7978
  • lonvard
    Neil Armstrongnak megdobbanna a szíve, ha láthatná szegény. :)
  • Malibutomi
    Lassuk mukodik-e. Ingame, Yela megkozalitese, sajat termes :)

Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2017.11.27. 13:04:00
  • Hexex86 #2650
    Star Citizen 3.0 PTU tőlem. Kicsit akad a hang, ha lagg van, de reális kép a mostani SC-ről. ;)
  • lonvard
    Komoly ahogy összebarkácsoltad hozzá az asztalt, pontosan én is így képzeltem el az általam összemókolt Star Citizen-es "riget". :D

• Torzonborz
    Hivatalos fórumon nézz körbe, oda szoktak feltenni konfig fájlokat.

Tokra: ja jól néz ki csak még elég bugos, zabálja a ramot és ha 20 fps-ed van már örülhetsz. :D De ha kikalapálják akkor jó lesz ez.
  • TokraFan
    Ez low? Milyen lehet fullon? Nagyon durván néz ki. Néztem pár videót, állam esett le néhol. Ebben már most sokkal tobb content van, mint az Elite-ben.
  • RJoco
    Nemrég szó volt a joy-okról.
    Íme az én Cockpit-em:

És, ha esetleg megdobna valaki egy Thrustmaster HotasX vagy valami hasonlónak a konfig fájljával, azt nagyon megköszönném. Egyszerűen képtelen vagyok úgy bekonfigurálni, hogy vezetni tudjam a hajót. A gomb kombinációkat meg nem is veszi be.
    Remélem a 3.0-ban már normálisan megcsinálták a konfig részt!
  • lonvard
    Elárasztották a youtube-ot a bolygóra szállós videók, szerintem most kezd majd elterjedni szélesebb körben a játék, hehe.

Hőmérsékleti tényező még nincsen, ha jól gondolom. Tehát mondjuk bolygók különböző hőmérsékletekkel, plusz hőmérséklet kijelző a mobiglasson. Tuti hogy lesz. Egy bolygón az ember tudni akarja a klímát. Meg nem csak ott.Hangulati elemként sem utolsó ha tudjuk, hogy mi van odakinn.
  • lonvard
    Chris féle carrack pluszos hajóvásár kicsit olyan, mint az istenhit. Higgyünk benne, miközben még nem is láttuk. És minél inkább hitből vásárolunk, annál kedvezőbb a konstrukció. :D Az hogy egyszer vegyek normális áron LTI-s biztosítással egy olyan hajót amit már láttam kívül-belül és mozogni, NA NEE, TÚL EGYSZERŰ! :D

Köszi Dio és Drop. Most várom ki lesz az első, aki a kősziklás bolygón eljátssza a Luke Skywalker jelenetet a megfelelő beállításokkal. :)
  • Diopapa
    Low grafika... :)

@lonvard: Nem vártam meg, ki akartam használni minden mp-et, mielőtt kifagy... Viszont a bolygón szétszórt menedékek marha jól néznek ki belül, csak elfelejtettem shotot csinálni róla.. :(
  • drop

van
  • lonvard
    Ezen a bolygón naplementekor zenével meg lehetne csinálni ezt a jelenetet,mit gondolsz? Oké nincs két napunk, de naplemente, dombtető, zene adott. Tényleg, van naplemente?

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.25. 14:08:03
  • TokraFan
    Ezek nagyon szépek!
  • Diopapa
    Azért elég szép :) (saját képek)

1
    2
    3
    4

• lonvard
    Levélben van egy PTU link, azon belül elmagyarázzák több pontban, hogy hogyan lehet csatlakozni. 2-es pontban például van egy link hozzá, amire rákattintva kiderül, hogy egyáltalán kaptunk-e meghívót.

