754
Avagy: Ami a Bibliából kimaradt
-
Saintgerman #314 "... te rajtad nem uralkodnak." ... Kivéve engemet, de aról úgysem fogtok tudni... Uralkodni fogtok a világon, mert a technikám ezt lehetővé teszi, de soha nem fogjátok megtudni, hogy ti csak parasztok vagytok a játékban, mert az ÚR ÉN vagyok... -
Ez jó:D:D -
ManoNegra #312 Persze, szívesen segítek, hisz bár nem vagyok megkereszetelve, de mégis keresztényi kötelességemnek érzem hogy segítsek.
Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak.
Egyébként már sejtem mire írtad, hogy ne kezdjük előről, a dínós meg lobotómiás téma. Feszegethetjük, de nem ma. -
Megtennéd hogy idézed vagy valahonnan bemásolod a netről? Amúgy van itthon vagy 6 bibliám mert osztogatták amikor térítettek... -
ManoNegra #310 Jav: Ami ma a világot uralja. -
ManoNegra #309 Mit ne kezdjünk előröl? Tudtommal eddig nem nagyon beszéltünk a Bibliáról (feltételezem bele sem lapoztál), de el sem hiszed, benne van az, szó szerint, ami a világot uralja. Ez azért elég meggyőző nem? -
Jaj ne kezdjük már elölről:D
#307 Nem, rendes keresztények, nem akarnak pénzt csak téríteni... -
ManoNegra #307 keresztények pedig havonta többször is, és van hogy be is csöngetnek, szóval nem csak az utcán tolják a varázsigéiket.
Azok pont a Jehovások nem? A valóban történelmi egyházak aligha zaklatnak téged... -
ManoNegra #306 Hát nem tudom a tudomány jelenlegi állása szerin "jézus" tanításaiból és a bibliából elég sok minden nem igaz
Mire gondolsz konkrétan? -
Hát nem tudom a tudomány jelenlegi állása szerin "jézus" tanításaiból és a bibliából elég sok minden nem igaz:D Krisnások meg jehovások, hát őket is egy kalap alá veszem a keresztényekkel, ugyanúgy fehér mainstream bugyuta vallásuk van és agresszívek, de azért hozzátenném, hogy ők életemben eddig 1x szóltak hozzám, a keresztények pedig havonta többször is, és van hogy be is csöngetnek, szóval nem csak az utcán tolják a varázsigéiket. -
ManoNegra #304 Velem is próbálkoztak már Jehova tanúi és Krisnások, de ezek közel sem olyan erőszakosak, tolakodók, mint a reklámozók. Telefonon hívnak, teleszórják a postaládámat, a TV-ben, itt a neten, az utakon, mindenhol a képembe tolják a szemetüket. Gondolom te is tapasztalod, ha ez nem zavar, akkor az a pár térítő miért?
Abban igazat adok, hogy nehezen tud megújulni az egyház, de Jézusnak szinte az összes tanítása olyan, ami örök érvényű, nem veszik el, sőt, egyre nagyobb szükség lenne rá. És az is igaz, hogy ezt nehezen tudják átadni, meg sem találják az utat a fiatalokhoz. Viszont ez a gyűlölet, amit irántuk érzel, azért nem hétköznapi. Mindezt ráadásul úgy teszed, hogy láthatóan nem tudsz az egészről semmit. Na ez az igazi gáz... -
Saintgerman #303 A saját butaságod kellőképp bizinyított, többre nincs szükség... köszi.. -
Példa volt, és legalább ők nem tukmálják rá mindenkire a vallásukat, meg hát amit a keresztények művelnek az egészen szánalmas, tőlük ilyet még nem láttam.(pl. szórólappal térítés, villamosmegállóban várják velem a villamost és közben tolják a szarságaikat, hogy képzelik ezt?) Továbbá nem az számít, hogy honnan jött valami, csak hogy hova jutott, és meg lehet nézni a mai kereszténységet...(ugyanaz mint 2k éve csak most már gáz, illetve azokat a hazugságokat amikkel bizonyítottan lebuktak-azaz amibe végképp nem tudnak belemagyarázni dolgokat-azokat megváltoztatták)
