63
Deadlight[PC]
-
#63 Hát, kb. annyit is ért...
Egy jó alapötlet, de borzalmasan kidolgozatlan a cucc a hasonló kategóriás This War of Mine-hoz képest... Kár érte. -
#62 Akciós a GoG-on, 4 EUR-bólé kijön. Én megvettem. -
#61 Deadlight Directors Cut megjelent. -
#60 Így van, nem értem a problémákat.
Nekem Boxom is van, plusz USB-s Box kontrollerem, ami ugyebár abszolút kompatibilis PC-vel, de ennél a játéknál fel sem merült, hogy kontrollert használjak. Egyszerűen azért, mert mikor célozni kell a fegyverrel, nekem jobban fekszik az egér. Akik az irányitásról panaszkodnak, azok soha nem játszottak anno old school PC cuccokkal, vagy még inkább soha nem szívtak anno a C-64-el.
El van kényeztetve ez a generáció, na. -
#59 Már lényegtelen. -
#58 Sziasztok!
Valaki, akinek esetleg megvan Steam-en a játék, fel tudna venni barátnak?
A "Spreading the disease" acsihoz lenne szükségem valakire. -
#57 Valaki megmondaná hogy billentyűzeten játszva hogy lehet berúgni az ajtókat?Már kb mindent végigpróbáltam...:S -
Pares #56 -
gombabácsi #55 ja és ha valakit mégis érdekel, inkább nézze meg yutubon a végigjátszást, annyit esetleg ér... -
gombabácsi #54 nagyon rossz játék, kérem vissza a pénzemet (de steam-en sajnos ezt nem lehet) -
DrBrown #53 Srácok! Hogy a nyavalyába kell lelőni a konzervet amikor megtalálom a revorvert? Egyszerűen sehogy sem fordul meg a karakter. Mindig csak jobb oldalra néz. Köszi előre is! :) -
#52 Nem, mert ugyan nem említették a játékban de Wayne szakképzet fejszámoló, hidraulika és áramlástan doktorátussal rendelkező fiatalember volt, így pár mp alatt kiszámította Archimedes-tétele, Bernouli-tétel, Chezy-képlet meg még ki tudja minek a segítségével, hogy ha ketten ülnek be a hajóba akkor x méter út megtétele után a hajó elsüllyed. ennyire egyszerű :) -
Fletley9 #51 Valaki tudna segíteni tegnap telepítettem fel a játékot játszottam is vele (addig jutotta míg a patkány fiát megtaláljuk) nem is volt semmi baj (az esc-es bugon kívül..) ma viszont mikor újra beléptem volna csak feketeség hatalmas sípolás majd a monitorom zöld lede átmegy sárgába mikor felbontás probléma van. a sípolásnak vége mikor lemennek az introk de a az egész midnenség marad fekete ... újra már újraraktam nem segített. ötlet valaki? -
#50 Szerintem ...
POZITÍVUM
- a grafika, a hangulat, a hangok, ez az egész 3Ds 2D megvalósítás, a mozgás animációk mind fantasztikus ... ez a lelakott Észak Amerikai külváros, a koszos és sötét légkör ha nem is túl félelmetes, de borzongató tud lenni
- nagyon nagyon jók a motion comic átvezetők, a szinkronszínészek is egész jól hozták a karaktert
- a napló részletek borongós hangulatot kölcsönöznek, jobb volt ezeket olvasni, mint a játszható történetet tapasztalni
- tényleg egy jobb féle zombis játék, na
NEGATÍVUM
- a PC port (főleg billentyűzettel játszva) tele van buggal kezdve a már említett ESC billentyűvel, a falakon, kerítéseken oda-visszamászással ... előfordult, hogy Randall átesett a falon illetve, hogy egy script nem triggerelt, de akadt fizikai bug is ... Ja és nagyon hiányzott a séta mód, dehát ugye ott a kontroller
- kár, hogy se inventory, se minimális tárgyhasználat ... a betonozott medkit béna, lenne kevesebb, de hordozható ... elhalálozáskor pedig nem kéne újratöltse az életerőt!
- a játék végi sztori "csavaron" csak az lepődött meg, aki az elmúlt kb 15 évben nem nézett filmet, nem olvasott könyvet ... sokszor ellőtt dolog ez!
- a legvége pedig arckaparóan butaság ...
Szerintem 5/10
SPOILER
Abban a szájbakúrt csónakban ketten el se fértek volna, mi? Vagy kapaszkodott volna végig mint Leo a szekrényajtón? Neeeeeem, aznemjó ... -
kirpill75 #49 -
dark night #48 Nekem nem akar índúlni,kicsomagoltam,és azt írja ki h az nvtt.dll hiányzik!
ez mit takar? -
#47 Köszi! :) -
#46 Kész a magyarítás :)
Itt letölthető -
Evoluti0N #45 Végigjátszottam. Nagyon bejött. A grafika, a játékmenet, a hangulat. A játék végén pedig az a sztori csavar. Leesett az állam. Egyedül a szinkronhangok voltak 1-2 helyen kicsit gyengék. Ezt leszámítva, tökéletes. -
#44 Nekem van kontroller de utálom és ha mód van rá nem is dugom rá a gépre. PS2-es emulátorhoz használom leginkább egyébként nem, Dark Soulst is egér+bill kombóval nyomtam le minden nehézség nélkül. -
markijoe12 #43 Hát sajnos amilyen jó volt, olyan gyorsan vége lett :( 6óra alatt kiakasztottam, de sokszor a játék is kiakasztott a sok újrakezdés miatt. -
#42 na a végére értem én is pont kellő hosszúságú volt a végén már párszor csapkodtam az asztalt,nightmare módot próbálta valaki miben nehezebb? -
#41 It iz. -
#40 Vagy beszerezni valami normálisabb kontrollert és máris megannyi fejfájástól kímélitek meg magatokat a jövőben.
