2015-ben jöhet az új Star Wars-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
http://www.youtube.com/watch?v=7jK-jZo6xjY
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
olvass....
Lehet hgy én is öreg vagyok, már ehhez, de sajnos azt a érzést senki nem tudja elvenni tõlem ,amikor Moziba elvitt faterom, elõször megláttam a AT-AT-ket, azt hittem összefosom magam.
Minden infómorzsát a barátaidtól halottál a játszótéren, miközben néztük a Trafikban vett Starwars képeket. Max. legoból tudtál magadnak X-Syzárnyút építeni mert akciófigura álatlában a vámosoknak jobban kellett mint neked.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
A másik meg, hogy mi a faszom bajod van az IMDBvel? Túlságosan a legmeghatározóbb és legteljesebb mozis oldal az egész kibaszott interneten, vagy mi van? Azért linkeltem ezt, mert ez _A_ mozis oldal.
Továbbá nem figyelhetem azt, hogy kinek mi tetszik, nem is veled beszélgettem, mégis mi a ványadt heréért kellene a _TE_ kedvedben járnom?
Gondolom ez az egész IMDB ellenesség a másik, szintén faszidióta wikipedia-ellenességgel analóg. Mert hogy mindenki szerkesztheti. Hjah, csak azt felejted el a kritizálásnál, hogy bazdmeg MÛKÖDIK. Egy kritikus tömeget el kell érnie a szerkesztõknek, és megfordul a trend, az addig egyre növekvõ bullshitmennyiség szépen lecsappan. Vagy ha nem így gondolod, mutass kérlek egy lényeges cikket, ami objektíve szar! (Lényeges szócikk legyen az, ami vagy természettudományos témával foglalkozik, vagy nagyon sok embert érdekel, és lehetõleg olyan, ami ellenõrizhetõ tényekrõl szól, nem politikai vagy vallásos bullshit. A történelem már véleményes is lehet, és amúgy is a politika kedvenc szórakozása ide-oda értelmezgetni, úgyhogy az ki van zárva!)
De már értem, hogy miért röhögtek körbe a korábbi kommentekben.
Tudod mit? Próbáljuk ki fordítva. Regisztrálj szerkesztõnek, töröld ezt a triviát, hogy szerinted nem igaz, aztán nézzük, mennyi idõ alatt basznak ki mint macskát szarni.
Egyébként elsõ alkalommal egy olyan amcsitól hallottam egy fórumhozzászólásban, aki személyesen ott volt a premieren, és állította, hogy nem volt kiírva az EP4. Gondolom, ha nem a szájbavert legnagyobb internetes mozioldalt az egész kibaszott világon linkeltem volna, hanem egy fórumhozzászólást, akkor meg az lenne a bajod.
Harc az Endor bolygón
Holyday Special..
sztem megvan az a 7-8-9 rész. 😄 Még ha szégyenli is
Nem kellett volna annyira messzire menni, csak az IMDBig.
"When first released in 1977, this movie was simply titled "Star Wars", as it was intended to be a stand-alone movie. Sequels were not considered until after it became wildly successful. The name of this movie was changed to "Star Wars: Episode IV - A New Hope" in 1981 to fit in better with the names of the other films. The later print was the first one to be released on mass market video (an earlier Betamax release did not have the subtitle), and all video, laserdisc or DVD releases have featured the subtitles. The theatrical cut DVDs, released in September 2006, were the first time that the original opening crawl, without subtitle, has been released on home video. The reason George Lucas created the title card "Episode IV" in the first film was as a homage to 1940's Saturday afternoon "cliffhanger" serials, like the Buck Rogers and Flash Gordon. He also used the "text crawl" the same way each of those series opened up new chapters. He did not at the time have Episodes I, II, and III already planned. In fact, at one point, 20th Century Fox wanted the "Episode IV" title removed so as not to confuse moviegoers. There are some prints of the film that do not have that title card. "
Gondolom gerinced sincs, hogy beismerd a tévedésed, és most az jön, hogy lelépsz szó nélkül.
Lucas egy pénzéhes fasz de az SW témában ö az etalon ha tetszik ha nem.
De mindegy, egyébként ott van a segged alatt a világ információs hálózata, de sebaj, a hited fontosabb.
