206
 • hurkaur
  #206
  termeltek am :D
 • M2 #205
  Ne is próbálkozz, kicsi törpe! :-)
 • levente68
  #204
  Ühüm!

  Fel akarok nőni hozzád, ó nagy troll! ;o)
 • M2 #203
  Jajj, te szegény még mindig itt rugózol? Mondtam már: nyugi! :-)
 • levente68
  #202
  Mihez is? Hogy szarok egy ilyen szarra, aki vagy. Lehet.

  Egy ilyen trollal mit kellene kezdenem?

  Hülyeségeket beszélsz, ferdítesz, hazudsz és lépten-nyomon bizonyítod, hogy mennyire nem értesz a dolgokhoz, mégis, mit vársz?
 • M2 #201
  Beállíthatod így is, az igazság inkább az, hogy te nem is nagyon tudsz mást, csak ehhez értesz. :-)
 • levente68
  #200
  "Leszarni azt jól tudsz, látod! :-)"

  Ja, mert kártyázni ugyan nem nagyon tudok, de az onnan átvett analógia alapján szarra szart kapsz. ;o)
 • M2 #199
  "Autómat ma is szereltem és sok dologhoz értek"

  Elkérhetném a napi útvonalad, elkerülendő?


  "mert talpraesettnek neveltek"

  Valaminek neveltek, az biztos, de én nem így nevezném...


  "vagy mert zseni vagyok, leszarom."

  Leszarni azt jól tudsz, látod! :-)


  "Az a fontos, hogy nem hagyom el magam és fogadom, sőt követelem, hogy hülyévé képezzenek ki."

  Rendben, ezúton átnyújtom neked a Kiképzett Hülyék Oklevelét!


  "Nem egy pék fórumban fröcsögök, hanem egy olyanban, ami SEMMI misztikusról nem szól"

  Tehát a pékség tele van misztikus dolgokkal. Értem. Van a varázskifli meg a csodazsömle, esténként meg szeánszokon készül a másnapi friss, mágikus Kenyér.

  Ajjaj, nagy a baj! :-)
  (seggére szorult a gumi és úgy szaladgál - LOL)
 • M2 #198
  "Lassan a seggeteket nem tudjátok kitörölni, mert annyira surmók lesztek ezen az úton, de nagy pofával ugattok azokra, akik képesek két enternél többet megoldani, jöttök a hülye, szátokba adott dumákkal, mint M2."

  Kettőnk között az az óriási különbség, hogy én ismerem mindkét rendszert, itt van az asztalomon és napi szinten kell nyomogatnom mindkettőt (több készüléken), így tudom is miről beszélek. Te meg csak egy idióta önjelölt zseni vagy, aki csak fröcsögni tud.

  Nem tudom az mikor fog leesni nálad, hogy igazából etetjük a vicces majmot, hogy jókat nevessünk rajta, mikor sokadjára is seggére szorul az autógumi...
  De csak tolja magát a hülyéje, csak tolja! :-)
 • M2 #197
  Te tényleg nem vagy képes felfogni, hogy az Android vásárlók 99.999999 százaléka leszarja a mikkel te foglalkozol? Egyik részüknek egy alap Nokiára lenne szüksége, másikuknak meg egy iPhone-ra.
  Kettő közé becsalja őket a sok reklám és a szoros költségvetésük.
 • M2 #196
  1. "Alapon, a kiadott ROM-mal teljesen jó az összes Android-os és senki nem kapacitál senkit cserére"
  2. "Akinek bonyolult egy ROM csere, az annyira nem ért hozzá, hogy nincs is szüksége rá."
  3. "visszaraknám páromén a Jelly Bean ROM helyére mondjuk a Froyo-t"

  - Ha az 1 igaz, mi szükség a 3-ra?
  - Ha a 2 igaz, mi szükség a 3-ra?
  Szerencsétlennek kísérletezel a szaros telefonjával, miközben egy iPhone-ra lenne igazából szüksége, de annak még a kimondása is hitbéli okokból tiltva van nálatok. Sötét.
 • M2 #195
  "sokkal jobban tudom, mi megy a háttérben, mint sejtenéd, akár gyári, akár főzött ROM-on."

