2015-ben jöhet az új Star Wars-mozifilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja: Orci...vazze a Hercules és az Alias óta csak szart írt. A Sziget, a Zorro 2, az MI 3, a Transformers filmek, a Hawaii 5-0 vagy a Cowboy & Aliens mind nevetséges idiótaság. Ennyi erõvel Kiszel Tünde is tollat ragadhatna hálivúdban.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

nem ezt a szót használtam volna, de egyetértek. ;-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Star Trekbõl is sikerült egy jó kis homokos filmet összehozni, lehet, hogy itt is az a cél ...

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

abramstól minden rossz volt. a fringe az egyetlen kivétel, bár a mostani, utolsó évad is ultraszar, mint anno a Lost vége. Én nem értek egyet a Végjáték megfilmesítésével sem (a szereposztás meg egyszerûen felháborító), így rátapintottál. Hányok ezektõl a divatmajmoktól, akik minden klasszikust lebutítanak a mai fiatalok szintjére.
A Weaver, Biehn, Henriksen célzást értem ugyan, de a két dolog nem ugyanaz. az általam felsorolt emberek az elmúlt két évben 7-8 filmben játszottak legalább, sõt a faszkalap fassbender lesz Altair is, ha igaz a pletyak, ami megint egy felesleges film. Mert ma õk a menõk, õket kell castingolni.
Weaver és Biehn hozzájuk képest egyáltalán nem túlhasznált színész, sõt Biehn jóformán csak Cameronnál kapott normális fõszerepet.

Csinált a Disney

NÉZHETÕ

filmet az elsõ POTC óta?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

"(rapace, fassbender, hardy, blunt nevének említésétõl is kiráz a hideg)"

Akkor gondolom Weaver, Biehn es Henriksen neveitol meg melegseg ont el 😊

btw: Abramstol nem volt minden rossz. A nicked alapjan meg furcsa, hogy Kurtzmant es Orcit is mar most szidod. Tudsz talan mar valamit elore?

hagyjátok már a ezt a thrawn-hülyeséget. annak eleve az lenne az alapfeltétele, hogy a színészek 20-25 évvel fiatalabbak legyenek. és õszintén szólva engem hidegen hagyna, ha luke-ot, hant és leiat valami tök új, manapság trendi baromarcok személyesítenék meg (rapace, fassbender, hardy, blunt nevének említésétõl is kiráz a hideg). pedig vagy ez lesz, vagy az, hogy új karakterek jönnek. ami a kisebb rossz, de sajnos az viszont 100, hogy a szintén trendi írók és rendezõk kerülnek majd képbe, akik lemészárolják a régi filmek szellemiségét. abrams, kurtzman, orci és hasonlók.

Biztos, hogy nem a Thrawn-t csinálják meg, ezt megerõsítették valahol. Sõt lehet félni, hogy Thrawn-tól a vongokon át mindent eltörölnek, ami a Jedi után történt könyvben.
Jojjenek a Vong-ok!

Archie2048
Na akkor Wishlist:

Republic Commando2.
Thrawn féle trilogia.
Új TIE Fighter / Xwing / vagy valami szimulátor

a 7-8-9 is meg van asszem forgató könyv szinten.
Anno a Lucas kiadta ukászba, hogy írjanak egy folytatást a történethez, ebbõl Timothy Zahn félé Thrwn könyvek nyertek. (nem meglepõ módon) a többi könyv nagyon gáz olvashatatlan volt.

Ha megcsinálják a folytatást simán fel lehet karolni valami mellékszálat nem kell ragaszkodni az eredeti szereplõkhöz. Pl. valami átállt birodalmi katona story-ja bizto nyerõ lenne persze az elsõ rész kõkemény old-school birodalmi rohamosztagos akciókkal. kis csetepaté Kyle Katarn-nal ode tenné magát
2. rész a törés a birodalommal
3. rész meg Thrawn kiiktatása az elme beteg Jedijével együtt.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Egyébként tényleg látnék egy jól összerakott filmet Marka Ragnosról, még ha nem is sorozat, csak szóló film.

Mért ne mehetnénk? Te se sokat tudsz a Disney-rõl.

Persze... menjünk vissza egészen Marka Ragnosig, vagy még korábbra pls. 😄 Atyaég. elképzeltem egy Miki egér markolatú fénykardot... ahh Disney... és a sw.. te jó ég!

Mármint a 7-8-9. részrõl és még több filmrõl.

mijki
Újra megerõszakolják a Star Wars legendát.<#rinya> Elõbb a fos játékok, majd a gyerekes, agyon CGI-zett 1-2-3 és most meg...7-8-9? WTF is wrong with Lucas?<#shakehead>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez már csak az elferdítése a Lucas interjúnak, amiben azt mondja, hogy többek között vannak feljegyzései 7-8-9 és még több filmrõl, könyvek, képregények stb., és most ezeket átadja az új górénak, aki majd összeül több íróval ötletelni, aztán hogy mi sül ki belõle, kiderül.

