7978
  • Torzonborz
    Bocs, ovisoknak nincs. Area18at amúgy már megcsináltad a homokozóban?
  • lonvard
    Az nem én vagyok. Számomra nincs valami olyan videó, ami haladóknak szól? Ezt nem nézhetem meg. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.10. 12:39:56
  • Torzonborz
    Na akkor kezdőknek:

• kraven54
    Tök mindegy melyik csomagot veszed. Kipróbálod, ha mégse tetszik beolvasztod és megveszed store credit-ből a másik csomagot.
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2019.05.10. 12:33:38
  • lonvard
    "aztán ha lesz sale"

ezt úgy értelmeztem, hogy van olyan akció, hogy el lehet adni a hajót. De nem mer az a beolvasztás. Utána kell néznem ennek. Épp erről csinált anshin videót, hehe.

Hogthar, a carrackot én mutattam neked, de nem azér hogy megvegyed, hanem hogy ez az a hajó, amit meg akarok venni lti-s biztosítással, de úgy se lesz rá pénzem. Erre te megveszed. Az én álmaimat valósítod meg. Ezt nem hagyom! Chris Roberts, ne engedd neki!! :D
  • Torzonborz
    A lényeg: veszek most egy ilyen lti-s mocit de azt jelenleg nem tudom upgradelni Corsairre mert azt nem kapni. Szóval amikor lesz nagyobb vásár amikor megint vehető Corsair akkor azt amivel rendelkezem most beolvasztom aztán az lti-s mocit upgradelem Corsairre ami így megkapja az lti-t az árkülönbözet meg store creditből megvan. Ennyi.
  • Hogthar
    Igen, rajtad kívül nem lesz senki másnak az egész galaxisban. De akkor már Heraldot se vehet senki meg Catarpillart se igaz? :D
    Egyébként még nem veszem meg a Carrackot, egyenlőre csak az olcsóbb motorokat, majd később lesz belőle Carrack szépen fokozatosan.
  • Torzonborz
    He? Milyen akció? Nem eladást írtam, beolvasztást.
  • lonvard
    Na várjá' ezt magyarázd el.

Tehát van olyan akció, hogy a beolvasztásra túl drága hajót el is lehet adni? Ilyesmi mikor szokott lenni?
  • lonvard
    Carrack az én hajóm, tilos másnak vennie! :PP
  • Torzonborz
    Jahm én is veszek egyet, aztán ha lesz sale akkor a Corsairt beolvasztom és erről upgradelem aztán meg is vagyok a ladikokkal.
  • Hogthar
    Nem is drága, azt hiszem meg is van a carrack alapja
  • Torzonborz
    Lehet upgradelni. Árak:
  • Hogthar
    Sajnos munkahelyen nem elérhető számomra, bejelentkezni itt pedig nem szeretnék, milyen áron lesznek motorok és róla lehet upgradelni hajóra?
  • Torzonborz
    De ez nem kérdés, hogy lesz. :D Pont nemrég beszéltek arról, hogy erre már nem kell olyan sokat* várnunk.

*sokat az itt relatív ugye :D

A motor amúgy lti-s szóval akinek nem lti-s ladikja van annak érdemes ezen elgondolkoznia.
  • lonvard
    Jah, először fel se tűnt, hogy ez egy új motor. Annyi durva cucc jött ki az utóbbi hónapokban, hogy már fel se tűnik az ilyesmi. :)
  • lonvard
    Speciel arra gondoltam, hogy Loreville vagy pláne ArcCorp otthont adhatna a gamereknek bérelhető/vásárolható privát hangárok formájában. Tehát a hangár-modult kapnánk meg lényegében.
  • Torzonborz
    Mindeközben

