• PAtr0n
    Amit az EA a kezébe vesz annak hosszú távon annyi. Nem is tudom mi változott volna, ha szánnak még rá időt, és a Black Cocks után adják ki. Valószínűleg semmi.
    Az egész EA egy rohadt pénzéhes bagázs, kár hogy agyonb*sznak egy csomó jó címet.
    Komolyan, manapság már szinte csak a kickstarter projectekben lehet hinni, meg 1-2 kiadóban. Mellesleg az egész modern érát már el kellene felejteni, kiégett már mint a II VH-s téma.
    Amúgy nem értettem a cikkírót, nem igazán volt mélyrepülésben a széria, még a MoH Airborne-ban is volt fantázia, bár tény hogy ott már érződtek a marketinggépezet hatásai. Az utolsó értékelhető rész, a Pacific Assault volt, volt még hangulata, ésnem volt agyonszkriptelve.

De ha már II VH, akkor a BiA 1 részétől (+ kiegészítők) jobb háborús játékkal nem játszottam. Kellően nehéz (néhol már realisztikus), a háború minden borzalma benne van, és nem hősködni kelett, hanem igazi csapatmunkával likvidálni az ellent. Sajnos ezt a címet is sikerült a második résszel végleg agyonütni.