754
Avagy: Ami a Bibliából kimaradt
  • Fehercsoki
    Na megint nem tudom eldönteni, hogy ez csak trollkodás vagy komolyan is gondolod:D:D

Ha a csakrák érdekelnek akkor meg menj át a Narutos topicba és kérdezd őket:D
  • Solid Snake
    Respect, a kérdés adott.
  • Saintgerman
    Ez a verzió már közel járhat a valósághoz. Az úr tökéletlenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy maga is elégedetlen volt a mûvével, mivel gyakran modifikálásra szorult. A Homo-erektus és a saját génjei keverék aránya nem igen sikeredett az elvártaknak. Az élettartamunk 980 ról 130 évre való későbbi leredukálása még nem is annyira jelentős, mit a más világoktól való elzárás, vagy az érzéktartományunkon kívülre helyezése. A DNS módosítására már mi is képesek vagyunk (még ha csak "szart" is "teremtünk"), de egy 12 standart spirál DNS 2 re redukálni, még fingunk sincs. Nem beszélve a tobozmirigy üzemen kívülre helyezése, vagy a testen kívüli csakrák eltávolítása stb...

Tehát itt nem a hétköznapi életben értelmezett Istenröl beszélünk, csak egy magasabban fejlett lényről.
    De akkor a kérdés már csak az; Who the fuck is EZ az ÚR ???
    És legfőképp mi a szándéka velünk és mért zárt be ebbe a világba minket ?
  • Solid Snake
    Azért jó mert Ő sem hitt az egészben aztán.........
  • Fehercsoki
    Igen csak sokkal egyszerűbb mozgató rugói vannak az embernek mint a "lélek".Origin of Species, érdekes olvasmány lehet mindenkinek.
  • Solid Snake
    Dr. Micheal Newton lelkünk útjai nagy szeretettel immáron sokadszor.
  • Solid Snake
    Jó hogy ateista vagy mert nem fertőzött meg a vallás. Ez egy jó kiindulási alap.
  • Solid Snake
    Ez adott esetben a hit ereje. Ha hiszel benne lehetséges ilyen egyszerű. Persze hogy nem mindenkinél ha az van az élet utadban hogy gyógyulj akkor fogsz ha nem akkor az istennek sem xDD
  • Fehercsoki
    Én ezt értem, de ebben sincs semmi csoda, neki működött, de biztosan van ellenpélda is. Az emberek szeretik az ilyen "csodákat", ezért vannak ezek kirakva.
  • Solid Snake
    Mindenkinek van egy útja amit be kell járnia mint léleknek. Az emberi test csak egy állomás. A teremtésnél indultunk tökéletesen és tisztán na ide kell majd vissza érni és ez nem valami könnyű. Ezért van az ego a többi ember/lélek/ velük küzdeni /bár késöbb rájövünk ez nem küzdelem/.
  • Solid Snake
    :)
  • Fehercsoki
    De akkor miért kell szerinted most szenvednünk? Miért lenne később jobb a halál után? Ha isten azt akarná hogy jó legyen, akkor miért nem jó már most?:D
  • Fehercsoki
    Rendben, nem fogok veled veszekedni, azt csinálsz amit akarsz. Tudod a betegségek legyőzéséhez elsősorban az kell, hogy legyen akaraterőd, ha feladod vége, például sok családanya azért győzte le a betegségét, mert tudta, hogy nem hagyhatja el a gyerekeit, és mivel az agy irányítja a testet, ezért bármi sikerülhet, persze azért első az orvos... Sajnos sok ilyen történetet ismerek. Ha úgy érzed hogy a vallás elég erőt ad neked ehhez, akkor sok sikert.
  • Solid Snake
    A vallás sajnos egy igen rossz biznisz. A Teremtő egy másik csapat de a föld nem azért van hogy itt jól érezzük magunkat. Ez csak egy állomás az életünkben aminek a halál nem a vége.......
  • Solid Snake
