63
Deadlight[PC]
-
Árnyvadász #23 Nekem a Mark of the Ninja annyira unalmas volt, hogy a második pálya után abba is hagytam. Pedig szeretem a lopakodós, ninjás játékokat, de ez a megvalósítás nem tudott lekötni. Mondjuk az is igaz, csak azért néztem meg, mert nem igazán értettem, mi ez a sok 10/10, meg egyéb magas értékelés.
Deadlight az egy igazi hangulatbomba. Magával ragadó a környezet, árasztja a hangulatot és kellemesek a fejtörők, persze lehet harcolni, de a fejszével azért nem lehetsz akkor nagyfiú, a zombik meg általában sokan, többen vannak. Az életerő meg véges.
Még van egy ilyesmi, legalábbis oldalnézetes játék. Az is mostanában jelent meg. Rocketbird és valami tyúkkal kell akciózni. Csak hát ez így elég érdekes. Ezért azzal nem is foglalkoztam.
Hátha neked az lesz a nyerő.
-
#22 nekem az nem tetszik ebben hogy alig látni valamit,de még mindig jobb mint a mark of the ninja,ott komolyan szart se láttam,azért nem tetszett,meg már eleve a shank sem jött be.de attol még biztos jó.csak engem zavar hogy tényleg ennyire semmit nem látok akkor a sötétség az egész ,értem én hogy ninja vagyok de akkor is.ezt még nem próbáltam,de videókbol látom nem az én játékom:) -
#21 Érdekes, hogy csak az első pár alatt nem volt utána megjavult. -
Pares #20 Igen. -
#19 Az átvezető képek alatt csak nekem nincsen hang? -
#18 "zuhogó yállal rohantam haza" képet róla izibe -
#17 Zseniális játék. Ahogy tegnap megtudtam, hogy kint van, zuhogó yállal rohantam haza megvenni. Az az igazság, hogy mostanság ezek az indie cuccok kötnek le leginkább. Limbo, Mark of the Ninja, Deadlight... A Call of Duty elmehet a p*csába. -
Pares #16 Nekem se akart indulni, de ez tényleg megoldotta. Mellesleg én is kijátszottam, nekem 3:45 órát tartott csak sajnos, de annál nagyobb élményt szerzett. Nagyon jó játék. -
preziosi #15 akinek nem akar elindulni 7-es alatt, az a control panel/region and language/administrative résznél állítsa át a system localt english(united states)-re a magyarról, nekem így elindult. más kérdés, hogy rosszabbul akar futni, mint mondjuk a dishonored tette. -
Árnyvadász #14 Nagyon klassz lett. Segítségeket gyorsan ki kell kapcsolni, mert az megöli, hisz akkor csak sín az egész. Atmoszférája szinte tökéletes és el is morzsoltam egy könnycseppet a mi lenne ha a War Z is ennyire hitelesen nézne ki. Tényleg az embernek az az érzése támad, milyen jó is lenne elmenni felfedezni. Nagyon jó ötlet ez az oldalnézetes 3D kinézet.
Megmarad így a klasszikus retro érzet és a mai szemnek megszokott modern grafika. Nehézségről pár szót. Nem is feltétlenül könnyű, de mégis pont az a szint, ami elhiteti, hogy ezt bizony túl kell élni, mert itt hamar zombivá érik az óvatlan látogató.
Mondjuk átírtam a 60 fps dolgot, de továbbra is maradt a 30 fps korlát, végül ráhagytam. Jó ez így is.
-
Lord Mortanius #13 A kinti hátterek valami elképesztő hangulatosak! Az ember legszívesebben elkolbászolna arra, de ugye nem lehet. :) -
#12 Végül is a Limbo is elég rövid egy alkotás, de legalább annyival töményebb (ugye van okunk hasonlítani a két játékot).
Akciózásokkor mindenképpen érdemes lesz beszerezni majd. -
#11 Hála istennek kontrollerrel a menü bug nem jön elő.
-
Pares #10 Teljesen rendben van szerintem, kicsit szokni kell a billentyűkombinációkat, de egyáltalán nem nagy ördöngősség, nekem legalább is nem okozott gondot.
De először találkoztam évek óta olyan játékkal, ahol megakadtam, mert nem tudtam, hova tovább, vannak benne érdekes fejtörők a továbbjutással kapcsolatban. -
#9 Irányítás bill-el milyen? Mindenhol azt olvasom, hogy kontroller az ajánlott akkor meg már inkább boxon próbálnám ki. -
Pares #8 Ma kezdtem én is, nagyon bejön, eszméletlen hangulat, látvány, és nagyon tetszik ez a 2.5D megjelenítés... Nálam eddig 10/10, bár néha előfordul pár bug, pl.: az ESC megnyomása után rögtön visszaugrik a játékba. De egyébként marha jó. -
#7 Ijesztőnek tűnik. -
#6 Nekem minden probléma nélkül megy "7-es" alatt. -
#5 +fav :D én is ma kezdtem :D eddig tetszik -
#4 Ma álltam neki.Kellően nehéz.Nagyon jól meg van csinálva! -
#3 Ja lehet, hogy megjelent de a "black" verzió cseszik indulni 7-es alatt! Hiába az okosságok rá! -
#2 Tényleg nagyon jó cucc, 360-on vittem végig és mondhatni kiveséztem, de így sem volt több 4 óránál. EBből a tiszta végigjátszás olyan 1 óra 55 körül volt(az elhalálozás miatt újrapróbálkozásokat nem számolja, szóval jóval többnek hat), majd a többi idő a cuccok,iratok keresgetése
8/10 -
markijoe12 #1 Megjelent végre PC-re is a deadlight.
Kezdeném a gameplayemmel: http://www.youtube.com/watch?v=eMRVET_p9oM&feature=plcp Ha esetleg valaki még nem döntötte el, hogy megveszi-e a videó alapján eldöntheti :)
Szerintem jól sikerült a játék a hangulat is jó! Várom a ti véleményeiteket!