"Állítólag"... Ha még nem lenne ott a videó, amin Lucas elmondja, hogy mi lesz, akkor meg is érteném. Nézd meg. Elmondja, hogy még õ sem tudja, de nem is az õ reszortja. Hogy mibõl lesz, majd az a durván szétbotoxolt arcú csaj fogja eldönteni. Rengeteg verzió lehet még.
Állítólag George Lucas régi (1970-es évekbeli 7-8-9. részes) feljegyzéseibõl lesz a 7-8-9 rész megcsinálva.
Véééégre! Ez a hír feldobja a hetemet. Fantasztikus.
Már csak azzal tehetnék számomra tökéletessé, ha az old republic érából kezdenének el egy sztorit.
Azzal egyetértek, hogy nem kéne 7-8-9-stb részeknek hívni õket.
Jó lesz ez, nem kell félni. Aki szerint a Disney csak Bambi filmeket tud/akar gyártani, az nézzen kicsit jobban utána az egész Disney birodalomnak.

Darth Sith
Véleményem szerint, ha már új filmeket akarnak csinálni, semmiképpen sem kéne 7-8-9. résznek hívni, mivel az elsõ 6 rész lezárt egy kerek történetet. Emellett jelentek meg regények, képregények amelyek más történeteket, történet szálakat, karaktereket dolgoznak fel, de ezeken csak jelzik, hogy a star wars univerzumban játszódnak a logo-val, de más címük-alcímük van. Ha ilyen formában forgatnának filmeket, pl. az old republic-ról, régi jedi vs. sith háborúkról, vagy kicsit átalakítva a jedi visszatér után mondjuk pár száz évvel az új jedi akadémia, birodalom történeteit, vagy teszem azt, ha extrémitást akarunk akkor a yuuzhan vong történeteket meglehetne filmesíteni.
Ezek mind jó történetek, kiindulási alapok, csak nem lenne szabad 7-8-9. résznek nevezni, mert nem kapcsolódnak közvetlenül anakin skywalker életútjához, amely a 6 rész lényege volt tulajdonképpen.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nagyjából sejtem mi lezs a trilógiában... egy-egy kimaradt epizód, ûr harci ütközet a New Hope és a Jedi Returns közötti idõszakban, mert a legújabb 3 részbõl rohadtul hiányoztak a csillagrombolók okozta feeling...

Nem lesz olyan hosszú story line, mint eddig, hanem csak egy-egy mellékszereplõ egy mellékes küzdelme lesz kiszínesítve, epikus harccá kimelve, az ededeti történet kiegészítéseként... viszont ez brutális technikát hazsnálva, elképszetõ láttrükkökkel, sé persze új és ismeretlen színész arcokkal.-.. akik aztán sok szerepet nem fognak kapni, csak itt ott bezúznak egy ellenséges arcot, meghúzzák idõnként a lézerpisztoly elsütõ billentyûjét, lesz egykét beszólás, meg egy egyszerû szerelmi szál, oszt kész van az sci-fi akciófilm.

Ami jó is lesz, meg rossz is...

http://www.taxierden.hu

NEXUS6
Akár elkezdõdhetne egy új korszak. Képzeld olvasod a stáblistát és akinek a végén a neve mellett azt látod, hogy pl "Han Solo - Harrison Ford 2.0" azt tudod, hogy CGI!
😄

Csak majd az Oszkárt kinek fogják átadni!?
😄DD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Szerintem simán lehetne egy ilyen full digitális, de élõszereplõs minõségû filmet csinálni és a Disney elég bevállalós ezen a téren. Lásd pl. Tron.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Marvel, Pixar is a Disney-e, ezért nem félek, jó filmeket fognak csinálni. A kérdés az, hogy élõszereplõs lesz, vagy sem. Talán ma már elég jól meg lehetne digitálisan oldani, hogy régi szereplõk fiatalon futkossanak. Arnold feje is tökéletes volt a legutóbbi Terminátor filmben, észre sem vetted, hogy digitális.
NEXUS6
Szuper!
Csak ezt 20 éve kellett volna megcsinálni, még az elõzmény trilógia elött.
Azok a "filmek" (gyak CGI demók) számomra gyak nézhetetlenek. Az ep. 5-öt meg most néztem végig vagy 160-adszor eredeti magyar szinkronnal, és jó volt, átjött.

Thrawn trilógia? Mit mondjak? Olvastam, de nem egy Alapítvány és Birodalom ciklus az biztos.
Belegondolva, remélem, hogy csinálnak egy reboot-ot! Kb mint a Star Trek mozifilmmel. Az egy bátor bevállalós dolog volt, és bejött.