• Torzonborz
    Megint nem olvasol. Bolygóra telepíthető habitatnél nem lesz hangár mert túl bonyolult technikailag egyelőre. Később talán.
  • lonvard
    Jó persze. Hangárt azért tuti bérelhetünk/vehetünk, mert az az igény elég korán jelentkezni fog, hogy legyen egy privát bázis, aminek a hangárjába befér 2-3-több hajó. Mer oké ez a claimelés, de elegánsabb, ha egy hangárból szállok fel.
  • Hogthar
    Anno én is az Aurora-t vettem meg, épp a tapasztalatom miatt írtam le a javaslatom.
    Mert ha az Aurora is tetszik, miután megveszed a Mustang-ot amint minden hajó elérhető lesz(évente egyszer elérhető az összes) ráfizetés nélkül ingyen át tudsz váltani az a Aurora LX változtatása ami ugyebár eggyel jobb mint az MR.
    Persze ha nem számít 5-6 dollár akkor mindegy.
    Ha pedig később úgy döntenél, hogy fejleszted a hajód Avenger-re akkor 30 helyett 25 dollárt kell fizetned(én ezt megtettem csak azért írom le).
  • Torzonborz
    Régen csak az Aurorat volt mint starter ladik a többi később jött be.
  • T800
    Nekem a Cutless black csomag ami nagyon tetszik, de így kezdésre kicsit erősnek érzem.(Az árát mindenképpen...:)) Avengerből van Stalker illetve Titan, Titan talán szimpatikusabb egy fokkal.

De akkor neked is valamiért az Aurora volt a szimpatikusabb amikor elkezdted, nem pedig a Mustang :)
  • Torzonborz
    Tudod mit fogsz te építeni és hova? Várat a homokozódba. :D
    Viccen kívül tényleg. Örülhetünk ha launchra működik majd a pioneer és lehet vele bolygókra habitetet telepíteni. De azt már megmondták, hogy ezeknél nem lesz hangár mert technikailag túl bonyolult lenne. Ezek után a roidra építkezés jó darabig felejtős (értsd post launch +sok év ha lesz).
    Ami viszont elképzelhető, mert én is csípem a roid bázisokat, az az, hogy hexhez hasonló üres állomásokat szétszórnak a verzben és ezeket lehet elfoglalni. Roidban is van, bázis is. Viszont ez meg már a nagyobb orgok játszótere lesz inkább. De ez is nagyon messzire mutat egyelőre. :(
  • lonvard
    Szóvalegyaszteroidába fogok építeni! Hát igen, kell az a izé is. Pioneer. Ezt el is felejtettem. Nem baj, kicsire nem adok! Akkor a pioneer lesz a zászlóshajóm. A krakenig. :D
  • lonvard
    aurora => avenger => herald => idris => kraken => idegszanatórium => refund => aurora

Na jó, nem. :)

aurora => avenger => herald

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 23:11:49
  • Torzonborz
    Aztán mégis mivel építenél? Na nem roidra mert oda nem megy , de bolygóra? Kis lapáttal meg gereblyével amikkel a homokozóban szoktál játszani?
  • T800
    Anno te mivel indultál és mik voltak az upgradeid? Vagy most jelenleg mikyen hajóid vannak?
  • lonvard
    Kezdem belelovalni magam a prospectorba. Ugyanez volt a heraldnál is. Nagyon tetszik például az ülés kialakítása. Meg az egész cockpit. Meg a kijárati ajtó. Van egy belső ajtó, meg egy külső, mintegy keszonszerűen, és meg lehet állni az ajtóban, van korlát meg minden. Van ajtó a pilótafülke és a hátsó traktus között. wc, zuhanyzó, mosdó, kajagép, italgép. Az összes szervizelést igénylő modul egymás mellett sorakozik a falon. Bazmeg de szerelmes lettem. Heraldtól ez még 89 dollár, 25 000 forint. Meg kell venni, mert ez tényleg remek kezdőhajó lesz. Ha megsemmisül a játékban szerzett járműparkom, akkor egy ilyesmi kezdőhajó kell. De ezeket már leírtam fél napja, csak ugye most szerelmes lettem, és ilyenkor hajtogatom a dolgaimat. :)

Alakul egy képzeletbeli saját űrállomásra a járműpark:

Herald - az univerzum leggyorsabb hajója, kell felderítésre meg kisebb fontos csomagok szállítására, no meg a titokzatos adatszállításra.

