7978
-
#5578 Pontosítok, ha Area 18 nál szállsz le úgy, hogy kértél leszállási engedélyt és azon a ponton szálltál le, ahova kaptad a leszállási engedélyt, akkor onnantól az lesz az új spawn pointod.
Ha például csak úgy leszállsz másnak a leszállójára, vagy a barátod visz oda akkor Port Olisar marad a kezdő pontod.
De ahogy Torzonborz is írta, ha lekérsz egy hajót az új helyen, és beleszállsz a hajóba onnantól "trigger-eled a spawn pointot".
Voltaképp az a lényege, hogy nem csak leszálló helyet kérsz, hanem szállást is magadnak.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.05.13. 15:01:39 -
#5577 Nem, ez így nem jó. Ha area18-on landolsz akkor ott kéne spawnolnod. Biztos ami biztos claimeld ott a ladikod a lekérő konzolon.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.13. 13:28:44 -
T800 #5576 Srácok, area18-ban, vagy bármely "nagyvárosban" hogy tudom azt megcsinálni, ha ott logolok ki, akkor visszalépés után ugyan ott legyek?
Bármit csinálok, bárhol hagyom abba mindig Olisaron ébredek következő belépésnél.
Vagy ez így van jól? -
#5575 grav lev motor nem fér be az avenger Titanba, a ranger igen. Egy cutlassba több motor is befér, míg a lebegő motorból csak 1. Ha haverokkal utazol egy cutlassban, azt hiszem elég nagy fun egy sivatagos bolygón csapatosan motorozni, nem pedig azt nézni, hogy a haver hogy hajt el egyedül a lebegő motorjával a messzi dűnék közé... szerintem win-win..... Viszont ennyi pénzért tényleg lehet venni egy komplett Elite csomagot... épp csak motorozni nem lehet benne. -
#5574 nemtom,nincs mustangom :D -
#5573 Mi a helyzet, ha terminálból veszek bármilyen árut a Mustangba? -
#5572 nyitható a mustang cargo rackje a fara alatt,csak maga a raktér nem nyitható,nem lehet berakni semmit,a fülkébe sem,igy a ládaszállítós küldik kilőve
aurorába lehet rakni ládát a fülke a mögé. igy gondolom amíg ez nincs javítva adnak egy aurorát is ha valaki épp ládázni szeretne , megtehesse a mustang bug ellenére az aurorával -
T800 #5571 Még mindig! :)
Torzonborz,Ionvard: Köszi! :) Csekkolom! -
A Mustang valójában jelenleg bugos (nincs működő cargoja?), ezért aki a mustangos kezdőcsomagot veszi meg, az átmenetileg megkapja mellé a kezdő Aurora-t?! (mert azzal lehet szállítani?)
Hogy lehet egy kezdő hajót elbogarasítani?!
Ettől függetlenül még mindig érdemesebb a Mustangot választani? -
#5569 Bannert kéne csak nézni... -
lonvard #5568 https://www.star-citizen.hu/ Ez egy folyamatosan frissülő oldal, tele fordításokkal. -
T800 #5567 Igen tudom, igazad van.. :)
Avenger titan lesz a következő lépés, addig meg ismerkedem a játékkal. Van valami összefoglaló oldal ahonnan okosodgatok? :) -
lonvard #5566 Üdv a citizenek közt. Picit túlagyaltad szerintem. :) A kezdőcsomag arra jó, hogy gyorsan rávezessen, hogy az avenger mennyivel jobb hajó, és ahhoz képest nem sokkal drágább, és most upgradelheted. :)
-
T800 #5565 Hosszú évődés után végre megvettem a Mustang csomagomat. Annyit vívódtam, hogy melyiket válasszam, végül megkaptam mellé az Aurora-t is... Gondolom csak addig, amíg nem oldják meg a Mustang bugot, miszerint nem lehet vele szàllítani. De így legalább mind a kettőt kipróbálhatom! :) -
nordan #5564 olyan mint a főnököm aki egyesével vállogatja ki a statisztákat :P -
#5563 Tedd egymás mellé a Cyclonet meg a Rangert, látszik, hogy a járgány egyes elemeit használták a mocihoz, ez éppen erőforrás megtakarítás.
