7978
-
#5378 A hajó kilogolással még vannak bugok, nem feltétlen olyan előny egyenlőre az ágy, de úgy emlékszem, hogy a Mustang új verziója is fel van már szerelve vele.
Viszont vannak "spawn point"-ok. Érdemes ezeket megnézni merre vannak, mert a legtöbb hely amerre mennél a körzetében van legalább egy.
Spawn point-ok amiről tudok:
Port Olisar (kezdő hely, Crusader nevű bolygó körül kering),
Levski (Delamar nevű aszteroidán található),
Grim Hex (Crusadernek a Yella nevű holdja körül kering),
Lorville (Hurston nevű bolygó fővárosa),
Area 18 (Arccorp nevű bolygó kereskedelmi központja).
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.05.06. 11:48:19 -
#5377 Ez egy online játék, nincs olyan, hogy mentés. :) Az ágyból való kilogolással arra a pozícióra kerülsz vissza ahol voltál, amúgy spawnponton kezdesz de ezt már írtam.
Egyébként 3.6-ban jön a ship rentals, vagyis lehet majd ladikokat bérelni. Nyilván először nem az összeset és csak rövid ideig (1,3,7 nap valszeg) de ez is egy jó lehetőség lesz majd a ladikok kipróbálására.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.06. 11:35:23 -
T800 #5376 Köszi! Az alvással, mentéssel mi a helyzet? Ha nincs ágy nincs mentés? Mindig a kezdő bázison kelek fel ha kilogolok? -
#5375 Közelíts rá a mobiglass mapen a bolygóra és ami ismert azt mutatja, ami nem azt nem pl droglabeket értelemszerűen nem fogod látni a térképen. -
T800 #5374 Köszi mindenkitől a tippeket, tanácsokat!
Ha egy hajón nincs ágy, és pl leszállok egy bolygóra, akkor ott nincs semmi lehetőségem a mentésre?
Illetve ha kijelölök egy bolygót akkor hogyan tudom bejelölni rajta a "hasznos" helyeket ahová le tudok szállni? Mert addig már sikerült eljutnom, hogy egy holdra leszállok, amin gyakorlatilag nem volt semmi (mármint ahová sikerült letennem a hajót) de elvileg van rajta olyan is amit meg lehet látogatni. Kérdés, hogy ezeket hogyan keresem meg, van valami térkép vagy hasonló? -
#5373 Auroraból csak a CL-nek lesz raktere, Mustangból meg az Alpha/Vindicatornak. -
#5372 nekem az aurora jobban bejön,amolyan mindenes hajónak tűnik,a mustang inkább harci..illetve az aurora egyik koncept artján lehet rakteret rakni a farka alá,szal kereskedésre is jó lehet még a kezdetekben :)
-
#5371 Anno én Aurora-val kezdtem, de nagyon gyorsan váltottam Mustang-ra.
Gyorsabb, mozgékonyabb és szerintem harcoknál is hatékonyabb. Bár harcra egyiket se használnám igazán.
Ha barátokkal játszol nem feltétlen kell vennetek nagyobb hajót, mivel a te haverodnak is kell egy kezdő csomag, hogy beléphessen.
Mi vettünk nagyobb hajót, de mivel mindenki a saját hajójával szeret repülni így nem tudtuk kihasználni.
Ha mindenképpen két személyes hajót szeretnétek a legolcsóbb a "Reliant Kore" de én akkor már javasolnám, hogy gyűjtsetek össze egy "Cutlass Black"-re.
1-3 személyes, de összességében 9 embernek is van üllőhely, és mellette akkora raktérrel rendelkezik aminél már komolyabban is szóba jöhet a kereskedés. Ráadásul közepes harci hajó is egyben, a tűzereje kielégítő, az ai-kat lehet vele aprítani rendesen. Ráadásul abban az esetben ha a haverod nem ér rá, egyedül is tudod hatékonyan vezérelni.
De javaslom először próbáljátok ki mindketten kezdő csomaggal, például ha két hajóval közlekedtek a kvantum utazást lehet szinkronizálni és a vezér hajó ugrásánál elindul a másik is. Tehát tudtok mindenfelé együtt közlekedni.
