Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ mit jelent neked a "rendesen". med / low beállításra elég jelenleg.
Sziasztok!
Most nézegetek gépeket és érdekelne, hogy ezen futna-e rendesen a játék.
Processzor Intel® Core™ i3-4160 (3M Cache, 3.60 GHz)
Memória 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HYPERX Fury
Merevlemez Toshiba 1TB 7200rpm 64MB SATA3
Alaplap Gigabyte B85M-D2V
Grafikus kártya Nvidia GeForce GTX 750Ti OC EDITION 2GB GDDR5
A válaszokat előre is köszönom.
Gilmoor
Valami hasonlóra gondoltam én is. Nem a csillogó kinézet miatt, hanem a sok információ miatt gondolom problémásnak, amit majd meg akar osztani. Elvégre a részletek kidolgozottsága miatt lesz olyan jó ez a játék. Remélem csak aggodalom marad ez a netkódos történet😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.27. 08:13:24

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Köszönöm a válaszokat, remélem tényleg megvalósul ez a projekt és akkor a pc-re is lesz egy igazi exclusive game. (de még milyen!)
(A kérdés csak az, hogy mekkora vasat kell majd alá rakni 😄DDDDDDD )
Ahogy most áll a helyzet: a valódi pénzből megvett hajóra vonatkozik egy biztosítás, írja is a csomag mellé hogy mennyi időre szól.
A biztosítást és a hajókat később meg lehet venni ingame pénzből is. (a kérdés hogy mennyit kell majd érte szenvedni)
Mivel a hajók megvehetők ingame pénzből is nem kell kapásból a nem tudom hány száz dolláros szuper vadászgépet, teherszállítót megvenned hogy játszani tudj.
A csomagok közül a több ezer dollárosak nem 1 hajót tartalmaznak, illetve érdemes figyelembe venni hogy a nagyobb hajók működtetéséhez több ember kell (bár elvileg megy majd NPC-vel is) attól hogy neked csak egy Aurórád van simán mehetsz egy nagyobb hajóra is "dolgozni" mint toronylövész, navigátor... mittudom én mi 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Torzonborz
Nem kell megvenni újra. Biztosítás jár mindegyikhez. A megjelenés után meg csak ingame lehet majd hajót venni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdv, Urak !
Érdeklődnék egy kicsit a játékról. Elképedve látom a több száz ( esetenként több ezer ) dolláros hajó árakat az RSI oldon.
A kérdésem a következő : ha megsemmisül a hajó akkor a játékban lévő virtuális creditből lehet -e újat venni, vagy megint zsebe kell nyúlni, kicsöngetni pár US dodot ?
MerlinW
Attól, hogy milliárd shader van egy képkockán, a netkód még ugyanúgy poziciót, státuszokat és egyéb paramétert dobál a kliens-szerver között😊 A rossz netkód inkább a kapcsolatok számán szokott megbukni, azaz az egy időben sok kérés feldolgozásán és szinkronizációján. Magyarul a külcsinynek semmi köze a netkódhoz és annak teljesítményéhez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.24. 21:48:00

[merlinw.org]

Gilmoor
Sokkal inkább aggódom a netkódjuk miatt, ami a legutóbbi beszámolóban olvasható. Ahogy high-end PC re terveznek, úgy meglehet "high-end" net kapcsolatra lesz szükség. Attól tartok ez a magyarországi Téhóm nem lesz nagy partnere az SC játékosoknak.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

MerlinW
Engem speciel hidegen hagy ez a játék, de ha pl. a Tomb Raider 2013 ($100m), SWTOR ($200m) vagy GTA5-öt ($265m) vesszük és ezek 5-6 éves fejlesztési idejüket, a Star Citizen még bőven időben van.

A projectmanager-kedéssel kapcs meg nem mindegy, hogy egy HRM rendszert, vagy egy ezerszer nagyobb játékszoftvert készít a csapat. Az említett példáknál maradva, Tomb Raider-t 1700 ember készítette, GTA5 csaknem 4000 ember munkája.

Minden tisztelettel, ha még nem dolgoztál a játékiparban, fogalmad sincs mi a valódi project managment😊 Én is csak kívülről láttam (dolgoztam az egyik nagy kiadónak), és hidd el, 10x is átgondolnád vállalod-e azt a melót😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.19. 21:42:32

[merlinw.org]

Gilmoor

Erről beszéltem...
Annyi, hogy ha ráadásul még csak nem is fejlesztői verzió, hanem valamilyen kicsempészett akármi, az még rosszabb...
Torzonborz
Ez nem fejlesztői verzió, ha jól értem akkor a "kiszivárgott" assetteket pakolta össze egy emberke az ingyenes CE-be. Ennyi.
Ez alapján egyáltalán nem lehet semmilyen következtetést levonni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A fejlesztői verzióknak sok esetben semmi köze a végső termékhez. Ezeket tkp. meg sem lenne szabad mutatni laikusoknak, mert nem értik az egészet és úgy próbálják értelmezni, mint a kész játékokat. Sajnos ez az egyik legnagyobb baj a közösségi finanszírozott projectekkel, mert itt kénytelenek minden fázisról hírt adni, tehát nincs mese, ki kell tenni közszemlére a fejlesztői verziókat hogy a bekkerek lássák, készül valami a pénzükért. A baj csak az, hogy sok esetben nem fogják fel, hogy ezek a morzsák még messze nem jellemzik a kész produktumot...
Jeffjohnson
A lényeg ugyanaz: Leak videóból nem ítélkezünk. Majd ha kint lesz és szar lesz, akkor lehet "lapátolni" a ......
A hsz-edből nem derült ki, hogy a játéknak szurkolsz, inkább az ellenkezője.
Szerintem megjelenésig még bőven fog változni.

