1412
-
#692 Ne vomulj vissza!
Ott tartottunk h az a hiba h nem mutatjak h jutnak el Phasmahoz Finn-k...
Engem speciel untatott volna ha mutatjak h 2 percig osonnak a folyosokon kijatszva mondjuk a kamerakat...
Egy 2015 -s moziban furcsanak is tartottad volna te is...
Azt elfogadom h neked mondjuk ez nem tetszik h gyorsabban megmutatnak mimdent,es joval feszwsebb a tempo...
Mondjuk ez JJ -tol varhato is volt -
Bandicoot #691 Ja igen a könyv eeelmagyarázza... De amikor arròl esik szò hogy az új részben valamit majd az előzménykönyvben magyaráznak meg majd a folytatásban, akkor az fuuuuuuujjjjjjj, az gaaaagyiiiiii!!!
Nevetséges.:) -
Bandicoot #690 Az a baj hogy nem fogod fel hogy ezek pontosan ugyan akkora bakik és magyarázatok mint amik az új részben vannak, de persze a te magyarázataid azok okék de ha felvetsz valamit ami szerinted az új részben van, majd magyarázatot kapsz, na az nem oké hanem vicc... Hagyjuk már, tipikus szemellenzős trollkodás.
És persze én terelek meg òcskán érvelek. Hála az égnek az emberek színe java és a valòdi fank értékelik a filmet várják a folytatást is és nem csak a szart hajigálják pisicsáré indokokkal ahogyan azt jò divatfikázòktòl az utòbbi időkben megszokhattuk mindenfelé.:)
Még hányszor köszönsz el?! :) -
#689 Szo sincs ilyenrol...iszom szavaid...
Es biztos nagyobb star wars fan is vagy...(marmint komolyan mondom)
Csak annyit mondok h ha csak olyan melyenszanto a velemeny h szar es nincs mas velemeny akkor ezt mar felfogtuk... -
#688 Ha akarod (és most ezt egy ember véleményére alapozom, aki TE vagy), nem írok ide többet. Azt, hogy SW rajongó volnék, azt vagy el lehet hinni, vagy nem. Ezen nem fogok görcsölni senkivel, hogy ki a nagyobb. Viszont azt megtartanám magamnak, hogy szabad véleményt nyilvánítsak dolgokról, úgy hogy ez nyilván ellenvéleményekbe is ütközik, de nem kiutasítással!
-
Wootan #687 Azért vonulok vissza, mert épkézláb indokok helyett te meg a hozzád hasonlók elkezdenek trollozni, meg képeket linkelgetni, lehülyézni másokat (jelen esetben engem, ami különösképpen nem izgat, csak unalmas). Szóval el vagy te tévedve a vert helyzettel kapcsolatban, inkább okos enged alapon hagylak, hogy örülj magadnak ;)
Amiket meg írtál totál butaságok, nem vagy te képben semmivel. Elővehetném a filmet, és ide írogathanám neked másodpercre pontosan mire hol van a magyarázat, de felesleges, mert úgyis csak letrolloznál :D Hisz ettől érzed magad felsőbbrendűnek.
"EJHA!!! Maguk a halálcsillag tervezői és építői nem fedeztek fel egy ekkora hibát,de a lázadók igen....KORREKT...:D"
Előbb fejtettem ki, hogy az lényegében nem volt hiba, mivel egy jedin (vagy erőhasználón) kívül sosem lőtt volna be oda senki (mondja is az egyik pilóta, hogy ez lehetetlen), de láthatólag nem érted a magyar mondatokat sem, akkor nem csoda hogy a filmből sem fogtál fel semmit.
A halálcsillag nem volt védtelen, a turbólézerek a közepes méretű hajók ellen voltak, a kicsik ellen meg a tie vadászok. A nagyokra meg ott volt a központi ágyú (jediben használták is).
Az általad emlegetett árok egy hőelvezető akna volt, ami azért volt összeköttetésben a nyílással, hogy elvezesse az ott kiáramló hőt. Durva, nem? :DDDDDDDDD Persze ez lehet neked hihetetlen, nekem nem az, lehet azért, mert gépészmérnök a vagyok (nem felvágásból mondom).
"Nagyon jók ezek a magyarázatok amiket tolsz meg amik a filmben vannak pársorosban csak kár hogy rettenetesen vérszegények és bármennyire magyarázza bárki,pontosan ugyan olyan bemagyarázás mint amit az új részre válaszként kap egy két fanyalgó...."
