Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként észre vette valaki, aki nézi a sorozatot, hogy ez a Lothal teljesen olyan mintha a Tatooine Mos Eisley lenne mert volt egy rész amikor egy "idős házaspár" farmját akarták megvenni a birodalmiak, de az öreg nem adta el nekik, és ezért szét lőtték a házát ami pont úgy nézett ki mint amiben Luke Skaywalker lakott. És itt Lothalon pont olyan párologtató oszlopok is vannak. És ráadásul sivatagos is.
A rész címe. vadász kaland legalábbis a magyar fordítás szerint. <#integet2>#integet2>
És ráadásul ismétlik a részeket.
Az említett sorozat - (gondolom a Rebels) - viszont már az új kánonba tartozik. Mivel az új rendszer bejelentése óta még 1 év sem telt el, így az "új SW történelem" még eléggé üres. Tudtommal jelenleg két regény van, ami a III. és a IV. epizód között játszódik. A New Dawn, a Rebels két főhősének (a Jedi és a pilóta) találkozásáról szól, míg a Tarkin, 5 évvel követi a klón háborúk eseményeit és a nevéből is következik, hogy Tarkin van a történet középpontjában. Várhatóan hamarosan még egy regény és egy képregény jelenik majd meg, ami ezzel az időszakkal foglalkozik.
Szóval, ha a Legends idővonalat nézzük, akkor az alábbi linken található idővonal teljesen helytálló, azonban ha az új egységesített kánont nézzük (amibe a Rebels sorozat tartozik), akkor valami más forrást kell találni.
Bár nem magyar, de kis angol tudással vagy fordítóval azért lehet érteni hogy mi történt.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol van olyan oldal lehetőleg magyarul, ami leírja hogy mi történt a YE 18- YE 4 között. Mert a rajzfilmsorozat amit állandóan ismételnek YE 4 ben játszódik.
És voltak az Inkvizítorok, akiket a császár parancsára képezett és irányított Vader. Nekik a bujkáló Jedik és az egyéb erőérzékeny személy elfogása, megölése volt a fő feladatkörük
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://facebook.com/musicleander
Tudja valaki, hogy mikor adnak új részeket az SW Rebels sorozatból? Mert minden hétköznap 21:25-től adja a Disney csatorna, de ott mindig ismételnek. Eddig minden vasárnap 9:30-kor adták az új részeket.
Még egy kérdés: Kinek a tanítványa az inkvizítor? És C3-PO miért nem említette, hogy ő korábban Amidala szenátornő szolgálatában állt, és Artu pedig Anakin asztroszere volt? <#nemtudom>#nemtudom>

2015 SW ep7
2016 SW han solo
2017 SW ep8
2018 SW boba fet
2019 SW ep9
És a droid a foci labdán ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.28. 18:04:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
http://facebook.com/musicleander