Gnoszticizmus-Az ősi kereszténység
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PONTOSAN! És az ikertestvér pedig a raptorjézus!
#201 Én szerencsére nem szenvedek, semmi olyan problémám nincs amit magamnak ne tudnék megoldani, de ha lesz akkor sem fogom magamat ilyen dolgokkal becsapni...
#201 Én szerencsére nem szenvedek, semmi olyan problémám nincs amit magamnak ne tudnék megoldani, de ha lesz akkor sem fogom magamat ilyen dolgokkal becsapni...
És ez mind így igaz, fellebbezésnek helye nincs!! <#schmoll2>#schmoll2>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Jézus a legnagyobb átverése a Kereszténységnek. Régen az emberek még hiszékenyebbek voltak, könnyû volt nekik csodákat mutatni (Kati néni játszd el a vakot, majd láss mikor mondom két szelet kenyérért meg egy liter kecsketejért). A rómaiak ezt tudták, hogy megy a nagy néphülyítés, ámítás, meg hogy ez a próféta egy nagy kamu, aki átveri az embereket, és hülyét csinál mindenkibõl, továbbá lázít a rendszer ellen, ezért végezték ki. A feltámadás annyiban hiteles, hogy a jó öreg Jézusnak volt egy ikertestvére, aki ím megjelent, hogy namár most itt vagyok feltámadtam. Mindezt alátámasztja hogy Jézust többször látták ugyanabban az idõben más helyeket. Problem solved. Ez ugye kimaradt a Bibliából. A zsidók ezért is nem õt tartották megváltónak, hanem még mindig várják az igazit. Egymillió tény van ami ellent mond a mesének, mégis a mai napig erre épít a kereszténység. Nevetséges aki még ezek után is beveszi ezt a maszlagot.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha szenvedsz az nagy részben a saját felelõsséged. Te magad alakítod a valóságodat és ha nem kérsz segítséget a szabad akarat szerint nem is kapsz. De függ nagyban az érzésektõl is, ha nem tudod kontrollálni az érzelmeidet akkor nagy eséllyel káosz lesz az életed. Mert az érzéseid teremtik a valóságodat vagy az illúziódat.
"Vagy nem szeretnéd felvetni az utóbbi lehetõséget"
Egyértelmû, hiszen ki szeretné ezt elfogadni, erre gondolni? Csak hát van aki el tudja fogadni és van aki inkább raptormágusokkal beszélget.
Egyértelmû, hiszen ki szeretné ezt elfogadni, erre gondolni? Csak hát van aki el tudja fogadni és van aki inkább raptormágusokkal beszélget.
"Ha hiszel benne lehetséges ilyen egyszerû. Persze hogy nem mindenkinél ha az van az élet utadban hogy gyógyulj akkor fogsz ha nem akkor az istennek sem xDD"
Az emberi szervezet összetettsége miatt sokszor nem lehet 100%-ra megmondani, hogy meg fog-e tudni gyógyulni vagy sem. Az agy szempontjából az akaraterõ, motiváltság a fontos, a hit csak maximum segít ebben, külsõ segítséget nem ad (az kimutatható lenne). Az orvosok sem úgy kezdik a betegség kezelését, hogy mondj el egy imát elõtte meg ha tudsz utána is, és nem küldenek homeopátiás szerek után sem.
Ellenben rengetegen meggyógyultak már úgy is, hogy nem hittek a gyógyulásban (volt olyan rokonom, aki el is búcsúzott, biztos volt benne, hogy nem éli túl), szerintem mindenkinek van (hasonló) példa erre ismerettségi/családi körében...
"Ez fúl komoly tudom hova megyek"
És mi alapján tudod eldönteni, hogy nem csak a fantáziád (illetve más fantáziája) nagy? :-) Vagy nem szeretnéd felvetni az utóbbi lehetõséget.
Az emberi szervezet összetettsége miatt sokszor nem lehet 100%-ra megmondani, hogy meg fog-e tudni gyógyulni vagy sem. Az agy szempontjából az akaraterõ, motiváltság a fontos, a hit csak maximum segít ebben, külsõ segítséget nem ad (az kimutatható lenne). Az orvosok sem úgy kezdik a betegség kezelését, hogy mondj el egy imát elõtte meg ha tudsz utána is, és nem küldenek homeopátiás szerek után sem.
Ellenben rengetegen meggyógyultak már úgy is, hogy nem hittek a gyógyulásban (volt olyan rokonom, aki el is búcsúzott, biztos volt benne, hogy nem éli túl), szerintem mindenkinek van (hasonló) példa erre ismerettségi/családi körében...
