112
-
#72 Tévedés, nem ugyanazt tudja. Ez tovább megy akksiról (sokkal), az OSX jobban kézre esik, gyorsabban tudom használni mint a wines elődjét. Kevesebb idő alatt több melót tudok vele megcsinálni, tehát hatékonyabban tudok vele dolgozni.
Az hogy mellé nem recsegősropogós műanyag, az csak egy plusz, ami pont rohadtul nem érdekel. -
M2 #71 "Oké, én is megvettem a macbook pro-t,"
Miért nem vettél inkább egy sokkal olcsóbb Win-es műanyag laptopot, amiben ugyanaz a hw van?
Na ugyanezért vesznek a többiek iPhone-t.
Ugyanazt tudja, csak jobb érzés használni. -
#70 Így van. A Kia Cadenza nem a legcsúcsabb luxuskocsi, de kielégíti ennek a kritériumait és van olyan terület, amiben szégyenszemre jobb a sokkal híresebb és drágább vetélytársainál. -
#69 Félreértés ne essék, csak próbálom valahova tenni a dolgot. De az, hogy egy 3 évig supportált telefont, ami olyan sérülékeny mint az állat (de legalább nem feltétlen van felvértezve a legújabb technológiákkal) iszonyat brutál áron megvenni...hát nem sok sütnivalóra vall.
Egy telefon nem produktív eszköz, csak arra jó, hogy tartalmat fogyassz vele, nem igazán éri meg ez az árkülönbség. Legalábbis nekem. Van akinek igen. És itt nem csak az apple fanokra gondolok, hanem a droidos marhákra is, akik veszik a legújabb őrületet több ezer maggal meg tonna rammal.
Oké, én is megvettem a macbook pro-t, meg hozzá a szoftvereket, de a 30 rugó, ami elment programokra, már nevetve vissza is jött belőle. Sőt, igazából már a gép ára is szépen lassan kezd visszajönni, de addig úgysem fogom lecserélni (pl retinásra) amíg nekem ez megteszi. Nem kapnék kézen fogható előnyt a dologgal. -
#68 Az az idióta, aki fele árért is megvehet egy hasonló technológiai értékű eszközt, de ő pont az ár, meg a "presztízs" miatt a drágábbat veszi. Meg mert lusta, vagy agyilag képtelen utána nézni a dolgoknak.
Az áru része az ár is. Van olyan termék, amit alacsony árért egyszerűen nem lehet eladni, de szerencsére vannak ezek az idióták, aki azért vesz az adott terméket, pont mert az drágább. Sajna azt hiszi, mivel sok a pénze, hogy ez egy jó módszer, így megóvhatja magát attól, hogy átverjék. -
M2 #67 "Mert engem más is érdekel a nyűves telómon kívül."
Bevallom ez meglep! Hogyhogy van időd másra is az telód bizergálása mellett?! :-)
Látom kezded érteni, az autós példád tökéletes. :-) -
M2 #66 Tehát aki gazdag az idióta?
Tehát akinek más az "érték" mint neked, az idióta?
Hmmm... :-)
Ez is (csak) egy álláspont, ami téged minősít. -
#65 A buszon arról szoktam. Felraktam egy rendes virtuális billentyűzetet rá, de van amikor csak bediktálom, elég jól érti mostanában a magyart is.
-
hurkaur #64 eszervek? Azzal az emberrel en nem vitazom, aki szerint a vilag fekete es feher. ms berenc meg apple berenc. hetente valtogatom, eskuszom :) -
#63 Igenigen, jönnek az észérvek, erről beszéltem, tipikus BUTA Apple-fan. :) -
hurkaur #62 ez tigristanknak ment -
hurkaur #61 /sigh
Nexussal meg elvitazom, ellenben te meg a kozhelyeid annyit se ernek, hogy leminuszoljalak. -
#60 Ezesetben ennek a telónak a célközönsége válogatott idióta, aki ár-érték arányt szem elől veszítve azért veszi a telefonját, mert presztízsterméket akar.
Kb mint a luxusautó? Azért veszi a több száz millás autót, hogy utána egy durva buli után feltekeredjen vele az első fára, majd vegyen egy másikat... értem.
Na most ábrándultam ki az okostelefonokból egy életre :D -
#59 "Múltkor meg láttál egy KIA luxuslimuzint, nem? :-)"
Aha. Mert engem más is érdekel a nyűves telómon kívül.
