Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen csak kicsit meg van bolondítva, mer egy drágább hajó értékesebb, mint a két játék egyben, és nem szeretnék olyanba futni, hogy egy olcsóbbnak tűnő alapvetően drága hajó az úgy néz ki, hogy Hajó + Star Citizen, én meg beolvasztok érte egy SQ42 + Star Citizen + Hajót. Meg asszem talán külön hajót is lehet venni valami garázsnézettel is, játékok nélkül. Ez nem biztos, de ilyesmibe se szeretnék futni. Beolvasztom a két játékot meg a hajót egy hangárnézetes hajó kedvéért. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.24. 08:52:29
Szerintem mer pénzt is kell keresni valahogy. Jön a karácsony, elmaradt a Citizencon, nyilván van itt egy bevételkiesés a tervezetthez képest, ezért most csinálnak 1-több reklámfilmet a hajóikhoz, amikkel kereskedni akarnak.

Úgyhogy a topikból aki igazán elkötelezett a játék iránt, az olvaszt egyet krakenre. Aki két krakent vesz, az moderálhatja a topikot is. Na?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.24. 08:54:15
Nagyon szép meg fasza, de miért ezzel töltik az időt....
Hogthar
A többiek is írták, ha CCU-t csinálsz akkor megmarad a SQ42 és a Star Citizen csak a Herald-od upgrade-eled feljebb.
A CCU a ship upgrade, csináltál már ilyet, így van Herald-od is.
Bucser
Attol fugg hogy melt vagy CCU-t csinal az ember. A meltingel feladod a package-t.

Peldaul van egy SQ42 + Star Citizen bounty Hunter packagem 6 honap insurance-el amit upgradeltem egy Freelancerre. Ha ezt meltelem akkor ugrik a game package-m (ez a main accountom).

Ha CCu-t hasznalok rajta akkor megmarad a package-m csak a szaros 6 honapos insurance-t kapom meg ra ami a Lanceren is van es a CCU-val nem kapod meg az insurance upgrade-t.

Van 3 LTI package-m (gladius/ meg 2 motor) meg egy alacsony insurance ideju Super Hornet/Gladiartorom (ami egy AMD never settle packagebol lett upgradelve es amelt value csak 110 dollar nem 180 amennyit a sima Super Hornet package er:/).

Szoval jo kis whackamole ha meg akarom venni az MSR-t LTI-al de meg is akarom tartani a bounty package-t es megtartani a super hornetet bountyt farmolni 😄
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2020.11.24. 00:08:01

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem a játékot bukod csak a hajódat olvasztod át ezzé én már olvasztottam kezdő hajót Cutlass-re
Ez mennyiben érinti az olvasztani szándékozókat?

Tehát most ugye nekem van egy szimpla SQ42 + Star Citizen + Herald csomagom.

Engem az érdekel, hogy bukhatom-e a két játékot (valamelyiket), olvasztáskor.
én is tudok olvasztani 125-ért 😊 közben utánanéztem nem lehet megvenni a warbondod store credtitből......szóval gondolom akinek nincs store creditje annak mindegy 😊
Én kérdeztem előbb. Vagyis te.
Persze, de ide most nem egy Oscar-díjas forgatókönyv kell, hanem a feeling. 😊
Most nézem gyerekek. Beszarok, hogy nem emeltek. 140 dollárért tudok olvasztani. 42 000 forint. 😄

Mit jelent, hogy warbond edition?
amúgy a kisvideo egy jó kis SW koppintás egybegyúrva pár rész epikus momentumával
225 USD warbond....ui: mi az a warbond? 😄
:-D
Rohadékok. Meg fogják kérni az árát, ha ilyen kisfilmmel ingerlik a közönséget. 😊 Szóval akkor eldöntöttük, hogy ez a Millenium Falconja a játéknak. Cockpiton szépen látszik, hogy túl hosszú, a belső tervező elbaszta, ahogy azt mondtam. 😄 Nem baj.

