Stephen Elop gyõzni akar
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lehet hogy neked szimpatikus, vagy másnak az, de ettõl még üzleti szempontból egy rohadt nagy hiba.
Per pill a nokia döglõdik, és egyenes úton halad a kukába, igen nagy lendülettel, ahonnan a droid simán ki tudná rángatni. Egy szép csiszolt droid, hosszútávú támogatással, jó HW-el. Ha ezzel kihúzta magát a salakból, akkor utána lehet menni a presztízs címért.
De így nem. Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy egyediként megy a levesbe gyökérnek.
Per pill a nokia döglõdik, és egyenes úton halad a kukába, igen nagy lendülettel, ahonnan a droid simán ki tudná rángatni. Egy szép csiszolt droid, hosszútávú támogatással, jó HW-el. Ha ezzel kihúzta magát a salakból, akkor utána lehet menni a presztízs címért.
De így nem. Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy egyediként megy a levesbe gyökérnek.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"Halkan megjegyeztem, hogy az ismeretségi körömben iszonyat sok olyan ember van, aki azonnal ugrana egy jól supportált, droidos nokiára."
Nokia egyetlen dontese, ami tetszett, hogy nem valasztottak a kukadroidot, es mertek kockaztatni.
Nokia egyetlen dontese, ami tetszett, hogy nem valasztottak a kukadroidot, es mertek kockaztatni.
killall imagent
Nokianak elobb a BRAND-et kellene ujjaepiteni, de latom ezt tovabbra sem tudjak megerteni.. pedig ez all a sikeresseguk utjaban.
Arazasuk / termekpalettajuk strategiaja ugy szar ahogy van.. 820-at hova szanjak? kozep vagy felsokategoriaba? Ha kozepbe, akkor miert ilyen arazassal, ha felsobe, minek a 920? es akkor a 920-at hova? iphone ellenfelekent? ahhoz eloszor a brandet kene _elfogadotta_ tenni, ahhoz meg a kulcs a kozepmezony.
A PR/marketing reszleguket meg nem is kommentalom a wireless charging utan, idiotak. Eskuszom meg az orok eletet sem tudnak eladni, annyira fingjuk nincs egy termek bemutatasarol.
Nokia az a tipikus regi oreg jatekos, aki tovabbra sem veszi eszre, hogy ezt a jatekot mar mashogyan jatszak, es szomoru, de szerintem ebbe fog belebukni, ahogyan az MS is latja.
Ellenben a wp szerintem sikeres lesz.
Arazasuk / termekpalettajuk strategiaja ugy szar ahogy van.. 820-at hova szanjak? kozep vagy felsokategoriaba? Ha kozepbe, akkor miert ilyen arazassal, ha felsobe, minek a 920? es akkor a 920-at hova? iphone ellenfelekent? ahhoz eloszor a brandet kene _elfogadotta_ tenni, ahhoz meg a kulcs a kozepmezony.
A PR/marketing reszleguket meg nem is kommentalom a wireless charging utan, idiotak. Eskuszom meg az orok eletet sem tudnak eladni, annyira fingjuk nincs egy termek bemutatasarol.
Nokia az a tipikus regi oreg jatekos, aki tovabbra sem veszi eszre, hogy ezt a jatekot mar mashogyan jatszak, es szomoru, de szerintem ebbe fog belebukni, ahogyan az MS is latja.
Ellenben a wp szerintem sikeres lesz.
killall imagent
A Nokiát nem fogja egy, vagy két jó telefon kihúzni a gödörbõl. Csak egy kibaszott népszerû (ami nem biztos, hogy technikailag a legjobb, lásd Apple termékek) húzhatná ki.
Azonbana az új windóz csempés felület minden, csak nem túl népszerû, ez a SW. Emellett technikaikag sem tudtak semmi trendit hozzáadni a termékeikhez, mint amilyen az iphone féle egy képernyõ és más semmi dizájn.
Akinek Nokia részvénye van, az most adja el. Én szóltam.
