7980
-
Paladin #7220 Néha átgyalogolnak egymáson :) SC után nem éri el az ingerküszöbömet :)
-
Diopapa #7219 Jah, hát SC után szemed sem rebben, ha CP-ben a széken állnak az NPC-k.. -
#7218 Hja mindkettő valid, fps droppról sokan írnak, és tényleg nem olyan mint az előző releaseben volt. Valamit variáltak az tuti csak nem jó irányba :D
-
Paladin #7217 Van baja. Tegnap nem jutottam el odáig se, hogy kipróbáljam a refineryt. Vagy 30k, vagy az állandó stutterek miatt eldurranak a szikláim... a hajóra sokat kell várni, elvesznek ugye a consumable-k, betenni csak lekérés előtt lehet... Ragequit, és mentem cp-zni inkább.
-
lonvard #7216 Én meg most készülök rá a 3.12-re. Olyan jó egy kicsit sétafikálni a játékban, és nézni ahogy mindent megvalósítanak benne, amit például egy Cyberpunknál nem. Például le lehet ülni mindenhova, el lehet feküdni, lehet élvezni a látványt, van evésanimáció, tudom a séta sebességét állítani - és millió ilyen dolog. Amikor majd életre kelnek az NPC-k, elképesztő lesz. A Cyberpunknál is volt egyébként jó pillanatom. Valami piacra keveredtem be sötétedés után, és olyan hangulata volt a zsibvásárnak, hogy ugyan át akartam rohanni köztük, hogy szaladjak lekardozni valami bandát, de egyszerűen az az esti hangulat, szólt a zene, tele emberrel a piac, kicsit olyan mexikói feeling, mint a Lara Croft 3-nak az eleje, és ott ragadtam a piacon nézelődni. Az a szomorú, hogy az a temérdek kreatív tartalom és munkaóra alig tűnik fel, mikor csak azt nézem, hogy a térképen van egy pont, ahol van egy bűnbanda, és szarok bele mindenbe, rohanok oda lecsapkodni a fejeket. Mintegy véletlenül mellékesen beleszaladtam egy olyan részébe a játéknak, amit lehet évekig csináltak. -
#7215 Nálatok is rettentő instabil a mostani verzió?
Gyakran nem indul el, de ha el is indul, még a menübe se léptem be de már kiírja, hogy szerverhez akar csatlakozni és 7. vagyok a sorban...
Játékon belül nagyon erős fps drop van, 3 éve volt ilyen rossz fps-em.
Valami nem stimmel ezzel a verzióval, vagy csak nálam nem oké valami? -
#7214 én meg sem vettem,előrendelésben meg már régóta nem utazok...
a fejlesztőket meg általában a kiadó és a részvényesek hajtják. korai beharangozás volt,aztán tolták a hipeot ,scriptelt agyonbugjavított gameplay,keanu bácsi stb...ez van..régen a kész játékból kaptál egy demot hogy kipróbáld,most meg kb alfa/béta fázistól tesztelheted és még fizetsz is érte...ez van,ez már nem fog megváltozni.
annó a gta 5öt is több hónappal megjelenés után vettem,ahogy a red dead 2 is idén vettem
ezért nem remegek egyelőre itt sem hogy új hajót vegyek,prospit kinéztem már régóta,de még várok vele,(na meg a vulture és a salvage sincs sehol ugye,ez még érdekelhet) feljebb meg amúgyse mennék ,mert ha kijön játszani is szeretnék,nem csak lehívni a caracckot vagy a konit day 1 a hangárba
ez a fee és idő emelés se tettszik,de most úgyis leraktam a gamet,majd ránézek fél év múlva . vagy ha jön valami érdekesség.
ja meg az új vidi is egy gagyi kaki szerintem,rohadtul nem tudom beleélni magam,főleg hogy látom hol tart a játék és hogy ilyen még sokáig nem lesz,sőt igazából sose :DD
ha valki még nem látta volna
top comment:
SWEET JESUS! EVERYONE in that outlaw dump has a grave case of stormtrooper syndrome!