Na most az a kérdésem, hogy ilyen filmecskéhez megvannak-e azok a szofterek, amikkel házilag csinálhatunk ilyet, vagy mindenképp kell valami animációs stúdió, ahol beöltözött emberkék ugrabugrálnak? Csak mert nekem napi szinten ugranak be ilyen kisfilmek ötlet szinten, és úgy fabrikálnék ilyeneket.
Én megpróbálom őt sehogy se elképzelni. Kell az ép elmém 😊
Caliph
Én is elég vizuális vagyok,de máshogy nem tudom őt elképzelni 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
friss ropogós

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Először én is nyalogatást akartam írni, de gondoltam hátha kiskorúak körében maradandó károsodást okozna, ha megpróbálnák elképzelni 😉
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.11.23. 19:48:46
Caliph
nyalogatnia,nem simogatnia 😄
a prospi egy dolgozó méh,száll virágról virágra,hogy aztán hazavigye a profitot a főninek 😄
az auroám is tud ám csípni ha fel van tuningolva 😄

Funkciója miatt pont légy. Száll rakásról rakásra, összeszedi a darabokat és felzabálja. 😊 A szájszerve meg főleg légyé.

Btw mit csinálsz te itt? Nem egy MSR-en kéne épp simogatnod a falat? 😊
Szerintem a szép nagy feje és a funkciója miatt egyértelmű méh. Viszont az aurora nem légy, hanem szúnyog. A reclaimer meg alien királynő. Az is rovar! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.23. 19:03:32
Engem sokkal inkább egy ocsmány légyre emlékeztet a prospector.
De ez nem csak belelátás, legalábbis szerintem 100%, hogy a heraldnál a bolhát vette alapul a tervező. Mert a hajó tulajdonsága is olyan, mint a bolháé, hogy iszonyat sebességgel ugrál a térben. Önmagában az a gondolat, hogy társítsuk a hajó specialitását egy állatéhoz, és hasonlítson is rá, nekem nagyon tetszik.

A prospectornál meg ahogy a hajó egyik kőtömbről a másikra száll, mondjuk egy aszteroidamezőben, az pont olyan mint ahogy a méh gyűjtöget. És a hajó formája is erre hajaz.

Szemét jutub közben az orrom alá nyomott eg repülő MSR videót. Óóóóóó. Kipörgetem prospectorral ezt a hajót, nyald ki Chris! 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.23. 13:02:51
Érdekes számolgatás az msr meg a nomad üzemanyag fogyasztásáról.
Hogthar
Én inkább állatokat látok a hajó formákban, elég soknál madarat, de pl a Herard nekem éppen egy jól meghízott patkánynak tűnik. kép
Torzonborz
GS-en volt cikk, többi majd átveszi onnét pár nap késéssel 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azért átnézve a hazai gamer sajtót, nagy lelkesedéssel hallgatják el, hogy free fly van SC-ben... 😄
Úgy néz ki, mint azok a vándorpoloskák, amikkel ősszel küzdünk két éve. Amúgy a prospector meg méhecske. A herald bolha. Az aurora légy. Nekem abszolút tetszik a nomad, a tappancsai milyen érdekesek, már csak az a kérdés, hogy mi a specialitása, amiért úgy érezték szükség lehet egy ilyenre is. Vagy csak a változatosság kedvéért?
RJoco
Akik ED-ben hiányolják a hajóbejárást, azok megtehetik majd SC-ben.
Legalábbis az Asp esetén már ábrándozhatnak.
Ez tényleg erőteljes koppintásnak tűnik.
Hívjuk egyszerűen továbbfejlesztésnek és a neve legyen Asp MKII.
A módosítások a légkörben való repülés miatt kellettek.
Bár elég bénán néz ki a pilótafülke alján a fegyver.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Torzonborz
Az enyémben van vödör. 😛 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mennyivel jobb Dio cutty blackje, ahol még slozi sincs 😉
Félre ne érts, távol álljon tőlem az SC harcos védelme. 😊

A csípős fogalmazás inkább annak szólt, hogy a kezdetek óta utálom és borzasztó döntésnek tartottam, hogy az ED rosszul értelmezett nosztalgiából a c64-es (bocsánat ZX Spectrumos) formavilággal dolgozva indult.
Torzonborz
Ja, és közvetlen a slozi mellett ott van kint a fogkeféd is. Pfej
😄