  Hát persze, te kis önjelölt fotelzseni, persze! Mindjárt kapod az esti pirulákat, csak nyugi! :-)


  "Ne ülj fel ostoba híreknek, csak égsz itt megint. Amihez buta vagy, ne szólj bele."

  Khm. Térkép app története iOS-en? Fejlesztői bevételek a két rendszeren? Jailbreak? Soroljam még, hány témában égetted be magad a nulla hozzáértéseddel? Tényleg egy zseni vagy: az önlejáratásban. Alázzad még csak magadat, mi meg tátjuk a szánkat, hogy jé ilyen is van.
 • M2 #194
  "Ha te ezen bux ;o) 70-80% bevételt, az valószínű azért lehet, mert programozónak is olyan vagy, mint embernek. De hülye mindenképp. Ha ezen buksz, irány AppStore ;o) Kizártnak tartom, hogy hiányoznál, ha átigazolnál."

  Szerinted mihez képest írtam a bevétel kiesést? Hát az AppStore bevételhez képest. Nem csak nekem ennyi, hanem mindenkinek. Megint ritka értelmes voltál.


  "Kicsit jobban tudom, mennyire nincs ingyen semmi, ez téged lep meg és láthatóan bánt, hogy abból a nem ingyenből nem részesülsz... loooooooooser..."

  Egész konkrétan részesülök. :-)


  "Kártevőkkel? Ne csigázz! Szeméthegyekkel? Ja, veled? Hát mondtam, irány AppStore! Ott magyarázd ezt, ott van rá vevő... Appleduma ez mind és kamu, nincs több, mint máshol és én nem ismerek olyan esetet, ahol ez gondot okozott valóban és nem csak duma volt, se Android-on, se iOS-en, pedig itt is, ott is híresztelték."

  Hazudsz, mert pontosan tudod, hogy Androidon egyre nagyobb probléma. Mint ahogy azt is tudod, hogy ahol nincs minőségkontroll, ott sokkal több a szemét, mint ahol van.
 • narumon
  #193
  Nem hallgatod éppen a Petőfi rádiót véletlen. Tök vicc, most mondták be, hogy az apple jobban keres minden eladott android telefonnal mint a google :)
 • narumon
  #192
  "De aki hülye hozzá, az maradjon csendben, ne okoskodjon."

  Az szerintem csendben is van, sőt szerintem azok nem is forumoznak.

  "Helyette itt az állandó szájtépés megy elvakultan, mert az iOS-t kell kihoznotok mindig, mindenben ásznak. Hát, nem az. Nem szar, de nem is az ász."

  A szokásos. Ha az iOS a jobb rendszer szerintünk az elvakultság, ha szerinted az android akkor az meg a józan tisztán látás. Nem érzel itt egy kis (kurvanagy!) ellentmondást?
 • narumon
  #191
  "Hiába ferdítgeted, az iOS-hez se értesz eléggé, bizonyítottad, csak felejtenéd,"

  Miről beszélsz öcsisajt? Amikor nem győztem javítani a baromságaidat, meg azokat az állításokat amit szerinted nem lehet megcsinálni iOS alatt.

  "az Android-ban eltévedsz a saját állításod szerint, a WinMo-t állításod szerint két hétig használtad, de te aztán el tudod dönteni, hogy az mennyire használhatatlan..."

  Hááát egyébként rajtad kívül még senkitől sem hallottam, hogy a winmo jól használható nem véletlenül cserélte le mindenki az első pillanatban amint lehetett, (amit szépen mutat a részesedése is)! Az meg már nem az én hibám ha neked két hét nem elég arra, hogy átláss egy rendszert! Nekem bőven elég volt (ennél kevesebb idő is elég mit szólsz)

  "Mi meg nem kevesen azt is tudtuk jól használni, de azért mi vagyunk a hülyék, mi?"

