1412
-
A magyarázat lehet hogy logikus, de mint filmtörténeti szál, fullra nem az. -
szerintem elmondta Han h mi történt, miért sodorta el az élet Leia-tól miért tért vissza a gyökereihez....a magyarázat nekem abszolút logikus , még csak nem is csodálkoztam rajta...
-
Nem beszélve arról, hogy Han már a New Hope végén is katonai vagy állami kitüntetésben részesült, onnan kezdve már nemigen csempészkedett, max. a csempészkori kapcsolatait használta ki (lásd: Lando Calrissian pl.). Nem is értem ezt a csempészethez való visszatérését, mintha egy ilyen megtiszteltetésben lévő figurának pont arra volna szüksége, hogy "zsebpénzért" szörnyeket lopdosson másoknak. Na mindegy.
Egyébként respekt, hogy tisztáztad magad, erről akartam még tegnap azt irni, hogy esetleg olyanok is vannak, akik épp amiatt regelnek be valahova, mert láttak valamit és találtak rá egy ezzel foglalkozó fórumot, ahol elmondhatják véleményüket. Ezért mondtam, hogy nem szabad egyből alregezni senkit, csak mert 1 naposként ír véleményt. -
no_way #489 Igen, Han nem otthonülő. De ez nem zárja ki, hogy az aktuális kalandja után hazamenjen a párjához.
Ezt most tutira félre érti mindenki, de megkockáztatom: Számomra a SW egy űr-fantasy-mese. A "mesebeli vándor legény" miután elnyeri a hercegnő kezét boldogan élnek amíg meg nem halnak. Ha pedig mindenáron új kalandokban küldi őket a "meseíró", akkor próbálja nem lerombolni ez eredeti mese szellemiségét.
Szigorúan magánvélemény, nem kinyilatkoztatás, nem egyetemes igazság. -
no_way #488 Nem tudtam bejelentkezni a fiókomba és a jelszó emlékeztetőnél az e-mail címemet nem fogadja el.
sg.hu/felhasznalo/1205047739
(bocs, de nem szúrhatok be weblapcímet 30 napig)
Általában csak olvasom a hozzászólásokat. Ritka, hogy egy témához hozzászólok. Utoljára az sg.hu-n a Fekete hattyú filmhez szólta hozzá.
sg.hu/forum/tema/1298075589
Fenntartom a jogom a véleményem elmondására.
Ha tévedek, beismerem. Az erőtéren keresztül repülést ezek szerint félreértettem. Ha kijön DVD-n, otthon újra nézem zavaró körülmények nélkül.
A személyeskedés semmilyen formáját nem tolerálom. Nincs keserű életem, mivel a filmek többsége tetszik. (Legutóbbi példák: The Martian, Interstellar, The Intern) -
Quantumleap #487 De most akkor mi a helyzet Tarkin kormányzóval a Rogue One-t illetően? Benne lesz valamiképpen? Pár hónapja CGI-kísérletet pedzegettek. -
Bandicoot #486 Kiváncsian várom,de szerintem is jobb lett volna a 6-7 közti sorozat....
Békén kéne hagyni a 4 elötti időket mert csak újabb és újabb megválaszolatlan kérdéseket vesz elő ami hülyeséggé állítja az eredeti trilógiát....
-
szar lesz ! :DDD -
Na ez most csalodas:)
Jobban erdekelt volna ha 6-7 kozotti idoben jatszodik...na de lepjenek meg:) -
Hagyjuk már bandikát, ő csak egy trollklón, most regisztált nemrég egy álreggel (persze még ő van felháborodva ilyeneken :D), tőle hiába vársz segitséget, meg különben is, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű :)
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 23:41:04 -
Az új remény előtt fog játszódni, kiszivárgott egy nagyon rossz minőségű trailer is :
-
Abbahagytam inkabb:)
Szoval mi varhato ettol a Rouge One-tol? -
Bandicoot #480 Mondom ne etesd.... -
Csak nem mennek csodbe akkor:)
Amugy ez a Rouge one mi lesz pontosan,vagy mi akar lenni? -
Beszéltem ? Ti még a fogalmakkal sem vagytok tisztában. :) Na mesélj, mikor beszéltem veled erről ? :) -
12 nap alatt átlépte az egymilliárd dollárt, ezzel beelőzött a Jurassic World-nek ... -
Konkretan arra gondolok h arrol beszeltel h kylo meg a nagyapohoz intezett valami fogadalmat es akkor meg milyen kemeny volt ... -
Megse silerult reagalni az idezetre:) -
Newm én nem kevertem össze semmit. Te akarod bebeszélni azt, amit én nem is mondtam, de megafail minden próbálkozásod.