"Ez fúl komoly tudom hova megyek"
És mi alapján tudod eldönteni, hogy nem csak a fantáziád (illetve más fantáziája) nagy? :-) Vagy nem szeretnéd felvetni az utóbbi lehetõséget.
Nem harapott meg, csak kicsit odakapott jelezve hogy ne piszkáljam. Látszik rajta amikor nem szeretné hogy bárki is hozzászóljon, csak hát útban volt mert éppen az ajtóban feküdt én meg ki akartam menni és egy kicsit meg akartam lökni hogy menjen arrébb és akkor történt az eset. De nem haragszok rá igaziból az én hibám, óvatosan kell egy 65 millió éves raptorvarázslóval bánni, csak hát a bibliában semmi nincs a raptoristenek nevelésérõl=/
Hány a harapások száma rajtad? S mely testrészedet tartottad elé, ülni tudsz-e még? 😊
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Nem kell válogatni, Raptorjézus az egy igaz isten! Amikor morcos akkor harap, de egyébként jó arc.
A vallás labirintus. Ha belekeveredik az ember, bolyong benne idõtlen idõkig, sokszor haláláig. Jobb felülemelkedni ez útvesztõn, s fölötte haladni. Van akinek sikerül a levitáció ilyen formája, mások csak kanyarognak a dogmák szûk falai közt. Melyik lenne hát az igaz-hit? Mert oly sok van, mind az egyetlen igazinak nevezi magát, de egyik sem tudja istenét idecitálni. Régi korok üzeneteit lökik elénk, rég meghalt, vagy eltûnt emberek, félistenek és istenek a példabeszédek hõsei, de semmi kézzelfogható. Mennyivel szerencsésebbek voltak õseink, kiknek megmutatkoztak még az istenek. S azok mégsem tudtak választani egyetlen egyet mind közül. Miért várja el bárki a mai kor emberétõl, hogy ismeretlen emberfeletti hatalmak közül válasszon, annak terhe mellett, hogyha rosszul dönt, oda az üdvözülés, oda a mennyek országa? Ez hazardírozás. Belénk nevelt félelem szüleménye a hit, annak akarása. Hinni akarok egy jobb világban, s hitem reménytelen. Amint láthatjuk, inkább a rossz gyarapodik, szaporodik. Isten akarná túlnépesíteni teremtett világát? Vagy nem gátolja ellenlábasa ilyen irányú tevékenységét, mert már csak a mennyiségre, s nem a minõségre összpontosítanak végtelen rivalizálásukban?
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Na megint nem tudom eldönteni, hogy ez csak trollkodás vagy komolyan is gondolod😄😄
Ha a csakrák érdekelnek akkor meg menj át a Narutos topicba és kérdezd õket😄
Ha a csakrák érdekelnek akkor meg menj át a Narutos topicba és kérdezd õket😄
Ez a verzió már közel járhat a valósághoz. Az úr tökéletlenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy maga is elégedetlen volt a mûvével, mivel gyakran modifikálásra szorult. A Homo-erektus és a saját génjei keverék aránya nem igen sikeredett az elvártaknak. Az élettartamunk 980 ról 130 évre való késôbbi leredukálása még nem is annyira jelentôs, mit a más világoktól való elzárás, vagy az érzéktartományunkon kívülre helyezése. A DNS módosítására már mi is képesek vagyunk (még ha csak "szart" is "teremtünk"), de egy 12 standart spirál DNS 2 re redukálni, még fingunk sincs. Nem beszélve a tobozmirigy üzemen kívülre helyezése, vagy a testen kívüli csakrák eltávolítása stb...
Tehát itt nem a hétköznapi életben értelmezett Istenröl beszélünk, csak egy magasabban fejlett lényrôl.
De akkor a kérdés már csak az; Who the fuck is EZ az ÚR ???
És legfôképp mi a szándéka velünk és mért zárt be ebbe a világba minket ?
Tehát itt nem a hétköznapi életben értelmezett Istenröl beszélünk, csak egy magasabban fejlett lényrôl.
De akkor a kérdés már csak az; Who the fuck is EZ az ÚR ???
És legfôképp mi a szándéka velünk és mért zárt be ebbe a világba minket ?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Igen csak sokkal egyszerûbb mozgató rugói vannak az embernek mint a "lélek".Origin of Species, érdekes olvasmány lehet mindenkinek.