:D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.18. 17:35:22 -
#7213 Hja, itt inkább más van a háttérben, gondolom a karácsonyi időszakot akarták inkább kihasználni. -
lonvard #7212 Tudták, hogy a konzolokon be fognak fürödni, ugyanakkor pc-re kiadható volt, a nép pedig verte az asztalt, hogy kell neki a játék karácsonyra. Mit kell ilyenkor csinálni? Nem tudom. Lehetőségek:
1. ismét halasztanak - garantált az ordenáré botrány
2. csak pc-re adják ki, jelezve hogy konzolhoz még kell 1 hónap - garantált az ordenáré botrány
3. kiadják mindenre - ez esetben a pc-sek nem fogják őket szidni, a platformosok ellenben visítani fognak teljes joggal, hogy megvetették velük a szart. Na de közben mindenki megvette, megtérült a játék, nem kell félni emiatt. Kiterítették a lapokat, mindenki tudja, hogy kell a fejlesztőknek még idő, és most aki megszívta, az várhatja a javító patch-t. A geci húzást, miszerint megvetették a játékot a PS3-as Pistivel pedig azzal ellensúlyozzák, hogy vissza lehet váltani, ha valaki nem bírja megvárni a javítást.
Szerintem kihozták a helyzetből, amit lehetett. :) -
#7211 Nekem is tetszik és játszom vele ettől még nem mondom azt, hogy nem egy rakás foshalmaz a játék a jelenlegi állapotában. :D
Majd egy év múlva a goty verzió király lesz :D -
lammaer #7210 Amellett hogy alapvetően egyetértek veled (sajnos a világunk az ide vele most rögtön irányba megy) a fejlesztők ugyanolyan sárosak mert a marketingkampány, meg az előrendelések gerjesztik az elvárásokat és keltik a feszkót.
Jelen esetbena CDP-ék azt eszik amit főztek.... (amellett sztem kizárt hogy a játékosbázis nyomása miatt adták ki igy a cuccot, a sivalkodás max a community managerek idegeit rombolja)...
Van pár jó fejlesztő aki csendben csinálja a dolgát, nem marketingel, nem húzza a gépet, és amikor kész van kijön. Azokat nem is cseszteti senki hogy miért nem tartják be az igéreteket meg határidőket....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.18. 16:51:22 -
lonvard #7209 Nem olyan egyértelmű bukta ez, bizonyos platformokon vállalhatatlan, de akinek van egy épkézláb pc-je, az tudja futtatni, és aki játszott vele, annak általában tetszik, illetve akik végigjátszották, azoknak nagyon tetszett. Indulásként sokan vették a játékot, fel is röppent egy olyan hír, hogy megtérült a befektetés (ami nem tudom mennyire igaz), de ha elhisszük, akkor mondhatjuk, hogy a project nagyjából a pénzénél van. Most kezdődik a nagy hibajavító és tartalomgyártó művelet, a jelenleginél már csak jobb lesz a helyzetük, a részvények ára majd szépen halad a fejlesztés haladtával, és amikor majd jön a következő ingyenes DLC valami extra repülhető bizbasszal, meg ilyen-olyan páncél-puska meg minden ilyen jóság, akkor majd megbocsát a nép. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.18. 16:48:51 -
#7208 lol
itt egyelőre a fejlesztőknek és főleg a menedzsereknek van mit magyaráznia a befektetők felé, mert az biztos, hogy nekik a cdpr részvények bezuhanása nem tetszik. már majdnem a márciusi mélypontot van az index.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.12.18. 16:10:34 -
Kancsalborz #7207 +1 -
lonvard #7206 Igen, a fejlesztésnek ebben a szakaszában nem biztos, hogy van értelme. Nem vagyok ellene az emelésnek, ha maga a játék már elég stabil, hogy bug miatt ne bukjam a hajót. Ha kizárólag rajtam múlik minden, akkor nehezíthetik a dolgomat. -
Paladin #7205 Az apróságok basznak fel legjobban.
Most ezen az idióta claim time és expedite fee emelésen dühöngök.
Mindenki látta, mekkora baromság. Mindenki mondta, mekkora baromság, csak bevezetik. Mert nem elég bosszantó, ha egy 30k miatt ugrik egy rakományod, utána még várj kétszer, háromszor annyit, hogy a hajódhoz juss megint... zseniális.
Mert totál gamebreaking volt, hogy páran akár pár száz auec-t is megspóroltak a tankoláson... -
lonvard #7204 Várjál, csináljuk azt, mint a Cyberpunknál :D
MÉ NINCS MÉG KÉSZ?
1 év múlva
DE MÉÉÉ NINCS MÉG KÉSZ, AZT IGÉRTÉK KÉSZ LESZ DE NINCS KÉSZ!
1 év múlva
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ NINCS KÉSZ, KARÁCSONYRA LEGYEN KÉSZ VAGY NEMVESZEMMEGNEM!
- kiadják karácsony előtt -
MÉÉÉÉ NEM FUT NORMÁLISAN???
MÉÉÉ VAN ENNYI BUG
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Én csak azt tudom mondani a fejlesztők nevében, hogy az anyátok picsáját, gamerek. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.18. 14:02:27 -
Diopapa #7203 meh... Láttátok az idei évi fejlesztéseket bemutató videót? no comment... -
#7202 -
#7201 Egyiknek sem volt. Évet adtak meg csak, most meg már a blizz féle "done when its done".