  Ti meg KEVESEN tudjátok azt jól használni ezt mutatja a részesedése. Ha egy jól használható jó rendszer lenne akkor nem marginális résszel vett volna részt a mobiltelefon piacon!

  "Én nem kezdek el kenyeret sütni, így nagyon rossz a hasonlatod, mint mindig."

  Nagyon jó volt a hasonlatom, hiszen te nem sütsz kenyeret de azért el tudod dönteni gondolom, hogy melyik finom. A pék meg nem akar informatikus lenni csak használni szeretne egy készüléket! Teljesen jó hasonlat volt!

  "Autómat ma is szereltem és sok dologhoz értek, mert talpraesettnek neveltek, vagy mert zseni vagyok, leszarom."

  Szerintem maradjunk annál, hogy zseni vagy! Így a legegyszerűbb mindenkinek!

  "Nem egy pék fórumban fröcsögök, hanem egy olyanban, ami SEMMI misztikusról nem szól, minden magára adó embernek értenie kell a saját eszközeihez."

  És mi a saját eszköze? Egy péknek saját eszköze a dagasztó a sütő a kelesztő, stb. És ha nem érdekli az informatika akkor rögtön lehülyézed - ez nem vall józan észre sem nem hogy zsenire.

  "Tehát továbbra is sült paraszt-gyártással vádolom Apple-t, ezt a te hadakozásod nem befolyásolja."

  Felőlem azzal vádolod amivel akarod, én továbbra is azon termékek mellett teszem le a voksom (nem magamnak) amik minél több ember életébe eljuttatják a "misztikumot". Egyszerűen kezelhető szoftverekkel, hardverekkel.

  "Anyám stílusa ez a mindentől tartás, semmihez nem is érteni akarás, le is hordom érte, ne aggódj. Mert amikor rákényszerül, megoldja, érdekes..."

  Helyes én is próbálom elmagyarázni az enyémnek az ilyen dolgokat - főleg amit érdeke vagy amit használ. Vagy anyósomnak teljesen jól elmutogattam az ipad kezelését azóta is nagyon örül neki, de mélyebben nem érdekli és én ezt tiszteletben tartom, mert ő sem jön oda nekem kiselőadást tartani a fogak tömésének módjáról (fogorvos).

  "Nem értek mindenhez, de sok dologhoz, ha felétek az gáz, az a te bajod. Valamint nem mondtam olyat, amit írsz."

  Nem, mifelénk egyeltalán nem gáz, de ne haragudj most is azt írod, hogy aki 44 dologban profi de azok egyike sem informatika az szerinted hülye és igénytelen és (bármilyen negatív jelző ide behelyettesíthető). Pedig ez nagyon nincs így, csak te ezt nem akarod észrevenni.
 • levente68
  #190
  "én nem abban hiszek, hogy mindenkinek telefon gurunak vagy IT gurunak kell lennie ahhoz, hogy használja a technikát"

  Ezt se mondta senki, ne ferdíts. De aki hülye hozzá, az maradjon csendben, ne okoskodjon. Helyette itt az állandó szájtépés megy elvakultan, mert az iOS-t kell kihoznotok mindig, mindenben ásznak. Hát, nem az. Nem szar, de nem is az ász.
 • levente68
  #189
  Hiába ferdítgeted, az iOS-hez se értesz eléggé, bizonyítottad, csak felejtenéd, az Android-ban eltévedsz a saját állításod szerint, a WinMo-t állításod szerint két hétig használtad, de te aztán el tudod dönteni, hogy az mennyire használhatatlan... Mi meg nem kevesen azt is tudtuk jól használni, de azért mi vagyunk a hülyék, mi?