Azonbana az új windóz csempés felület minden, csak nem túl népszerû, ez a SW. Emellett technikaikag sem tudtak semmi trendit hozzáadni a termékeikhez, mint amilyen az iphone féle egy képernyõ és más semmi dizájn.
Akinek Nokia részvénye van, az most adja el. Én szóltam.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tudom hogy sok embert nem érdekel a WP, sõt azt sem tudják milyen, de szerintem kellõ reklámmal simán feltörhet a Nokiával együtt. A Win8-tól kell amúgy a sikert várni pontosan azért amit te is mondtál, az egységes platform miatt. Hogy a Win8 sikeres lehet-e? Fene tudja. Nem régóta használom de nekem nagyon tetszik. Remélem sokan gondolják még így és sikeres lehet a W8 a WP8-cal együtt. Valahogy én a Nokiát most elválasztom a többi gyártótól, szerintem nagyon hasonlít ahhoz amit az Apple is csinál és nekem ezért is lenne fura ha Droiddal is kapni lehetne a Nokiákat. Majdnem olyan mintha lenne Iphone Droiddal. Biztos kaszálna vele a Nokia, de akkor ugyanolyan lenne mint a többi cég. Nem lenne sose presztízs termék a Nokiákból mint régen, ha azt csinálná. Így viszont van rá esélye. Kockázatos dolog de ha bejön akkor lehet ismét igazán sikeres cég a Nokia.
Ott rontotta el hogy nem nyergelt bele az androidba.
Szerintem a Nokia egy esetben nem fog elbukni: ha nagyjából követi az Apple módszerét és nem gyárt többet 3 modellnél (drága touch WIN8, középáras, olcsó billentyûs régi típus).
Így minden költség csökkenthetõ lenne és be lehetne szállni az árversenybe.
De 28+ különbözõ telefonnal csak magukat aprítják.
Lumiával is már megint számoznak: 610, 710, 800, 900 ...stb.
Az embereknek ma már nem ez kell.
Így minden költség csökkenthetõ lenne és be lehetne szállni az árversenybe.
De 28+ különbözõ telefonnal csak magukat aprítják.
Lumiával is már megint számoznak: 610, 710, 800, 900 ...stb.
Az embereknek ma már nem ez kell.
Ez azért egy akkora rohadt nagy kockázat, amit nem biztos hogy pont nekik kéne megjátszani.
Ahogy dyra is írja, nem kell a népnek a windows phone. Lehet hogy jó a rendszer, de per pill az az ironikus helyzet áll fent, hogy a windows lett a mobil világ linuxa. Elenyészõ kisebbség használja, de azok istenítik, a maradék 99% meg szarik rá.
A winphone 8 sikere nagyban függhet az asztali win8 sikerétõl, ha a csempés windóz befut, akkor az emberek ugyanazt a felületet fogják keresni a telefonokon is, ami jó, mert egységes külsõt biztosítana. DE. Per pill ott tartunk, hogy a csempés windows 8 nem igazán nyerõ, a win7 túl erõsre sikerült, és épp hogy csak kiszorította az XP-t (sokan még így is XP pártiak).
Az emberek sajnos nem szeretik a változást, a win8 pedig ezzel a csempés felülettel felrúgott egy tizenakárhány éves megszokott desktopot, amit az emberek már megtanultak használni. Én is pontosan tudom hogy egy kattintás a desktop csempére, és már a régit látom, de egyszerûen nem esik kézre, hozzáad egy felesleges mozdulatot. Egy héten át teszteltem a Win8-at (legutolsó MS-tõl letölthetõ verzióját), és engem nem gyõzött meg, pedig kapott rá sanszot. De ez is egyéni ízlés kérdése.
Halkan megjegyeztem, hogy az ismeretségi körömben iszonyat sok olyan ember van, aki azonnal ugrana egy jól supportált, droidos nokiára.
Profi minõségû összeszerelés, penge kamera, és hosszú droidos support. Nagyon jó kombináció lenne, simán kiemelkedõ lenne a hosszú támogatással, amire az összes többi gyártó nagyívben...
