107
  • zola2000
    Most akkor ebből készül film? :)
  • wedge31
    Annak én is örülnék de ha lucas vázlatai után folytatják akkor erre semmi esély.
  • Prof William
    El bírnék viselni egy kellően nagyszabású Old Republic trilógiát. Reméllem mernek szakítani a "jelen" korral mert így nem kell a régi (és már kiöregedett) karakterekkel foglalkozni.
  • szomferi
    nem csak az övéké az Indi filmek joga:

What about Indiana Jones? Well, Dr. Jones is still a part of the overall purchase package — but Paramount still owns the distribution rights to the films. So don’t hold your breath for a Disney Indy movie just yet.
  • IMYke2.0.0.0
    Angolul tudóknak a teljes cikk.
  • IMYke2.0.0.0
    "In 2015, we’re planning to release Star Wars Episode 7 – the first feature film under the “Disney-Lucasfilm” brand.
    That will be followed by Episodes 8 and 9 – and our long term plan is to release a new Star Wars feature film every two to three years."
    Éljen...
  • Reyam
    South park egyik részébe volt hogy lucas és spielberg megeröszakolják jonest...tényleg igazuk lett :S
  • Ender Wiggin #54
    nem az a gond, hogy a végjáték megfilmesíthető-e vagy sem. hanem a szereposztás és a regényből készülő forgatókönyv. utóbbit nem ismerem (bár gavin hood a kockboxer 5 és Delta force 3 után szerintem inkább csak fizetett politikai hirdetéseket volna szabad írnia és rendeznie), csak ezeknek az idiótáknak az előéletéből következtetek, de a szereposztás kinglsey-t leszámítva tragikus. a két divatos gyerekszínésztől hányni tudnék, egyáltalán nem így képzeltem el a Wiggin családot.
    Weaver mikor folyt a csapból is? 2008 volt a legjobb éve, akkor 3! filmben játszott, különben csak animációkhoz adta a hangját. Ezen kívül csupa olyan év, amikor 1-2 filmet csinált és legtöbbször független stúdióknál.
  • Papichulo
    "abramstól minden rossz volt"

Nyilvan, hogy szubkeltiv, szerintem nem... Csak korabban be kellett volna fejezni a sorozatokat, mint pl. Alias, vagy Lost.

"Én nem értek egyet a Végjáték megfilmesítésével sem"

Pedig szerintem ez pont olyan, amit siman konnyu megfilmesiteni. Peldaul Weber, Banks vagy Baxter regenyeket mar sokkal erdekesebb lenne...

"Weaver [...] hozzájuk képest egyáltalán nem túlhasznált színész"

Mondjuk volt egy idoszak, amikor a csapbol is o fojt.

"sőt Biehn jóformán csak Cameronnál kapott normális főszerepet."

Kar erte... bezzeg azok a szerepek!

"Hányok ezektől a divatmajmoktól, akik minden klasszikust lebutítanak a mai fiatalok szintjére."

