Deadlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jó alapötlet, de borzalmasan kidolgozatlan a cucc a hasonló kategóriás This War of Mine-hoz képest... Kár érte.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nekem Boxom is van, plusz USB-s Box kontrollerem, ami ugyebár abszolút kompatibilis PC-vel, de ennél a játéknál fel sem merült, hogy kontrollert használjak. Egyszerûen azért, mert mikor célozni kell a fegyverrel, nekem jobban fekszik az egér. Akik az irányitásról panaszkodnak, azok soha nem játszottak anno old school PC cuccokkal, vagy még inkább soha nem szívtak anno a C-64-el.
El van kényeztetve ez a generáció, na.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Valaki, akinek esetleg megvan Steam-en a játék, fel tudna venni barátnak?
A "Spreading the disease" acsihoz lenne szükségem valakire.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
POZITÍVUM
- a grafika, a hangulat, a hangok, ez az egész 3Ds 2D megvalósítás, a mozgás animációk mind fantasztikus ... ez a lelakott Észak Amerikai külváros, a koszos és sötét légkör ha nem is túl félelmetes, de borzongató tud lenni
- nagyon nagyon jók a motion comic átvezetõk, a szinkronszínészek is egész jól hozták a karaktert
- a napló részletek borongós hangulatot kölcsönöznek, jobb volt ezeket olvasni, mint a játszható történetet tapasztalni
- tényleg egy jobb féle zombis játék, na
NEGATÍVUM
- a PC port (fõleg billentyûzettel játszva) tele van buggal kezdve a már említett ESC billentyûvel, a falakon, kerítéseken oda-visszamászással ... elõfordult, hogy Randall átesett a falon illetve, hogy egy script nem triggerelt, de akadt fizikai bug is ... Ja és nagyon hiányzott a séta mód, dehát ugye ott a kontroller
- kár, hogy se inventory, se minimális tárgyhasználat ... a betonozott medkit béna, lenne kevesebb, de hordozható ... elhalálozáskor pedig nem kéne újratöltse az életerõt!
- a játék végi sztori "csavaron" csak az lepõdött meg, aki az elmúlt kb 15 évben nem nézett filmet, nem olvasott könyvet ... sokszor ellõtt dolog ez!
- a legvége pedig arckaparóan butaság ...
Szerintem 5/10
SPOILER
Abban a szájbakúrt csónakban ketten el se fértek volna, mi? Vagy kapaszkodott volna végig mint Leo a szekrényajtón? Neeeeeem, aznemjó ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
ez mit takar?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én személy szerint PC-n már csak fps-, tps-ekhez használok már csak bill+egér kombót.
Ja és mellesleg ha leütöd a zombit a földre a fejszével, akkor hosszan tartva a bal egérgombot kivégzed. Tök egyszerû, ha ügyesen használod, lehet tarolni a fejszével is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
komolyan basszus az ilyen szerencsétlenek miatt , mint te,kik mindig rinyáltok minden,emiatt van sok ügyefogyottak számára kitalált játék,mert már mindent le kell butítani hogy a szerencsétlen játékos megértse. emiatt van hogy már játék elején megmutat minden gombot a játék,hogy mit mikor mire használj,mert a sok idióta még arra se képes,hogy az irányítást megnézze a játék elõtt ;)
BMW 325 iX Rallye Car :)
Nagyon bejött!!<#email>#email><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindenesetre a játék továbbra is lenyûgöz :D
Tehát belépek a vezérlõpultba és ott hogy mit állítsak be? Magyarul kérlek.
Köszi!
Deadlight az egy igazi hangulatbomba. Magával ragadó a környezet, árasztja a hangulatot és kellemesek a fejtörõk, persze lehet harcolni, de a fejszével azért nem lehetsz akkor nagyfiú, a zombik meg általában sokan, többen vannak. Az életerõ meg véges.
Még van egy ilyesmi, legalábbis oldalnézetes játék. Az is mostanában jelent meg. Rocketbird és valami tyúkkal kell akciózni. Csak hát ez így elég érdekes. Ezért azzal nem is foglalkoztam.
Hátha neked az lesz a nyerõ.
Megmarad így a klasszikus retro érzet és a mai szemnek megszokott modern grafika. Nehézségrõl pár szót. Nem is feltétlenül könnyû, de mégis pont az a szint, ami elhiteti, hogy ezt bizony túl kell élni, mert itt hamar zombivá érik az óvatlan látogató.
Mondjuk átírtam a 60 fps dolgot, de továbbra is maradt a 30 fps korlát, végül ráhagytam. Jó ez így is.