yeah! :D Hozzáteszem, hogy a gondolkodós végével sem volt bajom, de ennél a játéknál mégis ez a kellemesebb számomra :)
Fpocok #3659: katonához nem passzol, mint az előző részekben?
Daermon #3660: Oks :)
-
DU 5-6 között patchelik. 5től nem lesz elérhető multi. -
-
Daermon #3660 Biotic, vagy mint én Vanguarddal :)
Igen láttam az ME3 topicban a hsz-ed :) -
Biotic. -
Hepiend fúj. Uncsi. Nekem tetszett az eredeti "gondolkodj" befejezés. -
Although #3657 Nem rossz az. A legjobb amikor csak hangüzenet van és a végén a gyerek beszélget az aszárival. -
Állatul néz ki. Milyen spechez ajánlott konkrétan az N7-es ruha? :)
Daermon #3592 : a ME 3-nak így kellett volna végződnie :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és nem ilyen szomorúan :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 09:32:12 -
Ma jön a patch. -
Nomad90Hun #3654 A kis aranyoskával a háttérben tessék vigyázni.
Más:
Patch mikor jön nem lehet tudni?
Mert a teleportáló ellenfelek, meg a sniperrel minden 2-ik vagy 3-ik lövést veszi be a játék kicsit kezd idegelni.
Arról nem is beszélve, hogy időnként gondol 1-et és falakon mindenen keresztül átrak totál máshova, néha oda ahol fél perccel korábban voltam, néha meg akárhova máshova....
Random crashekről nem is beszélve.
Azt meg, hogy a pakkok olyan random loot generátort kaptak amit még diablo 3 is megirigyelhetne azt mondanom sem kell ugye...
Van 1 olyan érzésem, hogy idegeim épségének érdekében leteszem a gamet és várok 1-2 patch-et....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.04.06. 07:32:43 -
TomStorm #3653 De jól néz ki!Ez nekem is kell -
Sajnos, legnagyobb bánatomra az N7 set nem jó a speccemnek... de azért egy kép erejéig felvettem :)
-
mike01010101 #3651 Kb a játék felénél vagyok, a tartalmon bőven látszik az 5 év fejlesztés, a kivitelezésen nem igazán. A technika és játékmechanika kb 10 év késésben van. Nálam nem lett jobb, mint a trilógia, de bőven élvezhető és szórakoztató. Szerintem a csapattársak gyengébbek, színtelenebbek lettek, mármint személyiségekként. Sajnos amire vártam, hogy szabadon leszállhatunk egy rakás bolygóra, csak úgy kalandozni, felfedezni az nem került be a játékban. Ettől függetlenül megérte az árát, mert ahogy látom 50 óra benne lesz. -
Pares #3650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja, szerintem sem volt rossz játék, csak a végét cseszték el teljesen érthetetlenül. Még azt sem mondanám, hogy összecsapták, ezért nem is értem igazán. Addig viszont teljesen rendben volt - annyira, hogy a MEA után újrajátszom az egész trilógiát az elejétől. -
Daermon #3648 Mos kettreaperek lesznek... Mass Effect - Guardian of the Galaxy vol1 :D -
TokraFan #3647 Azt is mondták, hogy nem lesz több ME. Nem lényeges, mit mondanak. Az eladások döntenek, ez tisztán pénzkérdés! Ha sikeres az Androméda és hozza a bevételt, lesz folytatás. Ha nem, akkor nem, vagy erősen kérdéses...
Prince23
Reapereket már ne! Halálra unnám magam...Erről elomdtak mindent már...Vagy megint találjanak egy jeladót?
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.05. 17:55:44 -
TokraFan #3646 Nem nagyon van olyan játék vagy film, amibe nem lehet belekötni. Mindegyikben van ellentmondás, logikátlanság. Ahol a történetben véletlenül nincs, ott lesz más gond (pl. technikai jellegű). De ha veszel jegyet egy koncertre kb. annyiért, mint egy AAA-s cím, akkor kapsz 2 órányi szórakozást, vagy még annyit sem, mivel nincs olyan setlist amiben minden dalt mindenki egyformán szeret, sokszor csak 3-4 igazán ütős dal van egy koncerten, a többi töltelék. Ez sem tökéletes.