Ez egy ócska terelés, mivel érveid nincsenek.
Végszó: ajánlom neked, meg akit még érdekel a téma:
David West Reynolds: Star Wars: Fantasztikus gépezetek című remek képes könyvét van benne pl. leírás a halálcsillagról illusztrációkkal, többek közt az általad favorizált árokról is :DDD link a könyvhöz
(Egyébként a legtöbb "hibádra" ebben a könyvben is adnak magyarázatot.)
És igazad van, én csak egy gyökér, troll, álfan vagyok, közöm nincs a témához. Viszlát ;)
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.12.29. 21:59:40 -
#686 Ez momdjuk sokat elarul arrol milyen sok ertelme van ide irogatnod...
Mrg velemrnyed sincs h mit lattal...
(Persze azon kivul h szar , az is valami:) )
Azert ennyire nem melyenszanto a film finoman fogalmazva sem:)
-
#685 Sajnos az a baj, hogy sem Rey, sem Ren nem tudott maradandót alkotni bennem, emiatt nem tudok nyilatkozni ezekről az emberkről még csak spekuláció szintjén sem! -
#684 Vagy esetleg abban hiszel h nem lesz folytatas mert olyan szar a film... -
#683 Kiegészítve:
Sztem kicsit pihenj le, túlpörgetted magad. :d
Az hogy ki mekkora "fan", azt eldönti az, hogy miként áll a sorozathoz. Ha negatív és elítél pár dolgot, akkor az csak növeli a rátát. :)
Tényekkel igazolja szetem mindenki a mostani rész spekulatív visszaigazolásaival szemben, hogy ez a rész nem jó. Persze bele lehet magyarázni, hogy jó, max. az igazi fanok mosolyognak egy jót ezen az átgondolatlan kijelentésen. -
#682 Neked amugy semmilyen gondolatod nincs h mit lathattunk amit szandekosan homaly fed?
Egy spekulaciora kivancsi lennek ,mert gyak ez a spekulacio a film szerves resze ...igy vagy ugy...
Ha jol ertem te azt mondod h rey csak egy csaj a sivatagbol ...
Igy igazolni tudod par kritikadat...
Ha meg nem igy gondolod akkor igazolod par magyarazatunkat...
-
MrAndree #681 Umm, olyanok hogy „tények" azok be nincsenek, én tényként tálalt véleményeket látok mindkét oldalon egy pár napja. Ellenben azt hogy ki az igazi fan azt nem az alapján kéne megítélni hogy tetszett-e neki ez a rész vagy sem. -
#680 Mondjuk sokkal jobb a helyzet mint elozetesen varni lehetett...
A film kijovetele elott inkabb csak a " negerezes ment ,meg csak azt olvasta az ember h ugyis rossz lesz mert a tejesdobozon latta h star wars reklam van stb...
Legalabb mostmar a film velt vagy valos hibait probaljak kihangsulyozni...
-
#679 Sztem kicsit pihenj le, túlpörgetted magad. :d
Az hogy ki mekkora "fan", azt eldönti az, hogy miként áll a sorozathoz. Ha negatív és elítél pár dolgot, akkor az csak növeli a rátát. :)
Tényekkel igazolja szetem mindenki a mostani rész spekulatív visszaigazolásaival szemben, hogy ez a rész nem jó. Persze bele lehet magyarázni, hogy jó, max. az igazi fanok mosolyognak egy jót ezen az átgondolatlan kijelentésen. -
Bandicoot #678 És félreértés ne essék, nem óhajtom az eredeti trilógiát szapulni,csak annyi a lényeg hogy egyesek beállítják magukat hatalmas fannak,az eredeti trilógia koronázatlan ismerőinek és ászainak, majd piszlicsáré okokkal és iszonyatosan erőltetett bakikeresgéléssel próbálják az új részt ledegradálni... Majd amikor hasonló magyarázatot kapnak egyes dolgokra mint amilyen magyarázatokat az eredeti trilógia baromságaira fel lehet hozni akkor témaváltás jön vagy a röhögőjeles flegmázás.
Ezek nem fanok csak trollok. -
#677 De vegig hulyek a birodalmiak amugy...
Az elizmenyben meg a jedik a szenatus stb hulye... -
#676 Nincs mindenutt kamera szerintem ,vagy ha megis (pedig nincs) miert nem figyeli senki rendesen... -
Bandicoot #675 Képben vagyok vele a probléma csak az hogy ez egy ordító baromság.