Ez adott esetben a hit ereje. Ha hiszel benne lehetséges ilyen egyszerû. Persze hogy nem mindenkinél ha az van az élet utadban hogy gyógyulj akkor fogsz ha nem akkor az istennek sem xDD
Én ezt értem, de ebben sincs semmi csoda, neki mûködött, de biztosan van ellenpélda is. Az emberek szeretik az ilyen "csodákat", ezért vannak ezek kirakva.
Mindenkinek van egy útja amit be kell járnia mint léleknek. Az emberi test csak egy állomás. A teremtésnél indultunk tökéletesen és tisztán na ide kell majd vissza érni és ez nem valami könnyû. Ezért van az ego a többi ember/lélek/ velük küzdeni /bár késöbb rájövünk ez nem küzdelem/.
😊 <#pias>#pias>
De akkor miért kell szerinted most szenvednünk? Miért lenne késõbb jobb a halál után? Ha isten azt akarná hogy jó legyen, akkor miért nem jó már most?😄
Rendben, nem fogok veled veszekedni, azt csinálsz amit akarsz. Tudod a betegségek legyõzéséhez elsõsorban az kell, hogy legyen akaraterõd, ha feladod vége, például sok családanya azért gyõzte le a betegségét, mert tudta, hogy nem hagyhatja el a gyerekeit, és mivel az agy irányítja a testet, ezért bármi sikerülhet, persze azért elsõ az orvos... Sajnos sok ilyen történetet ismerek. Ha úgy érzed hogy a vallás elég erõt ad neked ehhez, akkor sok sikert.
A vallás sajnos egy igen rossz biznisz. A Teremtõ egy másik csapat de a föld nem azért van hogy itt jól érezzük magunkat. Ez csak egy állomás az életünkben aminek a halál nem a vége.......
Tudjátok szép is lenne ha lehetne egy istent okolni a rossz életért, vagy akár egy istentõl várni azt hogy jobb legyen, vagy majd ha vége akkor jobb helyen legyünk, de aki jobb helyet akar az menjen ki külföldre, egyébként ajánlom, hogy nézzetek természetfilmeket állatokról, lehetõleg olyat amiben egy falka állat életét követik végig, ott aztán látszik, hogy mi az élet, és hogy mi a halál.(tudom nem emberek, de ugyanolyanok mint mi, akár hiszitek akár nem)
Pont ezért mondom amit az én életem errõl szólt. Mindent bejártam el hiheted. Láttam csodás gyógyulásokat pusztán ima által. stb.....
Értem, hát sajnálom ha ez igaz, nem tudom milyen lehet egy ilyen betegség, vagy lábak nélkül élni, ha a vallással akarod feldolgozni akkor hajrá.
Sokáig én is ateista voltam, úgyhogy tudom mirõl beszélsz.
Csak beletekertem, hát persze hogy megõrzi a szüzességét, nem is nagyon lenne rá így lehetõsége hogy elveszítse😄😄
Tudom, hogy van, de amíg mással történik addig kit érdekel és biztos megvolt rá isten oka hogy megtörténjen ugye? De mit tennél ha veled történne?
Tudom, hogy nem gyõzhetlek meg úgysem, viszont ha legalább elolvasnád amit írok, és elgondolkoznál rajta, lehet hogy kicsit máshogy látnád a világot, nem utálom a vallásos embereket, csak nem értem.
Hát jó. Te ilyen harcos ateista vagy, megértem gyermekem... Egyébként meg -->> #64 <#nezze>#nezze>
Azért szerintem eléggé meglepõdnél ha elvesztenéd mondjuk az összes végtagod és inkább hernyóra hasonlítanál mint emberre😄
Oké, szóval ha egy gyermek szellemi fogyatékosan születik, akkor vele mi történt? Nincs lelke? Dehát kell lennie hiszen a test pusztulásával/sérülésével nem pusztulhat el a lélek!
#158 Reptoidoktól meg nem félek😄
#158 Reptoidoktól meg nem félek😄
Igen, ez a lényeg😄 A valóság messze van attól amit ti állítotok.
#155 Hát a lelked az nem megy sehova, kivéve ha valaki egy csákánnyal kiüti a fejedbõl, szóval van egy rossz hírem, nem tudod mi az😊
#155 Hát a lelked az nem megy sehova, kivéve ha valaki egy csákánnyal kiüti a fejedbõl, szóval van egy rossz hírem, nem tudod mi az😊
Hát a ligerek sem próbálták😄 A liger attól a naptól hogy megszületett az elsõ egyed már egy külön faj, akár vadászik magának akár nem.