Ami nem az az maga CR. A kezdetektől fogva "nyílt titok", hogy minden az ő kezén megy át ha valamivel nem elégedett akkor addig fogja visszadobni amíg nem lesz jó neki. Na ez tényleg viszi az erőforrást. Viszont minden éremnek két oldala van, ennek is mert így a játék dizájn egységes lesz. Ez van. -
#5562 a pénz nagy úr,főleg hogy lti,sokan meg fogják venni ahogy itt is mondták forge alapnak,tehát számíthatnak robertsék még bevételre abból hogy beváltják a moci lti-jét jobb hajókra.
marketing,jól csinálva.
reméljük kitart a pénz egy stabil alap játékra,aztán lehet tolni bele a tartalmat,én úgy látom kb ez az egyetlen esélyük maradt hogy kész legyen minden amit igértek...
azt viszont nagyon remélem hogy nem lesz sose havidíjas... -
nordan #5561 hmm akkor legyen igazad -
#5560 Jelenleg sajnos a bevétel a lényeg. Egy ilyen moci meg egyáltalán nem emészt sok erőforrást. Programozók idejét ez nem viszi el, a nagy része grafikai munka + hang, más gyk megvan hozzá.
A többin meg amit írtál dolgoznak. -
nordan #5559 van benne valami ,de mégse! Ott a lebegő motor by the way mellesleg akkormár tervezzenek mondjuk remote turreteket ,zsilip rendszert a hajókra / engem nagyon zavar,hogy sok nagyobb hajó nincs zsilip csak úgy belenyílik a hajó ajtaja az űrbe/vagy pl egy szerkezetet amivel a wrist computer segítségével magadhoz röptetheted a hajódat pl /ala Aliens/
tervezzenek új hajóbelsőket ami részletesebb,de ahogy mondtam erre túl sok erőforrás megy el és jelentéktelen lesz a használati értéke! -
#5558 Aki szereti a mocikat, gravleveknél meg kevesebb helyet foglal. Dragonflynál biztosan a noxnál lehet már nem az elég keskeny. Majd kiderül.
Nem mellesleg ingame biztos, hogy olcsóbb lesz mint a gravlevek. Cyclone is 25k ami sima ügy, ez lesz a fele talán.
Az meg édes mindegy annak akit nem érdekel az ED, hogy jobb napokon mennyiért megy. -
MasterMason #5557 De ki a franc akar motorozni egy bolygón, amelyen amúgy lehet azzal a másik "lebegő mocival" is hasítani?!
Ráadásként 30 dollárból jobb napokon meg lehet venni a komplett elite-et a dlc-vel együtt, nemhogy egy mocit. -
lonvard #5556 Elfelejted, hogy az ilyen vásárokból finanszírozzák a projectet. Másrészt meg Hurston-Daymar jellegű bolygókon egy-egy nagyobb outpost bejárásánál jól jöhet valami jármű. Egy idő után kényelmetlen talpalni az épületek közt, el tudom képzelni, hogy leszállok egy küldihez a carrackommal :P, és motorral megyek a célépületig, aztán pedig ha fel akarom fedezni a többi épületet, oda is motorral megyek. -
nordan #5555 totálisan felesleges idő és erőforráselbaszás a játéknak ezen fázisában..............miután kijött és eltelik fél év érdekességnek belehet rakni motorokat, szerintem blődületes faszság ! Ki akar majd egyáltalán motorral menni egy space sim-ben? -
lonvard #5554 Nem éri meg. Csak azért mert valami durva kvantumhajtómű van benne, meg extra üzemanyag, meg érzékelője van mindenfélére, meg van az a pár drón is, no meg a parazita hajó, meg a terepjáró, meg 3 cserélhető modulja is van, meg tűzerős és a legszebb hajó. Meg az a térképszoba vagy mi. Én nem venném meg. Úgy is elcseszik belülről a tervezők, majd meglátod. Tönkreteszik, ha más nem a cockpitot. Mindenki azonnal hagyjon fel a carrackról történő álmodozással! -
nordan #5553 Carrack need -
T800 #5552 That's why you get an aurora when you buy the mustang: so that you can do at least cargo missions with the aurora because right now, the mustang's cargo is not implemented.
And this is why every new player should buy a mustang: because he gets a loaned aurora and the mustang he bought.