Én mondom, hogy a nagyapja álmát akarja megvalósitani, ahol sehol nincs még Rey, majd megismétled, amit én mondok. Majd jössz a fénnyel, mikor én a kettéhasadást irom le és az apja közti dialógust. :) Megemlittem Reyből áradó eröt ami rávetűl és a beáramló fénnyel is megerősitti a rendező, te meg még a nagyapja sisakjához visszaugrasz. :) Azt sem tudod néha miről beszélsz, pontosabban azt sem mire válaszolsz, mert még egyszer sem sikerült megragadni az adott hivatkozást.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 23:12:27 -
Bandicoot #473 Ne foglalkozz vele és ne etesd a trollt majd távozik.
Teljesen felesleges észrevenni is. -
Te meg nezd mar meg a filmet megegyszer,mert neked a legbosszantobbak az eszreveteleid...hiaba idez neked az ember ,te osstekevered h mikor ki momdta stb... -
Konkrétan igy van, mert elfogult idioták. Nincs is mit adni a véleményükre, mert nem lehet mérvadó pont az elfogultságuk miatt. Pont ezek akik egyből személyeskedéssel kezdenek a válaszukkal, mert még annak a felfogása is nehéznek esik számukra, hogy az izlés nem lehet vita tárgya, mert mindenki máshogy láthat dolgokat és nem mindenkinek tetszik ugyanaz.
Tehát jön a lehülyézés ha valakinek nem tetszik, vagy a kitalációk, lásd ahogy bandika teszi. :)
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 23:05:38 -
Bandicoot #470 A lokátorokat - radarokat... Amiknek van egy "ping" ideje ugyebár.
A jogos egyéni észrevételekkel nincs baj,de elég megnézni a sok negatív kritikát miért is húzzák le a filmet. Marha ritka a jogos észrevétel. Karaktereket vetnek össze teljesen más hátterű és képességű karakterekkel...A film jeleneteit magyarázzák félre avagy mondják el totálisan felületesen...Negatívumként emelnek ki olyan dolgokat ami nem is úgy történt (pl Rey erőhasználata, Finn fénykardozása,stb)....
Amilyen szintű hibakeresést nyomnak egyesek, az eredeti trilógiát mutatták volna most be (persze korszerű látvánnyal) az is szénné lenne gyalázva..... -
Az lehet h mar tulkompenzalunk paran:)
Engem is bosszant h allandoan olyan "hibak"-t hoznak fel ami egyertelmuen benne van a filmben h nem ugy volt... -
Bandicoot #468 Mindegy mivel magyarázza azzal kicsit belerugtak tényleg a "szabályokba"...:) -
Mondjuk az nekem se jött le, hogy ott mit vertek át a fénysebességgel való bolygóra leszálláshoz, én is azt hittem, hogy valamiféle védelmet. De sztem ezek valóban nem hibák, csak még egyszer mondom: jogos egyéni észrevételek, olyanoktól, akik nyilván benne vannak nyakig az SW univerzumban és emiatt jogosan lehetnek csalódottak. Komolyan kezdem azt hinni néha, hogy páran akkor is ajnároznátok a filmet, ha semmi, de semmi köze nem lenne ehhez az univerzumhoz, csak amiatt mert benne van a címében, hogy SW. -
Bandicoot #466 Őszintén szólva az IMDB és a Metacritics nagy kritikusai akik SW fanként szórják a 0 és aközeli pontokat, sem mind látta,illetve ott is hemyzeg mindkét oldal az önigazoló alregektől...
Az olyan beteg elméktől akik egész nap a meta elött ülve lájkolgatják a negatív review-eket nem is beszélve....
Rég szigorítani kellett volna a pontozást ipszűréssel alregek ellen,miegymással... Az ilyen 0 pont körül szóró egyedeket pedig instant banolni mert a hitelességük is annyi mint a pontszámuk.... Csupa önigazoló szarjankó aki mellveregetéssel azzal indít szinte egytől egyig hogy XY éve hűdemekkora szupernagy star wars fan...És ezek nem csak itt vannak jelen hanem számtalan esetben megjelennek. Tulajdonképpen divat lett haterkedni....