Az ME3 egy veszettül jó játék volt. Meg lehet akadni az apróbb hibáin, de véleményem szerint az összkép sokkal fontosabb! Ennyi pénzért közel 100óra játékidőt kaptam tőle, ami nekem bőven tökéletes! -
Lyaranie #3645 Nekem úgy rémlik, mintha említették volna, hogy ez az egy történet lesz Ryderrel, ami le van zárva, de nem zárkóznak el attól, hogy további részeket csináljanak. -
Csak poen minden, semmi konkretum nincs a folytatasrol. Az biztos, hogy a fejlesztok direkt felhivtak a figyelmet minden nyilatkozatban, hogy egyelore csak MEA-ban gondolkodnak es nem MEA triologiaban. Ellentetben rengeteg kritikussal, szerzovel, youtuberrel, streamerrel, akik szinte egyontetuen "az uj triologia elso reszerol" beszelnek - ami lehet, hogy igaz LESZ, de egyelore nincs errol hivatalos info. -
Na ez egy logikus magyarázat az új Shep rész kapcsán. És akkor oda jutunk, hogy mégis csak egy töltelék játék lenne a MEA?
Amúgy ezt hol olvastátok, hogy több MEA rész nem lesz? Ez a felfedezősdi, meg a rejtélyek megoldása engem nagyon elkapott -
Daermon #3642 "After 1200 year and the cryo... Shepard, The Ryder twins, Wrex, Drack, Grunt, Cora, Ashley, Vetra, Garrus, Peebee, Liara, Tali return..."
Mass Effect - The Expendables Avengers -
Már rendelem is elő. :D -
MrAndree #3640 Na, ezt megvenném day one mondjuk. :) -
Ezért nem vásárlok 0 day:)
(Hétvégén megkaptam a játékot egy külföldi haveromtól harmad áron, májusban majd elkezdek vele játszani, addigra remélhetőleg rendbeszedik.) -
ME Andromeda folytatasaban a Pathfinder es a gyuma kommando visszaindul a Milky Waybe. Ujabb 600 eves utazas. Hazaernek es talalkoznak Shep ukukukukukukunokajaval, aki epp szarban van, mert tamadnak a Reaper v2-esek (az eltelt 1000 evben ok is fejlodtek, igy nem bogarak, hanem thomas a gozmozdony alakuak lesznek). -
Van egy bolygó, aminek az a neve hogy bakker :D -
Ha elég tökösek Biowareék, akkor kitartanak Andromedánál. De az EA pénzéhessége miatt, lehet nem tehetik meg. Nekem is felreppent az agyamban ez az opció, hogy lehet Shepardékat vissza élesztik, és lesz egy valós Mass Effect 4-ünk, és közbe az Andromedát meg spinoff , mellékvágányon kezelik, illetve abba is hagyják a fejlesztést. Pedig nagyon jó kis game, ami az felfedezésről szólna...
A reaperek meg bármikor visszatérhetnek a Milky Wayben XD ott a lehetőség, EA adott ehhez. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És hol van Shepard, ha azt csak én képzelem bele szerinted? Valami varázslatos világon, ami véletlenül pont ugyanúgy néz ki a cutscene szerint, mint a londoni pálya, ahol a játék utolsó előtti fejezete játszódott? Azontúl baszki, hogy kinyilatkoztatsz, meg flegma módon osztod az észt, holott fingod nincs semmiről, legfeljebb VÉLEMÉNYED van, ami - guess what - pont annyit ért, mint bárki más véleménye, de nem az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen igazság, azon kívül semmid nincs, csak zéró vitakultúrád.
Betudom ezt annak, hogy még félig gyermek vagy és nem tanultál meg normálisan kommunikálni. Azért lassan ideje lenne már. vagy
inkább csendben maradni. -
MrAndree #3634 Holnap jön. :) -
ttt1 #3633 Inkább azt mondjátok meg 1.05 patch után változott-e valami:)