107
-
avman #20 persze, persze. mert pl. a touchstone pictures, az nem a disney tulajdona, mi? csak a bammbik, ja. -
Szefmester #19 Sajnos az eredeti trilógiát, folytatni csak rosszul lehet. Az le eltt zárva, fel volt építve. Az előzmény már meggyalázta az egészet, a következő folytatás mondjuk annál csak jobb lehet, de az sem biztos hogy fel fog érni az erdetihez. Van pár regény ami lehetőség volna, de az sem az igazi. Új történet kell, amit még nem ismernek a rajongók. De az szinte tuti hogy igazi sikert csak a Mara Jade, Jaina Solo, vagy a többi ismert karakter behozásával tudnának elérni.
Félek... meg fogom nézni, de akkor is félek. -
#18 A 1-3 részeknél rosszabbat ök se fognak csinálni mert az a sw univerzum legalja.
Folytatás sajnos szerintem nem a legjobb választás inkább egyféle reboot kéne és merészen a old republic érát elövenni. A folytatás rengeteg kötöttséget igényelne a távoli múlt viszont több lehetöséget nyujtana. -
M2 #17 Igazad van, jól benéztem. -
zetortraktor #16 A bevétel és a nyereség nem ugyanaz. 1 milliárd nyereséget sosem hozna. -
M2 #15 Részemről nagyon várom a folytatásokat, az első résznél úgyse lehet se rosszabb se gyerekesebb. -
M2 #14 Amúgy az egyik legjobb üzlet ez Disney részéről.
4 milliárd vételi ár és évente hoz 1-1 milliárdot, ha ráfekszenek még többet. Durva. -
Soundmaker #12 Luke tömör kommentje miután meghallotta hogy eladták a Star Wars jogokat... -
Soundmaker #11 Svald.. igazán építőjellegű hozzászólás.. :D Persze hogy megfogjuk nézni... ha nem nézzük meg honnan a görcsből tudjuk mennyire szarják el azt az univerzumot amin gyakorlatilag felnőttünk? :)) -
Soundmaker #10 Dart Sith.. Abban igazad van, hogy kerek történet.. De tegyük hozzá Lucas elfogyott az ötletekkel... Mit gondolsz miért adta az egészet? Kellett a zsé :)
Ellenben a Timothy Zhan fél trilógia az sztoriban, élményben kenderbe veri az előzmény filmeket úgy ahogy vannak... Csak sajnos ez úgy látom alternatív szálként fog továbbmenni ha a Disney nem figyel oda, hogy ezt a franchise-t milliók kedvelik még a mai napig is, és ha szemen köpik akkor népharag lesz belőle... Ami sikerült a Star TRek rebootnál nem biztos hogy itt működni fog... -
Svlad Cjelli #9 Ja, meg azoknak is gratulalok akik par eve eleg eros vitat kezdtek el itt a forumon, hogy pedig tobb SW nem lesz, mert hat olvastak egy cikket.
Jaj de latnam a fejuket :D -
Svlad Cjelli #8 0 esely hogy Timothy Zahn konyveit fogjak alapnak venni.
Mas:
Hiaba rianyaltok itt, hiaba sirtok, elso nap ott lesztek a premieren. Ezt kar is tagadni. Szoval mintsem hogy itt dramazzatok, inkabb tegyetek valami hasznosat. -
Soundmaker #7 Hát nem tudom... egyik szemem sír.. a másik meg üveg... AZ oké, hogy Lucas eladta a jogokat... De ebből még nem következik, hogy más jól nyúl hozzá... Ott volt a John Carter is a disneytől amitől a hajam hullott ki... annyira fos volt... még a 40-es években megírt könyvekben is több kraft volt...
Arra meg ne vegyünk mérget, hogy Thrawn folytatás lesz... Ugyanis a régi színészeket már nem fogják tudni összetrombitálni. A legfiatalabb is 60 felett van és a sztori szerint 8 év telik el az Endori csata óta...
