1412
-
Pares #1252 Igen, fáj? -
#1251 Engem megvettek kylo-ra. Ohohohoho, hívjatok Humor Heroldnak.... -
AlucardHuN #1250 Ti ekkora kylo fanok vagytok vagy mi? -
Pares #1249 -
#1248 -
Pares #1247 -
#1246 Vótmá? Szakadok
-
hmm ez így uncsi jobb lett volna a mekis pohár gyűjtögetés melynek a fenekéről kell kiolvasni Rey családfáját . . ., de lehetett volna Donald kacsás rágópapírban is egy két fejezet szavanként... (mármint nem a könyv mert az ok, hanem a részletek aprólékos kiszivárogtatására gondoltam ironikusan) -
#1244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1243 sokak..sztem az sw rajongóinak összenépe. sztem -
Bandicoot #1242 Mielött még habzó szájjal belevetnéd magad a további trollkodásba,szólok hogy a sokak által agyonsztárolt Thrawn trilógiában is volt "erőérzékeny" klón. ;)
De persze ha a filmben meglépik akkor majd lehet azt is szidni.:) -
gombabácsi #1241 ááá én tudom is mi lesz a következő részekben!!!
klónhadsereg!!! méghozzá egy erőérzékenyt klónoznak (szóval nem jango fettet haha), és így létrejön több millió jediharcos.
úúúú de király lesz, wow-ot megszégyenítő csaták minden részben, több órán keresztül!
XD -
Stockbauer33 #1240 -
Pares #1239 A Jedi Rend megsemmisülése =/= az összes Jedi halálával. Kenobi és Yoda a 3. epizódban megváltoztatták a Jedi Templomból sugárzott üzenetet, amivel csapdába akarták csalni a maradék túlélő Jedit. Arra meg nem emlékszem, hogy valaha is konkrétan ki lett volna jelentve, hogy az utolsó szál Jedi is kipusztult, ez nyilvánvalóan még a filmekben sem igaz. Túlélők simán lehettek, a Galaxis elég nagy. A próféciát, miszerint a kiválasztott egyensúlyt hoz az erőben, a Jedik félreértelmezték. Kenobi is azt mondja Anakinnak, hogy el kellett volna pusztítania a Sitheket, nem csatlakoznia hozzájuk. Csak épp arra nem gondoltak, hogy pont a Jedik miatt nem volt egyensúlyban az erő... -
:) nem pont úgy gondoltam, hanem a honnan kerülnek elő új fénykardos emberkék, hát a 2 db Jedi talál a kalandjaik során arra alkalmas egyedet akikből tanítvány válhat és akkor már lehet kardjuk ha gyors lenyomnak egy OKJ-s gyorstalpalót, gondoltam én :) ,de amúgy igen, a Disney szándékai a homályba burkolódznak ...
-
#1237 Erő érzékenyekek, fénykarddal, amit amúgy nem nagyon láttunk a Jediken és Sitheken kívűl más kezében...
No offense, de nekem iszonyú erőltetett. Ahogy az Inkvizitorok megoldása is. Mindegy, a jelek szerint nem én leszek a Disney féle Star Wars célközönsége... -
#1236 Nekem a kialakítása nem tetszik, miszerint a keresztvas a kezedet védené ha lecsúszik az elhárított ellenséges penge, de mivel itt a kard "váza" kijjebb áll azt simán elvágja az enemi. Valahol kb egy hete láttam egy jól megalkotottat verziót ahol max. 1cm ált ki mindkét oldalt, de közben találtam ezt ezek szerint mást is zavart. -
Ha igaz, hogy az erő is képes "nemzeni" utódot akkor elvileg ez ilyen Never ending story ?
Na de a lényeg szerintem, hogy vannak erő érzékeny élőlények az SW univerzumban és majd belőlük lesz a Jedi vagy a Sith vagy nem, ebből kifolyólag ha meghal az összes Jedi vagy Sith akkor is lesznek erőérzékenyek max nincsenek tisztában a képességeikkel a probléma ekkor talán az lehet , hogy ha meghal az utcsó tanitó akkor x időnek, generációnak el kell telnie míg egy erőérzékeny önképzéssel eljut a Jedi szintre, ezt az önképzést a Jedi templomok, Jedi tanítok "szellemei", és azok a Jedi kockák esetleg felgyorsíthatják.
Tehát ha azt mondják, hogy két Jedi maradt ez hihető és ők találnak erőérzékenyeket akikből majd Jedi lesz akkor elvileg szaporodhat a létszám mindkét oldalon, amíg van nyersanyag :)
-
AlucardHuN #1234 Mault is előszedték, úgy látszik értelmet nyer a clone wars végén amit Sidious mondott... -
#1233 Asoka vs. Vader nahát -
AlucardHuN #1232 A a Rule of Two (ami szerintem ökörség, Palpatine is szerintem már csak azért tartotta meg mert egy önző pöcs volt, kellet neki valaki aki kiszolgálja.) úgy lett itt kijátszva hogy Palpatine Inkvizítorokat alkalmaz, olyan erőhasználókat akiket valamivel gyengébb oktatásba részesítenek aztán a kisebb munkákat ők kapják meg (nehogy szegény Vader gürcöljön):D A jedik meg igen, régen csak 2 túlélő volt amiről tudtunk, aztán már az expanded universe-ben is elkezdtek "szaporodni" a túlélők.
