9
-
blessyou #9 "Rendkívül frusztráló volt továbbá, hogy a fejlesztők pályánként legalább háromszor elsütöttek egy úgynevezett „Breach and Clear” jelenetet, vagyis olyan részletet, amikor társainkkal nekifeszülünk egy ajtónak, berobbantjuk azt, majd időlassítással likvidáljuk az ellenfeleket."
MEDAL OF HONOR: DOOR-FIGHTER!! (MOH Song)
-
#8 Zseniálisnak kár nevezni, csak egy feltuningolt Quake3 modern katonai környezetben. Egyszemélyes módban ugyanolyan buta sztorija van, mint a CoD-oknak, ami nem feltétlenül baj. -
hunwhite #7 Hát igen..pedig szerintem lenne az a technológia amivel igazi FPS-t lehetne készíteni, de a pénz az ami a fontos nekik. Nagy ívben szarnak rá, hogy mit szeretne a játékos... -
Elemir #6 BC2-t akartam írni, bocs -
Elemir #5 Kicsit csalódás volt. Pár évvel korábban jön, akkor ok, de ennél azért sokkal jobb játékok jöttek már ki. Nem értem, miért csinálnak gyengébbet... BF2-t elég mellé rakni, vagy a COD moderneket, hát van különbség :( -
Etinger #4 Megsúgom a sorozat első része is a kezükben volt, szóval nélkülük lehet nem is lenne MoH. -
Treviz #3 Az elődöt kifejezetten szerettem, nekem üde színfolt volt a CODok mellett, sokkal élvezetesebb is. A Battlefield 3-ról sok szót nem is ejtenék, mert az meg mindenben elmosott minden eddigi modern FPS-t, szerintem az utobbi idők egyik legzseniálisabb címe, kár, hogy a support multiban nyomorék és javítások helyett bazári szart adtak ki. Visszatérve a Warfighterre... Kábé 5 napja tettem fel és 1 nap kivételével minden nap elindítottam, de olyan szinten unalmas, hogy mindig abbahagyom. Azt a rövid játékidőt is képtelen vagyok végigjátszani, mert szinte elalszom. Pedig az eleje milyen durva volt, a grafikától sikoltoztam, sőt majdnem rárántottam. Aztán jött második küldetés és már rossz volt az egész. Ez a Frostbite2 motor egy fantasztikus dolog, isteni dolgokat lehet kihozni belőle, remélem több cím jön majd vele... Viszont a Warfighter egy átlagos gagyi, szóval az értékelést teljesen korrektnek tartom. Az EA meg egy pénzorientált cég, ugyanúgy ahogy ha a moziba beülsz ma már egy vigjátékra, nem tudod megnézni 60-es IQ felett mert négereknek és félkegyelműeknek van készítve. A játékoknál sincs ez máshogy. Nekem a BIA kimaradt, de minden mással játszottam a VHs játékokkal és szerintem pont azt a témát kéne visszahozni egy frostbite motorral. Ezt a modern biszbaszt tényleg el kéne felejteni, legalább egy nagy címnek, mert mindenki ezzel jön és nagyon unalmas (annak ellenére, hogy imádom a modern fegyvereket, imádok mindent ami igazán katonai, meg taktikus, de ezek inkább olyanok mint a hack and slash rpgben). -
MinimumGame #2 -
#1 Amit az EA a kezébe vesz annak hosszú távon annyi. Nem is tudom mi változott volna, ha szánnak még rá időt, és a Black Cocks után adják ki. Valószínűleg semmi.
Az egész EA egy rohadt pénzéhes bagázs, kár hogy agyonb*sznak egy csomó jó címet.
Komolyan, manapság már szinte csak a kickstarter projectekben lehet hinni, meg 1-2 kiadóban. Mellesleg az egész modern érát már el kellene felejteni, kiégett már mint a II VH-s téma.
Amúgy nem értettem a cikkírót, nem igazán volt mélyrepülésben a széria, még a MoH Airborne-ban is volt fantázia, bár tény hogy ott már érződtek a marketinggépezet hatásai. Az utolsó értékelhető rész, a Pacific Assault volt, volt még hangulata, ésnem volt agyonszkriptelve.
De ha már II VH, akkor a BiA 1 részétől (+ kiegészítők) jobb háborús játékkal nem játszottam. Kellően nehéz (néhol már realisztikus), a háború minden borzalma benne van, és nem hősködni kelett, hanem igazi csapatmunkával likvidálni az ellent. Sajnos ezt a címet is sikerült a második résszel végleg agyonütni.