Sajnos ilyesmire is van igeny, de ott van peldaul a Moon is ;)
  • paj01
    Simán lehetne folytatni a sztorit... Luke maradt az utolso jedi, Leia a köztársaság élére kerül Solo meg vmi parancsnok lenne. Luke meg Solo vmilyen osszeeskuves keretein belul kilennének iktatva Leia meg emiatt betorzul mint a faterja:D Felfedezi magaban az erőt és ő lesz az uralkodónő akit a bosszu hajt:D Biztos eloallnak vmi emeszhtheto tortenettel:) Remelem a karmester John Williams marad.
  • Ender Wiggin #51
    Ja: Orci...vazze a Hercules és az Alias óta csak szart írt. A Sziget, a Zorro 2, az MI 3, a Transformers filmek, a Hawaii 5-0 vagy a Cowboy & Aliens mind nevetséges idiótaság. Ennyi erővel Kiszel Tünde is tollat ragadhatna hálivúdban.
  • Ender Wiggin #50
    nem ezt a szót használtam volna, de egyetértek. ;-)
  • gulyasandras
    Star Trekből is sikerült egy jó kis homokos filmet összehozni, lehet, hogy itt is az a cél ...
  • Ender Wiggin #48
    abramstól minden rossz volt. a fringe az egyetlen kivétel, bár a mostani, utolsó évad is ultraszar, mint anno a Lost vége. Én nem értek egyet a Végjáték megfilmesítésével sem (a szereposztás meg egyszerűen felháborító), így rátapintottál. Hányok ezektől a divatmajmoktól, akik minden klasszikust lebutítanak a mai fiatalok szintjére.
    A Weaver, Biehn, Henriksen célzást értem ugyan, de a két dolog nem ugyanaz. az általam felsorolt emberek az elmúlt két évben 7-8 filmben játszottak legalább, sőt a faszkalap fassbender lesz Altair is, ha igaz a pletyak, ami megint egy felesleges film. Mert ma ők a menők, őket kell castingolni.
    Weaver és Biehn hozzájuk képest egyáltalán nem túlhasznált színész, sőt Biehn jóformán csak Cameronnál kapott normális főszerepet.
  • gulyasandras
    Csinált a Disney

NÉZHETŐ

filmet az első POTC óta?
  • Papichulo
    "(rapace, fassbender, hardy, blunt nevének említésétől is kiráz a hideg)"

Akkor gondolom Weaver, Biehn es Henriksen neveitol meg melegseg ont el :)

btw: Abramstol nem volt minden rossz. A nicked alapjan meg furcsa, hogy Kurtzmant es Orcit is mar most szidod. Tudsz talan mar valamit elore?
  • Ender Wiggin #45
    hagyjátok már a ezt a thrawn-hülyeséget. annak eleve az lenne az alapfeltétele, hogy a színészek 20-25 évvel fiatalabbak legyenek. és őszintén szólva engem hidegen hagyna, ha luke-ot, hant és leiat valami tök új, manapság trendi baromarcok személyesítenék meg (rapace, fassbender, hardy, blunt nevének említésétől is kiráz a hideg). pedig vagy ez lesz, vagy az, hogy új karakterek jönnek. ami a kisebb rossz, de sajnos az viszont 100, hogy a szintén trendi írók és rendezők kerülnek majd képbe, akik lemészárolják a régi filmek szellemiségét. abrams, kurtzman, orci és hasonlók.
  • Darth Revan9
    Biztos, hogy nem a Thrawn-t csinálják meg, ezt megerősítették valahol. Sőt lehet félni, hogy Thrawn-tól a vongokon át mindent eltörölnek, ami a Jedi után történt könyvben.
  • Papichulo
    Jojjenek a Vong-ok!
  • Archie2048
    Na akkor Wishlist:

Republic Commando2.
    Thrawn féle trilogia.
    Új TIE Fighter / Xwing / vagy valami szimulátor

a 7-8-9 is meg van asszem forgató könyv szinten.
    Anno a Lucas kiadta ukászba, hogy írjanak egy folytatást a történethez, ebből Timothy Zahn félé Thrwn könyvek nyertek. (nem meglepő módon) a többi könyv nagyon gáz olvashatatlan volt.