Megértem én ha valaki azt mondja hogy 5-6 pont mert ez meg az nem tetszett. De az amikor sorba ugyanazt felsorolják mint hiba (és közben nem is hiba csak oda kéne figyelni a filmre és megérteni a jeleneteket,szereplőket), majd rányomnak egy nagy nullát...Na az minden csak nem hitelesség... Persze a 10 pontos értékelések sem tükrözik a valós pontot,vannak hibák a filmben ez nem vitás. De még ezekbe a kritikákba is több hitelesség szorult mint a copypaste 0 pontozókba... -
Mondjuk a fenysebesseg laza hasznalatat nem a technikaval magyarazza a film...
Hanem Han lazasagaval:) elso alkalommal nem tudja h fog e mukodni vagy meghalnak mind hanem csak csinalja...
Mivel bejott hat miert nem...
-
Bandicoot #464 Kár hogy mindamellett hogy alreg, amit leír azok ismételten olyan hibák amik nem is hibák...:D
Rey erőhasználatos észrevétele kapásból fail...
A halálcsillag megközelítése szintén jókora fail,főként hogy semmiféle erőtéren nem mennek át fénysebességgel, hanem a lokátorokat verik így át, hogy le tudjanak szállni kikapcsolni az erőteret...Nembaj. :)
/ Ő nem írja de a fénysebesség laza használatával mint hiba viszont egyetértek bármelyik kritikussal, na az hiba volt, még ha bele is magyarázzuk hogy 30 év alatt fejlődött a tech.... -
Amugy meg nem mindegy...
Nyilvan minel zobben latjak a filmet annal tobb negativ kritika lesz...nem hiszem h holnaptil minden uj nezonek tetszeni fog...
Kinek az a baja h megolik hant ,a masiknak h miertnem valamelyik kedvenc EU-s tortenete van megfilmesitve...
Valaki meg csak szimplan utalja majd ,mert divat megmondani h ez is szar az is szar... -
Valóban, nem néztem a reg dátumát, ebben az esetben fenn állhat a gyanu. -
Bandicoot #461 Ó ne izgulj van dögivel főleg ha önmegerősítő haterkedésről van szó.
-
gombabácsi #460 több fórumon is vannak emberek akik letrolloznak mindenkit akinek nem tetszik, és kiutálják őket...
érdekes hogy az ep1-2-3-at lehet utálni :)
(most nézem újra őket, szerintem csúcs jók) -
En is sokat vartam,es jobbat kaptam mint vartam...vartam h kit fognak kinyirni az eredeti hosokbol es szerintem szuperul csinaltak...a kedvenc hosomet nyirtak ki ugy h ezzel felepitettek szamomra egy utalhato fogonoszt...snoke a "BOLCS " is erdekes ...
Az erohasznalat pedig teljesen olyan mint anno Luke-nal -
amúgy jah , Han az a fajta aki fél életét elüldögéli papucsban a tv előtt ! :))) -
Pares #457 Naiv vagy. -
Pares #456 Ez most komoly? Hogy a francba lehet komolyan venni olyat, aki tegnap regisztrált, valószínűleg már írt is ide más néven, csak most többszörösíteni akarta a véleményét, raádásul a hozzászólását azzal kezdi, hogy ő csalódott, mert nem pont az ő részletesen leírt elképzeléseit filmesítették meg? Tovább nem is olvasok ilyen hülyeségeket. Maximum nevetek rajtuk egy jót. -
Oké, de számomra nonszensz, hogy ki lenne olyan már elnézést, de ökör, aki képes lenne alreget létrehozni amiatt, csakhogy erősítse a csalódott kritikusok "táborát"? Mert közben megnéztem és tegnap regelt, de emiatt egyből álregezni, annak ellenére is hogy egyébként más helyeken más témákban ez valóban divat.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.27. 22:32:52 -
Én sokat vártam, mert a tököm tele volt Lucas agymenéseivel, de jóval túlszárnylatak mindent ! :)) -
Azért ez kicsit erős vádlás. Ugyan mit vártál? Nyilvánvaló, hogy akik sokat vártak ettől a filmtől, azok java része csalódott (legalább is itt az sg-n ezt látom). Komolyan mondom kiábrándító ez a hsz-ed az eddigiek után, amikor inkább a filmmel foglalkoztál, most meg tényleg anyázod azt aki elmondja a véleményét. De egyébként még nincs is olyan tragikus véleménye, ha a pontozását nézed. A sztori az egyértelmű, hogy gyenge, de ezt már többen többször leírtuk, hogy miért. És le is lett írva válaszként pl. tőled is nagyon összeszedetten, hogy miért nem az. Sztem nem kéne gyanakvónak lenni, hidd el ahogy telnek a napok gyarapodni fognak az ilyen jellegű kritikák. ÉS hidd el én egyáltalán nem örülök ennek, csak hát ez várható volt. (szerintem)