  Én nem kezdek el kenyeret sütni, így nagyon rossz a hasonlatod, mint mindig.
  Autómat ma is szereltem és sok dologhoz értek, mert talpraesettnek neveltek, vagy mert zseni vagyok, leszarom. Az a fontos, hogy nem hagyom el magam és fogadom, sőt követelem, hogy hülyévé képezzenek ki. Nem egy pék fórumban fröcsögök, hanem egy olyanban, ami SEMMI misztikusról nem szól, minden magára adó embernek értenie kell a saját eszközeihez.

  Tehát továbbra is sült paraszt-gyártással vádolom Apple-t, ezt a te hadakozásod nem befolyásolja.

  Anyám stílusa ez a mindentől tartás, semmihez nem is érteni akarás, le is hordom érte, ne aggódj. Mert amikor rákényszerül, megoldja, érdekes...

  "számtalanszor elmondtad, hogy te mindenhez értesz a világon és mindenhez a legjobban, rajtad kívül mindenki hülye surmó"

  Látod, ez a "Straw Man" kategória, amit a kollégád idézget.
  Nem mindenki surmó, csak aki surmó és én úgy élek, hogy nem fogom finomra venni a hangot avval, aki azt nem érdemli. Nem értek mindenhez, de sok dologhoz, ha felétek az gáz, az a te bajod. Valamint nem mondtam olyat, amit írsz.
 • narumon
  #188
  Nem akartam válaszolni de mire végig olvastam úgy érzem meg kell tennem.

  "Erről szól a mai tanítás is, szakbarbárokat képeznek lassan már csak itthon is."

  És én ezzel egyet is értek!

  +Apple-nek is egyik bűne ez, hogy a végletekig leegyszerűsített megoldásokat tol az emberek kezébe és meg is nehezíti, azok dolgát, akik többet akarnak."

  Ezzel viszont sokadjára sem értek egyet, mert én nem abban hiszek, hogy mindenkinek telefon gurunak vagy IT gurunak kell lennie ahhoz, hogy használja a technikát. Ilyet csak egy elvadult guru tud mondani, aki élvezi ezeket - persze meglepődsz ha a másik oldalról lefikáz a pék, hogy nem tudsz úgy sütni mint ő, vagy az autószerelő, hogy miért ülsz autóba amikor nem tudod megszerelni, esetleg az orvos, hogy miért kapsz be gyógyszert ha nem ismered a pontos hatásmechanizmusát sőt nem tudod megműteni magad...

  "Lassan a seggeteket nem tudjátok kitörölni, mert annyira surmók lesztek ezen az úton, de nagy pofával ugattok azokra, akik képesek két enternél többet megoldani, jöttök a hülye, szátokba adott dumákkal, mint M2."

  Ez meg a szokásos fröccsögés a részedről. Egyszer kitaláltad, hogy én nem értek valamihez (Pl WinMo! Mindezt abból szűrted le, hogy azt merészeltem mondani, HASZNÁLAT UTÁN, hogy az egész rendszer egy szar!), és azóta ez a lemez van fent nálad. Garantáltan van néhány dolog a világon amihez nagyságrendekkel jobban értek mint te (igen az egyik ilyen pont az iOS), de ez a te világelképzelésedbe valahogy nem fér bele. Széthasadna a fejed ha ezt az információt be kéne fogadnia. Ne erölködj vele hiszen számtalanszor elmondtad, hogy te mindenhez értesz a világon és mindenhez a legjobban, rajtad kívül mindenki hülye surmó.
 • levente68
  #187
  Hát én ezért ezt a szemét fröcsögéstengert nem fogom átolvasni újra, az Installous-ról volt szó, meg arról, milyen könnyű a warez iOS-en, evvel kérkedtetek, mert hát még a warezban is jobnak kell lennie szerintetek a szifonnak....

  Hát, abban sem jobb.