    Pont ez a lényeg, hogy nem Őt okuljuk /én biztos nem/
  • Fehercsoki
    Tudjátok szép is lenne ha lehetne egy istent okolni a rossz életért, vagy akár egy istentől várni azt hogy jobb legyen, vagy majd ha vége akkor jobb helyen legyünk, de aki jobb helyet akar az menjen ki külföldre, egyébként ajánlom, hogy nézzetek természetfilmeket állatokról, lehetőleg olyat amiben egy falka állat életét követik végig, ott aztán látszik, hogy mi az élet, és hogy mi a halál.(tudom nem emberek, de ugyanolyanok mint mi, akár hiszitek akár nem)
  • Solid Snake
    Pont ezért mondom amit az én életem erről szólt. Mindent bejártam el hiheted. Láttam csodás gyógyulásokat pusztán ima által. stb.....
  • Solid Snake
    Van felesége már :)
  • Fehercsoki
    Értem, hát sajnálom ha ez igaz, nem tudom milyen lehet egy ilyen betegség, vagy lábak nélkül élni, ha a vallással akarod feldolgozni akkor hajrá.
  • ManoNegra
    Sokáig én is ateista voltam, úgyhogy tudom miről beszélsz.
  • Fehercsoki
    Csak beletekertem, hát persze hogy megőrzi a szüzességét, nem is nagyon lenne rá így lehetősége hogy elveszítse:D:D
  • Solid Snake
    Én is beteg vagyok gyógyíthatatlan gerinc betegség
  • Solid Snake
    Ő már tudja miért van itt és mi a feladata és el is végzi becsülettel
  • Fehercsoki
    Tudom, hogy van, de amíg mással történik addig kit érdekel és biztos megvolt rá isten oka hogy megtörténjen ugye? De mit tennél ha veled történne?
  • Solid Snake
    Tess.
  • Fehercsoki
    Tudom, hogy nem győzhetlek meg úgysem, viszont ha legalább elolvasnád amit írok, és elgondolkoznál rajta, lehet hogy kicsit máshogy látnád a világot, nem utálom a vallásos embereket, csak nem értem.
  • Solid Snake
    Van ilyen is keress rá a videók között.
  • Solid Snake
    Ez fúl komoly tudom hova megyek
  • ManoNegra
    Hát jó. Te ilyen harcos ateista vagy, megértem gyermekem... Egyébként meg -->> #64
  • Solid Snake
    Majd megérted idő van bőven
  • Fehercsoki
    Azért szerintem eléggé meglepődnél ha elvesztenéd mondjuk az összes végtagod és inkább hernyóra hasonlítanál mint emberre:D
  • Fehercsoki
    Trollkodsz vagy komoly?:D
  • Solid Snake
    Hidd el itt a földön MI nem sérülhetünk csak a testünk. Az meg nem mi vagyunk.
  • Fehercsoki
    De mond már el mert ha valami durva történik akkor veszek konzervkaját meg zombiölő puskát:S
  • Solid Snake
    Nem véletlenül születik annak. Pont ezért van a körforgás, mindent meg kell tapasztalnunk.
  • Fehercsoki
    Oké, szóval ha egy gyermek szellemi fogyatékosan születik, akkor vele mi történt? Nincs lelke? Dehát kell lennie hiszen a test pusztulásával/sérülésével nem pusztulhat el a lélek!

#158 Reptoidoktól meg nem félek:D
  • Solid Snake
    Az "ateisták" lesznek a legjobb hívők, csak idő kérdése.
  • Fehercsoki
    Igen, ez a lényeg:D A valóság messze van attól amit ti állítotok.

#155 Hát a lelked az nem megy sehova, kivéve ha valaki egy csákánnyal kiüti a fejedből, szóval van egy rossz hírem, nem tudod mi az:)
  • Fehercsoki
    Hát a ligerek sem próbálták:D A liger attól a naptól hogy megszületett az első egyed már egy külön faj, akár vadászik magának akár nem.
  • Solid Snake
    "felfogni a halált, akkor ti miért nem?" van egy jó hírem alaposan meg fogsz majd lepődni nem lövöm le a poént.