HD/FullHD természetfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
0:58-nál az nem a Zrínyi utca?? (Bazilika) Esküszöm, ahogy megláttam a padot meg az utcai lámpát egybõl az a környék ugrott be...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

arty
+1

Forza.

VRSDM
ez az legutóbbi amit imádok!

u dont have to listen anybody else but me

Kaszi46
én is human planet, frozen planet et ajánlanám mert legjobbak, illetve másik kedvencem a francia microcosmos-t.

*Posse*T.W.D*

Gaben78
Kedvenc :

fery02
Nem a leginkább témához passzoló, de ezen ledöbbentem, mikor láttam:

http://www.youtube.com/watch?v=eXOUjHtp5RI

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Human Planet - ez nagyon fasza volt
Frozen Planet
Earthflight
Szabi84
Home talán a legszebb legjobb amit eddig láttam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vogel
piratebéjen imax szóra sokat ad ki.

genndy
Világok arca: Baraka (1992)
Otthonunk (Home) (2009)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ó, na igen, valami ilyesmire gondoltam! Köszönöm! Megpróbálok párat valahogy letölteni.
Köszönöm szépen! Esetleg mást ismertek, olyat, ami mégjobban a tájakra van specializálódva? akár rövid klipek, néha-néha belefutok 1-1 iszonyatlátványos FullHD-s, drága kamerával felvett utókezelt footage-ba, pl. vadsíelésrõl, de nem tudom, hol találhatok több ilyet is.
skinnyman
Link
/close

Regards,

flashpointer
Van egy csomó BBC-s, ráadásul sok szinkronos is

Emancipate yourself from mental slavement!

Nos, már régóta keresgélek a neten, de egyszerûen kifejezetten ilyen stílusú dolgokat egyet se találok:

HD, méginkább FullHD természetfilmek, amelyek tájakról szólnak.
Az sem érdekel, ha semmi szöveg nincs alattuk, sõt, viszont a tájak és a felvételek elképesztõen szépek legyenek. Leginkább havas tájak, hegyvidék érdekel.

Valaki ismer olyan helyet, ahonnan ilyesmiket lehet letölteni, vagy olyat, ami ezzel foglalkozik?