Mondjuk CP-t elnézve nem is baj, jó játék nagyon, de jó fél éves polish még bőven ráfért volna. :(
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.12.13. 14:10:27 -
#7200 Mármint hogy a SQ42 nem volt hivatalos megjelenési dátuma?
A Star Citizennek nem volt még azt aláírom.
-
#7199 Csak a pontosság kedvéért: SC/SQ42-nek soha nem volt hivatalos* megjelenési dátuma.
*hivatalos: x év x hónap x nap -
#7198 Miért a Cyberpunk legalább tényleg megjelent, ráadásul 2020-ban ahogy beígérték.
Lehet hogy tolták többször, de nem éveket mint a SQ-42 nél. -
#7197 Vicces ezeket olvasni pont az SC topikban :DD -
#7196 Hát ja de azért na, 4 tologatás után már elvárható lett volna, hogy ne ilyen legyen :D mindegy, ezek után mindenkinek stfu van sc/sq42 maitt :D :D
-
lonvard #7195 Igaz. :D -
Paladin #7194 Azért van ilyen állapotban, mert ennyit tologatták. Nem merték még egyszer, ráadásul nagyon fontos volt, hogy pont 2020-ban jelenjen meg. Úgyhogy kiadták még ha bugos is. Azóta volt már egy rendes bugom is, az egyik emlék sequence nem ment tovább egy ponton, ott egy pár percet újra kellett játszani.
Megyek, élvezem tovább a mázlimat ;) -
#7193 Mázlis vagy. Van, hogy a main quest nem frissül és vissza kell tölteni az utolsó mentést (ilyen nekem is volt), egy cimbi szimplán beragadt egy falba és nem tudott kijönni belőle, npc-k eltünnek meg ilyenek vannak. Meg én is mázlis vagyok mert nálam simán fut 1440p ultra beállítással és egyszer sem crashelt, most írták reggel discordon, hogy másnál meg elég gyakran. Szóval közel sem olyan jó ez a CP így ilyen állapotban főleg ennyi tologatás után. De a hangulat az elég klassz. -
Paladin #7192 Vicces, mert én az Act2-ig 3 darab apró grafikai glitch-csel találkoztam össz.
Tudom, hogy a kritikák mit írtak, de ők még az utolsó patch nélküli verziót tesztelték.
Persze lehet, h simán mázlis vagyok :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.12.12. 08:51:14 -
#7191 Nem igazán tehetnek meg ilyet még poén szinten se. Főleg azok után amilyen állapotban kiadták a játékukat. -
lonvard #7190 Jóvanna, rájöttem. De simán, nagyon simán el tudom képzelni, hogy a CD Project elereszt egy ilyen poént. :P :) -
#7189 ez fosótop te nyomi -
lonvard #7188 Azé' közben kijött a madaras űrhajó bemutatója. Nem tudnak hibázni karosszéria tervezésben. Kivéve carrack. :D -
Paladin #7187 Nem friss darab, de jó :) -
lonvard #7186 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(amúgy mikor jön a 3.12? Játszani akarok vele karácsonykor :P )
Amúgy lehet photoshop, de úgy is hatalmas poén. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.10. 18:14:14 -
#7185 Ezt csak így itt hagyom.
-
Paladin #7184 Jaja, az ugyanolyan bérlés, csak 0ba kerül, és két napos a lejárat (amilyen egyébként nincs). Még a terminál is ugyanaz :) -
#7183 Mondjuk neki nem sima bérelt hajója volt, hanem az expos ingyenes. Bár gondolom az is bérlésnek minősül szóval igaz, azon a modulcserének nem kéne működnie -
Paladin #7182 A read-only nem bug, a bérelt hajókon szándékos, hogy nem lehet modult cserélni. Az a bug, hogy a hangármodulban még lehet.
Szóval azokról nem csoda, ha eltűnnek.
Korábban még lehetett cserélni, ha benne ültél, de claim után akkor is a defaultra állt vissza.
Saját hajódnál elvileg nem veszik el, bár most október közepén volt egy bugos időszak, amikor többször előfordult. De pl. több akkor elveszett modulom utólag újra megjelent a "raktárban". (Most van pl két tartalék Helix fúrófejem :) ) -
#7181 ööö nemtom minek szenvedsz a hangármodulban, PUban tesszük fel a modulokat már mittoménmióta.
Az ingyé' hajókra meg ha teszel valamit az hajlamos eltűnni, ez megesik.