7980
-
#6260 Minden ladiknak felmegy az ára amint kilép koncepciós fázisból és flight ready lesz. Jó carracknál még várni kell februárig. :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.25. 11:30:11 -
lonvard #6259 Igen? Hát akkor ez ugrott. Bosszantó egyébként, mert pl. a reclaimer belső tervezését tök jól megoldották, a külső is kábé minden hajónál szuper, és akkor ezt a fontos hajót meg úgy néz ki kívül-belül butították. Reméltem, hogy az a társaság, aki az üzemanyagtöltő belső részét csinálta, már felmondott. Kicsit olyan feeling, mintha ők estek volna neki a carracknak. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.25. 10:10:28 -
#6258 Ráadásul felment az ára 400 dollárról 500-ra. Mire fel? Azért ez kicsit túlzás. -
#6257 BTW freefly week van. -
lonvard #6256 Egyetértek, amit most láttunk belőle, az visszalépés, azt gondolhatnánk, hogy egy jó külsőt csak nem csesznek el, de azt is elcseszik, a belső tervezés meg mindig szorongásra ad okot. A cockpit csak remélem, hogy azért olyan amilyen, mert tervezés alatt áll, szóval én nem szeretnék constellation cockpitot. Ha a felső fedélzet az kilátós, akkor a pilótafülke rész az legyen már normálisan megcsinálva, és ne az a függő székes cucc legyen, mer az spórolás. Ne a carrackon spóroljanak már, hát olyan szép belsőket tudnak tervezni. Még sokminden változhat, pl. remélem a billiárdasztal opcionális lesz, mer nekem ne akarják megszabni, hogy mit rakjak az úgymond rekreációs szobába, és nem akarok egy mocsok nagy asztalt oda. A társalgó rész az tök jó, a fekvőhelység is oké. A fehér szín nem tetszik belülre, de csak lehet majd színezni. Érezhetően kb. semmi nincs kész belőle, mert nem nagyon mutattak belőle dolgokat, csak elsétáltunk a "mentőcsónakig". Ami nekem nagyon tetszik egyébként. Carrackban most az egyetlen ami tetszik, az a hozzá készített kisűrhajó. :)
Egyébként meg nem érdekel, mer úgy is caterrel leszek, amíg nem csinálnak nekem egy tisztességes, közepes méretű hajót, amit sajátomnak érezhetek. :PP
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.24. 13:31:02 -
lonvard #6255 Jah, az is nagy volt. Mikor leszállt a freelancer. De az ArcCorp az meg maga a csoda volt. Más kérdés hogy utána karácsonyra egy olyan optimalizálatlan verziót raktak ki, hogy káromkodva hagytam abba két perc után. :D -
#6254 small/medium/large méretű jump pointok vannak, mivel az Idris capital ship ezért sztem az csak large JP-n tud majd átmenni. Stabil large JP meg Castra rendszer felől nyílik Pyroba, szóval onnét lehet átmenni ekkora ladikkal. -
nordan #6253 nem lehet megvenni a CArrack-ot? -
#6252 Akkor Idris nem tud átmenni pyroba/van saját erre alkalmas hajtóműve/van large jump point is ? -
#6251 Idris miért akarna átmenni egy medium JP-n mikor az capital ship? -
#6250 A hiányos textúrákkal nincs gondom, és rendben, hogy nincs kész, de a modell formája már adott és eléggé tömzsi lett az eredeti koncepciós rajzhoz képest. Biztos fognak még rajta alakítani, de a belső tér kialakítása miatt már nem fognak tudni rajta annyit igazítani.
Meglátjuk majd a véglegeset, viszont egyelőre nekem nem tetszik. -
#6249 hát nekem ez a jump rendszer annyira nem jött be,kerülgetni meg irányba tartani a hajót :) valahol értem a koncepciót,hogy ne automata ugrások legyenek semmi interakció nélkül hogy az ember belefásuljon,hanem kicsit mozgassa a pilótát egy jump point is,de sztem a 100. ugrásnál lehet uncsi lesz.
meglátjuk.
tetszett amit láttam,de még sok a munka mindig.