Jelentik hogy ott az elszökött hajó,de ahelyett hogy nagyobb erőt kivezényelnének beküldenek detektorosokat hogy lehessen álruhát felvenni hőseinknek. És ennyi,ez a nagy átvizsgálás miközben a birodalom számára egy jócskán veszélyes problémáról van szó...
Ráadásul kár hogy a film elején még simán detektorral a csillagromboló műszerein át detektálnak..Nyilván a halálcsillag miközben behúz egy ilyen hajót, képtelen erre és nem is nézi senki, külön detektoros egység kell átvizsgálni egy hajót ami már csak a Tie vadász követése miatt is nyilvánvalóan élőlényekkel (konkrétan legalább pilótával) van "tele"...:)
De látom azt sem sikerült értelmezni amit írtam.:)
"Talán azért nem fedték be, mert ők nem tartották hibának, vagy szimplán nem is tudtak róla, hogy az sebezhető pont ;)"
EJHA!!! Maguk a halálcsillag tervezői és építői nem fedeztek fel egy ekkora hibát,de a lázadók igen....KORREKT...:D
Nem nem azért építették az árkot sem valóban de mégis az árok végén pont középen ott figyel a szellőzőnyílás ami nyílegyenesen a főreaktorra néz...:) És igen a turbólézereket megemlítik,,már csak emiatt is nevetséges hogy a nagy halálcsillag semmilyen komolyabb légitámogatást nem kap miközben...Kielemezték a támadásukat...Ne röhögtess.... Megindítanak egy offenzívát egy szinte védtelen csillagbázissal miközben a rombolóik valahol csak úgy elvannak...?:)
Nagyon jók ezek a magyarázatok amiket tolsz meg amik a filmben vannak pársorosban csak kár hogy rettenetesen vérszegények és bármennyire magyarázza bárki,pontosan ugyan olyan bemagyarázás mint amit az új részre válaszként kap egy két fanyalgó....
És örülönk ha vége a vitának,vert helyzetben kell visszavonulni vihogva ahogyan jó trollhoz szokás.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.29. 21:25:44 -
Wootan #674 "Ugye erzed h nem magyaraztad meg h miert hulyek a birodalmiak...miert csak egy kamerara futja:)"
Ugye tisztában vagy vele, hogy csak a börtönblokkban, legalább 3 kamera van, amit szét is lőnek. Ha megvan neked a film tekerj oda, mikor Han-ék belépnek, és kérdi tőlük a tiszt, hogy mit akarnak itt ezzel az "izével", ott vannak a feje felett a kamerák.
Na de tényleg végeztem, semmi értelme ide írni, hisz többőtök úgy kötözködik, hogy semmit nem tud a régi filmekről (vagy csak nem emlékszik rá :) ). Mondom nézzétek újra őket ;) -
#673 Pont errol beszelunk h izzadsagszagu hibabelemagyarazasok idiotasag...ahogy ennel a filmnel is -
Livius #672 Jók az észrevételek, nem tudom kiktől származnak az idézetben írtak innen, de tényleg nézzék meg újra a részeket. Én most pár hete amikor az AXN-en nyomatták, vagy 5-ször újra néztem ezeket, és akkor estek le ezek a nagy "bakik" hogy végül is nem is bakik, csak régen fel se fogtam 9 évesen hogy miről beszélnek, és mi miért történik úgy mint pl hogy Vader, Luke X-wingjét miért képtelen lelőni, mikor rájön hogy ezzel a pilótával vele van az erő, ekkor megtudja simán hogy az bizony Skywalker a fia, mivel oly módon van vele az erő ahogy vele volt fiatal Jedi korában. -
Bandicoot #671 Nemhiszem, a kritikák java copypaste ráadásul olyan hibákat kiemelve amik nem is hibák csak rá akarják erőltetni az emberekre mint hiba. Eképpen bizony saját.
-
#670 Ugye erzed h nem magyaraztad meg h miert hulyek a birodalmiak...miert csak egy kamerara futja:)
Tok izzadsagszagu tamadni is ilyenekkel a filmet,ahogy a magyarazatokat is kiforgatja az ember...