#301 Na mi az most már érdekelnek a bizonyítékok?:D Amúgy a nyelvet jól beszélem, de nem értem ennek mi köze a butaságukhoz. Tudod internetről lehet tájékozódni, nem kell mindenhol személyesen ott lenni. -
Saintgerman #301 Te, mint a megdöthetetlen bizonyítékok embere, honnan veszed, hogy az amerikaiak mind hülyék ??! Jártál már ott ? Megtanultad a nyelvüket ? Beilleszkedtél közéjük ? Vagy csak úgy hallottad, hogy hülyék bizonyítás nélkül ? -
ManoNegra #300 De azért az iszlám is csak egy vallás. Ráadásul közös a gyökere a katolicizmussal. -
De nem arról beszélek, hanem hogy aki mondjuk 30 éves muszlimként költözik oda és kapja meg az állampolgárságot azt ne vegyük bele, mert nem ott a sok buta ember között nőtt fel. -
ManoNegra #298 Amerikát Kolumbusz általi felfedezése óta rengeteg hódító lepte el európából azt a földrészt, de ma, aki megkapta az állampolgárságot, az amerikai. Mindegy honnan jött. Kevés olyan kevert fajú ország létezik mint az USA. -
Nem tudom hogy alakult meg izrael, az angolok pedig nem bevándorlók, hanem hódítók, persze ez még rosszabb. -
ManoNegra #296 Az angolok is bevándorlók, meg az olaszok, az írek, a franciák, a spanyolok, meg az afrikai néger rabszolgák is. Szerinted csak az angolok amerikaiak, a többi meg bevándorló?? Ajvé, nagyobbak a hiányosságok mint hittem...
-
ManoNegra #295 A katonák nagy része nem azért áll be katonának önszántából mert buta, hanem mert egyrészt kötelező, másrészt ha a hazáját kell megvédeni, akkor van elég motiváció. De még így is, nagy részük nem akar embert ölni.
Az átlagemberek még sosem nyertek semmilyen háborút, csupán a vezetők, de ők meg ugye nem katonaként vannak jelen.
Ebben akár még lehetne is valami, mert az igazi nagykutyák a háttérben húzódnak meg, de ha megnézed hogy alakult meg Izrael, az első szervezet terrorakciókat ők végezték, és a terroristák közül, több miniszterelnöke is lett az országnak, akkor azt kell mondanom, megint tévedsz... -
USA alatt én az amerikaiakat értem(az angolokat akik kiirtották az indiánokat és elvették a földjeiket), nem pedig a bevándorlókat. Nyilván mondjuk egy japán mérnök nem lesz vallásos aki odamegy dolgozni, egy arab pedig nem lesz keresztény, de ha csak a pusztán "igazi" amerikaiakat nézzük akkor sokkal nagyobb a keresztények aránya. -
Te is tudod, hogy nem így értettem, hanem úgy, hogy ha valaki olyan helyzeteket agresszívan reagál le, amit egyébként nem úgy kéne.(mint pl. te az előbb, feleslegesen voltál agresszív, amíg nem unlak meg addig úgysem megyek el innen) Egyébként katonának is a buta emberek állnak be.(önszántukból) Az átlagemberek még sosem nyertek semmilyen háborút, csupán a vezetők, de ők meg ugye nem katonaként vannak jelen. -
ManoNegra #292 Az usában vallásszabadság van. Millió kisegyház, nagyegyház, vallási felekezet van, de a legújabb statisztika szerint, (amit viszont mérnek!) húsz százalék az ateisták aránya. A maradék nyolcvanon pedig osztozik az összes vallás, tehát nem csak a keresztény. -
ManoNegra #291 Sok esetben az agresszivitás nagyon is pontosan, racionálisan eltervezett hidegvérű stratégia. Elég megnézni a katonai konfliktusokat. Egyébként nem csak az emberi természet ilyen. -
Lehet vitatkozni, de ez így van:) Ilyen az emberi természet. -
Hát akkor lehet hogy csak becsült adat? Nem tudom, de ezt olvastam. Egyébként az amerikaiak kultúrája alapján elég valószínűnek is tűnik... -
ManoNegra #288 Erről is lehetne vitatkozni, de minek tenném, egyrészt off, másrészt nem is értenéd. -