Köszi Yarr, mégsem kaptam meghívót! Álomgyilkos! :(

:D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.25. 11:53:54
  • bazccka
    mi az a "2-es pontban látható link" ???
  • Gilmoor
    minden regisztrált tag kapott levelet, de nem mindenkinek van jogosultsága az accountját PTU-ra másolni. Ha a 2-es pontban látható linkre kattintasz, beloggolsz és továbbra is ezt a feliratot látod:

akkor nem tudsz csatlakozni a teszt csapathoz.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.11.25. 10:56:32
  • lonvard
    Heh, szerintem én is kaptam meghívót. Egy levélke, amiben elmagyarázzák hogyan csatlakozhatok. Azért meglepő, mert mióta tönkrement a jobbik videokártyám, nem játszottam a játékkal, és előtte se csináltam benne semmi extrát egy avenger vásárlás és egy Starfarer belső tereit kritizáló tervezőknek elküldött véleményen kívül (amit Shed fordított le nekik:D). Valszeg az avengerbe invesztálással értem el az automatájuknál, hogy besoroljon a fanatikus támogatók sorába. Ami egyébként igaz is! :)
  • Gilmoor
    Most ne vedd meg azért, hogy játssz a 3.0-val, mert az nem fog menni.
    Ez egy 3.0.0.z PTU (public TEST universe). Várd meg, amíg kiadják. Amit javasolhatok, nézd meg mennyibe kerül most egy kezdő csomag, december elsején is nézd meg, és akkor megtudod mennyivel lehet idén olcsóbban venni kezdő csomagot. Ha veszel egy kezdő csomagot és mégsem tetszik a későbbiekben kiadásra kerülő 3.0 PU (public universe - TEST nélkül), akkor refund opcióval visszakaphatod a befizetett összeget.
    Annak, hogy Te is részese legyél annak a mókának, amit most összebohóckodnak a régi támogatók, az a módja, hogy kölcsönkérsz és kapsz is egy accountot ami regisztrált vagy regisztrálható a teszt szakaszban.
  • Fehercsoki
    Eddig nem nagyon követtem a játékot, mert arra vártam hogy végre kiadják a teljes verziót, most azonban a 3.0 is eléggé ígéretesnek tűnik. Ha most megveszem a játékot akkor rögtön tudok a 3.0-val játszani, vagy valamilyen PTU meghívóra kell várni?
  • lonvard
    Egy motor asszem elfér cutlassban-freelancerben. A városos bemutató után azt kell mondjam van benne fantázia, hogy egy freelancer maxot + motort megvásárol, akinek van erre pénze. Sokáig fejlesztenek még, az lesz a vége, hogy megveszem ezt a kombót. :D
  • Hexex86 #2631
    Értem. Köszi! Körbenézelődök, de előtte várom, hogy engem is behívjanak a 3.0-ba
  • Torzonborz
    Nem, ahhoz kicsi :D
    Ha ilyesmit szeretnél akkor Connie-t nézz de az pénzben is több.
  • lonvard
    Ahogy közelíted a bolygót az olyan mint egy holdra szállás, elképesztő. :) Az oxigén sincs bekapcsolva ezek szerint, vagy a bolygónak van légköre?
  • Hexex86 #2628
    Földi jármű raktérbe elfér? Vagy ahhoz nagyobb kell?
  • Torzonborz
    Avenger jó választás, nem sok plusz pénz viszont az alap ladikoknál sokkal jobb.
  • lonvard
    Joh, ejtsük szerintem a témát.:)

(akkor is gagyi :-D)
  • Malibutomi
    Nem volt sok idom tesztelni, ha nem tevedek Yela, Daymar, es Cellin van bent.

Kereskedes mukodik, elvileg mukidne ezzel a kalozkodas is, de nincs bakapcsolva a hajok serulese most.
  • Hexex86 #2624
    Az alap hajón kívül érdemes hajót venni valós pénzért és, ha igen akkor milyet?
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.11.23. 18:53:53
  • TokraFan
    Jól néz ki! Mit lehet elérni jelenleg a játékban?
  • TokraFan
    Esetleg ha elhelyeznéd a saját korában (az eredeti első ST szétiát a 60-as években mutatták be), akkor talán értenéd, hogy a transzportálás gondolata akkoriban nemhogy gyerekesen hatott, hanem éppen ellenkezőleg! Stargate is az "anyagáram" nagytávolságra küldésével operál, ezen az alapon nagyjából az összes scifi-t gagyizni lehetne. Az ME-t én is szeretem, de abban is találni gyerekes hülyeséget bőven, nem beszélve arról, hogy részleteiben össze-legózható jóval korábbi scifi irodalmakból. Ma már én is röhögőgörcsöt kapok az egész SW brand-től, padawanostól, midiklorianostól, a jó és a gonosz 1 bites faék egyszerűségű vallási alapú harcától, de 79-ben amikor először láttam, a bokámat f*stam le tőle.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.23. 18:38:07
  • Malibutomi
    Video lemaradt