Ha megcsinálják a folytatást simán fel lehet karolni valami mellékszálat nem kell ragaszkodni az eredeti szereplőkhöz. Pl. valami átállt birodalmi katona story-ja bizto nyerő lenne persze az első rész kőkemény old-school birodalmi rohamosztagos akciókkal. kis csetepaté Kyle Katarn-nal ode tenné magát
    2. rész a törés a birodalommal
    3. rész meg Thrawn kiiktatása az elme beteg Jedijével együtt.
  • metaxx
    Egyébként tényleg látnék egy jól összerakott filmet Marka Ragnosról, még ha nem is sorozat, csak szóló film.
  • WoodrowWilson
    Mért ne mehetnénk? Te se sokat tudsz a Disney-ről.
  • metaxx
    Persze... menjünk vissza egészen Marka Ragnosig, vagy még korábbra pls. :D Atyaég. elképzeltem egy Miki egér markolatú fénykardot... ahh Disney... és a sw.. te jó ég!
  • WoodrowWilson
    Mármint a 7-8-9. részről és még több filmről.
  • mijki
    Újra megerőszakolják a Star Wars legendát. Előbb a fos játékok, majd a gyerekes, agyon CGI-zett 1-2-3 és most meg...7-8-9? WTF is wrong with Lucas?
  • WoodrowWilson
    Ez már csak az elferdítése a Lucas interjúnak, amiben azt mondja, hogy többek között vannak feljegyzései 7-8-9 és még több filmről, könyvek, képregények stb., és most ezeket átadja az új górénak, aki majd összeül több íróval ötletelni, aztán hogy mi sül ki belőle, kiderül.
  • zetortraktor
    "Állítólag"... Ha még nem lenne ott a videó, amin Lucas elmondja, hogy mi lesz, akkor meg is érteném. Nézd meg. Elmondja, hogy még ő sem tudja, de nem is az ő reszortja. Hogy miből lesz, majd az a durván szétbotoxolt arcú csaj fogja eldönteni. Rengeteg verzió lehet még.
  • Andrews2007
    Állítólag George Lucas régi (1970-es évekbeli 7-8-9. részes) feljegyzéseiből lesz a 7-8-9 rész megcsinálva.
  • WoodrowWilson
    Véééégre! Ez a hír feldobja a hetemet. Fantasztikus.
    Már csak azzal tehetnék számomra tökéletessé, ha az old republic érából kezdenének el egy sztorit.
    Azzal egyetértek, hogy nem kéne 7-8-9-stb részeknek hívni őket.
    Jó lesz ez, nem kell félni. Aki szerint a Disney csak Bambi filmeket tud/akar gyártani, az nézzen kicsit jobban utána az egész Disney birodalomnak.
  • Darth Sith
    Véleményem szerint, ha már új filmeket akarnak csinálni, semmiképpen sem kéne 7-8-9. résznek hívni, mivel az első 6 rész lezárt egy kerek történetet. Emellett jelentek meg regények, képregények amelyek más történeteket, történet szálakat, karaktereket dolgoznak fel, de ezeken csak jelzik, hogy a star wars univerzumban játszódnak a logo-val, de más címük-alcímük van. Ha ilyen formában forgatnának filmeket, pl. az old republic-ról, régi jedi vs. sith háborúkról, vagy kicsit átalakítva a jedi visszatér után mondjuk pár száz évvel az új jedi akadémia, birodalom történeteit, vagy teszem azt, ha extrémitást akarunk akkor a yuuzhan vong történeteket meglehetne filmesíteni.
    Ezek mind jó történetek, kiindulási alapok, csak nem lenne szabad 7-8-9. résznek nevezni, mert nem kapcsolódnak közvetlenül anakin skywalker életútjához, amely a 6 rész lényege volt tulajdonképpen.
  • Meridian
    Nagyjából sejtem mi lezs a trilógiában... egy-egy kimaradt epizód, űr harci ütközet a New Hope és a Jedi Returns közötti időszakban, mert a legújabb 3 részből rohadtul hiányoztak a csillagrombolók okozta feeling...

Nem lesz olyan hosszú story line, mint eddig, hanem csak egy-egy mellékszereplő egy mellékes küzdelme lesz kiszínesítve, epikus harccá kimelve, az ededeti történet kiegészítéseként... viszont ez brutális technikát hazsnálva, elképszető láttrükkökkel, sé persze új és ismeretlen színész arcokkal.-.. akik aztán sok szerepet nem fognak kapni, csak itt ott bezúznak egy ellenséges arcot, meghúzzák időnként a lézerpisztoly elsütő billentyűjét, lesz egykét beszólás, meg egy egyszerű szerelmi szál, oszt kész van az sci-fi akciófilm.