ManoNegra #287 Az amerikaiak vallási hovatartozási statisztikáiról, mert én azt olvastam az egyik lapban, hogy: Sehol, egyetlen intézményben - egyetemen vagy kutatóintézetben - nincs pontos adatbázis a lakosság vallási összetételéről
Lehet szólni kéne nekik, hogy itt van a fehércsoki, az majd megaszongya... -
Az agresszivitás is tipikusan a buta emberek eszköze.(erre is nyugodtan rákereshetsz, én nem azt mondom, hogy hidd el, hanem hogy nézz után és győződj meg róla) -
Statisztika mert valahol olvastam, nyugodtan rákereshetsz, ez bizony így van. Mit támasszak alá pontosan? Írd le mit szeretnél tudni a valóságról. Nyugi mindjárt megyek el itthonról szóval mára már nyugodtan hihetsz amiben akarsz, de holnap jövök:D -
ManoNegra #284 Én sem értem miért nem takarodsz már el innen... -
ManoNegra #283 Jópofa gyerek vagy! :D Kijelented, hogy az amerikaiak 90%-a keresztény iphone vásárló hülye. Semmiféle statisztikával nem támasztod alá a szánalmas kis állításodat, de a következő hozzászólásodban már arról kerregsz, hogy a hívők nem bizonyosodnak meg arról, amiben hisznek. Na kérlek, itt vagyok én, szeretnék megbizonyosodni, támaszd alá, nekem hívőnek, a hazugságaidat! Amíg ez nem történik meg, addig meg játsszál a nácidínós játékoddal... -
Egyszerűen nem értem, hogy miért vitatkozunk... Már megint ott tartok, hogy nem hiszem el, hogy ilyen emberek mint a keresztények létezhetnek a mai korban, egyszerűen hihetetlen. Szerintem csak trollkodtok és ti sem hiszitek ezt el. -
Na persze a hit lényege az hogy el kell hinni feltétel nélkül nem? De mond csak, ha be tudnád bizonyítani akkor megtennéd nem? Azt meg hogy mi bizonyítsuk hogy nincs igazatok egyszerűen hülyeség, bizonyítsd be nekem hogy nem él egy másik dimenzióból jött űrtigris a monitorodban. Ezt hogy bizonyítanád? (ja és láthatatlan a tigris, nincs tömege sem, és mindenféle részecskét átereszt magán, szóval nem kimutatható semmilyen méréssel) -
Hogy miért gondolom(tudom) hogy a keresztények hülyék? Mert azt amiben hinni kezdenek nem vizsgálják meg, nem ellenőrzik helyességét, hanem csak simán elhiszik, míg egy értelmes lény mielőtt valamiről felállít egy tézist , alaposan megvizsgálja, hogy biztosan igaz-e, és ha nem igaz, akkor nem sértődik meg, nem kezdi el bizonygatni az igazát, hanem újabb tézist állít fel ami már javítva van.(így működik a tudomány) Illetve persze mondvacsinált meg belemagyarázott "bizonyítékaitok" vannak... -
Amerikaik 90%a keresztény, amerikai nem tudom hány de sok %a iphonet vesz, úgyhogy kijelenthető hogy az amerikai iphone vásárlók nagy része keresztény, a többi meg csak sík hülye. Az tény, hogy csak a hülyék vesznek iphonet, az is tény, hogy csak a hülyék lesznek keresztények, ebből szintén csak az következik hogy a keresztények iphonet vesznek. Logika, tudom a bibliában még nem hallottál róla, de kezdj hozzászokni. Nem csak az USA-ban vannak hülyék, nyilván máshol is veszik azt a szart, USA sajnos nagy hatással van a világ többi részére, még ha az ott élők többsége nem is tud róla, hogy léteznek más országok is. -
ManoNegra #278 Na meg hogy CSAK az usában... -
ManoNegra #277 Mutass már valami statisztikát erről, hogy CSAK keresztények veszik azt a szart! -
Apple-ről és az iPhoneról beszéltem, amit a buta emberek vesznek akik az USA-ban élnek és keresztények. -
ManoNegra #275 Az tény, hogy az USA tele van furcsa "szabadegyházakkal", de hogy ők irányítanák azt a gólemet, azért cáfolnám. Az ország első elnöke is egy egészen más szektának volt a tagja.