Yela trip
  • Malibutomi
    Mutatom ide is a dolgokat:

Rovid video a Yelara tett kirandulasomrol:

• Diopapa
    Úgy is lesz, de egyelőre így működik, de nem marad így.
  • lonvard
    Egy Star Trek csillaghajó hídján történő játékról diskuráltunk, és mivel úgy lett felvetve a téma, hogy ha nem ismerem a játékot akkor nem is érdemes velem űrhajós témákról beszélni :), így némi magyarázatot fűztem hozzá, hogy mért nem foglalkoztam vele.

Joco, nem tehetek róla,amikor össze-vissza sugározzák egymást bolygóról űrhajóra és fordítva,én olyankor röhögök. Most csak egy példát említettem, hogy miért gagyi. Ettől még inspirálhat sok embert, hát engem is inspirálna, ha 8 évesen látnám először. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.23. 17:20:07
  • lonvard
    Persze, terveznek ilyet. Ez a 3.0-ás első verziója ennek.:)
  • RJoco
    Bocs, én nem a játékról beszéltem. Te az egész ST univerzumot gagyiztad le. Én az életről beszéltem. Hogy itt és ma mennyi mindent köszönhetünk neki. Rengeteg embert inspirált a sorozat. De erről inkább nézd meg a dokumentum filmeket, amiket készítettek. Az egyik William Shatner vezetésével, a másik meg egy sci-fi doku sorozat egyik része, ahol Roddenberry fia vezet minket.
    Ha komolyan érdekel, akkor megkeresem a címeiket. (Ha lusta vagy utánanézni.)
  • TokraFan
    "a Star Trek nálam a gagyi sci-fi univerzummal"

És hogy jön ez ide?

Rjoco
    "Csak úgy megsúgom, hogy az eredeti ST ötlet ott bukott el, hogy túlságosan gondolkodtató volt kevés akcióval. Az embereknek meg akkoriban nem volt erre igényük. Talán nehezükre esett gondolkodni..."

Ez olyannyira igaz, hogy az eredeti ST OS elkaszálását akkoriban a nézők jelentős hányadát kitévő, egyetemisták és értelmiségiek akadályozták meg!

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.23. 16:02:35
  • Caliph
    No láttam egy cargo videót...menüben megveszi az árút ,lekéri a hajót és hopp, a hajó rakterében ott van a doboz benne a cuccal. Tehát fizikailag megjelenik,de mintha szó lett volna bepakolás kipakolás targoncás megoldásról is nem? remélem később meg lesz valahogy oldva,pl odaviszi valami a landing padra aztán pakoljad be:D
    na mindegy,álmodozok csak :D
    A kamionozás amúgysem a kedvenc,inkább mining vagy roncsmentés :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.11.23. 15:31:51
  • EFRM
    az a helyzet, hogy el vagy tevedve, nemkicsit, nagyon. nem az ST a lenyeg, hanem a "bridge crew". ez a jatek olyan, mint amit a SCben szeretnenek/szerettek volna azaz egy 4 fős csapatnak kell osszehangoltan dolgozni, hogy megoldjak a feladatokat.. mindez egy "burokban" szal egy helyhezkotott, szekhezkotott akcio. de a megvalositas/immersön az olyan (hala a touchnak es a riftnek), amilyen eddig meg sehol sem volt, ezert szamit etalonnak es egyedulallonak
    ha egy ilyet, az SCt es az elite-t osszeolvasztanak az lenne minden urrajongo legszebb alma. ha ezt nem tudod, akkor nem vagy kepben. ennyi