Ez egy 3 hónapos komment egy youtube videó alatt. Azóta ez működik a Mustangnal? -
#5551 Na most már a plebsz is meg tudja venni, jár hozzá még motoros ruci is. -
#5550 Tökömtudja de a 27% akkor is sok egy csöppet. :D -
MuldR #5549 OFF: Gondolom a 15%-os SZJA-ért nem reklamálsz. Pedig de szép is volt az a 36%. Így adóztatják a "bodzáspézt". :P
ON: Nem követem az isteni Chris standupjait, valakinek van infója mikorra igéri a Squadron42-t? Játszanék már. :) -
kraven54 #5548 Azé megnézném cig befizeti e az adot magyarhonba. -
#5547 Ha sokallod akkor szólj a mélyen nem tisztelt kormánynak, hogy most már jó lenne ha csinálnának valamit amitől a drágalátos valutánk elkezdene erősödni ja meg persze a 27 %-os áfát is csökkentsék. Mert ettől drága amúgy a játék.
ps.: bocs, nem akarok politizálni de tényleg a f*szkivan velük
Az ötlet amúgy elvileg működőképes, lehet giftelni cuccot.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.10. 16:04:51 -
T800 #5546 Eszembe jutott egy elvetemült ötlet. Egy barátom kint él Amerikában és arra gondoltam hogy mi lenne hogyha ő venné meg nekem a játékot a saját profilomra akkor azzal elvileg tudnék játszani ugyanúgy? (Igen, kicsit sokallom talán ezt a 17ezer Forintot) de ha nem működik a megoldás akkor is sokallni fogom, viszont akkor már kénytelen leszek így megvenni... :)
Egy próbát megér szerintetek? -
lonvard #5545 Jártam ott. Korábban azért nem sikerült, mert nem számítottam rá, hogy csak a mobiglasson működik a toronnyal a rádiózás. Arra gondoltam bug, és felrobbantam a házak fölött. Miután nekimentem valaminek. Szóval abszolúte nem az én hibám! :D
Hogthar, jó hogy szóltál, épp a két játékot tartalmazó csomagomat igyekezem beolvasztani egy szaros motorért. :-D Na jó nem, csak hétfőn akartam, mert akkor csattogok el bankba.
Új terv van, a 3 hónap biztosításos csomag megmarad, heraldból csinálok később prospectort, hétfőn meg megveszem a motrot az lti miatt. Azzal kivárok a carrackig, és aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Hátha kidobnak valamit a piacra, ami új és izgi, de ott a caterpillar, a hull c is. Aztán lehet nem veszek motort se, jó nekem a prospector kezdőnek. Mittudomén, meghülyítetek ezekkel a lehetőségekkel folyton. Szőrös a hibás!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.10. 15:07:16 -
#5544 Mert még a konszenyórok tudják csak megvenni. Nemsokára a plebsz is hozzáfér. -
#5543 hmm en nem latom pedig en is fel akartam venni legalabb 1-et (lti mocinal nem is kell jobb upgrade alapnak) -
#5542 Így van, vagyis pontosabban, azt a pénzt amit ráköltöttél a játékra megkapod a storecredit-be.
Abból pedig újra megtudd venni a csomagot és tudod upgradelni.
Régebben amíg nem tudtam a PTU-ról addig azzal játszadoztam, hogy beolvasztottam az upgradelt kezdő csomagot, vettem újat majd a upgradeltem egy másik hajóhoz, így végig tudtam nézni jó pár hajót. -
#5541 Már miért lenne bukó minden? Nem lesz élő csomagod így belépni nem tudsz de store creditben ott lesz a pénzed. Veszel másik csomagot és kész.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.05.10. 14:35:29 -
T800 #5540 Szóval hogyha veszek egy kezdő csomagot Mustangal És azt egészen cutlass black-ig upgradelem, majd beolvasztom akkor bukó minden? -
#5539 Akkor egyszerűbben, bármilyen csomagot vagy hajót veszel az betudod olvasztatni amiért pont annyi store credit-et kapsz amennyiért vetted(persze áfa nélkül). A Store Creditből pedig tudsz venni magadnak másik hajót.
Jobb ha oda figyelsz rá, hogy ha csomagot beolvasztasz kell venned másik csomagot, még akkor is ha van másik hajód, tehát inkább csomagot ne olvassz be. Ezt azért írom, mert ha olyan hajót olvasztanál be ami kezdő csomaggal jár, vagy annak az upgradelt verziója akkor a csomagod is beolvasztod.
Ui.: Chris Roberts elárult téged, eladta a Carrack terveit szimpla pénzért. Elmondtam neki, hogy miattad meg kellett vennem egy Catarpillart, úgy, cserébe azonnal hozzám vágta a Carrack-ot is.