Drake Caterpillar - legfaszább teherszállító, 1 kell

Prospector - Bányászhajó kell, főleg hogy építkezni is akarok

Carrack - kell, mer ez lesz a mindenesem

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 22:34:06
  • Torzonborz
    Az ülés mögött de javítom magam, ez csak a Betanál müxik mert a többinél nem. :( Viszont abba többen is beférnek. :D
  • T800
    Ezt mondjuk a Mustangnal nem tudom elképzelni, hol van ott hely még egy emberre?
  • lonvard
    Jah egyébként. Ha kész a féregjáratos megoldásuk és kész a naprendszer-generálójuk, akkor akár megcsinálhatják előre az összes naprendszert alapszinten, mindegyikbe raknak valami random műsort, hogy aki oda betéved, azzal is történjen valami az adott rendszer lore-jának megfelelően, de különben olyan bolygók lesznek, mint a Crusader, hogy ott van, de még nem üzemképes. Feltöltőállomásokat, outpostokat szétszórnak, aztán teljesítették a stretch goal-t. :D

Fú de nagy durranás lesz a második naprendszer. Szerintem meglepetésként fogják bejelenteni a féregjárattal együtt ugye, és akkor megőrülünk. Mindenki oda akar majd menni, hogy átféregjáratozza magát. Karácsonyra várok egy ilyen meglepit.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 18:39:04
  • Torzonborz
    Nem kell ahhoz ágyban feküdni, állhat az ülés mögött is, vagy leül a földre de ez a Mustangban is működik.
  • T800
    Tényleg lehet magaddal vinni még egy embert az Aurorával? Mondjuk addig befekszik az ágyba ? Mert plusz ülést nem láttam, hogy lenne.
  • Torzonborz
    Lehet, hogy jön még starter ladik de olyan mint az Aurora szinte biztos, hogy nem. Lore szerint az egy 200 éves konstrukció, szóval azért ilyen csotrogány szegény. :D
  • Caliph
    a logika igy hogy az MR van a csomagban mindenképp a mustang felé billentené az embert,de hát vannak ilyenek is mint én,akinek ha a másik jobban tettszik akkor is az lesz még ha rosszabb is pár statban :D

amúgy sokat nem veszíthet az ember,mert gondolom amúgy is ezek lehetnek kb a legalapabb kezdő hajók mint eliteben a sidewinder
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.09. 16:48:55
  • Caliph
    Mrnek nincs cargo,egy másik változatnak van...de mivel moduláris az egész rendszer,azért reménykedek benne,hogy ha az MRre is rá lehet venni a cargo modult hátra.

Mondjuk mustangból is van vagy négy fajta,ha már kezdő hajó,kár hogy nem lehet választani bármelyik variánst
    bár a pénz nagy úr,MR ről CLre(a szállító változat) még +25 dolcsi lenne :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.09. 16:42:54
  • Caliph
    ja és még egy,aurorával tudsz embert magaddal vinni,ha haverral játszanál az elején,pl kirakod megjavítani egy satelitet míg te biztosítod a környéket(ilyen küldi elvileg már most is van)
  • wollnerd #5500
    Én is Mustang-ra gondoltam, majd ha egyszer megveszem.
    Az Aurora MR-nek van egyáltalán cargo-ja? A táblázatban csak kötöjel(ek) vannak. Gondolom nincs is.
    A Mustang Alpha-nak 6 (SCU?) cargo van.
  • Caliph
    nem tervezek többet költeni a játékra,szal az hogy a mustang +5 dodo nem játszott szerepet(ha mégis,szerencsére nem fog földhöz vágni az az 5 dodo=1000 forint)néztem videókat mindkét hajóról,és ismerem is magam annyiban,hogy biztos nem lövöldözéssel szeretném elkezdeni a star citizen pályafutásomat,inkább kis szállítás,kis felfedezgetés...és ugye az ágy: biztos lesz olyan ki kell logolnom két bolygó között.
    meg nekem valahogy jobban bejön a kis szörny formája miatt is :D

mint egy hernyó :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.09. 16:33:59