Btw a jump kapuk mintha kicsik lennének egy idrishez , nem ? :D -
Malibutomi #6248 Nekem a 2016-os volt a csucs.
Mikor a semmibol elohuztak a sokak szerint nem lehetseges planet tech V0.0.1-et, leszalltak a bolygora eloszor.
Ott mindenki eldobta az agyat. -
#6247 Mert egyik rendszerből a másik csak jumppointon lehet átmenni (ami egy féregjárat). A warpdrive-al (ami nem hyper hajtómű) csak rendszeren belül lehet közlekedni.
Lesznek stabil JP-k mint ami a demo végén is volt és instabil azaz ideiglenes JP-k, ez utóbbi keresésére lesz jó pl Carrack.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.24. 11:42:49 -
nordan #6246 de miért lesznek ugrókapuk ha a hajókon is van "hyperhajtómű" -
lonvard #6245 Majd elfelejtettem: Sandi Gardinerről tudunk valamit? Tök rég láttam, és most se volt. Szétmentek a Chris Robertssel, vagy mi? -
lonvard #6244 Nekem tetszik, hogy ugrókapuk lesznek. Összeszedettebb így a dolog. Persze felvet pár kérdést: Így nem lehet beugrálni mindenféle rendszerekbe, mert kábé öngyilkosság. Az UEE rendszerekben meg lehet oldani a kapu köré szervezett védelemmel. Kérdés: Carrack akkor elhagyatott kapukat fog keresni az űrben? Mer hogy neki van egy ilyen féregjárat-kereső skillje. Vagy lesznek "vad féregjáratok", amik kapuk nélkül használhatóak? Szerintem nagyon kellenek. Nekem ez a titkos reményem. A random felbukkanó, random ideig fennmaradó, random naprendszerekbe vívő féregjáratok, melyek a végtelenségig nagyítják az univerzumot. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.24. 10:38:48 -
lonvard #6243 Szerintem még vezérlőpult sincs hozzá. Gamepadra rádrótozták az irányokat, azt rábízták egy csajra, hogy "vezesd át szívem a féreglyukon". Ha nem sikerül, ráfogják, hogy azért nem, mert női sofőr. :D
update: egér+billel csinálta
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.24. 10:21:12 -
lonvard #6242 Számomra az ArcCorpos citcon volt a csúcs, hatás tekintetében. Addigra már mindenki beleélte magát, hogy ezek nem fognak tudni városokat kreálni, de még egy űrállomást se normálisat. És akkor az aurorával felszállt a skac, és ahogy lassan úsztatott a város fölött, a közönség megőrült alatta, de én is. Számomra az megint csak egy játékfejlesztés-történelmi pillanat volt. Lehet majd csak az utókor fogja értékelni, mint a nagy történelmi eseményeket. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.24. 10:16:00 -
#6241 :D -
nordan #6240 2049-re képesek is lesznek.....véleményem megint az,hogy túl sok mindent akarnak és egy végetnemérő spirálba rakták magukat ,minket meg egy hintába............... -
lonvard #6239 Na én most néztem meg, ahogy a carrack átmegy a járaton a Pyroba. Valahogy lemaradtam róla tegnap. :)
Igen hát úgy rakták bele a carrackot, hogy még nincs kész, ezért számomra most nem ez volt az izgalmas, hanem az a rész amikor a bolyógtervezést magyarázta a srác, és mintha azt taglalta volna, hogy hogyan tudnak részletgazdagabb és magasságra-mélységre is változatosabb, Földhöz hasonló bolygót kreálni. Ez ugye azért lenne fontos, mert az összes ilyen játékban a bolygók azok ugyanolyanok, egy golyóbis, és dombszerű kitüremkedések. Nincsenek benne igazi hegyláncok, nincs normális fauna, égövök, semmi. Szóval ha a srácok képesek lesznek komplex bolygókat összerakni, az megint csak játéktörténelmi lépés. -
Diopapa #6238 Azért azt vágod, hogy a Carrack még nincs kész? Sok helyen még hiányoznak a textúrák stb.... -
#6237 Legjobb Citcon volt eddig. Nem késtek, a végén volt csak csúszás, nem volt komolyabb technikai gond, nem volt össze vissza ígérgetés. Pyro kivételével gyk minden pár hónapon belül jön.