Ráadásul később a kezdő csomagot fel lehet fejleszteni nagyobb hajóra is.
-
T800 #5370 Igen, egy picit.. :) Akkor lehet maradok a Mustang-nál amit te is ajánlottál, ha pedig megtetszik a dolog akkor elkezdem upgradelgetni...
-
#5369 Reliant Kore az 2 személyes de húzósabb az ára mint az Aurora/Mustang párosnak. -
T800 #5368 Köszönöm szépen a segítséget! :)
Melyik az a hajó, ahol lehet már haverokkal együtt utazni? Mármint melyik a legolcsóbb kiszerelés? -
#5367 Inkább Mustang, az agilisebb hajó, bár az alap változatban nincs ágy csak a Betaban. Az ágy azért jó, mert ha befekeszel és onnét logolsz ki akkor a következő belépésnél ugyanoda kerülsz vissza (jó esetben de ez is bugzik még).
De vehetsz egy sima Aurorat is és később upgradeled ahogy írtad. Ilyenkor a korábbi hajó nem marad meg. Az upgrade egy fejlesztés, ilyenkor a korábbi ladik árát beszámítják és csak a felárat kell kifizetni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.06. 08:52:03 -
T800 #5366 Srácok... Engem beszippantott.
Látszik, hogy van még hova fejlődni, és lehet 20 óra után félre fogom rakni, de most perpill az a legnagyobb problémám, hogy Aurora vagy Mustang?!
Megnéztem ezt az útikalauz stopposoknak SC editiont, amiben viszonylag részletesen kifejti melyik miért jobb vagy nem jobb, de egy kicsit ti is tudtok ebben segíteni? Nekem alapjáraton az Aurora talán jobban tetszik, mert ha jól értettem akkor abban van ágy, ergo oda pl haver befeküdhet amíg elmegyünk A ból B be? Vagy mindkét hajó csak 1 személyes? Mert ha igen, akkor inkább a Mustangot mert azzal bele lehet kóstolni a kereskedésbe is? Igazából nem tudom mi legyen. Kinek mik a tapasztalatai ez ügyben? Mi alapján válasszak?
Illetve a videóban még elhangzott ez az Upgrade dolog is. Ezt úgy kell érteni, hogy ha ráfizetek akkor az adott hajóm elveszik és egy jobbat kapok tőle? Vagy megmarad az is?
Köszi, és bocsi a sok hülye kérdésért.. :)
Üdv! -
#5365 "Egy: liftek bugosan is képesek működni. Nyomom a gombot, kinyílik a külső ajtaja de a belső nem... :D Általában 2. hívásra megjavul, de utoljára volt hogy többször se volt halandó. --> Alt+F4."
Propabld ujra kerni a hajot.
"Kettő: Teasa spaceportnál az első, curier típusú hajót egyszerűen ROSSZ helyre tette (többször is) Kiírta hogy pl. 3-as hangárban vár rám, OK, megyek oda, sehol az a hajó... Hanem láttam hogy ilyenkor is tőlem még kb. 160 méterre volt tőlem... WTF??? (Egyszer próbáltam akkor a Light Fighter típusú hajót, azt rendesen lerakta, csakhogy ezt megsemmisítette az Arccorp a landolási kísérlet közben...
Ti ezt tapasztaltátok már?"
Elofordul. Sajnos Alpha sok a bug. Probald meg az Issue Councilt hatha van megoldas vagy valami report amit megerosithetsz. Vagy reportold:)
"Kérdés: Ha törlöm az USER mappát (ezzel törlődik a mentés és beállítás) akkor mi lesz a vásárolt ruhákkal? Azok és a
aUEC egyenlegem a fiókomhoz kötődnek?"
mar van persistence. tehat a user mappa csak a local settingjeidet allitja (config settings es keybinds) -
#5364 Holnap újra megpróbálom... Ma nagyon bogaras estém volt... :D
Egy: liftek bugosan is képesek működni. Nyomom a gombot, kinyílik a külső ajtaja de a belső nem... :D Általában 2. hívásra megjavul, de utoljára volt hogy többször se volt halandó. --> Alt+F4.
