Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
előtte
utána
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Or am i blind?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.06. 19:25:09
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.06. 17:27:21
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Fpocok #3659: katonához nem passzol, mint az előző részekben?
Daermon #3660: Oks 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Igen láttam az ME3 topicban a hsz-ed 😊
Daermon #3592 : a ME 3-nak így kellett volna végződnie 😊

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 09:32:12
Más:
Patch mikor jön nem lehet tudni?
Mert a teleportáló ellenfelek, meg a sniperrel minden 2-ik vagy 3-ik lövést veszi be a játék kicsit kezd idegelni.
Arról nem is beszélve, hogy időnként gondol 1-et és falakon mindenen keresztül átrak totál máshova, néha oda ahol fél perccel korábban voltam, néha meg akárhova máshova....
Random crashekről nem is beszélve.
Azt meg, hogy a pakkok olyan random loot generátort kaptak amit még diablo 3 is megirigyelhetne azt mondanom sem kell ugye...
Van 1 olyan érzésem, hogy idegeim épségének érdekében leteszem a gamet és várok 1-2 patch-et....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.04.06. 07:32:43
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Prince23
Reapereket már ne! Halálra unnám magam...Erről elomdtak mindent már...Vagy megint találjanak egy jeladót? <#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.05. 17:55:44
Az ME3 egy veszettül jó játék volt. Meg lehet akadni az apróbb hibáin, de véleményem szerint az összkép sokkal fontosabb! Ennyi pénzért közel 100óra játékidőt kaptam tőle, ami nekem bőven tökéletes!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy ezt hol olvastátok, hogy több MEA rész nem lesz? Ez a felfedezősdi, meg a rejtélyek megoldása engem nagyon elkapott
Mass Effect - The Expendables Avengers
Why so serious?
(Hétvégén megkaptam a játékot egy külföldi haveromtól harmad áron, májusban majd elkezdek vele játszani, addigra remélhetőleg rendbeszedik.)
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A reaperek meg bármikor visszatérhetnek a Milky Wayben XD ott a lehetőség, EA adott ehhez.
Betudom ezt annak, hogy még félig gyermek vagy és nem tanultál meg normálisan kommunikálni. Azért lassan ideje lenne már. vagy
inkább csendben maradni.
Why so serious?