A legjobb hír amúgy az ssocsv1 ami már most 3.8-ban érkezik. -
#6236 Ez a féreg járat eléggé adta, bevallom őszíntén nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz vizuálisan, párosítva az űrköddel, levettek a lábamról.
A dinamikus változó időjárás effektek se lesznek rosszak szerintem. -
#6235 Érdekes ez a Carrack, funkciókban elég gazdag, de a koncepciós rajzokhoz képest elég rusnyára sikerült szegény.
De legalább lehet benne tárolni egy másik hajót is. :D -
#6234 Stanton - Pyro jump point
és Pyro
-
#6233 Microtech
-
Diopapa #6232 -
#6231 aha naná -
#6230 és mikor jelenik meg ? :D vagy csak megint igérnek egy rakás cuccot amivel tolható az időpont ? :D
-
lonvard #6229 Tehát most jól értem, hogy a Földhöz hasonló komplexitású felszínt próbálnak csapni a bolygókhoz? -
#6228 Már lement az első demo :D -
#6227 Már megy. Cicizen -
lonvard #6226 Citcon: tudunk valamit a kezdési időpontról? Tehát most bármelyik percben kezdődhet, vagy órák kérdése? Mer nem maradnék le az elejéről. Nem mintha tudnám mi van az elején, de akkor se.
update: lehet 14 órakor kezdődik nekünk, mer időeltolódás vagy mi.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.23. 13:15:38 -
#6225 Javították már a satellite javítós küldiket?
Nekem anno csak egyet sikerült megjavítanom, a többinél mindig jött 2-3 kalóz és cafatokra szedték az Aurora-t. -
lonvard #6224 Az vajon csel, hogy az expón nem lehet carrackot venni? Mármint hogy nem hirdették meg. Mer én most nagyon karrakvárós vagyok, el tudom képzelni, hogy a citconon akarják bejelenteni. Hogy két évet csúszik a tervezése. :D -
Sith #6223 Amivel jol lehet keresni az a roncskeresés.
Ha van kis mázlid akkor egy körben fekete doboz, holtestek... Esetleg rakomány vagy elveszett utas -
#6222 na most kis hajóval nem feltétle a bounty küldikre kell menni :D nekem is aurorám van,semmi más,és vannak tök egyszerű küldik,mint pl satelit javítás 3000ért,ha szerencséd van még közel is van a satelit,pár hete 5 perc alatt megjártam egy ilyen küldit
Aztán ha mindenképp bountyzni akarsz,bérelhető hozzá való hajó :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.16. 13:52:04 -
lonvard #6221 Mivel sosem lehet tudni hogy szivat meg a játék, szerintem jelenlegi formájában egyszerű dolgokat kell vele csinálni. Például repülni. Ha nekem lenne trackir-em és fasza joy-szettem, akkor gyakorolnám a precíz repülést két joyyal, és imádnám. Ezek nélkül maga a repülés az fapados nekem, így is tudom élvezni, de csak kábé mint egy nyomorék a szabadidős tevékenységet. :D Úgy akarok megtanulni repülni, ahogy azok a repülő akrobaták egy korábban linkelt videóban. És ezt már most nagyon be lehet gyakorolni. Na de mivel nincsenek meg az eszközeim ehhez, egyelőre parkolópályán vagyok.