7980
  • nordan
    egy ilyen 200+ dollárostól feljebb lévőre ingame pénzbeli értékére
  • Torzonborz
    Agricium, laranite, ezekre kell menni Prospival. Hogy hol az változó, kicsit mázli faktor is kell hozzá, hogy azon a területen ahol scannelsz legyenek jó node-ok.
  • Caliph
    A legkisebb egyszemélyes bányászhajóról tudok nyilatkozni,egy napi bérlése 42k kredit,a hozamokat Torzi képein láthatod,de egy rosszabb kör is 5-10k körül tud hozni,ha a legértéktelenebb érceket fúrod. A hajó maga most 2 millió játékbeli kreditért lehet a tiéd.
    A fejleszthető modulok szintén a csillagos égig érhetnek,a legjobb felszerelhető bányászlézer 100k kredit jelen állás szerint.

• Caliph
    akkor átfogalmazom,az előző patchben működő metára gondoltam ami 20 percenként hozott 20-30 k kredit között :)
  • Torzonborz
    Melyik nagyobb hajóra gondolsz?
  • nordan
    kb mennyi egy nagyobb hajó? hány ilyen profit kell?
  • lonvard
    Olyan ez a fejlesztés, hogy mindig a következő patchtől várom, hogy na ha az kijön, akkor már oké, akkor már el lehet kezdeni komolyabban. Most ez a patch a 3.9-es. 1 hónapja még a 3.8-astól vártam!! :D
  • Torzonborz
    Nem nerfelték miningot, cimbi másfél óra alatt 80k-t zsebelt vele.

de ez még jobb:

srác yelán 45 perc alatt keresett ennyit.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.27. 08:48:09
  • Caliph
    nem hohgy nem lehet még a miningot is nerfelték,alig találni olyat ami előző patchben full jól működött... :D
    azért idegesít met aurorával kihúztam a 42k kreditet prospectorra hogy majd szarrá keresem magam és kibérlek amit akrokt azátn nem nem :D
  • lonvard
    Ha lehet már dobozt cipelni létrán, szóljatok ám! :)
  • lonvard
    Heh, szembesültem vele, hogy a ládát nem tudom felcipelni a létrán most. Nulla mani, deliveres küldik meg így nem működnek.

Na de viszont leszálltam a Ceilinen, és ez alkalmat adott, hogy ismét rácsodálkozhassam a játékra. Egy szaros kis hold, de olyan szépséges. 450 kilométerre dobott ki a kvantumból, és akkor felgyorsítottam 1300 m/s-re, majd kikapcsolva a hajtóművet sodródva tettem meg a távot, okulva a múltkori üzemanyagveszteségből, no meg abból, hogy nulla pénzem van utántölteni. Éjszaka szálltam le, valami elképesztőek a depóhely körüli fények a sötétben. Tiszta LV-426. Megkaptam a csomagot, majd szembesültem vele, hogy nem tudok felmenni vele a létrán. Azért nem adtam fel, alacsony a gravitáció, így azt terveztem valahogy beugrom az ajtón, de ehhez kellett volna egy alacsonyabb pontot találni a heraldnak. Legalacsonyabb fokozatra állítva a hajtóművet valami bug következtében kilőtt a gép talajközelben, megpörgette a gépet, majd a talajhoz vágta. Sajnos ez az űrrepülés még tele van indokolatlan veszélyekkel. :D Pedig most nagyon akartam a daymari homokvihart. Mer oda kellett volna vinnem a dobozkát. Semmi baj, várunk akkor egy patch-re. Kellemes karácsonyt amúgy. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.24. 22:10:38
  • Torzonborz
    Know issue listában ott van, nem ártana néha olvasni, meg az is, hogy mi erre a WA.
  • Caliph
    igen,és hogy megnyugtassalak igy sem működik mindig :D
  • wollnerd #6327
    "egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket"
    Pfff.... Akkor ezek szerint járó motorral kell, már pedig járó motoros kocsiba se szokás (nem is jó) tankolni.....
  • Caliph
    igazán megcsinálhatnák az aurora cargo dobozát...most is black boxos küldin egy rakás ércláda volt,felcipeltem a fülkébe(ami eddig működött dobozzal beszállás már nem megy,eldobja a dobozt szal lendületből kell beugrálni :D ) aztán eltűntek :D