  De tartom, amit mondtam, akinek a warez, vagy egy ROM felrakása magas, annak nem kell megcsinálnia. Mindkettő egyszerű dolog, az a gond, hogy a szándékosan butított nép szerény tagjainak magas. Erről szól a mai tanítás is, szakbarbárokat képeznek lassan már csak itthon is.
  Erről már értekeztem párszor. Ja meg még kismillónyian.
  Apple-nek is egyik bűne ez, hogy a végletekig leegyszerűsített megoldásokat tol az emberek kezébe és meg is nehezíti, azok dolgát, akik többet akarnak. Ezek az egységsugarú j(l)úzerek aztán itt verik a nyálukat, fröcsögnek az Android-ra, ahol nem így megy. Ahol nem egy megoldás van mindenre, amit megszabnak gyárilag.

  Lassan a seggeteket nem tudjátok kitörölni, mert annyira surmók lesztek ezen az úton, de nagy pofával ugattok azokra, akik képesek két enternél többet megoldani, jöttök a hülye, szátokba adott dumákkal, mint M2.
 • levente68
  #186
  Vagy inkább te szerezted meg örökre a "szövegértésből nulla" jelzőt?

  Nem vártam, hogy érts bármit, azt várom el, kussolj, ha hülye vagy.
 • levente68
  #185
  Hát, félő, hogy megint nem vagy képben, sokkal jobban tudom, mi megy a háttérben, mint sejtenéd, akár gyári, akár főzött ROM-on.

  Ne ülj fel ostoba híreknek, csak égsz itt megint. Amihez buta vagy, ne szólj bele.
 • levente68
  #184
  Nem hazudok, te vagy egy ostoba szar, aki semmit nem ért.

  Senki nem mondta, hogy KELL mókolni, pont azt mondom, nem kell. Magas?
 • levente68
  #183
  Ha te ezen bux ;o) 70-80% bevételt, az valószínű azért lehet, mert programozónak is olyan vagy, mint embernek. De hülye mindenképp. Ha ezen buksz, irány AppStore ;o) Kizártnak tartom, hogy hiányoznál, ha átigazolnál.

  Kicsit jobban tudom, mennyire nincs ingyen semmi, ez téged lep meg és láthatóan bánt, hogy abból a nem ingyenből nem részesülsz... loooooooooser...


  Kártevőkkel? Ne csigázz! Szeméthegyekkel? Ja, veled? Hát mondtam, irány AppStore! Ott magyarázd ezt, ott van rá vevő... Appleduma ez mind és kamu, nincs több, mint máshol és én nem ismerek olyan esetet, ahol ez gondot okozott valóban és nem csak duma volt, se Android-on, se iOS-en, pedig itt is, ott is híresztelték.
 • narumon
  #182
  "Hát, lehet, hogy TE ezt hoztad be valahol, de messze nem erről volt szó, hanem alkalmazásokról és warez-ről."

  Vicces, hogy te jobban tudod miről írtam mint én magam. (Mert, hogy én kezdeményeztem a beszélgetést csimmasz-szal.)
 • M2 #181
  "Alapon, a kiadott ROM-mal teljesen jó az összes Android-os és senki nem kapacitál senkit cserére"
  "Akinek bonyolult egy ROM csere, az annyira nem ért hozzá, hogy nincs is szüksége rá."
  "visszaraknám páromén a Jelly Bean ROM helyére mondjuk a Froyo-t"

  Gratulálunk, Ön megnyerte a "Három mondatban sikerült önmagának ellent mondania" versenyt! Választhat: melyik saját mondata volt hazugság. :-)
 • M2 #180
  "Arról már nem is szeretnék újra beszélni, hogy a rengeteg jobbnál jobb főzött ROM élvezete se adatik meg olyannak, akinek ez magas."

  Perverz, buta állat vagy, ha azt élvezed, hogy fingod sincs mi történik a háttérben az 'okos' telefonodon. Vagy megint csak hazudsz.... :-)
 • M2 #179
  "Aztán, valóban, akinek egy ROM felrakása hegesztés, annak nem való az Android..."