Te nagyon el vagy tajolva tobb dologban is, fej-fej mellett legfőképpen abban, h 1. én örülnék, ha az sc megbukna, én a játéknak szurkolok
2. en nem a wip bengal videorol beszeltem, hanem a fps module leakrol (tudod amikor emberunk puskaval a kezben kommandozik a fel evvel ezelott megismert palyan, kiesik a palyarol le a semmibe .. stb) amugy Bucsenek abban igazat adok, hogy lehet ez nem az utolso build. (de lehet h igen)

a többit meglátjuk!
Jeffjohnson
A projekt összköltsége és volumene mekkora volt, amin dolgoztál a Star Citizenhez képest?
Csak azért kérdezem mert szerintem, amit leírtál az alapján legalább annyira inkompetens vagy mint bárki, aki ide ír beleértve engem is.

Cáfolj meg nyugodtan és mutasd meg, hogy milyen hatalmas játék projekteken dolgoztál. Te sem vagy különb a funboyoknál csak negatív előjellel. Nem tudom volt-e már olyan játék, amit ennyien, ennyiszer eltemettek a megjelenése előtt. Ez kb. olyan mint beírni egy előfizetéses játék topicjába, hogy "úgyis F2P lesz fél év múlva". És az miért is lesz jó? Gondolkozz? Neked miért lenne jó ha ez a játék megbukna? Azért, hogy itt örömködhess, hogy látod én megmondtam. Persze ez a legegyszerűbb. Ha mégis sikeres lenne, akkor meg elsunnyogsz.

Miért nem lehet azt, hogy várunk, amíg lesz értékelhető tartalom és utána mondunk véleményt? Nem egy leak asset alapján, amit egy a cryengine-hez alig értő rakott össze? Elolvastad azt, ami a videó első pár másodpercében ki volt írva? Mert ha elolvastad volna akkor nem írnál ekkora baromságokat.

<#csodalk>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bucser
En is vezettem projektet olyan fejlesztokkal akik olyat csinaltak amit mar ezerszer elotte. nana hogy le tudtak dobni, hogy mennyi idore volt szukseguk valamihez.

Ez egy picit mas.

Az engine rendesen at lett mar szabva a zero g es dual gravity plane-k miatt + hozzajon a zero g-ben levo free flow movement.

Nem hiszem, hogy eddig barki vallalkozott volna hasonlo scopeal rendelkezo projekt megvalositasara mint az SC

Az arena commander mar teljesiti azt amit az eredeti visionban volt a Squadron 42 pitchben. Csak a missionoket es a kampanyt kell hozza pakolni mar.

Azert nem adtak hozza tobbet a funding golokhoz, mert amit igertek mar elegge megnott es azt akarjak hogy befejezodjon a fejlesztes emberi hatarok kozott.

Masreszt nem lehet tudni, hogy a leakben levo cuccok milyen buildbol voltak es mennyire voltak rendesen osszeteve es mennyire reprezentativak a kesz produkt teren.

De en meg mindig azt mondom, hogy eddig ha kesessel is de tartottak magukat az igeretekhez. Valoszinuleg ez igy marad hosszabb tavon is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

projectmanagerkedem, es idom nagyreszet fejlesztokkel toltom. olyanokkal akik 1. meg tudjak saccolni nagyon szepen, h mennyi ido kell nekik egy munkara 2. megcsinaljak a munkat

mindenki olyan gecimod meg van sertodve, amikor jon egy kritika, de CR fel eve mondta h lesz FPS modul, az illfonic nagyon regen dolgozik ezen. fel crytek ottvan. cryengine. sztem ez siralmas 😄 tudom sok itt a random roleplayer, akiknek a fejukben szep dolgok vannak mik lesznek ebben a jatekban, de azert alljunk a foldon is egy kicsit fel labbal majd, koszi

azt remelem mindneki vagja, h 2018 elott nemnagyon lesz itt lofasz sem, ahogy kinez a cucc (vagy nagyon nem az lesz amit igertek)
valoszinuleg nem, meg is mondom miert; mert inkompetensek <#hawaii>
Bucser
Valoszinuleg tobbet mint te egesz eletedben😊<#hawaii>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Ezek szerint nem vagy szoftverfejlesztő😊

[merlinw.org]

leakbol kiindulva fps modult nem csodalom, h nem adtak ki pax utan. tiszta ac feeling 😄
tudnam ezek mi a gecit csinalnak napi 8 oraban fel eve...
Bucser
Youtube search Star Citizen leaked assets es maris megvan egy csomo video.