MJ rulz Pink Team The Only One
http://herocomplex.latimes.com/2010/08/12/star-wars-was-born-a-long-time-ago-but-not-all-that-far-far-away-in-1972-filmmakers-george-lucas-and-gary-kurtz-wer/
Úgy emlékszem én is, hogy Lucas eredetileg 3x3 részt tervezett és írt meg, csak úgy tervezte, hogy nagy technológiai váltásoknál mutat be egy-egy trilógiát. Most a full CGI-3D-4k felbontású digitális kamerák pont az a technológiai plussz, ami ezt a filozófiát segítene tovább éltetni. 7-8-9 rész jöjjön, be lehet suvasztani a thrawn utánra vagy elé.
Valamint jó lenne, ha az Old Repblic korszak, a KOTOR játékokból megismert történetek és általában karpyshyn kicsit sötétebb Galaxisa és Jedi illetve Sith kódja a nagyközönség elé kerülne.
A Zsiványkommandó története nagyon jól kidolgozott, remek nyomozó sztoriszál is van benne... új ikonokat tudna teremteni az SW univerzumában (mármint élõ szereplõk esetén). Ezekben a könyvekben alakul át a Lázadók Szövetsége igazi kormánnyá mikor visszafoglalják Coruscant-ot Jégszívtõl... szóval izgalmas sztori lenne...
Mondjuk a Jarjaros Baljós árnyak nagyon Disney-feeling volt. Annál szarabbat nehéz lenne csinálni.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Egy kicsit realisztikusabb, sötétebb hangulatú filmnek örülnék ebben a világban. Nincs szükség feltétlenül óriási csatákra, ami eldõl, amikor újra ugyanazt a klisét ismételve eltalálják a reaktort. Talán az se lenne rossz, ha kettévágnak valakit, akkor egy kis vér is lenne. Mert így túl mûanyag minden.
Persze a Disney ennyi pénzt azért adott ki, hogy bevételt hozzon neki a franchise, szóval valószínû maradnak a régi vonalnál. Hisz a tolltartókat, legókat továbbra is el kell adni és minél szélesebb rétegnek kell szólni az új filmnek.
Maximum Kip Durron késõbbi akciói miatt lehetne szerepeltetni õket pár perces mellékszereplõként. Bár Kip amit mûvel az egyik könyvben az már amolyan Dragonball szindrómás. Annyira erõs lett hogy már nem lehetne értelmes erõsebb ellenfelet adni neki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Star Warsból mindenképpen lehetne párezer filmet csinálni bõrlehúzás nélkül, kérdés, hogy milyen lesz. Bár én annyira nem szartam be a Disneytõl, sõt talán inkább örülök neki, hogy végre lesznek SW filmek. A szereposztástól viszont már kicsit jobban tartok...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
What about Indiana Jones? Well, Dr. Jones is still a part of the overall purchase package — but Paramount still owns the distribution rights to the films. So don’t hold your breath for a Disney Indy movie just yet.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
That will be followed by Episodes 8 and 9 – and our long term plan is to release a new Star Wars feature film every two to three years."
Éljen... <#sniffles>#sniffles>
Weaver mikor folyt a csapból is? 2008 volt a legjobb éve, akkor 3! filmben játszott, különben csak animációkhoz adta a hangját. Ezen kívül csupa olyan év, amikor 1-2 filmet csinált és legtöbbször független stúdióknál.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nyilvan, hogy szubkeltiv, szerintem nem... Csak korabban be kellett volna fejezni a sorozatokat, mint pl. Alias, vagy Lost.
"Én nem értek egyet a Végjáték megfilmesítésével sem"
Pedig szerintem ez pont olyan, amit siman konnyu megfilmesiteni. Peldaul Weber, Banks vagy Baxter regenyeket mar sokkal erdekesebb lenne...
"Weaver <...> hozzájuk képest egyáltalán nem túlhasznált színész"
Mondjuk volt egy idoszak, amikor a csapbol is o fojt.
"sõt Biehn jóformán csak Cameronnál kapott normális fõszerepet."
Kar erte... bezzeg azok a szerepek!
"Hányok ezektõl a divatmajmoktól, akik minden klasszikust lebutítanak a mai fiatalok szintjére."
Sajnos ilyesmire is van igeny, de ott van peldaul a Moon is 😉