Kettő: Teasa spaceportnál az első, curier típusú hajót egyszerűen ROSSZ helyre tette (többször is) Kiírta hogy pl. 3-as hangárban vár rám, OK, megyek oda, sehol az a hajó... Hanem láttam hogy ilyenkor is tőlem még kb. 160 méterre volt tőlem... WTF??? (Egyszer próbáltam akkor a Light Fighter típusú hajót, azt rendesen lerakta, csakhogy ezt megsemmisítette az Arccorp a landolási kísérlet közben...
Ti ezt tapasztaltátok már?
Három: Ugye a landolási bug....
És volt még pár kisebb furaság...
Kérdés: Ha törlöm az USER mappát (ezzel törlődik a mentés és beállítás) akkor mi lesz a vásárolt ruhákkal? Azok és a
aUEC egyenlegem a fiókomhoz kötődnek?
Buccser: Köszi a választ. Mobiglasst csak egyszer próbáltam. Majd próbálkozok még.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.05.06. 00:20:17 -
#5363 Arccorp bugos. csak a Mobiglass f11 menujebol lehet megnyitni a csatornat.
Ja es tedd le a landolasi modot n gombbal. -
#5362 Squadron 42 roadmap jelenlegi allasa. elvileg 2020 Q2 beta.
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2019.05.06. 00:01:46 -
#5361 Mielőtt félreértenéd, ez még egy teszthomokozó és ebből adódóan nem minden része szórakoztató. Lesz még bőven freefly, conok alatt tuti, akkor sztem nézz vissza megint. Hidd el nagyon sok minden fog még itt változni. ;) -
lonvard #5360 Ne őrjítsen meg, általában működik. Időnként meg nem működik. Én is cirkuszolok, ha megszopat, félreértés ne essék. :) -
#5359 Akkor ne támogasd még, ennyire egyszerű.
-
#5358 Ez a landolás dolog megőrjít!!!
Ma este végre megpróbáltam eljutni Arccorp-ra.
Arena18. Oké, azt tudtam hogy oda lehet csak leszállni. Megérkeztem, engedélykérés, de sehol nem jelent meg az a kicsi kék villáskulcsos ikon!!! Fentről (éjszaka volt) úgy láttam hogy pl. a 1-es vagy 2-es hangar nyitva lenne, de neeeemm...!
Itt megint sokat bénáztam... 5x is próbáltam engedélyt kérni, de az ikon nem jelent meg sehol! Nem láttam!
És akkor bizonyára már annyit bénáztam hogy ki is lőttek... És sztem visszakerültem ismét abba a roh***ul megunt Lorville-be...
De most komolyan??? Még a szövegként sem lehet elérni azt a r****t infót hogy melyik hangárt adtak meg nekünk?!?!
ED-ben még két helyen is elhelyeződik a szövegként az információ és ezen kívül egy NAGY, EGYÉRTELMŰ piktogrammal is jelzi a leszállóhelyünket! Itt meg a bugzó, makacs, esetek 70%-ában meg sem jelenő kis ikon van?!
SC még képernyőarányokhoz nincs igazítva! Ez alatt azt értem hogy még 27'-es fullhd moncsin is TÚL KICSI nekem a képi elemek....
Hát így nem éri meg a támogatási pénzt...
(Bocs, hogy így kiakadtam, de tényleg felidegelt ez. A játék jelenleg nem felhasználóbarát! Az ED-hez pedig nemrég kiadtak egy könnyítő patchet, az új CMDR-eknek....)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.05.05. 22:35:48 -
JonasSandor #5357 Sajnos ez most kimarad majd legközelebb ránézek biztos lesz még lehetőség. -
#5356 Egyjátékos lesz de nem stantonban játszódik, az csak egy rendszer a sok közül. -
#5355 A SQ42 egy történet alapú játék lesz, egyjátékos kampánnyal, jól tudom? El is meséli/bemutatja a Star Citizen történelmét is,
meg ilyesmi?