Én személy szerint PC-n már csak fps-, tps-ekhez használok már csak bill+egér kombót. -
preziosi #39 annyit megjegyeznék, hogy én még a binary domain-féle irányításbeli szemetek eredeti gombkiosztását sem állítottam át, annyira tudok alkalmazni, ellenben ennek szerintem is talán a legpocsékabb vezérlése van billentyűzettel, amit az utóbbi időben láttam. persze, le lehet úgy is írni, hogy wasd+crtl+shift+kurzor, csak hozzá kéne tenni, hogy bizonyos feladatoknál a kurzor kivételével az összeset egyszerre kell ebben az esetben nyomnod bal kézzel, ami azért nem éppen a szórakozás fogalmát meríti ki nálam. (gondolok itt pl. arra részre, amikor annak a csövesnek a csapdáit kerülgeted) jó, nem nagy probléma, átállítja az ember (más kérdés, hogy valami hiba miatt szarul reagál 10/9x az esc gomb lenyomására, ergo ingame ezt nem nagyon játszom el), csak ha mondjuk kiindulunk a szintén most megjelent mark of the ninjából, akkor azért ott emberibb a dolog. -
#38 Már tök mindegy, mert végigvittem. Hát őszintén szólva a Mark of the Ninja nagyságrendekkel jobb játék és ugyen nem vagyok nagy híve a mindenféle netes értékeléseknek de most kivételesen a pontokon is látszik a különbség a Ninja javára. -
Pares #37 Se az irányítással, se semmi más játékbeli elemmel nem volt gondom. Gyakorolj.
Ja és mellesleg ha leütöd a zombit a földre a fejszével, akkor hosszan tartva a bal egérgombot kivégzed. Tök egyszerű, ha ügyesen használod, lehet tarolni a fejszével is. -
#36 Amúgy csak úgy érdekesség képen megnéztem pár kritikát a játékról és szinte mindegyikben megvan említve a gyenge és sokszor bosszantó irányítás. -
#35 És egyébként meg idegesítőt írtam amit ha tovább bonyolítottak volna még idegesítőbb lenne. Úgyhogy lehet, hogy egyszerű mert 6 gomb van vagy mennyi de ettől még idegesítő. Úgyhogy én lehet, hogy idióta, szerencsétlen vagyok de te meg értő olvasást nem tanultál. -
#34 Idióta és szerencsétlen vagy te. Már nem azért de én is tudom a gombokat csak éppen míg más értelmes játékban ha átugrottam valahova és tovább nyomom az irányt felmászik magától, nem itt mindig nyomni kell a felfelét. Aztán mikor átmászik kerítésen nem lehet ám egyből továbbugrani, mert ha nyomva marad az irány gomb akkor csak oda vissza mászik, nem itt előbb fel kell engedni majd megnyomni, A falról elugrást is megtudták már csinálni ettől sokkal egyszerűbben, nem kell ennyire kimiliméterezni. Szóval nyilván hót béna, nyomtrék, idióta létemre azért valahogy csak elszenvedtem 20 óra alatt a 3. epizódig. -
#33 mitől bonyolult az irányítás áruld már el? van WASD meg még 2 akciógomb,egy guggolás - ugrás,meg egy bal egérgomb.
komolyan basszus az ilyen szerencsétlenek miatt , mint te,kik mindig rinyáltok minden,emiatt van sok ügyefogyottak számára kitalált játék,mert már mindent le kell butítani hogy a szerencsétlen játékos megértse. emiatt van hogy már játék elején megmutat minden gombot a játék,hogy mit mikor mire használj,mert a sok idióta még arra se képes,hogy az irányítást megnézze a játék előtt ;) -
#32 Marhára idegesítő ez a játék és ennek fő oka az irányítás, ettől jobban nyilván nehezen lehetett volna már megbonyolítani. Na és az a retek fejsze ami semmire nem jó deszkák csapkodását leszámítva, tiszta jó ,hogy benne van a játékban. Átvezetőben persze 1 ütéssel elintéz egy szörnyet, játék közben viszont akármeddig lehet ütni őket, de ok, jól bírják az ütést, mert nem érzik de akkor legalább fel lehetne őket öklelni futás közben de nem. Hangulat meg minden ok, de így a 3. fejezethez érve összeadódott ez a sok idegesítő dolog. -
#31 +1
Nagyon bejött!! -
#30 Ne nyomd meg. -
#29 ESC gombra csak fölvillan a játék menüje erre van valami megoldás fix? -
#28 Mert azok nem a hangulatra gyúrnak. -
#27 Végigtoltam én is, kurva jó. Ezt a hangulatot miért nem tudja megfogni semmilyen high budget játék?!
-
#26 hát igen unalmas volt szerintem is,már az első pálya végén meguntam,vagy a 2?nem tudom már.az ilyen arcade gamek általában nem jönnek be.egyedül a Dustot játszottam Xbox360on.de sajna pcre nincs.ott meg csak demoztam.inkább xboxon találkoztam remek arcade játékokkal pl a Maw -
#25 Igazából zuhogó nyál akart lenni. A yálomat nem mutatom meg neked :P
Mindenesetre a játék továbbra is lenyűgöz :D -
zitababa5 #24 Légyszíves laikus vaok és a windows 7 nekem magyarul van.
Tehát belépek a vezérlőpultba és ott hogy mit állítsak be? Magyarul kérlek.
Köszi!