Tok felesleges az egesz... -
#669 Azzal igazságtalan vagy, hogy "saját". -
Wootan #668 #659: jobbak mint a tieid :D
"Millenium Falcon felszáll a droidokkal, Skywalkerestül, birodalmiak elöl épphogy meglépnek. De pár perccel késöbb senkinek nem esik le a Halálcsillagon hogy amit behúznak az pont az MF ami megszökött, és szinte őrizetlenül hagyják mondván senki sincs rajta. Ami már csak azért is érdekes mert a birodalom rendelkezett detektorral ami megmondta van-e élőlény az adott hajòn, lásd a film elején a mentőkabin, amit lazàn hagytak elszökni mondván nem érzékelnek rajta életformát.:)"
Pfffffffffffffff :DDDDDDDDDDDDD
Csak a te kedvedért idézek a filmből:
Tarkin értesítést kap:
Elfogtunk egy teherhajót az Alderaan maradványai közt. A jelzése azonos a mos-eisley-ből megszököttével.
De láthatólag, te azzal sem vagy képben, hogy katonákat hagynak ott a hajó őrzésére, és detektoros különítményt küldenek a hajóba hogy vizsgálják át minden szegletét (ez vader parancsa). A becsalogatott őrök ruháját veszik fel később álruhának Solo-ék. Egy tiszt meg még ellenőrzi is őket később mikor kijönnek a hajóból.
"De beszélhetünk a legnagyobb blődliről, a halálcsillag szellőzőnyílásáròl amit még azután sem fednek be legalább egy ráccsal, miután nyilvánvalòan a lázadòkhoz került a tervrajz... A tervrajz amit mellékesen ezekszerint a birodalom szakemberei és a halálcsillag tervezői nem voltak képesek tanulmányozni annyira mint a lázadòk, és nem tünt fel egy nevetséges hiba..."
Talán azért nem fedték be, mert ők nem tartották hibának, vagy szimplán nem is tudtak róla, hogy az sebezhető pont ;)
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy lényegében nem is volt hiba, mivel egy normál pilóta sosem tudott volna beletalálni. Egy erőhasználó kellett hozzá. Márpedig a birodalom úgy tudta, hogy Vaderen kívül már nincsenek jedik (ezt maga Tarkin mondja Vadernek), és ugye Kenobi is meghalt már addigra. Luke-ról meg szimplán nem tudnak....
"Sőt még egy full egyenes folyosòt is építettek neki hogy meg lehessen találni és telerakták hightech turbòlézerekkel amik szinte képtelenek pontos találatot leadni. Egy alagút amiben a nyílegyenesen haladò xwingeket a kiválò pilòtaként ismert Vader alig tudta leszedni...:)"
Az árkot nyilván nem azért építették, hogy megtalálható legyen a nyílás. A védelmi ágyúk "bénaságáról" pedig szintén esik szó, Konkrétan említik, hogy a lázadó hajók túl kicsik ahhoz hogy a turbólézer ágyúk befogják őket. Ezért küldik ki a tie vadászokat.
"A hab a tortán hogy miközben mindenütt ott voltak pillanatok alatt a csillagrombolòk, a nagy offenzívát a lázadòk ellen megindítjàk a rombolòk nélkül miközben a halálcsillag szinte már látványosan védtelen a kis vadászgépek ellen, még szerencse hogy Tie fighterek voltak rajta.:)"
Nem tudom te milyen látványos védtelenségről beszélsz. Annyit említenek, hogy kielemezték a támadást, és veszélyes lehet. Fel is vetik a visszavonulás lehetőségét, de Tarkin túlságosan hisz a technológiai szörnyszülöttében, csakhogy Vader szavait idézzem ;) :DDDDDDDDDDD
"És akkor ott az ominòzus máig mòkás jelenet, mikor is Obi lazán félbehagyja a harcot Vader ellen és szò szerint semmivé válik. Csak tippek és találgatások vannak erre is a mai napig."
Nincs semmiféle találgatás, azért adta fel, hogy ne tudják elfogni, és később az erőn keresztül segíteni tudja Luke-ot, amit ugye meg is tesz később többször is.
Nos, részemről itt a vége a veletek való teljesen felesleges vitának ( örülhettek :D ), hisz jól látható, gőzötök sincs miről beszéltek (természetesen akinek ugye nem inge nem veszi magára). Ajánlom nézzétek meg újra a régi filmeket, én megtettem. Nem mondom, hogy tökéletesek, de fényévekkel jobbak, mint a legújabb.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.12.29. 21:09:44 -
Bandicoot #667 Az is beszédes hogy az eredeti trilógia idejében az emberek élményért ültek be egy moziba és nem azért hogy folyamatosan hibákat keresgélve aztán a neten fórumokon és kritikus oldalakon szénnéfikázzák a filmet a saját meglátásaikkal.amiknek a java ráadásul ordító baromság.:)
Az eredeti trilógia ugyan így számtalan sebből vérzik,ha nem durvább sebekből.
