Star Wars 7-8-9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le lehet már tölteni valahonnan a kamerás verziót?
hátha valamejik hálivoodi celeb felvette és töltötte?

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Snoke = Darth Plagueis?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

AnuluWork

... és a kutya meg ... áh 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

A videó leírásában ez áll:
"...and put every clip in order as how we believe the movie will play out. Are we right? Are we wrong? Let us know in the comment section below! Is this the plot you would like to see?"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szabi
a Disneyland Experience vágta össze és töltötte fel.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem nézem meg, de azt honnan tudják a trailerek alapján, hogy melyik jelenet melyik után van?

Szabi
ha valaki megnézné a filmet 7 percben.. az eddigi előzetesek időrendi sorrendben összevágva..... 😄

Google nem talált semmit. Hol olvastad?

mgenya911

Jrex
Ti hallottatok erről? Egy sci-fi oldalon olvastam. hogy a tesztvetitésekről csalòdottan jöttek ki a nèzők. De a Disney már levetette a hírt....

AnuluWork
Ez alapján ...

...
egyre inkább úgy érzem, hogy Luke lesz a főgonosz, VAGY Luke fia lesz Kylo Ren. Luke pedig vagy jön rendet csinálni a gyerek után, vagy pont fordítva. 😄

Master91

Borzasztó ez a gömb droid
Az milyen durva lenne, ha a prológ nem a megszokott lenne, hanem valami egészen más. Garantált, hogy a premieren a nézők minimum negyede kimenne a moziból. 😮 😊
Félre a tréfával, én az előzménytrilógiánál határozottan nem örültem annak, hogy a felolvasást magyarításra cserélték. Erre tényleg mi szükség volt? Egyrészt egységbontó, másrészt a felolvasás valahogy jobban átadja a feelinget. És ez ugye olyan dolog, ami nem a készítőkön, hanem a magyar forgalmazókon múlik. Nem tudom, reménykedhetem-e az új trilógia esetében.
Ez semmi és a halálcsillag összeesküvés? Az már valami
Elsőre elég komolytalannak hangzott, de végigolvasva és jobban belegondolva akár még el is tudom képzelni, hogy tényleg a fanrage miatt lett átírva a karakter. Főleg a JJB-Yoda párhuzam az, ami elgondolkodtatott 😊 Palpatine is zseniálisan játszotta a szerepét. Mondjuk ennek az egész elméletnek az mond ellent, hogy Sithekből Darth Bane óta mindig csak kettő van, egy mester és a tanítvány. Palpatine-nek meg a második részt leszámítva mindig volt tanítványa.

Jar jar lehet a Star Wars főgonosza
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.05. 20:02:16
Szabi
jaja, egyesével kivéreztették őket

Nyilván decembertől, mint más azon hónapi filmekre.
Azt lehet tudni, hogy a 12.23. utáni vetítésekre mikortól lehet jegyet foglalni?
lol

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

AnuluWork
AnuluWork
Nem igaz.

"Yoda Vlagyimirovics mester” szeptemberben petíciót nyújtott be Petro Porosenko elnöknek, amelyben azt kérte, hogy Darth Dmitrijevics Vadert nevezze ki miniszterelnöknek.

Mindeközben ugyanott a bíróságon:
😄

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.27. 17:58:34

soo277
Owen bácsi és Beru néni is visszatérhetne,milyen király lenne már <#banplz><#banplz><#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Akkor miért nem tért vissza a 4.-5.-6. részben? Mellesleg Obi-Wan már nem is él, Luke pedig nem láthatta soha, tehát ugyan kivel kommunikálna?
A 3. részben volt azt hiszem hogy Yoda mondta Obi Van-nak hogy a mestere képes kommunikálni az erő segítségével, ezért gondolom 😊

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Csak Jar-jar tér vissza, mert sok rajongó kérte.
Miért térne?

Qui-Gon Jinn vajon vissza fog térni valamien formában?

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

cylonflatus
Megelőztél, most akartam beszúrni. 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

PetruZ
Filmek szerint nem. Nagy fanok még a markolatot is felismerni vélik (mivel mindegyik egyedi). 😊
Kenobi meg Anakintől "vette el"...

Nem lehet másik?
PetruZ
Így van. Tudtuk/sejtettük, de eddig még nem volt megmutatva. Ráadásul
az a kard Luke első kardja, amit Kenobitól kapott és amit utána a Bespinen vesztett el a kezével együtt, mikor Vaderrel először összecsapott
.
Master91
a kék lézerkardos sötét bőrű srácot
Lehet én vagyok csökött, vagy fáradt így meló után, de mit kellene észrevenni?
Igen, de pont azt mondom, hogy nem biztos, hogy minden ötletet kidobnak az ablakon...

cylonflatus
Az EU teljesen figyelmen kívül lesz hagyva, az új filmekben egy csomó dolog ellent fogy mondani az EU-ben történt eseménynek.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
Új teaser a Force Friday előtt, új (spoileres!) jelenettel!

https://instagram.com/p/65PhxOs_RH/
Nem kizárt, hogy az EU alaptémáiból átvesznek valamit, de mondjuk én kifejezetten örülök, hogy nem valami EU novellának vagy képregénynek a feldolgozása lesz...

Darthmushroom
én is abba bíztam h a Thrawn trilógiát filmesítik meg, de szinte már a folytatás bejelentésénél megmondták h nem az alapján fog készülni az új trilógia, hanem teljesen más történet lesz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

datango
En ugy gondoltam korabban, hogy ha lesz egyszer 7. epizod akkor az a thrawn admiralissal kapcsolatban lesz valami. Most kaptunk egy kis spoilert , hogy a kovetkezo Sith aki felbukkan az az Endor bolygorol szarmazik illetve jön majd... erre vonatkozoan valaki olvasott valamit valamelyik star warsos konyvbol esetleg utalást ?

<#eljen>

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Nagyon nagy! <#nevetes1>
soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"