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.01.16. 13:11:20 -
#1231 Csodálatos látni, hogy az adott időszakra már kiirtott Jedik és a "csak két Sith létezik mindig" tétel mennyire nem számít. Hiába, a látvány és "feeling" fontosabb, mint a következetesség... -
AlucardHuN #1230 Az animációs sorozat új évadának (érdekesnek ígérkező) trailere, van benne pár érdekes dolog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként miért erőltetik ezt a rohadt crossguard saber-t? Amikor a wikin meg egy áruházban a 7. részhez kapcsolódó könyvet lapozgattam ott azt olvastam hogy Kylo azért csinálta ilyenre mert instabil a kristálya, meg ez egy ősi desgin. Na igen de eddig ilyen kard sosem volt a Kotor , SWTOR idejében. Erre a trailerben előkerül egy zöld kard aminek ráadásul stabil a kristálya... -
#1229 *jango fett -
#1228 -
Stockbauer33 #1227
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.15. 01:13:45 -
#1226 Hülye Joe-nak nagyon tetszett (annak ellenére, hogy az előző videójában - de lehet ebben is - elmondta majdnem ugyanazt amit én), ami tulajdonképpen senkit sem érdekel, viszont, miután megnézte vagy háromszor, egész jópofa dolgokat vett észre és rakott össze, mint pl. hogy milyen jelek (és milyen sok apró jel) utalnak arra hogy Rey Luke lánya, stb.
-
no_way #1225 Honnan ismeri Rey a különböző nyelveket (BB-8, Chewbacca)?
Hogyan tanult meg űrhajót vezetni?
http://i2.wp.com/bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/ZZ0780512C.jpg
A fenti kérdésekre és további gyakran ismételt kérdésekre a válaszok:
http://www.slashfilm.com/star-wars-the-force-awakens-questions/
Utoljára szerkesztette: no_way, 2016.01.14. 15:52:33 -
Bandicoot #1224 Eddig is lehetett látni,csak a troll kekeckedés ment a látószög figyelembevétele nélkül. Viszont így effekt nélkül számítógépesen még egyértelműbben látszik hogy totál más "kameraszög".:) -
Pares #1223 https://vimeo.com/151728142
Ha esetleg innen is "véletlenül" eltűnne: MEGA -
Stockbauer33 #1222 -
#1221 Eltávolította a felhasználó a videót. -
Pares #1220 Boyega: ..."But now, we just starting work on Star Wars VIII, the next film, so I'm back to keeping secrets again."
Your co-star Daisy Ridley has already praised how good the script is.
Boyega: "It's great. Much darker, but we're very excited." ... "My part in the next film will be much more physical so I might be in the gym a bit more."
szósz
-
Pares #1219 Star Wars: Episode IX’ Director Colin Trevorrow Promises “Satisfying” Answer to Rey Theories
“I’ve seen all of the theories… What I do know is that we’re going to make sure that that answer is deeply and profoundly satisfying, because Rey is a character that is important in this universe, not just in the context of The Force Awakens but in the entire galaxy, and she deserves it. So we’ll make sure that that answer is something that feels like it was—it’s something that happened a long time ago [in a galaxy] far, far away, we’re just telling you what happened.”
“By the time we get to Episode IX, I look at that movie as one movie, as three movies, as six movies, and as nine movies. It’s something that needs to honor a story that has been told over a period of 40 years… Star Wars is a belief system, it’s not just a story and it’s not just a movie, and it’s something I take very seriously.” -
Pares #1218
4:33-tól Snoke látható...
5:09-től meg jól látható, hogy a sokat emlegetett ún. "intelligens sugárral" miért nincs semmi gond...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.01.14. 01:13:47 -
Pares #1217 Természetesen úgy értelmezed, ahogy a kedved kívánja... Ez esetben nyilvánvaló, hogy mit akarsz bizonygatni, sikertelenül. -
Bandicoot #1216 Ja...Neked ilyen szándékod nincs. Teljesen véletlenül írsz úgy hogy az direkt vitát szítson, teljesen véletlenül írod mindig úgy a fikát mintha az a többségi általános vélemény lenne, és totálisan véletlenül írod mindig tényként a saját kis meglátásaidat.:)
Ergo teljesen véletlenül nyomod úgy a rizsát mint egy tipikus troll.:)
Ja..Isten lássa.
-
#1215 Ugyan nekem ilyen szándékom (Isten lássa lelkem) nincsen. Az, hogy te ezt szűröd le, szíved joga. Én csak olvasgatom a napi hsz-eket és ha hozzáfűznivalóm akad, akkor megteszem. És igen, alapvetően a film fikázásából adódik ez, de nem az SW fikázásáért. Ha így lenne, sztem be se léptem volna ebbe a topicba. -
Bandicoot #1214 Ó nem is folytatom,csak ha már úgy érezte hogy Merlint letrolloztam gondoltam szembesítem a különbséggel,mert bizony kettejük közt fényévnyi a különbség.
Egy dolog a negatív vélemény leírása. És egy másik dolog a negatív vélemény mellett a szinte napi szintű köpködés, vitagerjesztés és a saját köpködés tényként való kezelése. -
Bandicoot #1213 #1186 leírod benne szépen micsoda rémegyszerű kiszámítható az egész és micsoda hozzánemértő a rendező
Ezekután szembesítenek a hülyeségeddel mire a válasz:
#1192 vagyis tökmindegy ki a rendező mert ezt a SZERINTED dedó szintet (amit előadsz mint tény) kell majd folytatnia
Nem,drága,neeeeem vagy egy sima egyszerű flémelő troll, aki azért irogat ide állandó jelleggel hogy legyen egy kis vita és tényként nyomja az igazát.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.12. 19:56:17