KingShip???? Miez miez? Nem a Bengal a legnagyobb a jatekban? Regen azt mondtak.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bucser
Van mar jo par video a kikerult assettekrol (pl az idrisrol is (absolute low poly graybox) es a KingShiprol is (brutalisan hatalmas))

Akkor ok. Csodálkoztam volna, CR elég jó marketingben, nem így szokta bemutatni a nyálcsorgatós cuccokat...
Torzonborz
Nem, ez csak egy félkész modell amit véletlen/direkt kiszivárogtatással szereztek meg rengeteg egyéb cuccal együtt.

Ez hivatalos? Mert akkor nem igazán látom értelmét. Még félkész sincs ez a hajó.
Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az lesz 😊

A mostani 2 alap csomag közül (Aurora MR AC és Mustang Alpha AC) melyik hajónak mik az előnyei? A csomagban amúgy ugyanazok a plusz dolgok vannak, és az ára is ugyanaz. Szóval a hajó alapján kellene döntenem. Javaslatok?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Torzonborz
Akkor uccu neki vegyél egy starter packot. 😛

Augusztusig nem szeretnék várni 😊

Torzonborz
Nem feltétlenül, általában nagyobb game show-k alkalmával vannak ingyenes próbák. Ha van türelmed addig várni akkor inkább tedd azt.
Talán még fps modul is bekerül addig. 😄

ps: politikát ITT NE lécci ! Elég a trollokat elviselni . <#vigyor2>

Tök nyolc ki vezeti a birkákat, attól még nem lesz több a hazai GDP. Ez van.

#1434 Kösz Torzonborz, akkor be kell fektetnem ha ki akarom próbálni.

Torzonborz
Ájjj szorri, igen ez most csak backereknek freeflight. A kijelölt gépeket minden támogató kipróbálhatja.

ezért örülök,hogy megszavazzák a birkák 25 éve ugyanazokat és itt B+ soha az életbe nem keresel majd többet havonta 400 eurónál...........
NA megnéztem, semmi egyelőre.
Ez a free flight akkor csak azokra vonatkozik, akik már bent vannak, vagy várjak türelemmel délutánig? Tesztelné nekem vki? 😊

Igen, a kód az oké. Akkor holnap reggel elkezdem letölteni, aztán meló alatt remélhetőleg le is jön 😊

Torzonborz
A kód sztem csak holnap aktiválódik így addig hiába tennéd fel a launchert és lépnél be mivel nincs jogod a klienshez nem is töltené le.

A holnapi free flight week-kel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy előre nem lehet letölteni a játékot, és a kupon kóddal belépve csak bejelentkezni? Vagy hogyan működik ez a free flight a 0-ról?

Amerikaban ha nincs penzed akkor kvazi leszarjak hogy elsz e vagy sem..a korhazban ellatnak, de normal ellatast nem kapsz, annyi hogy nem hagynak meghalni..Erre lehet szamolni lassan nalunk is..Mert ugyi kijelentette az egyik nagyszeru politikusunk, hogy annyit ersz mint a fizetesed...meg ha nincs 30 millad 30 evesen akkor semmi sem vagy...de ez nem ide tartozik...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

A kinti meg az itthoni egészségbiztosítást nem lehet összehasonlítani. Ha kint is levonnának 20 dollárt havonta a fizetésükből mint itthon az OEP, akkor mindenkinek lenne. De ez elég offtopic.

Akinek telik rá, az hadd csinálja, nem fáj ez senkinek, és a befolyt pénzből Nekünk fejlesztenek.

50 dollár körül, szal sacc egy tizes.

Holnap kipróbálom én is, aztán meglátjuk.

Bucser
Amit nem tudsz felfogni, hogy marpedig van aki kifizeti ezt az osszeget ra.

Ja, obamáig 50 millió embernek még egészségbiztosításra sem tellett... A kérdés amúgy sem azon van, hogy van e annyi pénze az embernek hanem arról, hogy aki nem örökölte hanem meg is dolgozott a pénzért annak jobb esetben esze ágában nincs egy autó árát fizetni virtuális hajókért még akkor sem, ha megteheti.

https://fxmason.blogspot.com/

Irtam hogy nem 2kezi munkas! 😄 amugy a kezdo csomag mennyibe kerul? szemeztem vele regebben de elfelejtettem...melobol meg nem nyilik meg az oldal..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Azért a havi 18 000 $ nem a kétkezi melós bére, a 6 jegyű éves fizetés már jónak számít odakint.
De tény és való, 20$-os kétkezi órabérből is megvan 1100 óra alatt, ami 8 órával számolva 138 nap 😉 4 embernek 1-1 havi fizujából megvan egy klánnak az összes hajója. 40 embernek meg 4 napi melója 😊

De elég a matekból, mindenki arra költi a lóvét amire akarja. Van aki naponta többet eliszik, mint amennyibe egy kezdő csomag kerül.