Ahogy dyra is írja, nem kell a népnek a windows phone. Lehet hogy jó a rendszer, de per pill az az ironikus helyzet áll fent, hogy a windows lett a mobil világ linuxa. Elenyészõ kisebbség használja, de azok istenítik, a maradék 99% meg szarik rá.
A winphone 8 sikere nagyban függhet az asztali win8 sikerétõl, ha a csempés windóz befut, akkor az emberek ugyanazt a felületet fogják keresni a telefonokon is, ami jó, mert egységes külsõt biztosítana. DE. Per pill ott tartunk, hogy a csempés windows 8 nem igazán nyerõ, a win7 túl erõsre sikerült, és épp hogy csak kiszorította az XP-t (sokan még így is XP pártiak).
Az emberek sajnos nem szeretik a változást, a win8 pedig ezzel a csempés felülettel felrúgott egy tizenakárhány éves megszokott desktopot, amit az emberek már megtanultak használni. Én is pontosan tudom hogy egy kattintás a desktop csempére, és már a régit látom, de egyszerûen nem esik kézre, hozzáad egy felesleges mozdulatot. Egy héten át teszteltem a Win8-at (legutolsó MS-tõl letölthetõ verzióját), és engem nem gyõzött meg, pedig kapott rá sanszot. De ez is egyéni ízlés kérdése.
Halkan megjegyeztem, hogy az ismeretségi körömben iszonyat sok olyan ember van, aki azonnal ugrana egy jól supportált, droidos nokiára.
Profi minõségû összeszerelés, penge kamera, és hosszú droidos support. Nagyon jó kombináció lenne, simán kiemelkedõ lenne a hosszú támogatással, amire az összes többi gyártó nagyívben...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Fel kellene szállni az Android vonatra El-Lop papa. Mert így hamarosan bagóért felvásárol titeket az MS és ezzel kb egy jó ideig nem is nagyon lesz Európai telefonos cég. A Samsung degeszre kereste azon magát, hogy egy épkézláb cég nem tette magát oda az Androidos piacra. Még most sem lenne késõ. A Windows-os telefonok nem kellenek az embereknek ez van. Ezt már régen észre kellet volna venni.
Én örülök neki hogy a Nokia nem kurvul el és nem rak Droidot a telefonjaira. Így egyedi maradhat. Munka lesz visszaszerezni a régi hírnevet, de ha Lumia 920 minõségû telefonokkal árasztja el a piacot, nem lesz nehéz dolga. Mostanába ahogy elkezdték reklámozni a Windows Phone-okat egyre többen kérik a véleményemet a WP-rõl és sok ismerõsöm váltott vagy váltani készül Iphone-ról és Droidról is. Annyira nem örülök mert szeretem ha egyedi cuccaim vannak, de jó látni hogy a többség nyitott az újdonságokra és nem csõgondolkodása van. N95 8gb-óta nem volt Nokiám, mert a symbiánt már elég szar volt használni, de ha jön a 920 tuti lecserélem a Samsungom. A Meego-s N9 se volt egy rossz telefon mondjuk,csak az a fránya ikonos rendszer már unalmas és ronda. Szerencsére a külsejét megtartották a Lumiák számára is és ez nagyon jó döntés volt, mert valami nagyon szép formája van.
Jó lett volna a windows melett androiddal is kiadni,mint pl htc,samsung.Legyártani egy sorozatot és megnézni a piac reagálását.Androiddal vinnék a Nokiát a név (a szervizes szerint a nokia és samsunggal van a legtöbb garanciális próbléma de ezt nem tudják az emberek) miatt.
Kéne még lilába meg rózsaszinben is és akkor biztos keresett lesz az üzleti világban is:) Ekkora pancser céget.
Feketébe flash támogatással kéne de így bukás lesz.
Feketébe flash támogatással kéne de így bukás lesz.
← ElőzőOldal 3 / 3