1412
-
Quantumleap #1292 Azon nevetek jót, hogy más fórumon olvastam olyan véleményeket, hogy ez a film egy gagyi gyerekmese, Disney-ék által a 6-12 éves korosztályhoz igazítva. Akik ezt írják, nyilván nem látták a Baljós árnyakat. -
#1291 Kint van virágboltban, ha esetleg érdekel valakit. -
Stockbauer33 #1290 semmi -
AlucardHuN #1289 És de jó hogy nem lehet editelni, ha már rossz fórumba írtamxD
Na ha már ideszemeteltem, van valami újság az új résszel kapcsolatban? -
AlucardHuN #1288 Ki a fasz találta ki hogy a cap körbe házakat kell tenni.... -
#1287 -
Stockbauer33 #1286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #1285 0:42-nél az oszloptól balra még az AT-AT fejét is látni, egyértelmű, hogy Luke-ot a lépegetőből vezetik ki. -
#1284 Pedig elég egyértelmű hogy AT-AT dokkol és úgy hozzák elő Luke-ot belőle :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.02.14. 22:11:47 -
#1283 Erre nem is gondoltam. Megvan az első kiadásom a könyvből, levettem a polcról és valóban így irja le.
köszi!
-
Wootan #1282 A hivatalos regény szerint a lépegetővel hozták Vader elé Luke-ot. -
#1281 Baráti társaságban vitatkoztunk a Jedi visszatér egyik jelenetén!
Én azt állítotttam mikor Luke-ot Vaderhez viszik az endoron egy AT-AT-ből (ami a jelenet előtt látszódik is amit odamegy a platformhoz amire leszáll a Vadert szállító hajó) vezetik ki egy folyosóra ami egy lifthez vezet amiből Vader lép ki.
Ők ezt határozottan tagadják, hogy bárhonnan odavezethették, de nem tuti egy AT-AT-ből.
Vélemények?
ez az a jelenet :
-
#1280 Mónika showos -
-
#1278 neeeeeeeeee :DDDDDDDDDD -
Pares #1277 -
Pares #1276 Ráadásul ha nincs Soloék magánakciója, és nem robbantanak lyukat az oszcillátor oldalába, akkor nem csak Han Solo-tól búcsúztunk volna... -
Pares #1275 Leia-nak nincs nagy flottája, ugyanis Leia-t többek közt a fegyverkezésről alkotott véleménye és az Első Rend elleni fellépés erőltetése miatt gyakorlatilag kizárták az Új Köztársaságból politikájából, így létrehozta a saját kis magánhadseregét... -
#1274 Ezt nem kellett volna.. most jól megkapod/tad mert rosszat szóltál a filmre... -
MrAndree #1273 Arra gondoltam, csak hülye telefon. :) Leia-nak és az ellenállásnak is van flottája csak nem voltak elérhető közelségben. -
#1272 megy a harc a felkelők és az elnyomók között.. az elnyomó fél kifejleszti az atombombát, amivel a maga oldalára dönthetné véglegesen a dolgokat.. tesztelik, frankó, csak mielőtt győzelemre válthatnák, felrobbantják a gyárat.. sebaj, építenek újat.. azt is felrobbantják, az igazgatóval együtt... eltelik 30 év, leginkább olyan lehet, mint az állóháború.. mindenki gubbaszt, mert tudja, hogy ha kitámad, azzal védtelenné válik, néha odapörkölnek egymásnak, semmi több... új igazgató van, de ugyanúgy állóháború.. mégis mi a fenét lehetne tenni.. újra próbálkoznak, hátha most már nem robbantják fel idő előtt.. de hát Murphy...
az, hogy nem védik, az lehet hiba.. de igazság szerint védik is, csak hát emberi mulasztás mindig van, gyenge pont mindig van, mindez túlzott elbizakodottsággal párosul..
most komolyan ezen kell csodálkozni, háborogni, értetlenkedni ? -
#1271 Ő Organa Solo haderejére gondolt, igaz azokat nem vadászoknak hívjuk, de a csatahajók neveiből kiderül. -
MrAndree #1270 Elhangzik a filmben is, hogy van flotta csak nem ér oda az Első Rend, azért támadtak vadászokkal. -
#1269 -
Pares #1268 "Rengeteg következetlenség van benne,vagy mondjam inkább ostobaságnak?"