A hitelességed pedig meg hogy ragaszkodsz a viághoz továbbra is a béka ülepe alatt mióta kifejtetted hogy annyira fos ez a rész hogy elaludtál az első 50 percben...Nyilván...:)
Lehet szépíteni ezt ahova akarod, divatfika megy ne más. Ez 2015 és ez volt az utóbbi 10-15 év. -
Livius #666 Star Wars The Force Awakens: Disney Infinity 3.0 possibly reveals huge spoiler about Rey
"In the video above, which depicts the final boss fight against Kylo Ren, the villain addresses Rey, saying either "Face me, cousin!" or "Face me!" and then "Curses!" as he's hit by an attack. If the former, this appears to confirm that Rey is the daughter of Luke Skywalker – something never explicitly said in The Force Awakens, but strongly hinted at."
Ezek alapján kijelenthető hogy Rey, Luke lánya!!
https://youtu.be/TNXRZd5vkdo?t=20m -
#665 Egyébként jogos lenne az a felvetés, hogy miért keresik sokan a kákán a csomót, de azért az beszédes, hogy nyilvánvaló hiányosságok tömkelegével lehet találkozni a filmben, és zanzásítva nektek az a válaszotok erre, hogy majd a köv. részben kiderül, hisz ott volt Rey fénykardos látomása, amire alapozni lehet(ne). Mint film (és most tekintsünk el az SW univerzumól) nagyon jó, mivel látványos. De az egész képkocka összerakásához meg kurvára erőltetett és gyakorlatilag semmit mondó. Jó tudom, akkor minek írok ide, ha elítélem ezt a részt, de épp amiatt, mert ragaszkodok valahol ehhez a világhoz, csak úgy egy ilyen fos rész miatt nem fogja elengedni az ember.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.29. 20:58:07 -
Bandicoot #664 Görbe tükör volt az a kis szösszenet, de jó látni hogy ilyen jót vidulsz rajta,nagyjából hasonló szintű az a sok baromság amit egyesek hibaként akarnak ráerőltetni mindenkire.:) -
Pares #663 Nyugi, azt is csinálják... -
Wootan #662 Nem olvastam végig az egészet de jó pár beírás szimpla ostobaság a posztoló részéről :D
Érdekességképpen 1-2 általa felvetett hiba:
1. Kifogásolja, hogy miért hagyták meglógni a falcont a halálcsillagról, miért nem lőtte le a halálcsillag, stb.
Most komolyan, ő ugyan melyik filmet nézte? :D Több jelenetben is szó van arról, hogy nyomkövetőt raktak a hajóra, és azért engedték el őket, hogy megtalálják a lázadók bázisát.
2. Állítása szerint a vonósugár vezérlőt a kutya se védi.
Érdekes, nekem úgy rémlik van ott több rohamosztagos is, akiket Kenobi eltérít az erővel.
3. - During the light saber duel between Ben Kenobi and Darth Vader, Kenobi gives up when a few stormtroopers arrive and point their weapons at him, and lets Vader slay him and vanishes. There was no reason for him to give up like that. In the prequels, Jedis can deflect lasers with their light sabers very easily, like a routine breeze in the wind. If Kenobi could deflect lasers so easily during his youth, there was no reason why he couldn't do it again in that scene and continue to fight Vader, or flee and rejoin Han's party in their escape. His sacrifice seemed senseless. Furthermore, he was in a personal duel with Vader and the stormtroopers were not supposed to interfere.
Komolyan :DDDD a csávókám azt hiszi, hogy Kenobi azért adta fel a harcot, és hagyta hogy Vader levágja, mert szerinte Kenobi nem tudta volna levédeni a lövéseket. Az már más kérdés, hogy a Vaderrel való harc közben simán lelőhették volna, de tuti parancsba kapták, hogy ne avatkozzanak közbe. vader ki is nyírta volna őket érte.
