HD/FullHD természetfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0:58-nál az nem a Zrínyi utca?? (Bazilika) Esküszöm, ahogy megláttam a padot meg az utcai lámpát egybõl az a környék ugrott be...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
én is human planet, frozen planet et ajánlanám mert legjobbak, illetve másik kedvencem a francia microcosmos-t.
*Posse*T.W.D*
Nem a leginkább témához passzoló, de ezen ledöbbentem, mikor láttam:
http://www.youtube.com/watch?v=eXOUjHtp5RI
http://www.youtube.com/watch?v=eXOUjHtp5RI
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Home talán a legszebb legjobb amit eddig láttam
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Világok arca: Baraka (1992)
Otthonunk (Home) (2009)
Otthonunk (Home) (2009)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ó, na igen, valami ilyesmire gondoltam! Köszönöm! Megpróbálok párat valahogy letölteni.
Köszönöm szépen! Esetleg mást ismertek, olyat, ami mégjobban a tájakra van specializálódva? akár rövid klipek, néha-néha belefutok 1-1 iszonyatlátványos FullHD-s, drága kamerával felvett utókezelt footage-ba, pl. vadsíelésrõl, de nem tudom, hol találhatok több ilyet is.
Link
/close
/close
Regards,
Nos, már régóta keresgélek a neten, de egyszerûen kifejezetten ilyen stílusú dolgokat egyet se találok:
HD, méginkább FullHD természetfilmek, amelyek tájakról szólnak.
Az sem érdekel, ha semmi szöveg nincs alattuk, sõt, viszont a tájak és a felvételek elképesztõen szépek legyenek. Leginkább havas tájak, hegyvidék érdekel.
Valaki ismer olyan helyet, ahonnan ilyesmiket lehet letölteni, vagy olyat, ami ezzel foglalkozik?
HD, méginkább FullHD természetfilmek, amelyek tájakról szólnak.
Az sem érdekel, ha semmi szöveg nincs alattuk, sõt, viszont a tájak és a felvételek elképesztõen szépek legyenek. Leginkább havas tájak, hegyvidék érdekel.
Valaki ismer olyan helyet, ahonnan ilyesmiket lehet letölteni, vagy olyat, ami ezzel foglalkozik?