Legfeljebb a te fejedben.
"A birodalom harmadjára is halálcsillagot épít??Miért?
Az első kettőt lazán kinyirta a felkelés.(Ráadásul ez a harmadik a legnagyobb, amikor belegondolva már korlátozott erőforrásaik vannak.)
A győztes felkelő hadseregnek teljes három egység vadászrajra telik.( semmi Nebulon B,Mon Calmari csatahajó. stb....)
Ez nem a Birodalom és nem a Lázadók Szövetsége. A Birodalom vajon miért építette meg másodjára is? Mellesleg a három Halálcsillag közül messze a harmadik volt a leghatékonyabb. Elpusztította az Új Köztársaság 4 bolygóját a Szenátussal együtt. Jobban belegondolva azt tették az Új Köztársasággal, amit a Lázadók tettek a Birodalommal a RotJ végén, lefejezték a kígyót.
Attól, hogy szereted, még nem biztos, hogy érted is...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.01.21. 19:48:35 -
#1267 "két leendő Jedi tanitványt"
Biztos, hogy jó filmet néztél? -
#1266 Sziasztok!
Nem rég néztem meg a filmet,és azt kell mondanom ,hogy ez a leggyengébb star wars film eddig.(Ha arról a vukis borzalomról nem beszélünk.)
Rengeteg következetlenség van benne,vagy mondjam inkább ostobaságnak?A birodalom harmadjára is halálcsillagot épít??Miért?
Az első kettőt lazán kinyirta a felkelés.(Ráadásul ez a harmadik a legnagyobb, amikor belegondolva már korlátozott erőforrásaik vannak.)
A győztes felkelő hadseregnek teljes három egység vadászrajra telik.( semmi Nebulon B,Mon Calmari csatahajó. stb....)
Han Solo kézi vezérléssel beugrik a védőpajzs alá!!!!
Luke egyik tanitványa átáll a sötét oldalra,erre mit csinál ? Megpróbálja visszavezetni a jó útra? Nem! Elmegy remetének mint Yoda!
Könyörgöm Yodának nem volt választása mivel az egész birodalom üldözte,de Luke nak rendelekzésére állt volna a felkelés teljes támogatása!
És folytathatnám, de nem teszem.A fentieket azért írtam mert szertem a Star wars-t,és ez nem trollkodás akar lenni a részemről hanem a csalódás kifejezése.A trailerek alapján az eddigi legjobb filmet vártam,és nem tudom megérteni ,hogy miért dicsérik annyira.
Természetesen jó volt látni a régi szereplőket,és a két leendő Jedi tanitványt,de maga a történet részemről nagyon gyenge.
-
#1265 Karácsonykor elég sokat felszedtem, de azóta lement pár Kylo. -
Bandicoot #1264 Passz -
#1263 Nem pont a 70mm-sre gondoltam, az IMAX vetítésekre
2-3 hónapig nyomják e még? -
eddaniel #1262 pföööö bööööáááááhhhh -
Bandicoot #1261 Nem tudom, úgy volt hirdetve hogy eredeti nyelv 70mm 19-e 19 òrátòl, és ha sikeres lesz több vetítés lesz. Teltház messze nem volt, lévén nuku magyar felirat vagy szinkron. -
#1260 Meddig nyomják még a mozikba? Még egyszer beülök én is -
Bandicoot #1259 Na megvolt eredeti nyelven Imax-ben is. A 70mm egyetlen jelenetben volt jelen...:)
Viszont a szinkron újfent bebizonyosodott mekkora gagyi tud lenni, főként Snoke hangja magyar szinkronnal. -
Dagohun74 #1258 -
Pares #1257 Én inkább azt vettem észre, hogy az van lenézve és lebirkázva, akinek tetszik. Különben meg ha valótlan marhaságokat írkálsz, akkor ne csodálkozz, hogy "széttépnek"... -
#1256 Itt nem mondhatsz rosszat az új részről sem a szereplőkről mert széttépnek.... -
AlucardHuN #1255 Nagyon sexy -
AlucardHuN #1254 Nem fáj, csak fura mert elég kevés pozitívuma van számomra. Dehát kinek mi. -
Nem, miért ?