Nekem a Nomad nagyon zárt, kicsi, de nem jó értelemben mint mondjuk az 300-as sorozat. Örülök, hogy van ilyen is, de nagyon nem az én világom.
wollnerd
Mitől van az hogy ha ülök a hajóba, a kamerát nem tudom mozgatni az egérrel, az F gomb nyomvatartásával sem, de ha megmozgatom a botkormányt, akkor tudom mozgatni az F gombbal,de csak egy ideig müködik aztán visszvált arra a keresztre(?) és megint nem lehet mozgatni! Elég idegesítő és nem értem mert tegnapi nap folyamán nem volt ilyen problémám! Valamit végleg véletlenül beaktiváltam? (game restart nem oldotta meg.)
Próbáltam rákeresni, de nem sikerült. Kivettem a keybinds-ből az egeres axis-okat a flight movementnél, de még mindig fenáll. 😞
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.11.22. 22:24:31

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Caliph
félreértetek,én csak megjegyeztem hogy hasonlít rá,nem azt mondtam hogy onnan lopták vagy loptak bármit is...kis vérmókuskák 😄
továbbá leírtam a saját véleményem szerint mi nem jön be rajta NEKEM 😊
Maga a forma még nem is zavarna annyira mint a nyitott plató 😄
De hát ez ilyen,nem lesz ilyen hajóm sztem ingame sem 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.22. 19:38:21

Torzonborz
Jó hát az x6 meg gle az majd' olyan mintha klónok lennének 😄 Itt azért van különbség legalább 😄

jaja mint az X6 meg a GLE kb......na mindegy, engem nem zavar csak ne mondjuk már,hogy más a két hajó mikor kurvára hasonlít 😄
Torzonborz
Hát azért bőven más a kettő, főleg ha egészében nézed.
De mindegy, írtam már, h nem a külső a lényeg hanem a funkcionalitás. Ennyiért meg ez kevés. Még az ingame ár kérdéses.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.11.22. 17:17:58

Ok dude

Hát, mivel az Elite az alap geometriai formákkal dolgozik a régi hajóknál, ha egyszerű formát akar valaki csinálni, óhatatlanul hasonlítani fog ott valamihez. De azé' mégse legyen má' az ő tulajdonuk az ötszög... 😉
Caliph
azzal nincs,de maga a forma az

Torzonborz
A nyitott platóval köze nincs az asphez, ez gyk olyna mint egy pickup. Nem rossz amúgy mert a roc-al baromi könnyű beállni. A gond a hydro fogyasztás, iszonyat gyorsan lezabálja az üza-t, meg az ára, az sok.

ez a nyitott hull akkora faszság,hogy elmondani nem lehet.......és a gravi talp is baromság
Caliph
Nomádról: nem tettszik a gravi talp,nekem sokkal jobban bejött volna egy tényleges 😄 nem tettszik a hátsó cargo hogy nyitott. amúgy az egész olyan Elites ASP Exploreres 😄

Caliph

Na mintha ma már több mindenre lehetne upgradelni, mint 1-2 napja, de persze MSR sehol. Tudunk valami infót, hogy mikor csapják ki a nagyközönség elé, hogy "nesze, vegyétek"?

Két dolgon agyalok, most hogy a bányászatos dolgokra gyúrnak éppen:

1. beolvasztani gyönyörű heraldomat egy pofás de belülről hervasztó prospector miatt. Mer az 70 dolcsi. Az úgy elfogadható, és ésszerű választás.

2. Redeemer 250 dolcsi. Herald olvasztással 209 dolcsi. Imádom azt a hajót, és ennél olcsóbb már nem lesz. Hátránya, hogy nem repülhető, de ugye emiatt "olcsó". Jó ezt úgy se kockáztatom meg. Vagyis visszatérés az 1. verzióhoz:

1. beolvasztani gyönyörű heraldomat egy pofás de belülről hervasztó prospector miatt. Mer az 70 dolcsi. Az úgy elfogadható, és ésszerű választás.

És akkor elbányászolgatok.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.22. 10:30:02
Úgy van, Cutty örök <#eplus2>
Torzonborz
Mini Cutty talán, azért sok mindenben elmarad tőle.