Deadlight
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kinti hátterek valami elképesztõ hangulatosak! Az ember legszívesebben elkolbászolna arra, de ugye nem lehet. 😊
Végül is a Limbo is elég rövid egy alkotás, de legalább annyival töményebb (ugye van okunk hasonlítani a két játékot).
Akciózásokkor mindenképpen érdemes lesz beszerezni majd.
Akciózásokkor mindenképpen érdemes lesz beszerezni majd.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Teljesen rendben van szerintem, kicsit szokni kell a billentyûkombinációkat, de egyáltalán nem nagy ördöngõsség, nekem legalább is nem okozott gondot.
De elõször találkoztam évek óta olyan játékkal, ahol megakadtam, mert nem tudtam, hova tovább, vannak benne érdekes fejtörõk a továbbjutással kapcsolatban.
De elõször találkoztam évek óta olyan játékkal, ahol megakadtam, mert nem tudtam, hova tovább, vannak benne érdekes fejtörõk a továbbjutással kapcsolatban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Irányítás bill-el milyen? Mindenhol azt olvasom, hogy kontroller az ajánlott akkor meg már inkább boxon próbálnám ki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ma kezdtem én is, nagyon bejön, eszméletlen hangulat, látvány, és nagyon tetszik ez a 2.5D megjelenítés... Nálam eddig 10/10, bár néha elõfordul pár bug, pl.: az ESC megnyomása után rögtön visszaugrik a játékba. De egyébként marha jó.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ma álltam neki.Kellõen nehéz.Nagyon jól meg van csinálva!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tényleg nagyon jó cucc, 360-on vittem végig és mondhatni kiveséztem, de így sem volt több 4 óránál. EBbõl a tiszta végigjátszás olyan 1 óra 55 körül volt(az elhalálozás miatt újrapróbálkozásokat nem számolja, szóval jóval többnek hat), majd a többi idõ a cuccok,iratok keresgetése
8/10
8/10
PSN ID.: Beegabor
Megjelent végre PC-re is a deadlight.
Kezdeném a gameplayemmel: http://www.youtube.com/watch?v=eMRVET_p9oM&feature=plcp Ha esetleg valaki még nem döntötte el, hogy megveszi-e a videó alapján eldöntheti 😊
Szerintem jól sikerült a játék a hangulat is jó! Várom a ti véleményeiteket!
Kezdeném a gameplayemmel: http://www.youtube.com/watch?v=eMRVET_p9oM&feature=plcp Ha esetleg valaki még nem döntötte el, hogy megveszi-e a videó alapján eldöntheti 😊
Szerintem jól sikerült a játék a hangulat is jó! Várom a ti véleményeiteket!
← ElőzőOldal 2 / 2