7978
  • lonvard
    Bányászhajóval tolod?

Megjött a kedvem az első crashig. Mercenary küldiben akarok fps lövöldözni egyet. Van egy rakat lőszerem smg-hez.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.02. 20:40:08
  • Caliph
    2. relog megoldotta
  • Caliph
    hogy lehet respawnolni? :D átestem a textúrán és zuhanok a semmibe a bolygó belsejében :D
    backspace nyomvatartása nem jó :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.02. 19:38:47
  • Torzonborz
    Nos, nézd meg hdd-n, aztán az első sokk után csinálj helyet az ssd-n és tedd át oda aztán próbáld ki. Ég és föld. :D ;)
  • lonvard
    Most nézegetem, hogy nem is olyan nagy extra ez az ssd winchester. Megijedtem, mert olyan mint valami laptop-alkatrész, de mondja a boltos, hogy semmi extra, nem kell hozzá valami újabb alaplap, éppen csak valszeg a házban nem lesz neki foglalat, de oda kell rakni ahol éppen van hely, sufnituninggal. És nem is különösebben drága. Látok itt akciókat is. 6 gb ram, meg egy 500 gigás ssd, és megváltozik az életem. Azér Chrisék is tegyék hozzá a magukét!
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.02. 16:30:35
  • wollnerd #5293
    Van ssd-m, 250gbos, azon van a windows. Nincs már hely,ezért kellene még egyet vennem... :/
  • JonasSandor
    Akkor még jó soká jön.
  • Torzonborz
    Nem akarlak lelombozni de hdd-n borzasztó lesz az SC, de tényleg. Nem véletlenül erősen ajánlott az ssd hozzá. Meg amúgy is, a játékok többsége és jobban érzi magát rajta meg a vindóze IS. :D
  • Caliph
    kösz,ez délutáni melóhoz pont jó lesz :D
  • Torzonborz
    Nemtom volt e már de továbbra is ajánlom magunkat:
    Star Citizen Útikalauz Stopposoknak (ez a yt csati, kezdőknek van itt pár hasznos videó).
  • wollnerd #5288
    Már töltöm is le. :D
    (Nincs még ssd-m, de felszabadítottam bő félszáz gigát a merevlemezen, remélem így is jó lesz 1 hétig.
    Nagyon jó, hogy van ingyen próba. Így teljesen is megbizonyosodhatok arról tényleg megérhet-e, ami >45$-ba is kerülhet.
  • Caliph

működik tesztelve :) elvileg egy hétig jó
  • Gilmoor

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2019.05.02. 11:28:36
  • Torzonborz
    Sandbox scifi/space sim mmo elsősorban, nem kifejezett survivor játék csak vannak benne olyan elemek is.
  • lonvard
    Lényegében sandbox túlélőjáték, csak nem egy erdő közepébe dobnak le, hanem egy univerzum közepébe.
  • lonvard
    Felületesnek érzem, leírja nagyjából a sztorit, meg az aggodalmakat, de nem ássa bele magát, hogy valóban exkluzív legyen. Személyesen beszéltek pár emberrel, akik kiléptek korábban a cégtől, de ellenpárjaként csak általános Chris Roberts magyarázatokat raktak. Úgy lett volna oké szerintem, ha a jelenlegi fejlesztőgárdából is megszólaltatnak pár embert, illetve kicsit beleássák magukat a fejlesztésbe. Elmennek a stúdiókba, felvételeket készítenek, interjúkat készítenek.

Eleve amely játékot aktívan fejlesztenek, arra nem lehet olyat írni, hogy talán soha nem lesz játszható. Vagy akkor ezt bármely fejlesztésre el lehet akkor mondani. Amíg a fejlesztés anyagi és fejlesztői háttere stabil, addig nincs ok a nyafira. Egyébként meg aki játszogat vele mostanában, az láthatja, hogy meg tudják csinálni. Legrosszabb esetben is pár naprendszert összerakhatnak, megtöltik tartalommal, és játszható a game. Ezen kívül a Squadron 42-őt meg garantált, hogy meg tudják csinálni.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.02. 11:14:21
  • Torzonborz
    Az fps nézet az már a kezdetektől a dizájn része volt.
  • Hogthar
    Szerintem, (talán?) arra gondolhatott, hogy a kezdetben nem volt tervben a belsőnézet se és végül bekerült.