Ami jó is lesz, meg rossz is...
  • NEXUS6
    Akár elkezdődhetne egy új korszak. Képzeld olvasod a stáblistát és akinek a végén a neve mellett azt látod, hogy pl "Han Solo - Harrison Ford 2.0" azt tudod, hogy CGI!
    :D

Csak majd az Oszkárt kinek fogják átadni!?
    :DDD
  • NEXUS6
    Szerintem simán lehetne egy ilyen full digitális, de élőszereplős minőségű filmet csinálni és a Disney elég bevállalós ezen a téren. Lásd pl. Tron.
  • vg
    Marvel, Pixar is a Disney-e, ezért nem félek, jó filmeket fognak csinálni. A kérdés az, hogy élőszereplős lesz, vagy sem. Talán ma már elég jól meg lehetne digitálisan oldani, hogy régi szereplők fiatalon futkossanak. Arnold feje is tökéletes volt a legutóbbi Terminátor filmben, észre sem vetted, hogy digitális.
  • NEXUS6
    Szuper!
    Csak ezt 20 éve kellett volna megcsinálni, még az előzmény trilógia elött.
    Azok a "filmek" (gyak CGI demók) számomra gyak nézhetetlenek. Az ep. 5-öt meg most néztem végig vagy 160-adszor eredeti magyar szinkronnal, és jó volt, átjött.

Thrawn trilógia? Mit mondjak? Olvastam, de nem egy Alapítvány és Birodalom ciklus az biztos.
    Belegondolva, remélem, hogy csinálnak egy reboot-ot! Kb mint a Star Trek mozifilmmel. Az egy bátor bevállalós dolog volt, és bejött.

Inkább ilyenbe bukjon valaki bele, mint egy összeízzadott fojtatásba, a'la Prometeus.
  • mad mind
    A klónháború alatt kb. 5 éves lehet Han. Csubakka meg még rabszolga vagy mi. Hogy is kerültek volna bele a filmbe, meg a sorozatba?
  • mad mind
    A Thrawn trilógia baromi jó. De a régi szereplőkkel megcsinálni lehetetlen, ha meg másokat raknak a szerepekbe, olyan lesz mint az új Conan. Nézhető, de mindenki Arniet várja minden kockán.
  • KGer
    star wars 4-5-6 reboot is lesz?
  • GaborT28
    Nem hiszem, hogy bármelyik könyvet is alapul vennék. Sokkal valószinűbb, hogy saját ötletekkel állnak majd elő - merítve egy-két sikeresebb könyvsorozatból.
    Azt viszont bizosra veszem, hogy a folytatás nem a régi trilógia híveinek fog készülni; ahogy az előzmény trilógiát sem az ő rajongásukra építették; hanem egy fiatalabb generációt sorakoztattak fel vele a már meglévő rajongók mögé. A késöbbiekben mint láttuk, csak ők kerültek középpontba, a régi karaktereket(Darth Vader, Luke, Han, Leia...stb) ledobták a süllyesztőbe, nem is hallani róluk; inkább nyomják a vacakabbnál vacakabb animációs filmet és a LucasArts-t megszégyenítő játékokat. Az egész univerzumot telebombázták már logikai bakikkal az elmúlt években, máig jönnek a bugyutábbnál bugyutább karakterek,de ez senkit nem érdekel, a lényeg, hogy eladható legyen a legnagyobb piacnak: a gyerekeknek.
    Ez rendjén is van így, de én már nem leszek vevő rá.
  • Yutani
    Itt lenne az ideje elolvasnod a Thrawn-trilógiát, és akkor látnád, hogy lehetne színvonalas folytatást készíteni!