még a végén upgradelnem kell egy cutclassra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.24. 11:23:20
  • Caliph
    az utántöltés most kicsit bugos lett,annyiban hogy egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket :D
  • Caliph
    igen,daymaron is viszi a homokot a szél :D
  • lonvard
    Nem lehet, hogy azért van vihar, mert Chrisék kirakták a 3.8-at?
  • lonvard
    Nem lehet, mer a 3.8 egyéb tartalmait ki kell csapni a gamereknek, mer elvárás. Most csak vihart nézzetek. Más bolygókon is van vihar? Mondjuk Daymaron olyan igazi sivatagi vihar? Én nem tudom, mer őrszolgálatot látok el egy daru árnyékában, ami momentán fel szeretne borulni a szélben. Emiatt picit izgulok. Remélem működik a respawn. Csak a Szent Imrében ébredjek halál után, ne a János kórházban. Ezt kérem.
  • Torzonborz
    Pedig itt a folyamatos tartalom szállítás a lényeg még, bugtalanítani majd ráérnek ha megvan minden tech és gameplay addig időpazarlás. Most is az mondjuk, baromi sok időt elvitt már eddig is a mindenféle fix meg polish, csak azért mert béluka nem tud játszani és rázza a kerítést, a normál fejlesztési időből.
  • wollnerd #6320
    Én meg az egész délelőttöt pazaroltam el... először is nem engedett se Tressler-en, (ott inkább reclaim-eltem) se Lorville-nél. Lorvilleből akartam egy csomagot Microtech R&R L1-re, de észrevettem hogy Lorville metrók képesek bugosak lenni.. Pl. volt egy szellemvonat, csukott ajtókkal a 2-es kapunál... De az alábbi videóban látható kicsit durvább volt MetroCenternél... (Egyébként tetszik hogy felfejlesztették az utastájékoztatást, viszont szándékosan kivették az "train arrives in: " számlálót a vonatban?)

Aztán a Lorville-nél a dokkolási párbeszéd eltűnt!! Se hang se felirat, se be, se ki.
    És mivel megint tankolni kellett, nem ment be a QT nafta a hajóba, (tudom, régi bug, de ez zavaró!!! Miért nem javítják ki ASAP?!) hiába klikkeltem! Ja ha hidrogént is próbálok tankolni, persze az se megy be, de villogni kezd a "Warning: Hidrogen Fuel 75%" holott a szint maradt 45%-os.... és ez addig marad ez az ostoba felirat, amíg nem indítom újra a ladikot.

Kevés üzemanyag miatt gondoltam megpróbálok a HUR R&R L4-en tankolni... Na itt a játék szó szerint nem engedte! mind a három "Not avaliable" Kész, itt már kiléptem...
    Szerintem nem kellett volna ennyire hamar kiadni.... TUDOM hogy Alpha, de pl. az ED fejlesztői nem rég úgy döntöttek, elhalasztják a fleet carrier-eket, azért hogy a bugokra koncentráljanak, nem akarják hogy bugok felülkerekedjenek a játékélményen.
    Sztem itt is ez kéne! Akár csak egy kis időre is csak a bogarakra koncentrálni, nem pedig "folyamatosan" újabb tartalmakkal előállni...
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.23. 14:40:46
  • Torzonborz
    https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360040737214-3-8-LIVE-No-Default-Starting-aUEC
  • wollnerd #6318
    Nulla lóvéval kezd?
    Nekem 5000 uEC volt a kezdőtőke. Biztos azért mert a Titán csomag része volt az 5000 pénz is...
  • Caliph
    ami hibát ne kövessetek el : ugye nulla lóvéval kezd ez a patch,még azt se kapod meg ami a csomaghoz járna. szóval én aurorával padlógáz microtech körülnéztem szép jó :D ma indulnék küldizni de no nafta sehova.... :D
    úgyhogy felkenődtem egy sziklára szándékosan,aztán egy gyors delivery 3k pénzért,most már nyugisabb :D

Ja és ágyból kilog után szépen visszatett oda ahonnan kilogoltam
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.23. 09:50:52
  • lonvard
    "szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyba"

Na, én is ilyeneket szoktam csinálni! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.23. 09:39:27
  • wollnerd #6315
    "a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki?"
    Ez engem is kétszer becsapott. Kiderült a neten, hogy New babbage LZ-et még csak külsőleg fejezték be, belső még nincs, 3.9 megjelenéséig várnunk kell. :(
    Addig is, azon a RR állomáson, a Port Tressler-en van alvóhely...
  • Caliph
    bejövős. szépen rángatta az aurorám a vihar :D leszállni nem tudtam csak orbiton,a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki? :D

szépen megcsinálták,viszont megint lenullázták a számlám,de teljesen,még a csomagbelit kreditet se adták oda :D

szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyban :D

holnap folyt köv :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.22. 20:59:32
  • lonvard
    3.8, tamtaramm.
  • Torzonborz
    Nos, Citcon alatt nem lett lerombolva PO :) devek meg azt mondták, hogy átalakítva lesz. De majd kiderül mihez kezdenek vele. Mindenesetre a többi bolygó körül is van állomás, nem hiszem, hogy pont Crusadertől vennék el.
  • wollnerd #6311
    Akkor lehet hogy valamit félreértettem, ill. nem (tudtam) figyelni eléggé a hallássérülésemmel az itteni videónál... Na de majd tán nekiugrok még 1x az auto caption mellett. :)
  • Torzonborz
    Nem éppen, Orsion Crusader atmoszférájában lesz, PO meg orbit station.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.21. 22:30:51
  • wollnerd #6309
    És át is nevezik Orison-ra.
  • Torzonborz
    Nincs, de idővel PO-t is átdolgozzák, megkapja azt az interiort mint a többi állomás.
  • Caliph
    port olisarban van valami transport rendszer? mert leszálltam a D deckre,de a csomagot a Cre kéne vinni. na most átlebegtem de van más mód erre ? :D

Amit kérdeztél nemtom,de most pl be fog kerülni egy info panel,ami figyelmeztet fényel gombbal rakétára,meghibásodásra stb...
    szal ez már tekinthető kezdésnek,hogy lássuk mi szorul javításra
  • lonvard
    Jövő nyárra lesz pilóta meg lövész NPC. Caterre több nem is kell. Most még az nem világos, hogy a munkaállomások mikor jönnek. Tehát mondjuk egy mérnöki részleg. Plusz a kézijavító kütyü beüzemelését se hámoztam ki a roadmapból. Mikortól lesz az, hogy elromlik az oxigéngnerátor, én meg szkafanderben javítom?
  • Caliph
    ja és a salvage eltolva az új roadmap szerint ki tudja mikorra :D
    viszont egyik imám meghalgattatott,5 féle mining laser a bányász hajókra :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.21. 19:34:17
  • lonvard
    Szerintem a mole az első olyan hajó, aminek a kihasználásához 3 ember kell. Az összes többi hajónál a részfeladatokat egymás után el tudjuk végezni, persze lassabban, de el tudjuk végezni. Ennél kibasztak velünk. :) Chris, te átkozott!!
  • Caliph
    Egyelőre elszomorít hogy ha kicsit nagyobban gondolkodnál mint a prospector , akkor már kell emberi társaság,amit sokszor nem olyan könnyű összehozni. remélem az npc crew tökös alternatíva lesz a player crewnak,de legalább használható legyen pl egy ilyen bányászban...mert én elfúrkálok órákat egy aszterioda mezőben,de hogy még 3 embert magammal rántsak akik több izgalomra vágynának,az nem biztos hogy erőltetendő dolog lenne :D
  • Caliph
    Az Argo Mole!

Közepes méretű bányász,három független bányász lézerrel. 4 fős,pilóta + a 3 bányász. 64 scu cargo,a prospectorral megegyező cargo elhelyezés,és majd ha a megcsinálják akkor ugyanúgy le is csatolható lesz.

és egy ropogós videó hozzá

• lonvard
    Gyerekek, ez az Élet. Télire felcsaptam őrnek, egy építkezésen vagyok egy lakókocsiban, a munkások már szünetelnek. Egyedül vagyok, a szakadó eső kopog a kocsi tetején, a kisasztal melletti fekvésre is alkalmas ülőgarnitúrán kedvenc pokrócomba bugyolálva magam forró tejeskávé és tea mellett netezem, és persze mire is gondolhatnék, minthogy ez a lakókocsi tök olyan méretben, mint egy drake herald (abban is pont így szoktam gubbasztani hátul az ágyban), és persze az eső miatt olyan mintha a 3.8-ban lennék egy esősebb bolygón. Pont az a feeling, amit egyheraldban akarok majd átélni. :D Kimegyek, vételezek még vizet a mellettem lévő főnökségi lakókonténerből, ami most mobil űrállomásként funkcionál, természetesen tök olyanok ezek a konténerek, mint a bolygókra telepített kereskedelmi depóhelyek. Jobban meggondolom, ez az építkezés meg olyan mint egy készülő bázis. Na megyek srácok, ebben a lakókocsiban annyira van keszon, mint a heraldban, felveszem a szkafandert, aztán ki az esőbe. Akár az LV-426, olyan itt minden. Jut eszembe szürkület van, és az alienek sötétedés után jönnek. Többnyire. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.21. 16:24:43