Inkább ilyenbe bukjon valaki bele, mint egy összeízzadott fojtatásba, a'la Prometeus.

mad mind
A klónháború alatt kb. 5 éves lehet Han. Csubakka meg még rabszolga vagy mi. Hogy is kerültek volna bele a filmbe, meg a sorozatba?

mad mind
A Thrawn trilógia baromi jó. De a régi szereplõkkel megcsinálni lehetetlen, ha meg másokat raknak a szerepekbe, olyan lesz mint az új Conan. Nézhetõ, de mindenki Arniet várja minden kockán.

star wars 4-5-6 reboot is lesz?
Nem hiszem, hogy bármelyik könyvet is alapul vennék. Sokkal valószinûbb, hogy saját ötletekkel állnak majd elõ - merítve egy-két sikeresebb könyvsorozatból.
Azt viszont bizosra veszem, hogy a folytatás nem a régi trilógia híveinek fog készülni; ahogy az elõzmény trilógiát sem az õ rajongásukra építették; hanem egy fiatalabb generációt sorakoztattak fel vele a már meglévõ rajongók mögé. A késöbbiekben mint láttuk, csak õk kerültek középpontba, a régi karaktereket(Darth Vader, Luke, Han, Leia...stb) ledobták a süllyesztõbe, nem is hallani róluk; inkább nyomják a vacakabbnál vacakabb animációs filmet és a LucasArts-t megszégyenítõ játékokat. Az egész univerzumot telebombázták már logikai bakikkal az elmúlt években, máig jönnek a bugyutábbnál bugyutább karakterek,de ez senkit nem érdekel, a lényeg, hogy eladható legyen a legnagyobb piacnak: a gyerekeknek.
Ez rendjén is van így, de én már nem leszek vevõ rá.
Itt lenne az ideje elolvasnod a Thrawn-trilógiát, és akkor látnád, hogy lehetne színvonalas folytatást készíteni! <#eljen>

Nothing to say

persze, persze. mert pl. a touchstone pictures, az nem a disney tulajdona, mi? csak a bammbik, ja.

Sajnos az eredeti trilógiát, folytatni csak rosszul lehet. Az le eltt zárva, fel volt építve. Az elõzmény már meggyalázta az egészet, a következõ folytatás mondjuk annál csak jobb lehet, de az sem biztos hogy fel fog érni az erdetihez. Van pár regény ami lehetõség volna, de az sem az igazi. Új történet kell, amit még nem ismernek a rajongók. De az szinte tuti hogy igazi sikert csak a Mara Jade, Jaina Solo, vagy a többi ismert karakter behozásával tudnának elérni.

Félek... meg fogom nézni, de akkor is félek.
wedge31
A 1-3 részeknél rosszabbat ök se fognak csinálni mert az a sw univerzum legalja.

Folytatás sajnos szerintem nem a legjobb választás inkább egyféle reboot kéne és merészen a old republic érát elövenni. A folytatás rengeteg kötöttséget igényelne a távoli múlt viszont több lehetöséget nyujtana.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igazad van, jól benéztem. <#worship>
A bevétel és a nyereség nem ugyanaz. 1 milliárd nyereséget sosem hozna.
Részemrõl nagyon várom a folytatásokat, az elsõ résznél úgyse lehet se rosszabb se gyerekesebb.
Amúgy az egyik legjobb üzlet ez Disney részérõl.

4 milliárd vételi ár és évente hoz 1-1 milliárdot, ha ráfekszenek még többet. Durva.
Svald.. igazán építõjellegû hozzászólás.. 😄 Persze hogy megfogjuk nézni... ha nem nézzük meg honnan a görcsbõl tudjuk mennyire szarják el azt az univerzumot amin gyakorlatilag felnõttünk? 😊)
Dart Sith.. Abban igazad van, hogy kerek történet.. De tegyük hozzá Lucas elfogyott az ötletekkel... Mit gondolsz miért adta az egészet? Kellett a zsé 😊
Ellenben a Timothy Zhan fél trilógia az sztoriban, élményben kenderbe veri az elõzmény filmeket úgy ahogy vannak... Csak sajnos ez úgy látom alternatív szálként fog továbbmenni ha a Disney nem figyel oda, hogy ezt a franchise-t milliók kedvelik még a mai napig is, és ha szemen köpik akkor népharag lesz belõle... Ami sikerült a Star TRek rebootnál nem biztos hogy itt mûködni fog...
Ja, meg azoknak is gratulalok akik par eve eleg eros vitat kezdtek el itt a forumon, hogy pedig tobb SW nem lesz, mert hat olvastak egy cikket.

Jaj de latnam a fejuket 😄

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

0 esely hogy Timothy Zahn konyveit fogjak alapnak venni.