Szerintem valami távoli jövő lesz a cél... Ott meglehet az a szabadság amit akarnak... Csak ahogy a Disneyt ismerem.. Bambi formájú űrhajók lesznek... hasonló sztorivonallal... Nem tudom, hogy belefektetnek-e akkora energiát mint eddig... Mert az előzmény film hiába volt csúcstechnikájú CGI-vel telerakva, semmi komolyság nem volt benne... Még Anakin átalakulása is túl volt játszva... Nem volt érezhető az a fajta feszültség ami az eredeti trilógiát naggyá tette. (Lázadók egy maréknyi csoportjának elkeseredett harca az elnyomással szemben)
Egyenlőre szkeptikus vagyok kicsit... Másrészről Lucas a saját örökségét köpte szembe ezzel szvsz... -
#6 elképesztően nagy összeget mernék rá tenni, hogy nem fogják a thrawn trilógiát megcsinálni. pláne mivel disney, max 12 karikás lesz. pl. az episode3 anakin szétégős jelenetét és ahhoz hasonlóakat messziről elfogják kerülni. a thrawn-ban van pár hasonló és nem mindig vidám hangvételű ami a disney-hez passzol általában. -
M0RN1NGST4R #5 valaki tényleg azt hitte, hogy a filmtörténet egyik leghíresebb meg fog állni 2*3 epizódnál?
Idővel mindent folytatni fognak így vagy úgy, amiben van még potenciál. Személy szerint jobban örülök ennek a hírnek, mint amikor anno egy hasonló cikket olvastam meglehetősen szenzációhajhász címmel és a cikk végén kellett rájönnöm, hogy a Csillagok Háborúja csak animációs sorozatként fog folytatódni.... -
#4 Véééégre, csinálják már meg a Thrawn trilógiát, meg a Kolériait.
Ezzel a kettővel én megelégednék.
A +2 Thrawn már csak a hab lehetne a tortán. -
#3 a létező legnagyobb hiba volt eladni a Lucasfilm-et a disney-nek. a második legnagyobb hiba, amely az elsőből következik, hogy csinálnak starwars 7-8-9. részt.
Ez a történet így 6 résszel kerek, egy nagy egész. A könyvek, képregények, játékok jó KIEGÉSZÍTŐK, de valahol bőrlehúzások. A 7-8-9 is az lesz. Biztos önmagukban nem lesznek rossz filmek, látványosak lesznek, a zene sem lesz szar, de akkor sem lesz igazi sw, csak egy újabb gumicsont.
Mondom ezt annak tükrében, hogy a 4-5-6ot részenként kb. 100xor láttam, és az 1-2-3at is vagy 50xer, elolvastam több tucat könyvet, képregényt, játékot végig játszottam, tehát ismerem a sw univerzumot..
btw. a 7-8-9 már meglett írva könyvben, és az összes rajongó ezeket a könyveket tartja a hivatalos 7-8-9. résznek. Még lucas bá is rábólintott anno, hogy valóban jól sikerültek és tekinthetőek hivatalos folytatásnak.
Tényleg fantasztikusan, nagyon jó olvasmányok. Minőségi művek, nem holmi disney tákolmányok lucas nélkül.. -
csabipapo #2 Darth Bieber, Selena Gomez As A Peacekeeper .Remélem ilyenek nem lesznek:D -
tomboy013 #1 Hát jelen pillanatban nem tudom hogy ez most jó-e vagy sem. Persze örülnék egy folytatásnak, csak félek hogy esetleg nem hozza a megszokott színvonalat. De ez ugye benne van a pakliban. Mondjuk ha azt nézzük az új trilógia sem hozta a régi színvonalát, de szorosan kapcsolódott a régihez és sok mindenre magyarázatot kaptunk belőle és összességében azért élvezhetőre sikeredett. Nem tudom Vader és az Uralkodó halála után mivel is lehetne ésszerűen folytatni a dolgokat. Könyvekben meg képregényekben sok lehetőséget felhoztak, de ha a filménél maradunk ott azért mégis csak ők voltak a végső "főgonoszok". Nah mindegy majd úgy is kiderül idővel =)