JonasSandor: A "story" módja 2020-ban jelenik meg Squadron 42 néven.
    Star Citizen-ben úgy mond külön történet nem lesz. Leszületsz egy területre és onnan te döntöd el merre indulsz és mit csinálsz.
    Persze küldetéseket fel lehet venni és több olyan küldetéssel is találkozhatsz (már most) ami átvezetőkkel és interakcióval vezetnek fel. De nem fogják a kezed, hogy milyen irányba indulj el. Ezt nehéz megoldani, a legtöbb játékba nem is sikerül túl jól, de itt egyenlőre jó irányba haladnak, hogy ne érezd olyan üresnek a galaxist.
    Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.05.02. 10:56:16
  • MasterMason
    Forbes: Exclusive: The Saga Of 'Star Citizen,' A Video Game That Raised $300 Million—But May Never Be Ready To Play

Csak érdekességkép nem vita generálásnak.
  • Torzonborz
    Te miről beszélsz?
  • JonasSandor
    Olyanra hogy az fps módja az is lesz a véglegesben.
  • Caliph
    leszállásnál is keringtem ugyan melyik hangárt kaptam meg...aztán találtam egy nyitott ajtot berepültem leszálltam,nem szólt hozzám a kutya se :D most nézelődök egyelőre,aztán alvás,holnap letesztelem a miningot
  • lonvard
    Ja az egy ordenáré szopás volt nálam, hogy leszállásnál az űrhajó műszerfalán figyeltem, hogy milyen "rádiókapcsolatok" jelennek meg, és több helyen nem jelent meg ott semmi, miközben kellett volna. Ez ott volt probléma, ahol egy hangárba szálltunk le és ki kellett volna hogy nyissák. ArcCorpon tipikusan így szívtam meg. Mert ugye mire gondoltam? Hogy bug. Az hogy a mobiglasson van olyan, hogy contact, és hogy ott is megjelennek a lehetőségek amikor a műszerfalon nem, valamiért nem tűnt logikusnak. :D Aztán véletlenül rájöttem, hogy de pontosan így kell csinálni, mert a műszerfal tényleg bugos. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.01. 21:32:35
  • Bucser
    Ja bug. valami masik kozeli cel fele be kell kalibralni utana vissza eredeti celra es megy.
  • Caliph
    megtörtént,semmi,gondolom akkor bug lesz :D
    na kijelöltem másik célt,arra jó volt,most vissza arcorp és jó :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.01. 20:56:56
  • Torzonborz
    Mobiglasson jelöld ki újra a célt (ha ki van akkor clear route és set-el állítsd be újra).
  • Caliph
    egy gyors kérdés: elindultam arcorpra,útközben rinyált hogy melegszik a motor,igy leálltam az űr kellős közepén :D (már tudom hogy kell állítgatni a dolgokat hogy elkerüljem a melegedést)
    de most ott ülök a nagy semmi közepén,kijelölve arcorp mint cél,spooling drive és fogalmam sincs merre kellene fordulni,nem ir semmi iránythogy nesze paraszt,arra van arcorp arra fordítsd a hajó orrát :D
  • lonvard
    Annyira meg fogják csinálni, hogy ne bánd meg, hogy ráköltöttél egy AAA játéknyi pénzt. Napokban játszottam Mass Effecttel, és utána döbbenet volt például még egy teljesen kihalt bolygón is szaladgálni. Még bennem volt a Mass Effect-élmény, és akkor olyan volt, mintha Shepard akárhol leszállhatott volna a naprendszerben. Olisarnak a színei is olyanok, mint a Fellegvárnak, szóval tisztára olyan volt, mintha a Mass Effect fps modjával toltam volna. Ami a Mass Effectből hiányzik, azt ebbe belerakják. Például az ArcCorpon mikor leszálltam a naplementében, és utaztam a városi buszon, és azon agyaltam, hogy ez a naplemente nem valami effekt, hanem tényleg forog a bolygó. Ilyen élményeket nem lehet más játékban kapni. Ezek még most csak kis dózisok, mert nincs igazán tartalom még, és ami van az is bugos, de ebből le lehet szűrni, hogy atyaúristen mi lesz ebből 1-2 éven belül.
  • Caliph
    most egyelőre az alapokat rakják le,de két játék készül: az egyik egyjátékos,hosszú kampány,történettel(ez lesz a squadron 42),a másik meg a többjátékos sandbox csinálsz amit akarsz mód (star citizen)
  • Torzonborz
    Milyen sztorira gondolsz? Ez nem az egyjátékos kampány. De küldik vannak benne, bár túl bonyolultra még nem kell számítani.
  • JonasSandor
    Most hol tart a fejlesztése?,sztori van már benne?,vagy csak bóklászunk a semmibe meg repülünk a végtelenbe?
  • Caliph
    tisztában vagyok a játék állapotával,és hogy teszt üzem és crash és bughegyek lesznek,én jobban félek hogy hamarabb elfogy a pénzük mint hogy minden megcsinálnak úgy ahogy igérve lett
  • Caliph
    köszi,ad egy kuponkódot amit be kell írni,már aktív is a launcherem :)
    el is indult az update 3.5re