Érdekel, hogy kezdődött a Stanton rendszer meghódítása, Lorville & Arccorp létrejötte. :) -
#5354 Helyes, helyes. :)
Persze, sok a munka még itt, csak amint most látsz az az SQ42 szempontjából szinte majdnemhogy irreleváns. Jelenleg ami nagy gond SC-nél az az, hogy a szerver oldali terheltség kihatással van a kliens oldali renderre valamint el is érték a szerverek kapacitásának határát. Mindkettőre van megoldás (server side object container streaming/server meshing) de mivel SQ42 offline ezért ott ez lényegtelen. Amúgy annak is van roadmap szekciója, érdemes nézegetni mert látható, hogy tényleg jobban haladnak vele mint SC-vel. -
#5353 meggyőzött amit láttam,ne érts félre,de rohadt sok még a munka vele. bár levsky ami előbb kész volt jóval simábban futott mint az új arcorp,szinte folyamatosan tudtam haladni akadás nélkül,nem csúcsgépen hddről,míg arcorp akadt mint állat,nem töltött be textúra amin át is estem stb,szal bizakodó vagyok. egy aurora packra beruházok,de tovább nem lépek hajóügyileg még. -
#5352 SQ42-ről annyit tudni, hogy az a prió, meg amit mutattak '17 végén. Szóval csak csínján az ilyenekkel mert nincs mire alapozni.
SC viszont biztos, hogy nem lesz még pár évig. :(
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.05. 18:56:15 -
#5351 No asszem kimaxoltam a lehetőségeket egy hét alatt. repkedtem,körülnéztem,csináltam pár küldit,bányásztam...
a rep modell sokkalsokkal jobb mint volt,de még nem igazi...itt bizony még mindig az elite viszi a pálmát.
jó lesz ez ,ha megcsinálják rendesen,de biztos vagyok hogy nem lesz ebből 2020ra se semmi,nemhogy squadron 42 -
#5350 Ami a habitatben van nem fontos, nem számit, hogy eltünt. Ha bolygón vagy és a ladikodvan van ágy akkor onnét logolj ki, jó esetben oda tesz vissta de ez is bugzik még. -
T800 #5349 A kezdő “kabinban” van az asztalon egy két dolog. Na most azokat sikeresen levertem a földre és többszöri ki be lépegetés után azok eltűntek. Mindig ment a játék ha kilépek? Illetve ha pl leszàlltam egy bolygóra akkor hogy tudok ott menteni? Be kell feküdnöm egy àgyba? Azok a dolgok amik a földön landoltak fontosak voltak? Ha jól emlékszem csésze, valamilyen ipad féle, kaja?!
Bocsi a hülye kérdéseimért elèg idegen mèg a világ :) -
lonvard #5348 Ezt most nagyon elnézted, általánosban menza tag voltam. Finom túróscsusza, grízes tészta, meg szilvásgombóc, nyami. :) -
lonvard #5347 Csak az kerül zsetonba, ha gyorsítod. Nézd meg, hogy elindult-e a számláló. Mer meg kell még nyomni a claim utáni claim gombot is, hogy beinduljon a folyamat. Olyan mint a jegykiadó automata, ismerni kell azt a primitív logikáját. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.04. 18:16:23 -
#5346 Nem kell újra regelni, csak meg kell várni míg megkapod a hajót, elindul egy visszaszámláló ott látod mennyi idő még. -
#5345 no a bányászat bejövős,ha tudja mit keressen az ember lehet csinálni 10-20 ezres köröket simán,csak idő kell hozzá :D -
T800 #5344 Hmm, s ha már nincs pénzem claimolni? :P Akkor gyorsan regisztráljak egy új accountot és hajrá amíg van lehetőség ingyen játszani? Vagy van más megoldás? -
#5343 Erre csak ezt tudom mondani:
:D -
lonvard #5342 Ne jópofizz ennyit, nem áll jól. :) -
#5341 Azaz, nekem is azon van, csak úgy suhan :D -
#5340 kösz a tippet
-
#5339 NVME-t vegyel ne SATA SSDt.
KB dupla a teljesitmeny javulas (teszteltem HDD-n SATA SSDn es NVME-n is).
NVME-re mondom azt hogy jatszhato a masik ketto zenesz...
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2019.05.04. 16:24:58