-
M2 #58 Pontosan -
M2 #57 Áh, csak beugrottam! :-) -
#56 Tehát felső kategóriás mobil az, ami aránytalanul qdrága, de legalább üvegből és fémből van, hogy karcolódjon és törjön az első leesésnél, hülyebiztos, és 3 évig van rá hivatalaos OS support? -
M2 #55 Tudom, hogy Te naponta kettőt írsz. Mert rá vagy kényszerítve a "luxustelódon". :-) -
#54 Te 1 nagyon buta Apple fan vagy, sikerült bebizonyítani magadról. Közgazdasági ismereteid nullák, szerinted az olcsóbb ár csak és kizárólag azt jelentheti, hogy annyira tartja a telefonját a Samsung (biztos poénból pereskedik az Apple, mert igazából nem tartanak a Samsungtól). Igen, az Apple-t megveszik többért is, mert hozzád hasonlóan buta a legtöbb ember, és képes kiadni 200k-t a "presztízs" telóért, amiből aztán a jóságos Apple 2%-ot se adózik. :)
"Terjeszkedni meg nem itt szoktak." Akkor hol szoktak? Magyarázd már meg légyszi, hiszen te írtad, hogy itt lehet a legnagyobb profitot hozni. A térnyerés egyben profitnövelést is jelent te észlény. -
#53 Amúgy úgy vártalak már!
-
M2 #52 "Ha ezek felső kategóriások, az S3 miért is felső-közép?"
Ár, anyaghasználat, használhatóság, kiszolgálás. -
#51 Nem rád gondoltam, azt ugye tudod!?
-
M2 #50 "Egy nyílt rendszernél írsz egy saját fw-t"
háppersze... :-) -
#49 Naaaaaa, naaaa.....
Teháááááát..... -
M2 #48 A Samsung, mint prémium márka!? Ugye most csak viccelsz! :-)
Múltkor meg láttál egy KIA luxuslimuzint, nem? :-) -
hurkaur #47 Oda soroltam a vertut? Tehat a megfejtes? -
#46 Kb 10 HSZ óta már többször beírtam volna valami csúnyát, de vagy 3X visszatöröltem.
Most türelmeset jáccok.
-
#45 Tehát az sem az.
Akkor most már marhára kíváncsi vagyok, hogy mi tartozik nálad a felső kategóriába?
A 1,5 millió forintos arany Veru, az ezeréves Nokia hardverével? -
hurkaur #44 Helyesbitek, a lumia 920 felsokategoriba van celozva. A piac meg majd dont, hogy a nokia koncepcioja tenyleg helytallo-e. -
tomboy013 #43 Mennyit tudtok a semmin vitatkozni az a legdurvább xD -
#42 És, a HTC XO, Sony Xperia T, azok mik?
Csak mert nekik sincs efelett telójuk.
A Lumia920 persze felsőkategóriás.
Nincs itt egy leheletnyi ellentmondás? -
hurkaur #41 Azt allitottam, hogy nem felsokategoria, es ezt tartom is, mivel: kozep-felso. -
#40 Egy kicsi puhulást érzek itt az álláspontban!
-
hurkaur #39 Szigoruan veve nem az, de errol a samsungot kene megkerdezni ,hogy miert nem olyan aron arulja. -
#38 Te most komolyan meg vagy győződve arról, hogy a SGS3 NEM felsőkategóriás teló, vagy csak szívatsz? -
hurkaur #37 Tehat "felsokategoriaban" nem a profitra hajt, hanem a ternyeresre? naaa :)
Ott a legnagyobb az arres, es ott lehet a legnagyobb profitot hozni, es a samsung szerint a zaszloshajojuk ennyire kepes. Nincs itt semmi misztikum, terjeszkedni meg nem itt szoktak.
(es ebbe fog a nokia is bebukni) -
#36 Én a gyenge közgazdasági ismereteimre visszaemlékezve inkább arra gondolok, hogy így akarja az eladásokat növelni. Nem a profitra hajt, hanem piaci részesedésre, ennyi.
Samu telók között meg igen is a legdrágább, vagy is????
Ugyan az a vásárló réteg ez még merészen. Aki nem ad ki 200+ rongyot egy IP5-re, az nem fog 130-at sem egy S3-ra. -
hurkaur #35 Akkor miert nem kerul annyiba egy galaxy s3, mint egy iphone, vagy egy lumia 920? Szimpla jofejsegbol a samsung megelegszik kevesebbel is, nem? :) -
#34 Vigyuszka, ha esetleg elfogadjuk azt, hogy a IP5 mindenben poriggyalázza az S3-mat, ami mondjuk marhára nem így van, akkor sem jelenti azt, hogy ezért az S3 már nem is felsőkategóriás. Illetve egy esetben, ha az IP5 és a Lumia920 sem az!!!
LÓGIKA!
Értem? -
hurkaur #33 http://www.iphonbuzz.com/performance-test-the-dual-core-iphone-5-better-than-the-quad-core-nexus-4.html#more-1629