Mas:

Hiaba rianyaltok itt, hiaba sirtok, elso nap ott lesztek a premieren. Ezt kar is tagadni. Szoval mintsem hogy itt dramazzatok, inkabb tegyetek valami hasznosat.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Hát nem tudom... egyik szemem sír.. a másik meg üveg... AZ oké, hogy Lucas eladta a jogokat... De ebbõl még nem következik, hogy más jól nyúl hozzá... Ott volt a John Carter is a disneytõl amitõl a hajam hullott ki... annyira fos volt... még a 40-es években megírt könyvekben is több kraft volt...
Arra meg ne vegyünk mérget, hogy Thrawn folytatás lesz... Ugyanis a régi színészeket már nem fogják tudni összetrombitálni. A legfiatalabb is 60 felett van és a sztori szerint 8 év telik el az Endori csata óta...
Szerintem valami távoli jövõ lesz a cél... Ott meglehet az a szabadság amit akarnak... Csak ahogy a Disneyt ismerem.. Bambi formájú ûrhajók lesznek... hasonló sztorivonallal... Nem tudom, hogy belefektetnek-e akkora energiát mint eddig... Mert az elõzmény film hiába volt csúcstechnikájú CGI-vel telerakva, semmi komolyság nem volt benne... Még Anakin átalakulása is túl volt játszva... Nem volt érezhetõ az a fajta feszültség ami az eredeti trilógiát naggyá tette. (Lázadók egy maréknyi csoportjának elkeseredett harca az elnyomással szemben)

Egyenlõre szkeptikus vagyok kicsit... Másrészrõl Lucas a saját örökségét köpte szembe ezzel szvsz...
Darth Sith
elképesztõen nagy összeget mernék rá tenni, hogy nem fogják a thrawn trilógiát megcsinálni. pláne mivel disney, max 12 karikás lesz. pl. az episode3 anakin szétégõs jelenetét és ahhoz hasonlóakat messzirõl elfogják kerülni. a thrawn-ban van pár hasonló és nem mindig vidám hangvételû ami a disney-hez passzol általában.

valaki tényleg azt hitte, hogy a filmtörténet egyik leghíresebb meg fog állni 2*3 epizódnál?

Idõvel mindent folytatni fognak így vagy úgy, amiben van még potenciál. Személy szerint jobban örülök ennek a hírnek, mint amikor anno egy hasonló cikket olvastam meglehetõsen szenzációhajhász címmel és a cikk végén kellett rájönnöm, hogy a Csillagok Háborúja csak animációs sorozatként fog folytatódni....

mrzed001
Véééégre, csinálják már meg a Thrawn trilógiát, meg a Kolériait.
Ezzel a kettõvel én megelégednék.
A +2 Thrawn már csak a hab lehetne a tortán.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Darth Sith
a létezõ legnagyobb hiba volt eladni a Lucasfilm-et a disney-nek. a második legnagyobb hiba, amely az elsõbõl következik, hogy csinálnak starwars 7-8-9. részt.
Ez a történet így 6 résszel kerek, egy nagy egész. A könyvek, képregények, játékok jó KIEGÉSZÍTÕK, de valahol bõrlehúzások. A 7-8-9 is az lesz. Biztos önmagukban nem lesznek rossz filmek, látványosak lesznek, a zene sem lesz szar, de akkor sem lesz igazi sw, csak egy újabb gumicsont.
Mondom ezt annak tükrében, hogy a 4-5-6ot részenként kb. 100xor láttam, és az 1-2-3at is vagy 50xer, elolvastam több tucat könyvet, képregényt, játékot végig játszottam, tehát ismerem a sw univerzumot..

btw. a 7-8-9 már meglett írva könyvben, és az összes rajongó ezeket a könyveket tartja a hivatalos 7-8-9. résznek. Még lucas bá is rábólintott anno, hogy valóban jól sikerültek és tekinthetõek hivatalos folytatásnak.
Tényleg fantasztikusan, nagyon jó olvasmányok. Minõségi mûvek, nem holmi disney tákolmányok lucas nélkül..

Darth Bieber, Selena Gomez As A Peacekeeper .Remélem ilyenek nem lesznek😄
Hát jelen pillanatban nem tudom hogy ez most jó-e vagy sem. Persze örülnék egy folytatásnak, csak félek hogy esetleg nem hozza a megszokott színvonalat. De ez ugye benne van a pakliban. Mondjuk ha azt nézzük az új trilógia sem hozta a régi színvonalát, de szorosan kapcsolódott a régihez és sok mindenre magyarázatot kaptunk belõle és összességében azért élvezhetõre sikeredett. Nem tudom Vader és az Uralkodó halála után mivel is lehetne ésszerûen folytatni a dolgokat. Könyvekben meg képregényekben sok lehetõséget felhoztak, de ha a filménél maradunk ott azért mégis csak õk voltak a végsõ "fõgonoszok". Nah mindegy majd úgy is kiderül idõvel =)