  Tehát az átlagemberek 99.99 százalékának??? Akkor mégis miért vesznek Androidos telefont? Gondolkozzál már, mielőtt hazudsz! :-)
 • M2 #178
  "A harmadik láb hiánya miatt meg hagyjátok meg a guglinak az aggódást, magatokat ne emésszétek miatta!"

  Mondanám hogy engem nem zavar, ha nem buknék vele 70-80% bevételt. Az Android piaci fölénye is meddő a harmadik láb hiánya miatt, de örüljél csak neki, hogy legalább ilyen könnyű rajta a warez. Megnézem céges flottatelefonnak hány felelős IT szaki fogja választani, amikor tele van a rendszer kártevőkkel és szemét hegyekkel.
  Ingyenes app? Megsúgom: semmi nincs ingyen! Akkor adnak ingyenesen valamit, ha három lépéssel előrébb tartanak a gondolkodásban, mint te. Például mint a Google.
 • levente68
  #177
  Hát, lehet, hogy TE ezt hoztad be valahol, de messze nem erről volt szó, hanem alkalmazásokról és warez-ről.

  Aztán, valóban, akinek egy ROM felrakása hegesztés, annak nem való az Android...

  Letöltöd, a megfelelő progiba betallózod és kész. Ennél a JailBreak is bonyolultabb.

  Arról már nem is szeretnék újra beszélni, hogy a rengeteg jobbnál jobb főzött ROM élvezete se adatik meg olyannak, akinek ez magas.

  Mondjuk, az a gáz, hogy állandóan arról papoltok, hogy milyen egyszerű az iOS használata, aztán arról, milyen egyszerű a JailBreak, meg a warez iOS-en.

  Namost, az Android semmivel nem bonyolultabb, csak a végképp ostobáknak, ennek fényében állítom, hogy nem én én vagyok guru, hanem annak kellene csendben maradnia, aki szerint az.


  Alapon, a kiadott ROM-mal teljesen jó az összes Android-os és senki nem kapacitál senkit cserére, a hülye duma pedig a "friss Android" megkapására szánalmas. Akinek bonyolult egy ROM csere, az annyira nem ért hozzá, hogy nincs is szüksége rá. Ezt nem bántásból mondom, ez fontos. Ha én ma visszaraknám páromén a Jelly Bean ROM helyére mondjuk a Froyo-t, amivel az SGS-t kiadták, észrevenné, mert más pár dolog, de simán tudná használni arra, amire neki kell. Így van, neki tehát egy szifon is elég lenne... ;o)
 • narumon
  #176
  Soha nem is alkalmazásról volt szó:

  Erről volt szó:
  "azaz ha frissítés jön akkor azt én aznap megkapom, ha akarom akkor egy gombnyomásra telepítem a frissités után minden ugyanott lesz ahol volt, egy öregasszony meg tudja csinálni (ugye androidnál nem ritka, hogy hónapokat kell várni, hogy az új verzió a te telefonodra is elkészüljön ha elkészül egyáltalán vagy bizony fel kell rá heggeszteni)"

  Vagy megint úgy írkáltál, hogy fogalmad sem volt mihez szólsz hozzá? Nem lepne meg.

  Továbbra is várom!
 • levente68
  #175
  Azonnal megkapod, amint rámutatsz, mióta van szó az oprendszerről és már nem az alkalmazásokról...

  Én ugyanis a témánál maradva arról beszélek.


  Ha meg akarod tudni, Android-ból nekem most ismét olyan van fent, ami még meg se jelent. Neked van ilyen lehetőséged, tudásod és képességed?

  Na, én sokalltam be akkor, ok? :o)
 • narumon
  #174
  "Megint látszik, nem tudod, mit beszélsz.
  Ha akarod frissíted Android-on is, ha nem akarod, nem, ha meg beállítod, akkor automatikusan frissít, sőt előre megkérdezi, tegyen-e úgy a későbbiekben."