5 hajó választható,gondolom majd ezzel lehet bohóckodni gameben,dragonfly black,arrow,avenger titan,cutclass black, prospector :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.01. 18:08:23
  • lonvard
    Magát a játékot nem szopod be. A mostani fejlesztési stádiumot viszont biztosan. :D Most is felveszem a mercenary küldetést amiben végre lövöldözhetek valakire legálisan a PU-ban. Valami outpost. Belevezet egy sűrű aszteroidamezőbe, na mondom, ez valami űrbázis lesz. Csorog a nyálam. 100 kilométert kell megtenni az aszteroidákat kerülgetve, kb. 1500 km/h-val kerülgetem, zabálom. 20 kilométerre vagyok, csökkentem a sebességet, várom hogy felbukkanjon az ojjektum. És akkor CRASH. Most ez azzal párosítva, hogy nem kevés idő betölteni a játék menüjét, és onnan sem kevés betölteni a játékot, és újra eljutni odáig, hogy aztán jó eséllyel megint kidobjon, ez kegyetlen. Pedig már lehetne játszani , van elég tartalom ahhoz, hogy az alapküldiket élvezzük, de egyszerűen nem engedi. Kell még pár hónap. Már itt van a kanyarban a játék, szinte már elérhető, de mégsem. :D
  • JonasSandor
    Látom ingyenes a héten 8-dikáig windows újratelepítés után ránézek mit tud a kártya a 1050TI-hez képest.
  • Torzonborz
    https://robertsspaceindustries.com/promotions/35-Free-Fly

itten van, most próbáld ezzel.
  • Caliph
    tudom,fent van a launcher de még rinyál hogy vegyek csomagot :D,nagyrészt úgyis hétvégén tudom majd tolni,szal akkora aktiválják már tutira

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.01. 17:20:30
  • Torzonborz
    Még nem kezdődött el...
  • Caliph
    az elvek erősek,beszoptam már early access játékkal,itt még tartom magam de egyre nehezebb...de én értettem félre,tényleges ingyen próba jön csomag nélkül egy hétig,szal egyelőre nyüstölés lesz mint állat. aztán egy prospectorig talán elmegyek :)
  • lonvard
    Hagyjá má, vegyed már meg, nem kell ennyit vergődni! :D