4. Ő azt is hibának veszi, hogy 1-2 helyen lemaradt a fénykard lézerpenge effektje :DDDDD mintha ennek bármi köze lenne a sztorihoz. Igazi plot hole :D -
Bandicoot #661 +1
Na igen kb annyi értelme lene mint egy fantasy-ban a hibákat és logikátlanságokat keresgélni,és emiatt utálkozni... -
#660 Msot meg menjetek at valami zombis film topikba biologiat megbeszelni ! :))) -
Bandicoot #659 Igen komoly, nyomòs magyarázatok...:D -
Bandicoot #658 Faja, érdekesmòd Obivant nem látta a kamera ahogy a hősöket sem, sőt miután leugrottak a szemétledobòba senkit nem is küldtek annak kijáratához pedig egyértelmű merre voltak.:)
Baki kell? Millenium Falcon felszáll a droidokkal, Skywalkerestül, birodalmiak elöl épphogy meglépnek. De pár perccel késöbb senkinek nem esik le a Halálcsillagon hogy amit behúznak az pont az MF ami megszökött, és szinte őrizetlenül hagyják mondván senki sincs rajta. Ami már csak azért is érdekes mert a birodalom rendelkezett detektorral ami megmondta van-e élőlény az adott hajòn, lásd a film elején a mentőkabin, amit lazàn hagytak elszökni mondván nem érzékelnek rajta életformát.:)
De beszélhetünk a legnagyobb blődliről, a halálcsillag szellőzőnyílásáròl amit még azután sem fednek be legalább egy ráccsal, miután nyilvánvalòan a lázadòkhoz került a tervrajz... A tervrajz amit mellékesen ezekszerint a birodalom szakemberei és a halálcsillag tervezői nem voltak képesek tanulmányozni annyira mint a lázadòk, és nem tünt fel egy nevetséges hiba... Sőt még egy full egyenes folyosòt is építettek neki hogy meg lehessen találni és telerakták hightech turbòlézerekkel amik szinte képtelenek pontos találatot leadni. Egy alagút amiben a nyílegyenesen haladò xwingeket a kiválò pilòtaként ismert Vader alig tudta leszedni...:)
A hab a tortán hogy miközben mindenütt ott voltak pillanatok alatt a csillagrombolòk, a nagy offenzívát a lázadòk ellen megindítjàk a rombolòk nélkül miközben a halálcsillag szinte már látványosan védtelen a kis vadászgépek ellen, még szerencse hogy Tie fighterek voltak rajta.:)
És akkor ott az ominòzus máig mòkás jelenet, mikor is Obi lazán félbehagyja a harcot Vader ellen és szò szerint semmivé válik. Csak tippek és találgatások vannak erre is a mai napig.
Na ez kb ugyan olyan szánalmas hibakeresgélés mint amit egyes állítòlagos fanok egykor elnéztek de mooooost, na most nem. :) -
Wootan #657 "És ezek az erő megérzések is mindig pontosak voltak főként mikor Vader az ep4-ben a halálcsillagon meg se érzi a fiát, de a 6-ban már nagy távolságbòl is tudja hol van.:)"
1. A 4ik részben Vadernek fogalma sincs arról hogy élnek a gyerekei.
2. A halálcsillagon Luke-ban még csak pislákol az erő, és igen valószínű, hogy Vader érzékeit "lekötötte" Obi-wan jelenléte.
3. A jediben Luke már ereje teljében van, és ő is keresi az apját az erőn keresztül.
Egyéb kérdés? :) -
#656 egy kis gyűjtemény:
bakik -
Wootan #655 Erről mi a véleményed? New hope börtöncella jelenet: kamera Az egyébként megvan, hogy Han meg Luke beöltöztek rohamosztagosnak, hogy tudjanak mászkálni észrevétlen. A 7ik részben viszont simán jönnek-mennek csak úgy ;)
Amúgy írj már pl. a 4ik részből eget verő bakikat, kíváncsi lennék párra.
Egyet írok én.
A 2 rohamosztagos ruhája véletlenül pont passzolt Hanékra méretileg :) -
#654 Ep. IV. Majd egy percig lövik a kamerákat miután belépnek a börtönblokkba. Aztán Solo : Siess Luke társaságot kapunk! És már kopogtatnak is a stormik. -
#653 Jah, tényleg bealudtam...sztem. 0,5-1 percre. Bocsi. :D
De ettől függetlenül lehet nem kéne vitába bonyolódnia velem a SW univerzumról bárkinek is, mert sztem min. annyira toppon vagyok mint ő (legalábbis az itteni hsz-ek alapján). Még ha az EU-s is, akkor is. ;)
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.29. 19:50:36