  Na nekem most lett elegem!
  Akkor nézd meg legyél szíves, hogy mikor jelent meg a legújabb android. És nézd meg, hogy azon a napon elérhető volt-e minden telefonra amelyik képes futtatni.
  Amennyiben NEM (márpedig nem), akkor kérj bocsánatot mert sokadjára köpöd be, hogy nem tudom mit beszélek pedig úgy nézem ez rólad mondható el.

  VÁROM!
 • levente68
  #173
  "... en legalabb honapokig/evekig hasznaltam androidot es ugy beszelek. De szamomra ugy tunik, hogy a haterek - nagyreszt - csak idejetmult mende-mondakbol tajekozodnak. ...


  ... Az Installous segitsegevel warez alkalmazasokat tudsz letolteni, de ez ugyanugy mukodik mintha maga az appstore lenne, de logikusan minden ingyen van. Ha a tort alkalmazashoz update jon, meg azt is letolti automatikusan, a tort valtozatot... ennyire kenyelmes es ennek ellenere is tobben vasarolnak iOS-en."


  Mondd csak, mikor töltöttél el Android-on annyi időt, hogy ekkora arccal mondj ennyi marhaságot?

  Az a baj, hogy ha sok idő ez, akkor gáz, hogy ennyire nem vágod, ha meg kevés, akkor nem kéne inkább lapulni?

  Warezban tehát ennyire képben vagy? Kisegítelek, ilyen alkalmazás volt és van Android-ra simán, sőt ennél lényegesen fejlettebb dolgok is. Fontos, hogy SEMMI nem kell hozzá, tehát még ROOT sem. Ahogyan a dobozból kiveszi a dolgozó, egy beállítást tényleg be kell pipálni, de SEMMI több nem kell hozzá. Míg a te jailbreakelt szifonoddal nem okos a szervizt felkeresni... Érted a különbséget már? Kár, hogy itt kell warezsulit tartani, de elmondom, hogy ennél messze magasabb szinten van a warez Android-ra, de nem adnék tippeket.

  Azt le kell azonban szögezni, hogy a más filozófia miatt az Android messze felhasználóbarátabb ezen a téren.

  Azon alapul a más filozófia, hogy Google más forrásokból szedi a bevételeit, ami valóban az ócska fejlesztők halála, nem is fognak hiányozni kipusztulásukkor, vagy az AppStore-ba emigrálásukkor, ahol valóban megveszik az ócska progijukat, míg arra Android-on akár sokkal jobbat találsz ingyen.

  A harmadik láb hiánya miatt meg hagyjátok meg a guglinak az aggódást, magatokat ne emésszétek miatta!
 • levente68
  #172
  Megint látszik, nem tudod, mit beszélsz.

  Ha akarod frissíted Android-on is, ha nem akarod, nem, ha meg beállítod, akkor automatikusan frissít, sőt előre megkérdezi, tegyen-e úgy a későbbiekben.

 • narumon
  #171
  Komolyan nem is értem...
 • narumon
  #170
  Én azért szeretem ha értesítenek róla, hogy mik az újdonságok, és majd eldöntöm hogy akarok-e frissíteni vagy nem. Ugye a másik oldalon nem te döntöd el. Ha akarsz akkor sem biztos hogy fogsz.
 • M2 #169
  Ennyi. Írtál neki ezer sort és ezt értette meg belőle: a harmadik láb a frissítés. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :-)
 • M2 #168
  Miért nem vagy képes egy vacak linket megnyitni és elolvasni egy egyszerű nyelven írott cikket??? :-)
 • mateist64
  #167
  Kielégítő. Teljesen rendben van. Viszont én bizonyara tudatlansagombol itelve, de soha sem voltam hive ennek frissitosdinek. Nekem is jelez naponta a szerkezet, hogy frissites ehhez frissites ahhoz. De ha egyszer leszedtem es mukodik akkor minek akatmilyen frissites? En nem telepitek ebbol eredoen frissiteseket soha vagy csak nagyon kirivo esetben.